Written by AbangNara | April 15th, 2014

Ahhh. Apabila bercinta, semuanya manis. Semuanya gembira. Semuanya indah-indah belaka. Abang Nara memahami perasaan seperti berada di awang-awangan yang sedang dialami oleh Zizan Razak dan Emma Maembong. Tidak ada perasaan cemburu malah Abang Nara gembira melihat kebahagiaan mereka. Mereka memang pasangan yang sama cantik sama padan, sama kelakar dan sama comel.
emma dan zizanSetelah membuat pengakuan kepada umum mengenai percintaan mereka, Zizan dan Emma kini lebih terbuka untuk berkongsi gambar-gambar mesra dan video-video bersama. Salah satu yang menarik perhatian sudah tentu video Emma Maembong “memaksa” Zizan mengeluarkan kata-kata cinta kepadanya. Sweet sangat-sangat.

Comel kan? Semoga percintaan mereka kekal bahagia sebegini dan semoga dipermudahkan urusan untuk bergelar suami isteri. Abang Nara yakin ramai yang tak sabar mahu melihat pasangan secocok ini tersenyum gembira di atas jinjang pelamin. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Bintang bergemerlapan di New Zealand

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 responses to (VIDEO)Serius Sweet, Emma Maembong Paksa Zizan Cakap Sayang Kepadanya

  1. rotikayabasi says:

    aminx3

    0

    0
    • Syukri says:

      emma maembong ni tak ada lah cantik sangat….harapkan kulit putih aje lah. Muka dia biasa2 aja.

      0

      0
      • nazrul natasha baiduri says:

        hah tau xper! klu emma maembong nih hitam sure tak laku.. yang pasti aku lg cun.. NOKTAH!

        0

        0
        • ais kepal says:

          Emma berlakon mimik muka sama jer….buat2 cute, suara pijak semut tak mati….bosan nyaaaaa

          0

          0
        • Anonymous says:

          minah ni hipokrit lah, aku rasa cam dia pura2 baik depan peminat jer, kau tgk lah emma sebelum jadi artis cam mana.

          0

          0
        • fantasia says:

          jelesss kerrrr

          0

          0
        • Big Mama says:

          retis Malaysia ni famous dgn benda2 sampah…bakat x seberapa pun.
          Cuba tengok artis luar spt Tony Jarr( Thailand), Jackie Chan…macam mana dorang berlakon. Hish aku ni kalo ada company sendiri…aku x kan amik dua org ni berlakon.

          0

          0
        • ooooooooo says:

          @fantasia
          tak ada org nak jealous dik noiiii…..setakat retis Malaysia bakat non hado ni, 10 tahun kemudian lesap lah. Lain lah kalau dia ni mengharumkan nama negara macam Nicol Ann David dan Lee Chong Wei…baru lah org jealous.

          0

          0
        • Fahrin Ahmad says:

          makin teruk ko ni zizan,
          pakai rantai, kapel ngn freehair, mesti mak ko sedih..

          0

          0
        • Aaron Aziz says:

          tak payah nak bersawit sangat, naik selulit tenga aku dengar…

          0

          0
        • luv u aaron says:

          Aaron ko mmg KELASS GITU BG KOMEN… BUAH KLAPA SAWIT SELULIT SMUA KLUAR… HAK..HAK..HAK… mesti telinger ko chuby montel sbb selulit tu kuar kat telinger ko… u make my day… muahhh kat aaron ajis….

          0

          0
        • miss m says:

          Aku tgk emma ni.. sejak2 kisah dorang kuar media… terus menerus expose kat ig.. bukan lah dengki mana pun.. sebab aku pun ada tunang dah, cuma ig aku jarang sangat post gambar berdua, byk gambar makan, and sunset and tunang aku perform.. ntah.. mula2 tu fikir dorang ni x mcm retis2 lain yang too expose dalam hal percintaan dorang… runya sama je..pong haaa..boring laa, aku lagi suka kamal adli ngan intan lidyana..

