Written by AbangNara | March 25th, 2011

Ala ala ala comelnya Lisa Surihani di majlis sambutan hari jadinya yang ke 25. Dah besar panjang rupanya artis kesayangan rakyat Malaysia ini. Orang kata umur 25 nie memang dah sesuai sangat untuk memikirkan tentang masa depan terutama bab-bab berkahwin. Siapakah yang bakal berjaya mencuri hati Lisa Surihani? Sama-sama kita nantikan kelak.

gambar hari jadi lisa surihani

Adik Mia Sara pun turut hadir di dalam majlis sambutan hari jadi untuk “mamanya” ini. Serius cute sangat budak nie. Harap-harap besar nanti akan berjaya dan famous macam Lisa jugak. Dan paling penting imej pun kena bersih dan baik seperti Lisa. Boleh ganti Lisa jadi “Malaysian sweetheart” satu hari nanti. Tak gitu?

Lagi gambar sekitar majlis sambutan hari jadi Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Metrowealth.

gambar hari jadi lisa surihani

gambar hari jadi lisa surihani

gambar hari jadi lisa surihani

gambar hari jadi lisa surihani

gambar hari jadi lisa surihani

gambar hari jadi lisa surihani

gambar hari jadi lisa surihani

gambar hari jadi lisa surihani

178 responses to (VIDEO & GAMBAR) Sambutan Suprise Birthday Parti Untuk Lisa Surihani

  1. ggg says:

    sweet

    0
    0
    • Miss Volvo says:

      Alaa Abg Nara ni xhbs2 dgn Lisa Surihani :l

      0
      0
      • kukukata.blogspot.com/2010/12/sekarang-aku-nak-isap-ko-punya-pulak.html says:

        bosan la ngan lisa nih….

        0
        0
    • minah murai says:

      LISA PELUK LELAKI??

      0
      0
      • Miss Volvo says:

        @ MURAI

        xde pon lisa pelok lelaki?

        0
        0
        • ggg says:

          aha laaaa perghhhhh hilang respect lelaki bukan muhrim peluk2 siap laga2 pipi…xla baik mana lisa surisunat ni

          0
          0
        • cella says:

          tu kan kawan2 baik die…. stakat slam laga pipi menghargai kawan2.. tu pon nk kecoh la korng nih… bukannye pelok2 sakan…
          org lain pon wat bende yang sama ngn kwn2 baik dorg…
          so xde bende yg pelik pon..
          benda biasa.. ko ggg xpayah konon2 nk bunyik mcm alim ulama sdgkan bahasa ko pon sndri cam lahanat…
          hahahaha

          0
          0
        • cella yang bijak pandai sampai tak tahu nak menegur…
          alu ni peminat tegar lisa tau..
          tapi bagi aku cara lisa tu salah..
          haram bagi dia memeluk seseorang yg bukan muhrim…
          mungkin bagi ko tu biasa…
          tapi bila kita tau hukum hakam…
          yang salah tetap salah…
          yang haram tetap haram…
          jangan nak menghalalkan sesuatu yang haram…
          kita patut tegur walau kita ni kipas susah mati dia…
          agar dia tau apa yg dia buat tu salah..

          0
          0
        • artis NERAKA says:

          alaa…bia laa cella n LISA nie…

          die da bese plok2 boy…
          dowang kan nk member ngn i t kt neraka Celebrities nie..

          LIKE !!!

          TYPE NEraka hantar ke 666 SEKALANG ya U olzz…kaka…

          0
          0
        • kalau ko nak pi neraka, ko pi sendiri ya..
          aku tetap nak tegur lisa juga..
          supaya dia tau apa yang dia buat tu salah..
          dosa tetap dosa..
          walau aku minat dia..
          sebab sayang kita nak tegur..

