Written by AbangNara | April 27th, 2011

Kenapalah masa Abang Nara tunang dulu tak ada company yang nak sponsor buat video pertunangan. Jeles pulak tengok kesempoian, ke”sweet”an dan kecantikan video pertunangan Ashraff Muslim dan Noor Dayana nie. Memang tabik spring dengan produk daripada CST Production. Apa kata anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

118 responses to (VIDEO)Majlis Pertunangan Ashraff Muslim Dan Noor Dayana

  1. jackie says:

    kelass u…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syok.my says:

      SANGAT KERLASSSS..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jamban bodoh says:

        tahniah heii.. cantik video ni pasangan ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • timba says:

          omg im so happy for both of them =’) sumpah jeles !

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • haaaaaaaaa…suke…suke..tahniahhh…:)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • WOODY says:

          amboi3 asraff belum kahwin lagi dah puji melambung
          suruh sholat konon
          belum duduk sebumbung lagi
          belum tentu lagi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gudangpetaidanbangkrap says:

          hahahha…spesis dengki mcm nilah. bukan nak doakan.sesama islam. get a life bro.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PROPA says:

          BUKAN DENGKI PERKARA KEBENARAN
          BELUM DPT PUJI MELAMBONG X INGAT DUNIA
          NANTI BILA DUDUK SERUMAH BARU TAHU
          PERANGAI MASING2
          BILA NAK BERCERAI
          SEMUA PERKARA BURUK2 AKAN KELUAR
          DAH TIADA BAIKNYA LAGI

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PROPA says:

          TETAPI KALAU BETUL LA DAYANA TU
          PEREMPUAN YG KUAT SEMBAHYANG
          BAGUS LA JUGA DIA MENGINGATI
          SI ASRAFF SUPAYA JGN TINGGAL SHOLAT
          ITU YG PALING TERBAIK
          BUAT INSAN YG BERAGAMA ISLAM
          JGN MUDAH LUPA & SENGAJA MENINGGALKAN SHOLAT
          SEMOGA SALING INGAT MENGINGATI
          WALAUPUN DAH BERUMAHTANGGA
          SUAMI ISTERI

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • comei says:

      nice video tapi sayang x dengar lagi sore dayana pujaan hati asyraf.pemalu sangat kott..pa pun, tahniah to both of u.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • WOODY says:

      PERHH ANAK ORG KAYA
      TETAPI DAYANA NAMPAK TEMBAM
      ORG SEKARANG BERTUNANG PUN CAM KAHWIN DAH
      BERTAMBAH RIAK ORG ISLAM SKRG NIH

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kurus says:

        astagfirullahalazim… mengucap no…ngucap

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gudangpetaidanbangkrap says:

          dia ni beb, jeles sbb ashraf ni hensem, dapat bakal bini lak, lawa dan solehah. cubalah jumpa mamat ke minah woody ni. sure life pethatic nak mampos sbb takde nice words to say about ppl. sbb itu pepatah omputih kata, if u have nothing nice to say, then say nothing at all coz what u say reflects the kind of person u are. and to me, ur just a sad soul.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. nosa_jaybee says:

    1stttttttttttt.. cute..hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nosa_jaybee says:

    arghhhhhhh…. ingat 1st td..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. lAl says:

    Terbayek!!! saya suka sinematografi video nih.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. pengkritik kurang ajar... says:

    video dah style,tp tang lagu jer..aku lebih prefer letak lagu gereja..yela mcm dah x de lagu melayu kan..tgk la sikit yg tunang tu sapa..ustaz kan ..ada ker letak lagu org putih ..bengong..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nona says:

      mmg dasar manusi suka mgkritik!!smuanyer salah…lagu ni nice!tjuk per yep?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jokong mas says:

      lagu inggeris tu pun nak jadikan isu? tolonglah wei..ingat orang islam kat dunia ni cuma orang melayu je ke?mat salleh pun ramai jugak yang beragama islam..india, china, bangla pun ramai je yang beragama islam..yang jadi beza cuma bahasa je..lagu inggeris tu tak bermakna lagu untuk gereja..dan tak semestinya lagu melayu tu tandanya islam..cermin diri sendiri dulu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pengkritik kurang ajar... says:

        itulah sebabnya industri muzik kita hancur..next time letak lagu justin bibir k..guna jer lagu inggeris..x pyh guna melayu..kan kita masih dijajah lagi…sibuk majukan lagu org putih..mcm lagu melayu kat malaysia ni x de..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hana yori don't go says:

          dh sesuai nyer letak lg 2..2 pon nak jd isu…pelik2…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • dorayakigirlz says:

          tah paper tah..tetibeje emo psal lagu..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • alf says:

          i think u should try to evaluate urself first…. it seems that u livin in a very isolated area…… ur mind still trapped in a air thight vault i think…… dat why u cant accept any new thing….. broaden ur mind first…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • princess says:

      ko nape? biarlah die letak lagu ap pun..aslkan lagu tuh bkn lagu yg bkn2 sudahlah..asalkan meaning lagu tuh x tpesong..dsr melayu dengki ko nih..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ainguzzle says:

      language bukan isu. bahasa melayu bukan agama rasmi islam.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. henny says:

    congratulations to both of you. hope this it will be lasting. alhamdullilah. happy for you. amin:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. cik wiwi says:

    kawan saya tuh!semua pempuan bwk dulang is my frens yg comel2..hehee..:P..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. SWEET........... says:

    love it……cun giler……kreatif giler…terbaikk……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Sweet says:

    video terbaik..tapi masa sedara mara kasi wish tu x dgr sgt sbb music to loud… great job..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. hana yori don't go says:

    superb giler video die…(angan2 kejap)
    congrats both of you….smg kekal selamanyer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. say no to double standard says:

    aku plik ar.nape double standard komen2 kat cni.klau artis lain punyala maki hamun kata membazir la hape la.dgn dia ni cm ad pengecualian plak. sbb dia ustaz korang diam.wahaha. korang trbaik2!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bungakejora :) says:

      bkn org tak nk kutuk dia, maki hamun la..kan dia buat benda yg baik…:) mmg cantik n pandan tgk ..sinematografi video yg cantik…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • say no to double standard says:

        ada aje alasan.aku ingt lg ada artis tunang mcm nak rak bagai.mg kene kutukx hengat. sendiri mau ingt la kwan.neway dia bukan ustaz pn.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jamban bodoh says:

          yang ko nk emo ni pehal heii.. dia buat kerja elok, bertunang tu lepas ni nak nikah pula.. ko ado? ado ke? dasar hati perut busuk ni payah heeii..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • sengal.... says:

          yg ko dengki sgt naper……..lantok ler dia org nk puji ker aper?….dengki……sengal………….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • al amin caterer says:

          aku setuju .. dia bukan ustaz pon .Apasal org dok puji melambung lambung .. takut jadi mcm sorang lagi” ustaz “tuh .. mula2 di puji2 last2 dimaki2 ..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • benda2 tu sume orang yang sponser la…dah rezeki dia nak dapat,terima je lah…kalo ko, orang sponser pon mesti ko terima un?? rezeki jangan ditolak, maut jangan dicari…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki says:

      dah die mampu,,dayana tu doktor,,n family die pn bleh kate brade,,.tp sgt low profile.xpelikla majlis gtu..tp pd aku still ok..xla over sgt…KO ADO??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • teddycomey says:

      dia wt mjlis ni meriah sbb ms kwin nti dia hnya wt akad nikah kt mekah 1 syawal nti..so xdelh m’bzirnye pn..lainlh time b’tnang meriah,time kwin lg over meriah..tu nm nye m’bzir…p’dpt masing2 jek..yg kuar duit pn diaorg..jgn emo sgt lh plak..;p

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • WOODY says:

        Skrg trend artis nikah di Mekah
        Masa bercerai ikut undang2 mana ek?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gudangpetaidanbangkrap says:

          undang-undang Malaysialah. blik nnt dia registerlah pernikahan dia tu kat Malaysia. ko nak kawen kat bangladesh pon boleh. tapi make sure balik reg dgn pejabat agama.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PROPA says:

          OH YE KE
          THANK YOU
          SEBAB TERINGATKAN ORG MALAYSIA
          NIKAH DI THAILAND
          MUNGKIN MELANGGAR UNDANG2 MALAYSIA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Android says:

      Buat majlis ikut kemampuan..kebetulan ayah si dayana tu mampu nak buat majlis yg terbaik utk pertunangan anak dia..so ske hati dia la..bukan dia mintak duit ko pun..nyibuk! Ramai lagi ibu bapa kat luar sana yg buat majlis tunang @ kahwin yg sempurna utk anak2 dorang..tak timbul isu membazir bg aku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • anti-orang-kutuk2 says:

        tau tak pe…ni lah salah satu contoh perangai orang malaysia..dasar hati busuk..pendengki,, YANG KO NAK NYIBOK SANGAT PASAL SI ASHRAF BERTUNANG TU NAPE???? KO KECEWA KE HAPE?