          0

          0
        • emma maembong & zizan fans says:

          comel mende gok mg tu .. bohsia je yg komen bajet comel tu .. macam mg .. aku pantang org kutuk org islam ni . walaupun dye gitu tpi dye org islm .. mg islam ke dok .. cermin diri mg tu .. comel ke dok .. ni sedap2 mg je duk kate ke org .. puiihhh

          0

          0
      • Datin K says:

        dan ada juga kulit hitam tapi cantik. dan betul ada juga yang kulit putih tapi tak cantik. bergantung pada mata yang mandang. tapi bagi i, dia ni cantik, sweet sangat :)

        suggestion, kalau boleh zizan minta tolong hilangkan jejambang tu, dah rasa macam Dato K tapi versi jambang je i tgk.. haha

        0

        0
      • Neelofa says:

        tak sweet langsung, kalau zizan bagtau sayang kat aku lagi lah sweet..

        0

        0
      • lily says:

        betul..strongly agreed..harapkan putih jer..rupa tu xlawa sgt pun..

        0

        0
    • pora says:

      what ever

      0

      0
    • lana says:

      oh.. ye ke

      0

      0
    • joyah jongang says:

      rasa mcm tak padan pulak emma ni dgn zizan, bkn sebab rupa tapi sebab attitude, emma ni dah barai hancur bocai, kissing, bercuti d hotel dgn boyfriend dulu, tak caya tgk google
      zizan ni good record(belakang tak tau la kan)..

      0

      0
      • Dafi Gayah says:

        iskh..ishkkk… bertaubatlah mengata org yg bukan2..tak kuasa nak google tgk keburukan org lain. i yg jambu ni jugak indah d pandangan Tuhan..

        0

        0
      • bukan peminat emma says:

        ah kau mcm ko tahu je zizan mcmne…ko x penah eh dgr pepatah..perempuan yg baik tuk lelaki yg baik..begitu juga sebaliknya…zizan good record????tp yg aku setuju kata ko satu je blakang ko xtahu la kan…n mmg ko x tahu…yg aku tahu zizan seblom ni mmg buaya darat..sekian wassalam..

        0

        0
        • Anonymous says:

          yeke.. kenapa isteri nabi nuh ingkar perintah baginda dan kenapa asiah yang baik pekertinya bersuamikan firaun…

          0

          0
        • insan biasa says:

          bukan pepatah..tp ayt al-quran..
          ??????????????????? ????????????????? ?? ????????????????? ??????????????? ?? ????????????? ??????????????? ?? ?????????????? ??????????????.
          “ Wanita-wanita yang tidak baik untuk laki-laki yang tidak baik, dan laki-laki yang tidak baik adalah untuk wanita yang tidak baik pula. Wanita yang .baik untuk lelaki yang baik dan lelaki yang baik untuk wanita yang baik. (Qs. An Nur:26)

          0

          0
      • BLR says:

        Haa. sokong. gmbr dia bercuti dgn ex dia yg bertatoo tu kan. masa tu dia baru 15 tahun. ishh. org lain 15 tahun tak tahu pape. dia dah expert dah.

        0

        0
        • Amy says:

          aku time umur 15 tahun main badminton jer dgn kawan2 aku, lepas tu busy dgn aktiviti sekolah. Dulu kat sekolah aku…bdk2 yg berkapel ni budak2 kelas belakang, budak2 kelas depan semua focus study. form 3 kan nak PMR.

          0

          0
      • wawa says:

        jangan lah jadi typical melayu (nasib baik aku orang asli :p ). selalu tgk bende lepas, selalu kutuk orang untuk nampak diri bagus. bende lepas, mungkin masa tu dia jahil, mungkin sekarang dia dah matang, dah berubah. kita tak boleh nilai, dan google bukan “Yang Maha Mengetahui”. perempuan yang baik untuk lelaki yang baik, mungkin zizan dan emma dah dituliskan jodoh mereka bersama. yang nak pun zizan.