          0
          0
        • senah says:

          kadang-kadang aku selalu perasan yang pembaca2 BN ni sume alim-alim. klau nak tegur orang tu alahaiii..x sangka pulak alim-alim pon baca gossip artis. hahaha

          0
          0
        • senah yang benak says:

          cik senah oii,ko ingt msk bloh hiburan ni sekadar gossip ja ka, xpyah nk tegur2 la..abaikan sj jika ada org wat dosa,cm tu ke?lau ko rasa ko ni baik, wat apa komen di blog gossip ni yer tak? baik ko tinggal jejak di blog islamiah lagi bagus yer..

          0
          0
        • hamboi lisa…… elok2 laki tu nk salam…bleh die bantai pelok. iyshh…. teruxxxxxxxxxxxxxxxx

          0
          0
        • anakku izzati says:

          tp bukan ke sama ke time dia berlakon..ne pelok2 ngn laki jgk..xde ape la yg nk di isukan..diorg kan retis,sgp buat pe je..janji org byr..

          0
          0
        • hadri says:

          erk. laki tu hulur tgn nk salam je lisa teros peluk. terkezut muke laki2 tu

          0
          0
        • Eyefinity says:

          Bila pulak status kwan menghalalkan cara ? Tak perlu masuk soal politik la… Rujuk balik pada Al-Quran je.. Tak semestinya dia Artis tak boleh tegur…Rasanya Lisa pun perlu teguran tu…

          0
          0
      • khalid abdul says:

        dia peluk lelaki? ish2….bahaya…jeles abang nara nanti…kui3

        0
        0
      • acura says:

        klu aku ade sane skali mesti dah kene pelok ngan lisa nih…haish

        0
        0
      • doll says:

        TU ABANG2 DIA LA MANGKUK KORANG Ni!! TUDUH LAGI.. STUPIDDD… TU ABANG DIA LA!!

        0
        0
    • saiful wafi says:

      lisa peluk lelaki yo? aip aip tak manis yo kalau lisa main peluk2 begitu..

      0
      0
      • aku heran says:

        cella…its still x elok… kalu ye pon ko die hard fan lisa x yah la nk menghalal peluk tu x kire la klu nk sh0ws some appreciation its still haram… terime je lah kenyataan bende tu haram… i admit i’m one of the lisa fan but when its wr0ng its still wr0ng. please la jgn la ckp
        “setakat pelok2 xyah nk pelik” c0me on lah… klu k0 minat lisa diam je la xyah nk ckp itu biase je… just shut up and pray f0r her…

        0
        0
        • jambu says:

          aah aku pn peminat lisa gak tpi xde la mcm ko cella..tgk dia peluk laki mcm 2 x best la..yg laki siap hulur tgn nk salam..lisa pulak x sambut salam terus g peluk..alamak nape mcm 2 lisa..mcm x best la tgk..

          0
          0
      • yanie hakim says:

        dosa ttp dosa lh, dh nm pon bkn muhrim mn bleh pluk2 adoyaiii…

        0
        0
    • Comel, baik. semoga semkin diminati cik Lisa :)
      Hbdayy ya.

      0
      0
    • ADY says:

      PARTY ARTIS MESTI ADA PELUK2 CIUM
      SERONOK SI JANTAN2 DPT PELUK DARI LISA
      XDE YG PAKAI TUDUNG
      YG BERTUDUNG HANYA ORG2 TUA JER
      INGATLAH
      GEMPA BUMI SUDAH MENGHAMPIRI KITA

      0
      0
    • princess says:

      eh, abg nara x kesah kn klu lisa pluk2 laki..klu artis len tuh, amboi.pnyela melenting..haha

      0
      0
    • liz says:

      lawanye mak lisa…

      0
      0
  2. Sari Pati says:

    Bang Nara….
    entry baru masuk waktu camni??!!
    Kantoi BN x g solat Jumaat!!
    hahahahahaha………………………………..

