Written by AbangNara | April 18th, 2013

Pasti Farid Kamil sedang gembira kerana dapat meluangkan masa bersama isteri tercinta di Australia. Sudah tentu mereka berdua saling merindu kerana jarang dapat bertemu. Seorang di Australia melanjutkan pelajaran, dan seorang di Malaysia mencari rezeki.

dd

Abang Nara suka dengan kemesraan yang mereka berdua tampilkan di dalam video yang telah dikongsi oleh Farid Kamil ini. Memang cute sangat pasangan ini. Yang pasti, perut Diana Danielle semakin membesar. Pasti kedua-duanya sudah tidak sabar lagi menanti saat kelahiran bayi pertama mereka.

Comel kan? Semoga Diana Danielle sentiasa ceria dan turut sama menjaga kesihatan anak di dalam kandungan. Tak sabar rasanya nak menatap wajah comel anak mereka kelak. Sama-sama kita doakan agar kebahagiaan mereka ini berkekalan sehingga ke akhir hayat.

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to (VIDEO)Kemesraan Farid Kamil Dan Diana Danielle, So Sweet ~~~

  1. Anonymous says:

    SERABAI JER MIKA FARID…

    0

    0
  2. cik pedas says:

    dd lg?next

    0

    0
  3. lulu says:

    gigi D kuning dlm pict tu. hehehe
    gigi aku pun kuning jgkk >.<"

    0

    0
    • lili says:

      lawak punya komen paling bawah tu ..hahahha

      0

      0
    • momo says:

      sbb tu gg kau lagi kuning..sbb kau suka mengata kat gg org..skali kau mengata..esok lgi tambah satu kuning kat gg ko.so lebih baik diam.

      0

      0
  4. cimie says:

    aku rasa lagi beautiful abang nara.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    xpayah tunjuk kot ..

    0

    0
  6. miss s says:

    farid kemaskan misai tu,serabut..
    diana lawa..ank mesti comel

    0

    0
  7. zaina zain says:

    takde ke crite I dilantik sebagai jurucakop Safi Rania Diamond?? ? Dn bakal bergabung dengan Rozita Chewan sbg pengacara primadona

    0

    0
  8. AKUU says:

    tak tau laaaa kenapa rasa dorang ni tak BEST ponnnn

    0

    0
  9. mamy ina says:

    besar jgak perut die..da brape bln nie?

    0

    0
  10. paukaya says:

    ape yang so sweet sgt tu??

    0

    0
  11. cikot says:

    besaunyer perut die????

    0

    0
  12. loli says:

    pure2 sweet pulak couple ni..aku xfaham dgn couple ni..mcm xboleh nk sambong blajo lpas branak plak.dulu2 xde plak sbok nk blajo..si dd mgndong sorang2 kt aussie sna.fk xmau ke rs pgalaman dd ms preggy,ank 1st plak tu..kalo org yg tak de kat sisi bini ms mgndung kdang2 diorg kurang mhargai.hopefully fk amik tau psl preggy n baby mlalui pmbacaan dsb ye.tu pon kalo nak le..

    0

    0
    • lola says:

      yang ko nyibuk sgt hal org pehal ni loli..biar la dia nak sweet ke..bini dia..haha anak dorang..pandai2 la dorang jaga..ko ni mesti jenis suka jga hal rumahtangga org dr A sampai Z kan..bagus pe dorang diam tak kacau org..susah senang sama2..org2 mcm ko ni la dorang nak elak.semua ckp hal negative je.

      0

      0
  13. Anonymous says:

    nth nape aku rse xminat plak ble tgk dorg ni….mse kwin pun ak tgk cam biase je…..best lg ble tgk IRMA smpi dh de anak pun still excited ble tgk entry psl die…….tula FK dlu ko tolak irma……

    0

    0
  14. che ta plastik surgery says:

    geli la aku tgk si FK ni.muka mcm tak mandi je.

    0

    0
  15. Kak Bedah says:

    dia ni preggy sebelum kawen.
    sbb tu g aussie tutup perut besar.
    kalau tak, takkan tetibe kalut smbg study.
    tgk lakonan dia dgn remy pun dah tahu dd ni pompuan cmne

    0

    0
    • amoi says:

      YA ALLAH Kak Bedah…sangat kurang ajar la ayat ko…ayat mendtgkan fitnah tahu x!

      0

      0
    • Fifi says:

      Oii bedah,mustahil awk xda adk pompuan,anak pompuan..kalo ak awk sdri yg mengandung luar nikah baru padan muka awk! Jgn ckp org lain mcm tu,kelak kmu sdri yg akn kna…itu hal dia dengan Tuhan,kmu siapa nak tentukan ak yg dia kandung tu ak luar nikah(prgnt b4 kwen)

      0

      0
    • Fatin says:

      Suka-suka je cakap dia pregnant sebelum kawen. Takde bukti so automatik awak dpt dosa fitnah. Kalau 50 orang baca apa awak tulis ni dan percaya, lagi bertambah dosa awak yang mmg dah sedia banyak (saya bukan judge kata awak banyak dosa tapi as manusia biasa kita mmg terlalu banyak dosa)

      0

      0
    • Anonymous says:

      jahatnya Kak Bedah.. kak Bedah ni seekor babi, mulut jahat suka buat fitnah kat orang

      0

      0
    • Jim says:

      Jgn la ckp mcm tu. Kena ada bukti depan mata and sahih boleh la ko ckp. Tapi tak sampai hati nak ckp kot sbb dorg pun ada maruah. Neway, besar giler DD. Mmg naik gila2 badan dia time preggy. Bahagia la tu. Alhamdullilah.

