Written by AbangNara | February 24th, 2012

Yeah. Abang Nara sungguh terharu dengan producer program Paparazzi terbitan KRU TV kerana sudi berkongsi video majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani. Barulah anda semua boleh merasakan betapa meriahnya majlis yang telah berlangsung semalam di Hotel Marriot, Putrajaya.

Menarik kan? Terima kasih sekali lagi kepada KRU TV yang sudi berkongsi video ini. Jangan lupa saksikan program Paparazzi terbitan mereka yang memang menarik. Anda boleh menonton program Paparazzi di laman web Tonton di bawah channel KRU TV. Sila LIKE Facebook KRU TV tanda terima kasih kepada mereka.

 

26 responses to (VIDEO)Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Surihani

  1. zainal arief says:

    cantik betul lisa ni.geram aku tengok.last2 dapat kat yusry.lagu baru sepahtu siapa dapat lisa.yusry lah jawapannya.

    0

    0
    • Anonymous says:

      lisa kamu sgt brtuah..sgt rmai yg syg kn kamu.. tambah pula bila dh bgelar isteri yusri…pasti kamu akan dilayan bak seorg puteri.. indah yer hidup kamu lisa..mempunyai segalanya.. sy insan biasa ini tmpang gembira..bertapa indah takdir yg Allah tulis buat mu lisa surihani.

      0

      0
    • PAPA says:

      tahniah…semoga bahagia selamanya..dapat anak banyak -banyak yer..hehe..

      0

      0
    • Cik Nin says:

      David Teoh boss yg sempoi…! :)

      0

      0
  2. hmm... says:

    laa…mana videonya,..?

    0

    0
  3. meow says:

    ciuman pertama … ??? bole cayer ke …

    0

    0
  4. She says:

    Barakallahulakuma :)
    congratulations to both of them!

    0

    0
  5. […] Yeah. Abang Nara sungguh terharu dengan producer program Paparazzi terbitan KRU TV kerana sudi berkongsi video majlis pernikahan Yusry dan Lisa Surihani. Barulah anda semua boleh merasakan betapa meriahnya majlis yang telah berlangsung semalam di Hotel Marriot, Putrajaya. Menarik kan? … Continue reading → […]

    0

    0
  6. iris says:

    hahaha…funny nye pantun 4 kerat david teo…semoga berbahagia hingga hujung nyawa buat lisa dan yusry…

    0

    0
  7. SBDL says:

    semoga dpt baby cepat2 ye yusri n lisa :) jumpe nnt kt picc :D

    0

    0
  8. lolo carero says:

    Alhamdulilah,, smoga berkekalan hngga ke syurga…. amin…. lisa dgn yusri nmpk manis sngt,, dan MR David Teo mmg kelakar….

    0

    0
  9. ~ emak sinchan ~ says:

    kelakar plak rasanya….beberapa tahun dulu David & wife menghadiri majlis Yusry & Erra.skrg ni,attend majlis Yusry & Lisa plak.itulah putaran hidup namanya…selamat berbahagia kpd Yusry & Lisa.
    fb aku ramai member2 lelaki yg post “MODE : SEDIH” gara2 Lisa dh kawen….hihhihiii

    0

    0
  10. MakUsu says:

    They all berdua ni kahwin sepupu kan …

    0

    0
  11. gilakuasa says:

    memang terima kasih kat producer je la? sapa yang edit ni? smarttt

    0

    0
  12. Hackers_1978 says:

    Bagaimana dgn ramalan mimpi uncleseekers yg mereka berdua ni takkan kahwin???????????….he he….:p

    0

    0
  13. tahniah to both of u,lisa &yusry…sweet sgt david teo bg pantun tu,i loike

    0

    0
  14. Hantu Durian says:

    Barakallahhumma…
    So sweet… Tahniah both of u..

    0

    0
  15. koiwatikoi says:

    ala..bosan la..
    asek deme, deme..lepas deme, deme..

    0

    0
  16. pajira vs lisa surirumahtangga says:

    buhsannn…apa ni entry yg sama jer..apa nk d herankan sgt dgn depa kawen..anak raja kawen baru best tgk..depa ni dah slalu tgk,xde aura lg dah..

    aku tingat masa citer ombak rindu..bila si lisa duk sebelah izzah(maya karin)..hmm..nmpak jauh panggang dr api.baik dr tang rupa mahupon body.lisa biasa2 jerr..nak kata educated sgt pon,bole la..ala,study law.skrg ramai pon yg study mcm2 course yg thrill.law tu lg la biasa.tang rupa tu..dah bila duk sbelah maya karin,mmg sgt2 ketara.sbb lisa kurang pakej bab rupa.lain la erra pajira,aku tak nafikan..cuma aku respek si lisa ni,dia agk berpendirian..lebih matang aku tgk..

    kpd yusri aku harap belajar dr kegagalan perkahwinan dulu.dpt bini bekas ratu cantik dulu akhirnya gagal juga,ni bini muka biasa2 jerr ni,hrp2 kekal abadi ye..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Muka ko ni tahap luar biasa ke?suka suki komen ciptaan allah.jodoh ajal rezeki semua tu ketentuan Dia sape kite ni makhluk nak tentukan?

      0

      0
    • aa says:

      ala..stdy law je pun..cuba ko amik..aku nak tgk ko grad on time ke x…kalau x tau baik diam..:)

      0

      0
  17. hakim says:

    saya kecewa.frust!!!!

    0

    0
  18. hahha says:

    bosan la tgok muka drg asyik kuar promo kat tv….yusry tu lagi nak termuntah aku tgk nak jer kawin mengalahkan raja …over dh tgok muke kau jer asyik nak naik pelamin…lagi2 si lisa tu dh bosan pun tgk tkder seri…

    0

    0
  19. mun says:

    taniah..pasangan yang cute

    0

    0