        DASAR PENDENGKI..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. petaibusuk says:

    semoga bahagia hingga ke syurga..saya harap pihak medis x ganggu dayana sgt lah..LOL

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. onlyme says:

    so sweet… teringat mase time majlis tunang n kahwin dolu :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. zaia says:

    aik,yg aku dgr,ashraf ni kenal dayana dulu bru knal hj lokman?silap la kot,cet! kt video tu kate kenal nama je tp time tu dh slalu dtg berubat..
    video tu superb~syok tengok~
    stuju jugak la dgn mkcik tudung purple,harap2 media tk ganggu dayana sgt la..huhu,,(mkcik tu ckp cmtu smbil mata tngok ats lak tu..haha)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aku cantik says:

    kurang cantik tapi bijak lagi baik dari cantik tapi kurang bijak. ye dok??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aida says:

    meriah nye majlis tunang….kalau dah meriah mcm ni better wat nikah trs, ……sbb mcm majlis nikah dah…jgn marah eh..pendapat sy je…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • budak comeyy.. says:

      baru bertunang dh meriah mcm nie…..
      klu dulu,adt orng bertunang si lelaki just boleh tgk muka si perempuan tu je..
      time majlis pun dok luar tk yah msuk urusan orng tua2 hehe..
      tp skng nie tgk bertunang dh mcm menikah..
      meriah giler…tkpelah.itu hak msing2…
      tpi kdng2 orng tua2 kata “jgn melebih2 sgt tkut tk kesmpaian”
      apa2 pun kita sbgai manusia biasa hanya mampu mendoakan agar psngan ini berkekalan n bhgia dengan kehendakNYA,amin..
      tentng lagu,tkpelah tk de mslh.nice what..!! lagu tk jdi mslah bg video nie..jnji sedp dgr
      sweet love..!! hehee..
      ini je pndpt sy…hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ,,,,,,,,,, says:

        btul2..ptotnya ikut islam pon klau tunang kne diam2 je kan…hmm BN pon x abes2 post psl diaorg ni..bru tunang..kawin nnt aku tktau la byak mne lg die nk post.bosan la

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • kaki says:

          bosan xperlu tgk o bace entry ni..hehehe.simple=)

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • RRRRRRR says:

          setuju..kalau bosan, nampak tak ade tanda X warna putih kat kotak merah, sebelah kanan kat atas tu…haaa…sila tekan ye..selamat berambooss.,..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hanntula says:

          tunang diam2watpe…nanti ramai lagi gatai dok mengganggu….tu la gunenya utk heboh2kan..supaya kurangkan fitnah ke ape pasni…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • WOODY says:

        RASANYA ARTIS JE YG BUAT TREND
        BERTUNANG SAMBIL DUDUK ATAS PELAMIN BERDUA
        PASANGAN JANTAN DAN BETINA SEKALI BERGAMBAR
        ADAT ARTIS PERTUNANGAN TREND BARU

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • gudangpetaidanbangkrap says:

          peliklah. ko ni dok planet mana. skrg ni trend semua org melayulah tunang jantan datang ambik gambar berdua atas pelamin. apa, ko kawan dgn artis je ke.
          nak jgk kutuk tapi takde facts. tulah, kalau logik akal dok kat lutut, mcm tulah pemikiran. ish….bingai tol.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PROPA says:

          TAK TAHU LA PULAK
          AKU BYK HADIR MAJLIS PERTUNANGAN
          MEREKA MASIH IKUT ADAT DAHULU
          BAKAL LELAKI TAK HADIR
          CUMA WAKIL SAHAJA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • lalala says:

          orang tu ketinggalan zaman…sebab tu die pelik… padahal benda2 tu semua dah biasa terjadi,… wehh, ko datang dari ceruk mana haa?? malaysia dah maju la wehhh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. i am an educated muslimah says:

    tak habes habes nak komen pasal physical…itu semua ciptaan Allah, sape kite nak mngata ciptaan ALLAH tak cantik?Iman dan intellect adalah kecantikan sebenar, n furthermore dayana ni takder aper yg kurang, lemah lembut, cantik akhlak, rupe pun sgt manis n sejuk mata nengok…YG PENTING BUKAN BIMBO MACAM ARTIS MALAYSIA!!!!dahlah akhlak hina, berpelokan sana sini….itu lah yang cantik agaknyer bg org yg menilai cantik dr luaran..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • sabun fab says:

      err. ak xnampak pon orang komen pasal physical. yang kat atas sume cakap dia cantik. xde plak kutuk ke ape ?