      0

      0
    • mulut puaka says:

      i like ur statement kak bedah.. alah, mula2 baru kawen sayang2 la sweet2 la.. tunggu la lg setahun, mula la masuk melodi dah kena cerai.. bahak bahak bahak..

      0

      0
  16. cinta says:

    erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    0

    0
  17. allah says:

    sweet salah , tak sweet salah , cerai jadi isu , tak cerai di doakan cerai .. itulah pemikiran manusia yg sempit zaman skrg .. daripada mempertikaikan pasal artis2 ni , lebih baik kita doa semoga hubungan mereka sentiasa kekal hingga akhir hayat . bukan nya memfitnah tak tentu pasal . diana nak pregnant b4 kahwin ke sukahati dia la , dah mmg dia berkahwin dgn farid . itu pun jadi isu . mengandung jadi isu , tak mengandung mcm lisa surihani nnti jadi isu jugak . apa la yang korang nak sbenarnya . what a human ! tak faham aku!

    0

    0
  18. jejailani says:

    farid kamil baru keluar dari gua ke?eh btw,dudukla skali ngn dd..kesian dia tgh pregnant bahaya…jauh duk sengsorang takde sesape teman

    0

    0
  19. loli says:

    farid kamil ko masok aussie ko xkna tahan dgn immigration ke dgn jmbang ko yg berseribai tu.takot diaorg cop ko terrorist..hahaha..cube ko try masok us dgn jambang mcm tuh….

    0

    0
  20. hnikhdihkshn says:

    bagus kan lelaki melayu ni.isteri tgh sarat pun suruh masak lg.bagosss…bagoss…

    0

    0
  21. aimi says:

    aku tengok dorang ni okay je. apa masalah lah kutuk2.. kau dgn pakwe kau sweet sangat lah eh? menambahkan dosa ada laa

    0

    0
  22. tacacila says:

    dulu suke gak dgn couple ni, lepas kes pakai baju askar tak bertauliah masa resepsi kawin terus kureng minat

    0

    0
  23. Linzy Longkang says:

    Dd masak roti paratha kawan jer ker kat fk teringin makan roti canai kat australia

    0

    0
  24. Mirai Suenaga says:

    Apa punya serabailah FK ni. Dah macam org mati bini dah… (padahal bini depan mata)

    0

    0
  25. Wendy says:

    letak gambar Jessica pulak mak cik iklan tu. agak2la pon. dy korea kte melayu. kne saman nagn jessica tuh nnti pdan muke

    0

    0
  26. bukansiapa says:

    eh.. btol ke DD blaja kt aussie??.. ke dok sane tggu hbs bersalin? xpnah nmpk satu gmbr die dlm kuliah pon.. yg byk kt instagram gmba die promot kosmetic.. curious la.. n perot die besar mcm usia kandungan 7 bulan.. die dh preggy berape bulan ea?

    0

    0
  27. mulut puaka says:

    ha pandai pun ko kan bukan siapa.. dia nak cover je lah, nak beranak kat sana.. x masal ke baru2 kawen nak g sambung belajar. bukan x boleh tunggu lepas beranak kan kalo sungguh nak belajar. pastu dlm pantang dah kena cuti plak kan, pastu nk jaga anak lg, baik x payah sambung kan kan kan.. dah sah2 la nak tutup malu tu family farid kamil ni buang dia jauh dari luar malaysia, malu kan.. ayah farid kan datuk tuk tuk..

    0

    0
  28. ikan says:

    tah pape je

    0

    0
  29. luthfi says:

    so sweet…..

    0

    0
  30. Tupperware says:

    which university yg mdm DD ni pegi further study? mostly ramai my friends yg dah dpt offer letter study di Australia terpaksa tangguhkan registration sbb pregnant..since medical report & xray report diperlukan oleh pihak u di Oz, so kwn2 I tak blh buat xray because they’re pregnant…normally they will postpone until they deliver. For your info, registration for degree studies in oversea generally in dd case, i just reserve my comments, bersangka baik, mungkin dpt offer sblm kahwin.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    anyone yg tahu which university/college yg dd ni pergi futher study? Mostly my friends yg dh dpt offer letter utk further di australia, they have to postpone registration bila disahkan pregnant…sbb universiti memerlukan x-ray report, bila pregnant of coz tak blh go for x-ray…Lagi satu, normally for degree studies, it begins early March & early Sept…not hujung tahun..lain la kalau buat phd, suka hati kita nak start register bulan berapa…For dd case, i guess i just reserve my comment, bersangka baiklah, mungkin dia dah ada xray report b4 she get married..

    0

    0
  32. aina nur saffiya says:

    ain suka la tengok korang berdua romantik.diana bila nak bersalin,ain tak sabar 2 nak tengok anak korang berdua.cepat la diana .nanti dah bersalin letak gambar dlm fb tau

    0

    0