        0

        0
    • ann says:

      ye la tu…belum kawen suwit la…kalu clash, sawit la ko…
      kalu setakat bercinta x smpi sethn tu x payah la bersuwit sn bersuwit sini…

      0

      0
  2. Anonymous says:

    BUJAT!

    0

    0
  3. Anonymous says:

    boringggggg jewww mne celah sweetnyeee!#retismalaysia

    0

    0
  4. Idong Kembong says:

    uuuuuWeekkkkkkkkkk…

    0

    0
  5. Anonymous says:

    inggar

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Bg aku,sweet klo zizan buat tnpa emma suroh..bila emma yg suroh,nmpk emma yg gedik..

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    skrang semuanyer tgh sweet…everything is sweetttttt!,
    jgn nnty lama2 sayang bagai,cinta bagai…sudah nyer ????

    0

    0
  8. scorpioncat says:

    agak agak la bang nara…”sama cantik sama padan”? celah mane si zizan tu “cantik” ngan “comel”..kalo emma tu boleh la…nk kipas pon agak agak la…

    0

    0
    • nida says:

      Setuju dgn ko. Celah mane ntah si zizan tu padan dgn emma. Emma tu cun. Pan asian. Zizan tu pan kuali. ehehe. But seriously, xsuke la zizan. Cam poyo. Huhu. Sori zizangfans.

      0

      0
      • Anonymous says:

        selalunya pan asian cantik tapi emma ni “kurang”….wajah dia pun pucat, manis tu x ada

        0

        0
        • insan biasa says:

          astaghfirullahalazim..bawak2 la bertaubat..drpd dok ngutuk sesama sendiri..kite sume ciptaan ALLAH..kutuk ciptaan-Nya sama jugak dgn mngutuk Pencipta..apakah kamu tercipta sendiri??

          0

          0
  9. fairus b sulaiman says:

    oh so sweet …… said no one ever

    0

    0
  10. ume says:

    rse nk mntah aku tgk emma mgedik…ble da bgtaw umum bcnta asik la ksah deme je…bru bcnta je….xyah la over sgt…

    0

    0
    • Anonymous says:

      aku ingat aku sorang jer yg nak muntah….rupa2nya ada yg sama pendapat dgn aku. hish belum laki bini dah pegang2…lagi meluat bila update pasal cinta 24jam, macam dorang jer yg berkapel.

      0

      0
  11. sentap says:

    lahaiii..ape yg sweet sangad tuh.. bukan laki bini pon..pgng2 tgn, rapat2 bdn bukan mahram.xboleh jadik idol lgsg..ape pon xboleh.

    p/s: jgn dislike komen aku..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Ngegeh jgn lupak

    0

    0
  13. ada aku kesah says:

    sy pun tidak le minat sgt 2 org nih. sbb gosip2 camni la.
    pdhal berlakon nya biasa2 je. gosip je lebih bercinta la apa la.
    tp sy nak komen psl video tu je. mcm lawak pun ada tgk zizan.
    haha sweet tak sweet sgt la tp lawak. zizan mcm malu2 pun ada. heheh
    doa je la yg baik2 biau dorg kawin cepat2 kan. kita mengutuk kat sini
    pun bkn dorg baca + amik peduli.
    PEACE ^_^

    0

    0
  14. F.Y says:

    erk.. Ad jgx yg saje nx tambah dosa n bagi pahala kat dyorg nie eak.. mulia sungguh.. & ad jugak yg perasan over eak.. Urm.. papepun sume org x terlepas dari kesilapan.. x perlulah utk ungkit cerita lama pd masa skrg.. Dan.. lebih baik senyap even x puas aty.. nobody perfect..