      kau kenape tetibe ? tak beragak nak bukak isu pon. tarik perhatian orang nak suh like ke hape ?

      haha. relax. orang sume dah besar. boleh pk kot mana baik mana tak. mana cantik mana tak. bukan sume orang xde agama xreti nak nilai :) xde orang pon kutuk dayana, chill.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gudangpetaidanbangkrap says:

        adalah org kutuk pasal fizikal dayana ni. tu, beruk woody kat atas tu. ko ni pon, bacalah one by one sblom komen minah ni punya komen…chill

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • PROPA says:

          AKU PUN X KUTUK CUMA AKU KATA DIA TEMBAM SIKIT
          TETAPI BAGUS LA
          PELAJARAN DIA TINGGI
          KE TAHAP DOKTOR
          TAHNIAH DAYANA

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. bonnu says:

    tgk video nie nampak ISLAM itu sgt indah…dah diorg kaya, suka hati r, at least still wat kat rumah….. (ntah2 sumer tue org sponsor! rezeki jgn ditolak kan!!)
    macam cter ayat-ayat cinta@ ketika cinta bertasbih!
    nice!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. ddddddd says:

    classs giler

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. BumbleBee says:

    fuhh kalo kawen sok ni mau Nara wat entry 7 kali berturut-turut psal si asyraff ni punyer majlis jer… time tunang ni pun dah dier dier dah dier dier berulang kali….ekekekeke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Chybee says:

    ramai yg frust menonggeng tgk video ni :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. zeze says:

    video mmg terbaek,,tp kureng stuju tunjuk kt public vid ni,,cuz de tunjuk rumah die,,n jalan ape,,bhaye la..kang kne aim ngn perompak plak..just sayin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. MEMANG TERBAIK!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. Abg jem says:

    Hebat!!! Taniah… Vdeo cst… Wedding planner dia siapa lak?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. no need says:

    lagu tema dia – sort of by ingrid michaelson

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. eryn says:

    tahniah,tahniah….sgt eklusif…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ajuera says:

    Bertuahnya Nor Dayana…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. soleha says:

    nak mcm ni jugak :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. juice says:

    nampak noor dayana ni mcm anak org senang…xder mslh wat majlis besar2…bertuah ashraf….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. insan kamil says:

    skali pandang ada iras kiah propa la dayana ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. juice says:

    dlm video ni ashraf cam nakal2..hepilah tu..dayana malu2 plak tp senyum sokmo….bahagia tgk diorg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. glucose says:

    ashraf sgt hepi n bahagia!!! teringat time aku tunang… tahniah!!! kalo mampu, xsalah wat besar2… lgpn ni kan sekali ngan perasmian klinik…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • kaki says:

      aah..sbb tu meriah sket n mcm besar2n,,sbb ade 2majlis dlm satu mase..harap maklum ye sume

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. secret says:

    comel je asraf muslim. terserlah kegembiraan dari raut muka dia.

    abang nara. xpe. abang nara da booking cst lom tok acara nikah nanti?
    booking awal2 k. nt kang full, nangis pulak.hehe
    cst nye produk mmg best. hehe =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Dada Didi Dudu says:

      yup..mmang best.. my cousin gune khidmat CST for his wedding… meletooopppsss

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. luvie says:

    so sweet…..n_n
    congratz both of you…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Lulu says:

    Alhamdulillah, suka tgk dorng berdua…
    smg berbahagia di dunia & akhirat…
    kalo x silap yg bwk dulang hntaran sumer tu kwn2 dayana, bakal2 doktor…cuz 1 of them is my fren…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. hasrulhassan says:

    Salam … ucapan tahniah terlebih dahulu buat Abang Nara kerana terpilih untuk muncul di World Bloggers and Social Media Summit bulan June nanti.

