Written by AbangNara | April 13th, 2011

Kalau Celine Dion dengar, Celine Dion pun tabik spring kat Ziana Zain kot. Tak gitu? Lagi gambar terbaru Kak Ziana Zain untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada blog MohdHaiqal.

P.S: 15 sebab kenapa lelaki sentiasa happy

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

ziana zain

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to (VIDEO)Bila Ziana Zain Nyanyi Lagu My Heart Will Go On

  1. ngeh~ says:

    terbaikkkkkk

    0
    0
  2. Pak jabit says:

    Best giler

    0
    0
  3. ehem says:

    cun..cntik

    0
    0
  4. cua cua ciwawa says:

    best sgt2

    0
    0
  5. Dewi says:

    Iya memang ada kelas gitu. Artis mcm ni tak pe la kalau nak dijadikan sebagai idola…

    0
    0
  6. jabun says:

    cantek

    masih menawan.

    0
    0
  7. AKU says:

    haaaaaaaaa….pakai tutup lagu nii kan elokkkkkkkkkk..comeyy jaaa

    0
    0
  8. ME says:

    Wlpn ramai yg mengagung2kn siti nurhaliza,bg aku aku lebih rela dengar suara ziana zain bila dia menyanyi…

    0
    0
  9. miss eila says:

    zz artis yg punyer kelasnya yg tersendiri.

    0
    0
  10. zaia says:

    madah berhelah tu lg susah nk bwk kn,tkde ape la kot klu takat lgu MHWGO nie kt dia..

    0
    0
  11. Gegeh says:

    haha 1st time tgk ZIana time dia di introduce dlm Selamata Pagi Malaysia.. mcm hantu aku tengok….dgn mekap mata yg garang, eye shadow wrna biru pekat..rmbut menggunung ala2 perempuan br lepas pantang..infact she looked older than the current pics.. hehe what a transformation from Ziana..time tu dia baru nk naik..

    0
    0
  12. lisha... says:

    cantik!!

    0
    0
  13. donut_cute says:

    cantik mekapnya natural kulit ziana pun halus jer…

    0
    0
    • man says:

      jgn tertipu .. atas pentas banyak sport light .. kulit pon nampak putih melepak dan halus disimbah oleh cahaya lampu …

      0
      0
  14. paham says:

    minat sgt ngan ziana zain nie… suka sgt.. (^____^)

    0
    0
  15. nonono.... says:

    cantiknyerr kak ziana…

    0
    0
  16. abang says:

    ZZ siot….meremang bulu2 badanku dengar part last tu….aku igt dah beranak ranak ni..urat dah putus….:))

    0
    0
  17. shadina says:

    lps brsalin kembar nih die makin cantek & sore lagi power dri dulu…. like

    0
    0
  18. dorayaki says:

    waaaaaaaaaa ,……..zz my favret artis,,,dri kecik minat dia,lagu2 dia sume best2,,salah sorg diva malaysia nih,,,

    0
    0
  19. didi says:

    Best…Best…Sora pun mantoppss!!!

    0
    0
  20. [email protected] says:

    SAYANG KAK zz

    0
    0
    • Delaila Rose Maria says:

      INI DIVA DIHATI PIC KAN? SELALU LAILA BACA NIC NI PEMINAT ZIANA ZAIN.

      0
      0
      • [email protected] says:

        minat sangat gan ZZ ni,,,, dari dlu sampai skrng.. heheh

        0
        0
  21. dorayaki says:

    BN…pic zz ngan anak2 dia xder ker??teringin gak nk tgk pic latest ank2 kembar dia..cute sgt,,,,

    0
    0
  22. Ayu says:

    Xbest pun. Standard penyanyi kelab malam kat Vegas yg pukul 6 punya. Sebutan English pun xsedap. Stick to lagu melayu pls.

