Written by AbangNara | June 6th, 2013

Zahid yang mula popular menerusi rancangan Akademi Fantasia akhirnya bakal menamatkan zaman bujangnya pada hujung minggu ini. Selepas putus cinta beberapa kali, wanita bertuah yang berjaya mencuri hati Zahid ialah Sarah. Menariknya mereka berdua berkenalan menerusi Twitter.

gambar zahid era kahwin

Bersempena dengan majlis perkahwinan mereka, FeelMotion Pictures telah merakamkan sebuah video mengenai detik-detik pertemuan Zahid dan Sarah. Comel je video ini. Memang Zahid dan Sarah sama cantik dan sama padan. Tonton video tersebut di bawah.

Cute kan? Buat Zahid dan Sarah, selamat melayari bahtera rumahtangga. Semoga kekal bahagia sehingga akhir hayat. Kredit video kepada FeelMotion Pictures.

mid promo

P.S: Abang Nara yakin mesti ada yang tercari-cari photographer untuk hari bahagia tak lama lagi. Elok lah tu, BlissCandid pon tengah buat promosi gila-gila sepanjang bulan June ni. Apa lagi, pergi lah jenguk dan LIKE page BlissCandid Photography dan tengok sendiri gambar-gambar awesome mereka. Gerenti puas hati!

30 responses to (VIDEO)Save The Date: Zahid & Sarah Daripada FeelMotion Pictures

  1. SHA says:

    cam muka rosmah AF..

    0

    0
    • kak timah says:

      SEJAK BILA LAH ROSMAH MANSOR MASUK AF?????????????ROSMA LAH

      0

      0
    • SBDL says:

      err, aku ternampak sesuatu yang HARAM dilakukan telah berlaku dalam video ni. haha..

      0

      0
      • ddd says:

        kalau nk cerita yg haram tak payah tgok video pun kau dah tahu haram… tayang rambut tu pun dah haram..tp kalau dah ni pilihan dia, biarlah.. mane tahu esok bini die jadi lg baik drp kau atau bini kau

        aku pun perasan mcm muke rosma af

        0

        0
  2. Aku le... says:

    sorry la x minat langsung kt zahid….x ensem pn ye….

    0

    0
    • kak timah says:

      KALAU KO LAKI KO HSEM X?KALAU KAU POMPUAN KO CNTIK X????KAT DUNIA NI SEMUA HSEM N CNTIK DI SISI-NYA

      0

      0
      • Ramona Kum Kum says:

        Itu tak betul! kalau semua orang atas muka bumi inin cantik takdelah istilah hudus itu wujud, btol ke idakk??

        0

        0
  3. miss kiah says:

    semoga berbahagia NEXT!

    0

    0
  4. EE says:

    kalau pre wedding shoot mesti nak ade adegan pegang2 tgn.. yg haram masih tetap haram.. dah halal nanti, ko nak pgg ape pon ko punye suka.. haih la dunia….

    0

    0
  5. Mirai Suenaga says:

    kurus sikit dah Zahid aku tengok. Ayooo… seluar kau sangat sedih…

    0

    0
  6. sin chan says:

    WTH!!..boring gile..stakat nak ajak kuar makan je pun..ingat kan nak propose ke ape ke.. citttt!!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Nape mcm takde motif je jalan cite die? tetibe jumpe 1st time, terus pegang tgn, pastu jalan kengkang camtu.. motif??

    xpe la..ape2 pun smoga berbahagia ke anak cucu..amin..

    0

    0
    • leyu says:

      motif? dieorang buat prewedding video je kot.. ko nak motif2 bagai.. nanti tahun depan org akan start wat prewed video 2jam..baru ko tahu ape motifnye. mcm cerekarama

      sedeh!! sumer org buat sumer tak betul..perfect ke kau?

      0

      0
    • Manusia Biasa says:

      biar la kalo die nk jalan kengkang pn….Alhamdulillah la die ada kaki tau…FYI, dulu masa tunang a.k.a bakal isteri zahid ni kecik2 dulu, die mmg ada masalah dgn kaki die n die jln pun guna tongkat tau…die berubat cara traditional (urut), Alhamdulillah dpt jln tanpa tongkat dah n normal mcm org lain….nasib zahid xpndang rupa semata….semoga berbahagia zahid n sarah….

      0

      0
      • cumi ciki says:

        maksud anonymous tu, yg jalan terkengkang-kengkang tu, si zahid tu, bkn tunang dia..kan mase last skali time diorg jalan tu si zahid jalan mcm terkengkang-kengkang..aku pun pelik nape dia jalan mcm tu..bile mase plak org cite pasal tunang si zahid?btw, thanks for the info..ko ni mesti sedara mara belah pompuan gak kan?

        0

        0
  8. tashashilaamzah says:

    waaahhh ! rindu nye.. kat kolej lame aku.. kolej komuniti teluk intan.. hahaha

    0

    0
  9. sape tah says:

    uhmmm nampaknya ada org yg sama tp pakai id lain2….menarik betul

    0

    0
  10. Syaz says:

    Asal nak kena jalan camtu? Huhu

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      tkan kena liwat pulak eh mari kita pikir kn bersama apesal dorang jaln cngitu..

      0

      0
      • Manusia Biasa says:

        dulu masa tunang a.k.a bakal isteri zahid ni kecik2 dulu, die mmg ada masalah dgn kaki die n die jln pun guna tongkat tau…die berubat cara traditional, Alhamdulillah dpt jln tanpa tongkat dah….nasib zahid xpndang rupa semata….semoga berbahagia zahid n sarah….

        0

        0
  11. kek cokelat kesukaan aku says:

    tak menarik langsung. takyah la nk buat2 bagai. mcm2 peel orang2 la ni..

    0

    0
  12. mira_edora says:

    zahid ni ku x pernah tak pegang or peluk2x perempuan yg dia kapel……

    0

    0
    • mira_edora says:

      zahid ni ku tengok x pernah tak pegang or peluk2x perempuan yg dia kapel……

      0

      0
  13. mail lambung says:

    jalan citer video ni tk menarik langsug

    0

    0
  14. nora lah says:

    X BEST LANGSUNG! TAH PAPE

    0

    0
  15. Ongoing chatters suggest that Apple is indeed preparing for a major design overhaul in the next version of its mobile operating system – “iOS 7.” The company is also expected to introduce a new free music streaming service, usually referred to as “iRadio,” to explore a different market segment, which has its own leaders like Pandora and Spotify.

    0

    0
  16. noob says:

    biase je video..x menarik pun..tapi sarah tu comel la jugak..btw semoga kekal ke anak cucu

    0

    0