    MAsuk TV3 tu .. klik ni:

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2011/04/redmummy-dan-beautiful-nara-bakal.html

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. secret says:

    mesti nangis tiap kali erm….. tengok orang bergembira. ermmm

    Bunuh diri JANGAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. siti norashida kamaruddin says:

    x leh tgk abis video ni, jeles huhuhu… tahniah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. AkuCemburu says:

    jeles tgk..mcm 2 la lelaki..biar cari isteri yg solehah….alhamdulillah..mg mereka berdua bahagia hgga ke syurga

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. yaya says:

    waaa dayana comel ashraf pon nsem…smoga bkekalan hgga akhir hayat….dayana senyuuummm je,ska tgk…tunduk je dy,tgk ashraf pon sikit2 je..alhamdulillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. hanya pendapat says:

    salam and hye to all..

    video ni mmg sgt menarik bg aku.menampakkan kesenangan hidup dua2 pasangan ni.cuma tu la..utk mereka yg mampu buat majlis tunang besar2 mcm ni bgs la.ye la..utk kenangan sepanjng hidup kan.
    cuma aku nk sentuh sikit supaya smua org sedar.majlis kawin atau tunang ni bkn smestinya kena buat besar2 and nampak meriah sakan.utk yg berkemampuan tu bgs la.alhamdulillah diorng ada rezki utk berbelanja besar.
    tp utk kebnyakan org biasa yg kurng berduit..ingtlah, x semestnya utk buat majlis ni kna belanja puluh2 ribu.jgn la disebabkan terpngaruh dgn artis2 smua org rasa takut nak kawin sbb x ckup duit.nikah tu mnghalalkan hubungan..so baik2 la dicepatkan klu dah jumpa pasangan.
    so itu lah bnda yg aku nk ingtkan..nak buat majlis x smstinya ada duit..yg pnting kita ikhlas..iallah diberkati.

    -ciaow-

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. eyka says:

    sweet :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. slumbercool says:

    untung ashraf n dayana. suke dorang. moge hepy ek =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. gula_melaka says:

    makcik baju purple tu buat ayat sentap (letak tangan di dada sambil mata tengok atas), ‘harapan cik min pihak media tak ganggu dayana sangat la.”

    haha!aku baru nak suka si dayana. tapi makcik sentap ni buat spoiler lak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. effie says:

    perempuan yang baik untuk lelaki yg baik..tahniah asyraf n dayana, semoga berbahagia hingga akhir hayat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. along says:

    waaaa….so sweet…happy bebenor nmpk diorang. Bahagia and sweet sgt tgk diorg…aku yg tgk ni pun jd gatal nk tunang gak. Hahahah…to Asyraf Muslim and Nor Dayana, wish both of you happy together. Xsabar nk tgk korang kawin 1 syawal nanti. Hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. leon says:

    so so swittt…congrats !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. nadya says:

    gembira utk mereka berdua. inilah yang dinamakan jodoh dari Allah…… Alhamdulillah!! bertunang x duduk rapat2 dan pegang2 tangan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Papee jee.... says:

    ???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. i luv lemonate says:

    bg aku la..ashraf nih bertuah sbb kenal dayana nih..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. cassandra says:

    sarung cincin tangan mana ye? nak pektis2 ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. jeng3~ says:

    aarrgghh!! jeles nih!! tp suwiit dowg….sabo jela…hehehhehe congrats!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. soha says:

    tahniah ashraf muslim~ hehe. jeles bukan bab majlis bab dayana dpt suami yg soleh. alhamdulillah hehe. semoga kite pun dpt suami yg solehah jugak kekek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. narita sweet says:

    Ak rse video tue mmg cntik gak tp kal0 nk ikut cre islam xyah la nk publish kt sume 0rg kn x gitu,,,brpade ikut kesederhanaan sdh..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Kurus says:

    asyraf… sebenarnyer.. ko lah harapan aku bg pelakon lelaki terbaik dekad ini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Kurus says:

    dah orang yg amik bideo tu nak pamerkan sinematogerapi centuh.. maybe dia peminat kabir batia.. ilek la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Kurus says:

    dah best dah cinematography dan lagu n suasana.. tiba2 ada lak celebriti nk tumpang sekaki… di akhir video… bagi kt keluarga bg ucapan lah dulu…anti climaks..trutama suara kasar pompuan penemuramah tu… kontrast giler dengan video klip yg lembut..trmasuk lembut bahasa asyraf….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. aya says:

    i like…sweet sgt2…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. mai$nana says:

    tahniah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. arti nama says:

    I used to be suggested this website by way of my cousin. I am no longer certain whether this put up is written by way of him as nobody else realize such targeted approximately my difficulty. You’re wonderful! Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0