    0
    0
    • TABUAN says:

      Setuju sangat2! Ku ingat ku sorang je yg fikir mcm tu..
      Sorrylah ya… Jgn lah ada yg ingat kita ni dengki atau iri pada sebangsa.. Tapi tu lah kenyataan.. Stick aje pada lagu melayu je lah… Ni bukan Celine tabik spring.. Silap2 Celine nangis meraung kerana MENYUMBANGKAN lagu dia!
      Cuba korang suruh Celine nyanyi lagu Ziana, lagu melayu.. Sumbang tak?
      :(
      Tak semua orang bleh nyanyi lagu omputih dgn baik.. Termasuk aku!
      :(

      0
      0
      • lalola says:

        drpda korang yg suara pown tak taw sedap ke tak, ke laut ke tak..
        tak pyh nak keco arr..
        lantakk dy lahh nak nyanyi lagu ae..
        skurangkurangnye dy pandai nyanyi, ada peminatt..
        kowng??
        pe ade??
        air liur yg suka bg komen negatif..
        patotlahh orang melayu susah nak maju..
        sebab ada orang yg ske sgt pandang rendah kat orang laenn..
        sushh idop law asikk nak aim orang laenn..
        tepuk dada tanya aty, kite nyh gud sgt ka sampai nak ckp orang cm tuhh..
        assalamualaikum..

        0
        0
        • Ayu says:

          Tak boleh ke komen kalu membina? Firstly jgn nyanyi lagu orang kalu end up menghancurkan lagu tu. Komen2 semua puji dia sopanlah sedaplah power lah tapi ada tak org cakap dia nyanyi lagi sedap dari Celine Dion?
          Lagu xsesuai dgn tona suara, ditambah dgn sebutan yang tak kena. Kalu dia nyanyi madah berhelah confirm dah sedap.

          0
          0
        • Ayu says:

          And what the heck is ‘pown’ and ‘kowng’ ? Go back to school please.

          0
          0
        • secret says:

          @lalola. pasal ade komen negatif lah, kita semua akan berusaha bangkit dari rasa dihina dan dari situlah kita akan cube berusaha untuk meningkatkan diri sendiri untuk berada di level lebih tinggi.
          Surat Terakhir si mati Bunuh Diri. ade orang tanya

          0
          0
        • lalola says:

          nak komen tuh memg lah bley, tp masalahnye cara komen tu agakagak lahh.
          orang yang bace pon sakit ati ape lagi lau tuan punye badan sendiri yang baca.
          ‘Standard penyanyi kelab malam kat Vegas yg pukul 6 punya’ >> komen membina ka??
          hahaha.. lawak betul kan..
          rupenye ini lah namanya komen yang membina.
          cube lau kamoo yang nyanyi, orang komen cm tuh??
          ada rasa sakit ati or kecik ati tak?
          saya tak kesah dan tak ambik peduli pon awk nak comment ape, tp bahasa tu agakagak lah sikit.
          tak pikir ka cakap camtu cam samakan orang tuh dengan penyanyi kurang tutt..
          memang betul lah cakap cekgu kat sekolah,
          ‘mulut orang yang bijak berada di hati,
          hati orang yg bodoh, berada dimulut’
          sorry lah bukan nak ckp kamoo tu bodo, tp pk lahh..
          kata budi bahasa budaya kita.
          btw, tak payah nak suruh saya balek semula ke sekolah sebab saya still student.dan ni bukannye kertas periksa pon nak tengok ejaan.
          orang laen pon salah kesalahan tatabahasa, morfologi sume, tade pon awk nak amek kesah??
          dan, jangan nak tengok salah orang ja.
          awk tengok komen awk pon byk kesalahan tatabahasa..
          chill lahh

          0
          0
        • secret says:

          @lalola 7.27pm. awak ni tego sape? mention aiya….

          0
          0
      • perbaiki kelemahan says:

        mnyanyi lagu inggeris lebih senang brbnding lagu melayu yg brnada tinggi dan bnyk lenggoknye..(yg nada rendah dan sng tu abaikan),kalau korang perasan,setiap kali artis atau peserta program realiti mnyanyikan lagu inggeris,jarang yg terlalu sumbang dan vokal masing2 tiba2 boleh jadi lebih bagus,tapi cubala menyanyikan lagu melayu,pasti akan jumpa macam2 kesilapan dan suara tidak sepower semasa menyanyikan lagu inggeris

        0
        0
        • secret says:

          ish3. silap dowh. masalah utama ialah PRONOUNCIATION. kalau sebut pon salah bunyi nye…..aishh…..