    0

    0
  15. emmamaembong gedik says:

    Eee geli je aku tengok video ni. Ape ke bende yg sweet pun aku tak tau. Emma tu bukanyye cun sangat pun. Setakat pakai lense and bulu mata palsu 24jam. Sikit pun aku tak heran. Hahaha

    0

    0
    • timah says:

      Aku sokong.. Emma maembong perasan nk jadi omputeh

      0

      0
      • Anonymous says:

        klu korang perasan time b’lakon Projek memikat suami, B.I die control habis.. omputeh celop, speaking berterabor wei…..

        0

        0
  16. kacang lupa kulit says:

    Asal2 orang kampung je. Jadi retis terus lupa diri. Haihhh lumrah artis malaysia

    0

    0
  17. go to the hell says:

    Belakon tak gempak mana pun. Menggedik je lebih. Ye dak emma maembong? Mengaku je la

    0

    0
  18. ntahapapa says:

    fatimah rohani binti ismail. a.k.a emma…..hermmmm…nk tuju lagu boleh?? dengan ucapan..tolong menikah cepat..;) pisssss

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Nample couple ni tak serius. Main2 je. Dah puas cari yang lain.

    0

    0
  20. Lol says:

    Aikkk…dlu klu tnye byk cover line nye..ni bla dh mngku
    byk plak gmbr diorg.mcm dh hpi sgt x yah nk
    sorok2 lg dh.pas ni x yah gmbr jauh2 mlu2 kcing
    gtu.kn elok kwin je …

    0

    0
  21. Fish Fairuz says:

    Kalau dh over sampai macam ni, dari sweet jadi meluat hahahaha

    0

    0
  22. anon says:

    BIG MAMA & OOOO…..Dua2 ni mesti org cina kan, bukan melayu sb nampak duk puji artis2 cina je. Or org melayu murtad yg suka menjatuhkan or memandang rendah bangsa sendiri and mengagung2kan bangsa lain….puiii… Aku bkn peminat emma or zizan, tapi sebagai org islam wat ape kita kutuk2 or jealous pd org2 yg kita tak kenal pun. Bila disiar cerita psl artis melayu yg cantek mcm fazura, emma…..mesti ramai yg dengki. Sibok duk cari kelemahan dia org. Tapi yg herannya bila artis korea ke, pandai pulak puji melangit. Hai….busuk hati betol…

    0

    0
    • kak timah says:

      kau x payah nak racist sgt lah. tak ada salahnya kita puji bangsa lain..contohi semangat dorang utk berjaya.
      abis tu kau nak suruh org puji si emma yg berkepit dgn jantan ni ker ? kau ni jadi fans x payah bodoh sgt…akak tgk si emma berkepit dgn jantan terasa nak muntah…dia berlakon pulak kaku…yg macam ni kau suruh puji ?????? well akak rasa yg busuk hati tu kau…busuk hati dgn bangsa lain yg lebih berjaya….sebab org mcm kau lah bangsa kita tak maju2.

      0

      0
    • Husna Zulkifli says:

      @anon
      sesedap jer kau cakap org lain murtad semata2 nak backup retis tak cukup kain. Abis tu retis yg tak cukup kain…berkepit dgn bukan mahram ni menaikkan imej agama dan bangsa ker ?? eh kalau aku nasihat si emma pakai tudung,,,,kena cop busuk hati…kalau aku suruh emma ni kawin cepat…kena cop jealous <<<< eh please lah ..yg menjatuhkan agama dan bangsa kita retis kita sendiri, nama aja islam tapi x macam islam pun.

      0

      0
  23. fad says:

    Sweet ke ber sayang sayang tanpa ikatan sah? Bukan dosa ke?

    0

    0
  24. nyah says:

    Tang mane sweetnye weh?nampk muka zizan macam fed up aje adela. Aku kapel dulu2 pakwe aku siap i love u ok,xyah suruh2.
    Emm,lepas aku tau yg zizan n emma ni geng sekmpung before jd artis, aku slalu terpikir agak2nye berape inci emma tgok kt zizan dulu.yela zizan xhnsem,xkaya…emma plak mix,dduk kt kg gerenti jantan keliling pinggang. Nasib baik jd retis zizan,kalu x xmerasa…

    0

    0
  25. hak thui... says:

    beauty and the beast….
    hakhthuiiiiiii….