    Lain kali cermin diri dulu before beri orang nasihat!!
    hahahaha

    0
    0
    • Miss Volvo says:

      Ko ni main tuduh2 je tunang abg nara kot yg post entri ni

      0
      0
      • Kasih says:

        xpa lah kwn2, kita maafkan sj sari pati ni.. may be dia jahil skit ttg2 hal yg berkaitan web blogging dan auto publish ni… tp kot ye pun jgn lah plak ko main tuduh jer bro nara x pi solat jumaat, tu fitnah nama nya…

        0
        0
        • saiful wafi says:

          bengong babun ke hapa sari pati taik ayam ni…bodoh nk mampus…tu lah otak tu orang suruh isi dengan ilmu bukan dengan tahi lah…aku rasa kan sari pati ni memeng suka cari pasai kot dengan nara ni, meroyan aja korje nyer…tapi tak apo lah dah kasih kato maaf kan kebingaian sari pati ni,lopeh ni belajar sikit ilmu blog weii..

          0
          0
        • sari pati ni..
          memalukan diri sendiri..
          dengan komen yang menjerat diri…
          lain kali cari ilmu..
          baru lah bahan kan orang ya..

          0
          0
        • TokeyMinyakLintahTAPA says:

          ramai pulak kipas2 bang nara ni…
          kelas uols sumer…untung ko nalla..ramai backing.. PANAZZZ~

          0
          0
        • TokeyMinyakLintahTAPA says:

          i sokong u sari pati..dont wori… dlm ni byk jenis kipas ade, ade kipas bdiri, kipas duduk, kipas baring, kipas gemok pn ade….wakakaka~

          0
          0
        • berdoa untuk syurga says:

          benda dah salah, menuduh dan fitnah tu dosa. jadi ko suka lah ya nak menjadi kipas susah mati sari pati.. sesuailah korang dua ni ya..

          0
          0
        • bola says:

          ko pon same..ntah2 sari pati jugak neh..stail taip nama pon dh sama!

          0
          0
    • me only says:

      abg nara dh gtau kan…dia wat entry awal…dh set time bila entry tu publish… blohher2 msti lau kan menda ni bley buat…

      0
      0
    • senyumsimpul says:

      isk…ke abg BN auto publish kot..

      0
      0
      • saiful wafi says:

        sari pati tu bingai babun tu yang dia tak tahu..sedap jari dia sajer menaip nara tak pi jumaat…megong babun..

        0
        0
        • bola says:

          saro pati neh buta IT kot..bang nara guna auto publish la..tu la org dh ada blog..ko stil main frenster! aku bukan kaki kipas ke hape tp pikir dulu sbelom tulis pape..hapolaaa

          0
          0
    • yanie hakim says:

      hng ni bngap ke apa sari pati oii.. msti hng tk thu ttg blog atau bt entry kn.. biasa nya dpa dh set masa dh bl entry akn kluar lah di web.. tu lah sblm hng nk nsht abg nara, baik hng nsht dri hng yg agak tk brpa crdik ni ya..

      0
      0
      • TokeyMinyakLintahTAPA says:

        ko pon lg bengap la betine…asek muke ko je dlm bn ni..xde muke laen ke?? naek muak lak aku tgk komen2 ko..blah la!

        0
        0
        • berdoa untuk syurga says:

          yang ko nak terasa kenapa pula? ko dan sari pati dua orang yang sama ke? biarlah yanie nak komen, sejuk sikit tengok muka dia dari baca komen ko yang biadap ni. bawa2 lah insaf ya!!

          0
          0
        • yanie hakim says:

          yg hng trsa psal apa pla? ada aku mengta hng ke? ke sari pati tu awek hng yg hng angn sgt ni? ada aku sruh hng tgk mka aku, ada ke? spa sruh hng tgk mka aku klu dh thu muak? aku lg lah muak bc ayt2 hng yn enth apa2 ni.. memlukan btl lah hng ni..