          Surat Terakhir si mati Bunuh Diri. ade orang tanya

          0
          0
        • TABUAN says:

          Aaah…. Btol2! PRONOUNCIATION!
          kalo suruh Celine nyanyi lagu Ziana Madah Berhelah confirm sumbang! Kita komen bukan kerana kita benci Ziana.. Atau dengki PHD terhadap sesama bangsa…. Ziana lebih sesuai nyanyi lagu yg melody yg sesuai dgn tona suara dia be it lagu India ke lagu mandarin ke lagu indon ke lagu omputih ke yg penting sesuai dgn sora dia! Pilihan lagu mesti sesuai lah! Aiyoh…. *tepok dahi* tolong lah faham LALOLA oi… jgn lah melalut! :(

          0
          0
        • Dee says:

          it’s PRONUNCIATION not PRONOUNCIATION.
          Thank you.

          0
          0
        • TABUAN says:

          Terima kasih Dee kerana pointed out. Pronunciation…
          :)
          Orang dah tegur our error mistakes terima je lah.. Jgn sampai nanti di chap bodoh sombong.. Ya tak? :D

          0
          0
      • pasha sendat says:

        ala biase la.. xde melayu yg perfection englisg diction.. cuba soh celine dion nyanyi lagu madah berhelah.. semput tak?

        0
        0
    • junuh says:

      ko stended dangdut boleh blah.xsesuai dgr lagu diva2 cm ziana and celine dio

      0
      0
  23. spoil p says:

    memng suka ziana. cool aje xpayah over2.

    0
    0
  24. queen says:

    cantik dan sopan je
    artis cmnielah bru jd ikon

    xde kontroversi

    0
    0
  25. opah.roxx says:

    sangat jLo..opah suka :p

    0
    0
  26. oblivious says:

    siti punyer version lagi sedap….sorry kpd peminat kak ziana……lagu nie memerlukan lenggok suare…..kak ziana punyer suare aq rase more to hardcore……but still nice…..cayalah kak ziana sebab dlm usia anda yg senja cm nie pon anda masih mampu memberikan yg terbaik……well done…..

    0
    0
  27. secret says:

    Nape kak ziana menekan suara nya dari awal2 lagi? kena lah relax macam celine dion buat relax je. macam ikot denyutan nadi dalam keadaan steady. baru la feel maksud setiap patah perkataan lirik my heart will go on. errrmmmm…. dari awal, da mula tekan, ble part korus, mcam lebih kurang je…. sori kak ziana. i terpaksa berterus terang. sy slalu buat lirik lagu dan puisi. jadinya bila penyampaian lagu tu lari sikit dari maksud lirik. jadi nya… macam LARI skit la feel tu… Tapi mungkin tu cara kak ziana, saya hormat. ampon ye kalau trase hati…. (mse kak ziana kluar melody mcm tak suke gle isu dia disensasikan di beautifulnara. kak ziana, jangan lah marah2 ek. kita orang suma amik tau pasal kak ziana melalui beautifulnara tau. nak tunggu ahad kol 12.30, cerita banyak da basi la. melodi jangan marah ye… sy pon pnonton setia melodi. dua-dua sy sayang tau. beautifulnara n melodi. dua-dua up sebab follower. so jgn sombong ek. cau cin cau. kurangkan kontroversi .tingkatkan prestasi YOOOUUUWWW)
    Gambar Candit Tiz Zakiah! Masa LiveChat Gemilang. So ChoooomeeeeeLLLL!!! ))((PART 2))((

    0
    0
  28. XBnm says:

    aku tsgt2 suka kan ZZ…!!suara superb..!!bole dkatakan artis melayu perempuan yg mmpunyai suara paling high key..!

    0
    0
  29. anganya says:

    Ziana zain superbbbbbb…!!!!!!!i likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOVE U..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  30. gETAH bUKU says:

    suara 1st n world class..