    0

    0
  26. jamban 1 mesia says:

    Ala esok2 clash la tu..retis bkn nye serius…ema gedix tu pn mude lg xdenye pk kawen ttus..nk zizan sbb glemer n kaye je..hrp muke? Jgn hrp la..hahhaaa..puiihh..prangai same2 mcm jamban

    0

    0
  27. jamban 1 mesia la sgt says:

    Ala esok2 clash la tu..retis bkn nye serius…ema gedix tu pn mude lg xdenye pk kawen ttus..nk zizan sbb glemer n kaye je..hrp muke? Jgn hrp la..hahhaaa..puiihh..prangai same2 mcm jamban

    0

    0
  28. neelopak says:

    Gelenya geletah terr. Gapo hok sweetnyo?? Loyo tekok aku

    0

    0
  29. Jumbo Gajah Biru says:

    Adoi..meluatnya aku nengok..ala..Emma tu..kalo Zizan ni keje kerani am..dia nak ker???

    0

    0
  30. rapunzel says:

    xde la sweet pon video ni… tp muka zizan lawak sbb kene paksa..haha… n pada aku simpan la yg korg rs sweet tu… nt org menyampah…couple paling aku suka dari sebelum kawen sampai la dorg da kawen SCHA & AWAL.. cool jer dorg…xde menunjuk2 pon… gmbr2 dorg share pon suka tgk.. xnmpk pon menggeletis baik scha or awal….

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Bnyknya yg buat dosa…apalah salah zizan & emma pd kmu smua. Tak ada yg sempurna & masing2 ada masa lalu tp smua kta pun berhak bahagia! Doakn yg terbaik sj utk kta smua…smoga sentiasa d bawah lindunganNya. Peace no war!

    0

    0
  32. Minah Kilang says:

    Ramainya pompuan jeles emma & zizan..doakan yang terbaik utk mereka..Manusia boleh berubah..

    0

    0
  33. kertu says:

    alahai korg ni . jeles lettew haha. btw emma tu mmg sweet la , tapi zizan???????? haha tapi maybe zizan tu kaye la kot. kalaw zizan tu tukang kebun sape je la nak . haha..

    0

    0
  34. kambing hitam says:

    aku rasa zizan tu malas nak layan perangai kebudak-budakkan si emma tu. tapi sbb nak jaga baik punya awek lawa, si zizan ni layan kan je. nampak sangat tak ikhlas nak cakap sayang si emma tu.

    0

    0
  35. […] (VIDEO)Serius Sweet, Emma Maembong Paksa Zizan Cakap Sayang Kepadanya (85) […]

    0

    0
  36. […] (VIDEO)Serius Sweet, Emma Maembong Paksa Zizan Cakap Sayang Kepadanya (88) […]

    0

    0
  37. ilyana@ZizanFC says:

    Hoi! Yang korang tak puas hati sangat ni kenapa? Zizan or Emma ade kacau hidup korang ke .Kubur masing -masing jaga mulut tu sikit aku dh lama geram dgn korang jaga sikit mulut tu faham!

    0

    0
  38. emma maembong & zizan says:

    doh bakpe yang mg sume duk benci sgt ke zizan ng emma .. panas aku tobak pom .. pedih mate bace , mg ingt mg sume ni suci sgt nok komen komen ke org gitu .. allah akan balas nape hok mg wak ke org tu .. dye dok care pom ke mg kang .. tpi bkpe yg mg sibuk sgt hal die ..

    0

    0
  39. […] (VIDEO)Serius Sweet, Emma Maembong Paksa Zizan Cakap Sayang Kepadanya (92) […]

    0

    0