Written by AbangNara | June 8th, 2011

Semoga kita semua mengambil pengajaran dan iktibar daripada video Catriona Ross bercerita tentang pengalamannya di atas. Tahniah Abang Nara ucapkan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 responses to (VIDEO)Catriona Ross Mendapat Hidayah, Tahniah

  1. aishahakim says:

    bestnye cat dapat hidayah….
    gud luck 4 u….!!!

    0

    0
    • Syarih says:

      terharu dan seronok bila dengar berita begini. semoga Allah akan meneruskan memberi petunjuk dan hidayahnya itu. kepada yang belum tu jangan lah tutup pintu hati sehinggakan tidak dapat masuknya hidayah ke dalam hati nurani…..

      0

      0
    • Gorgon says:

      fasha sandal, nurfazura, mira lahanat bila lagi? kehkehkeh…

      0

      0
      • secret says:

        Gorgon.
        kau ni… daripada ko dok gelak baik ko doakan nama2 tadi, diri aku, diri kau dan semua orang dapat hidayah daripada Allah (Tuhan).

        Semoga kita semua sama- sama dikurniakan TAUFIK & HIDAYAH dari Allah (Tuhan). Semoga Allah melindungi kita semua dan tetapkan hati kita semua dalam Iman. Semoga Allah gerakkan hati kita untuk menjadi manusia yang lebih baik dalam segala hal.

        dan

        lagi satu, sama- sama lah kita didik diri kita semua untuk mengajak kawan-kawan untuk melakukan kebaikan. lagi satu, kita semua bukannya perfect sangat, jadi memang masing- masing tak sempurna pun.

        So, sama- samalah kita MEMBANTU ANTARA SATU SAMA LAIN untuk menjadi lebih baik.
        contoh,
        si A terer nak ayat pompuan/lelaki tapi tak reti dress up. si B, well dress up tapi tak reti ayat pompuan/lelaki
        apa kata kalau si A bantu si B. masing2 dapat.
        tak rugi.

        =)

        dan SESUNGGUHNYA NONE OF US IS PERFECT.
        SO, KALAU KALIAN NAK TUNGGU ORANG PERFECT UNTUK TEGOR KESILAPAN KALIAN, MEMANG SAMPAI KIAMAT LAH KALIAN TAK JUMPA. DAN SAMPAI KIAMAT LAH DIRI KALIAN TAKDE KEMAJUAN.

        Secret nak mintak ampon pada kalian semua mungkin kata- kata secret ada yang mengguris hati kalian. secret mintak maaf sekali lagi. secret mintak maaf ye. Sebab secret ni biase2 je orang nye tapi cita-cita besar sangat. haha =)

        0

        0
        • cik epal fans says:

          dia dah dapat hidayah.. alhamdulillah..

          so bang nara bila lagi nak dapat hidayah?

          asyik duk bukak pekung orang jer.

          pastu lupa ka nak bagi makan anak bini.

          0

          0
        • dislike says:

          xsuka bang nara y ‘suka bukak pekung org’, x payah bukak pages neh…..pergi main jauh2….

          0

          0
        • Gorgon says:

          panjang karangan dia ni… hehehe…

          0

          0
  2. noor says:

    Tak pernah jemu untuk replay video ni..tahniah catriona ross..semoga perubahan ini kekal selamanya..!

    0

    0
  3. izah says:

    Alhamdulillah…semoga Allah sentiasa memberkati hidupmu Catriona ross…tak pernah jemu mengulang video ni banyak kali!

    0

    0
  4. pinky says:

    alhamdulillah..

    0

    0
  5. pinky says:

    alhamdulillah

    0

    0
  6. shah says:

    Semoga perkara yang baik datang pada awak :) Alhamdullilah…

    0

    0
  7. Nazim Nasri says:

    suara dia macam fasha sandha. cantik

    0

    0
  8. Maimoon says:

    Boleh jd jurucakap tudung mak limah

    0

    0
  9. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    oi gorgon ! sedap je kau panggil fasha nurfazura mira tu lahanat eh! kau sape ngan diorang ni???? adek kau ? kakak kau? nenek kau ? suka hati diorang lah bile diorang nk bertudong !!!!!! hati diorang belom terbukak nk bertudong ! sama jugak ngan cat tunggu hidayah datng baru nk bertudong……..ha sama jugak lah ngan diorang yg kau maki lahanat tu… BAHLOL !!!!!! pandai maki diorang lahanat ! kau sendiri bahalol + bodoh + olso lahanat !!!!!! n +++++++++++++++ stupid baffalo ! ha ha ha ha ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  10. :) says:

    alhamdulillah….sume yang die bt kerana Allah..

    0

    0
  11. :) says:

    alhamdulillah..sume yg die bt kerana Allah…

    0

    0
  12. lala says:

    d harap2 baju nye x ketat dan tudungnye labuh menutupi dada :D

    0

    0
  13. sje mnyebok says:

    abg nara oi…ni cite lame lah.ini dlm progrm paradigma dato` fadzilah kamsah! bg la citer fresh ckit!

    0

    0
  14. bdk comel says:

    x kisah la pada dowg yg blom bertudung insya’allah terbukapntu ht dowg,dowg akn bertudung.tu urusan dowg ngn Allah.p bg owg yg dh bertudung,p kejap buka kejap gne,pastu ade plak alasan baeeek punye die bukala.mne yg dosa lg besar?Nnt sesiapa yg bertdung or menutup aurat rmbut akn di mask otak tu kat ats..

    0

    0
    • budak x comel tapi bangang says:

      ape bende ko tulis ni??? dowg tu ape? dictionary rempit mana kau guna ni? nak kata short form, x short sgt. darjah 3 ke? btw, use ur brain before commenting!

      0

      0
  15. sally says:

    cat ni bukan saje dah berubah.. tiap tutur kate die pun mmg very nice n lembut.. maknenye percakapan pun die jage.. mak i mmg suke gile tgk die ckp… tp cat mmg pakai baju yg besar2 je ak tgk.. x nampak susuk tubuh

    0

    0
  16. student bandung says:

    love this. alhamdulillah :)

    0

    0
  17. ashmi says:

    Pakai tudung X PAYAH TUNGGU HIDAYAH tp memang WAJIB.

    0

    0
  18. halimunan says:

    cuma liat nk pakai perasan bila free hair tu cantik.

    0

    0
  19. saya budak bru belajar says:

    best nya dpt hidayah dr Tuhan….

    0

    0