    0
    0
  31. Amier says:

    Suara Ziana Zain tak dinafikan baik, tapi walau suara Ziana bernada tinggi, lagu My Heart will go on lebih sesuai untuk wanita bersuara lebih halus dan bernada tinggi.
    Saiz microphone tu sesuai kalaulah ianya daging……

    0
    0
  32. Baik Punya says:

    artis 5*

    0
    0
  33. baby says:

    suara dia lagi best dari siti~

    0
    0
  34. zack says:

    kenapa aku dgr suara ziana zain cam suara rosnah mat aris???? ke aku sorang je yg rasa cmtu??

    0
    0
  35. TABUAN says:

    U r not alone ~
    :)

    0
    0
  36. Babyphat says:

    superbbb n powerful vocal from Ziana Zain…. Ziana Zain Version MHWGO ni lebih best dr Versi Siti…. x perlu nk lenggok2 n mendayu2kan sore… vocal projectoin direct trus itulah ZZ…. ! Mmg Best!

    0
    0
  37. Pawana says:

    part last sekali mmg meletop…kak ziana br digelar salah seorg [email protected] paling hot di Asia…..Tahniah…no 6 tu…

    0
    0
  38. el zaquan says:

    aku lebih suka versi ct. http://www.youtube.com/watch?v=DmN_0CSCQuw

    0
    0
  39. samilah says:

    kak ziana bila nak pakai tudung? kawan kawan seangkatan semua dah tutup kepala dah..

    0
    0
    • zz says:

      lari topik.. tgok diri sendiri dulu..komen pasal persembahan lar..

      0
      0
      • [email protected] says:

        doakan lah supaya dia di beri hidayah….

        ZZ artis yang antara terpopuler kat malaysia yang imej baik dari dulu,,, kurang kontroVC

        0
        0
  40. pasha sendat says:

    ala biase la.. xde melayu yg perfection english diction.. cuba soh celine dion nyanyi lagu madah berhelah.. semput tak?

    lagi pun celine dion skang pun dah x leh nyanyi live ikut cd version sangat.. maklumla faktor usia gak.. jangan compare vokal live ziana n vokal cd celine ek..

    0
    0
  41. jolo says:

    sopan baju kak ziana i loike..x payah berbareback kann..kalau bertudung lagi chantekk..

    0
    0
  42. baby102 says:

    tak sedap la kak ziana nyanyi lagu ni. it doesn’t suit her voice.

    0
    0
    • Babyphat says:

      ko pandai nyanyi ke? jgn nk compare lagu ni sesuai ke x utk ZZ… ZZ rendition for this song ikut style die sendiri.. x perlu nk ikut pnyanyi asal…. ZZ mengolah lagu ni lebih bernyawa, berjiwa @ mengikut alunan vokalnya tersendiri…

      0
      0
  43. ntahapaapantah says:

    dr muda smpai ke tua kalo nyayi msti meneran.. diva of meneran..

    0
    0
  44. ok jerrr says:

    ok ar kak ziana nyanyi…..standard la diction x betol…wondergirls punyer lagu english lagi tahapeape kt u.s pon boleh malatops

    at least kak ziana nyanyi kite still lagi paham ape yg dye sebut

    0
    0
  45. I Love Nara says:

    ini baru artsi mantop..dua2 beradik bgus..kntrversi pn xda..go kak ziana..!! anak zain.. :)

    0
    0
  46. Sweetsy says:

    Mantoppppppppp gilezzzzzzz kak Ziana… muazzzz…

    0
    0
  47. teha says:

    mohdhaiqal is my school fren.die mmg gile mnt kat ziana zain!

    0
    0
  48. DAKWANIE says:

    AveRY NITE IN MY DREAM!!!!!
    HAHHHAHHAHHASHHAHAHA

    belasah lah kak rosnah, janji bahagia

    0
    0
  49. monica says:

    erm.. well done ziana! but, iklas.. versi ct lg lunak.. mbe ct match ng lagu mhwgo. lau ziana nyanyi lagu sndri lg MALATOPPP, KEBABO! suke sgt2.. xde sape leh nyanyi like u ziana.. even ct pun.. hope u success..

    0
    0
  50. nureen says:

    u got classs ziana……..in whatever way u r….

    0
    0
  51. sieqinshukor says:

    trbaek..JLO msia…cnteekk..

    0
    0