          0
          0
    • d says:

      masjid dgn tempat abg nara upload entry ni dekat lah…
      jalan kaki seminit dua dah sampai…
      entah2 entry ni entry scheduled…

      0
      0
    • kaki_g0ssip! says:

      SARI PATI = KURANGAJAR! SLALU MENGATA ORG! KO TU YG PTT SDR DIRI LA BODOH!

      0
      0
  3. buno mas says:

    like usual..dia mmg cantik..

    0
    0
  4. ggg says:

    hppy besday lisa…hope xberubah mcm yuna hehe

    0
    0
  5. Piston Pecah says:

    part peluk2 cium2 tu best jugak…

    0
    0
  6. melah says:

    mia sara makin besar dh makin x comel..uhuhuh..masa kecik dulu cute gile..

    0
    0
  7. yanie hakim says:

    lisa ni mmg artis yg pndi hrmt org dan merendh dri.. dan spt biasa, dia ttp cmel dan sweet sj, tk jemu mata memndng..

    0
    0
  8. sambal udang says:

    part peluk2 laki je yg x best..yg lain lisa tetap comel

    0
    0
  9. bunga tulip says:

    kalau lisa pakai tudung, lagi cantik… :)

    0
    0
    • yayanis says:

      stuju!!! arap lisa cpt2 yg die da buat kesalahan (plok2 lelaki) x manis sgt… x bagus jgk untuk c mia comel tu, hope, after dis dpt perbaiki kesalahan tu.. love lisa…

      0
      0
  10. arin nur says:

    SY PUN PERASAN LISA PELUK2 SALAM LELAKI..X SILAP SLH SORNGNYE FARISH…KALU BUKAN MUHRIM BUKAN SATU CONTOH YG BAIK….

    0
    0
  11. leman says:

    rilek je salam pelok2 laki pompuan..

    0
    0
  12. nini says:

    semua lelaki lisa peluk? ape kes? pdhal mamat2 tuh dh hulur tangan nak salam? haish lisa~

    0
    0
  13. […] Lagi gambar sekitar majlis sambutan hari jadi Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Metrowealth/beautifulnara […]

    0
    0
  14. my says:

    Birthday kami sama. Takde sesaper ke nak buat surprise party utk aku yg xdikenali ni? Huuu sedeyy..

    0
    0
  15. afiz says:

    nape xley nk dislike

    0
    0
    • mysara says:

      Afiz, ko nak dislike comment saper tuuu..

      0
      0
    • saiful wafi says:

      aku rase takder lebih baik dari ada..aman sikit ha blog ni tak ada orang giler tekan dislike tu lagi,padan muka dia hahaha..kalao ada pun mencetuskan huru jara pada orang lain dan web ni juga yang dulu nya aman saja..

      0
      0
      • my says:

        aku teringat makhluk nick azwan ali tu, suka bikin kecoh cari perhatian..suka benor dia nengok blog ini jadi kaco bilau. mana pi makhluk tu, dah kena blacklist kot

        0
        0
  16. zzz says:

    knp lisa laga2 pipi ngn diorg=(

    0
    0
  17. mysara says:

    naper nak letak komen pakai nick biasa xbleh ni? Abg Nara block i keee..

    0
    0
  18. diana says:

    tak manis ler peluk2 lelaki .. mak lisa tak marah ke erm

    0
    0
  19. nobody says:

    oh no lisa!! nape hug lelaki2 tu.. no good la :( u make me dissapoint of u la.uhhh

    0
    0
  20. toinktoink says:

    mmg kena peluk2 cam to ke….

    0
    0
  21. jabun hensem says:

    bialh lisa nk pelok ..

    aku pon suke lau kena pelok..ahak!

    thumb up for that lucky guy…

    0
    0
  22. Henry says:

    Dia peluk cium depan mama dia bukan blakang mak dia, biaq pi la.

    0
    0
  23. feyus says:

    Semoga panjang umur dan murah rezeki hendaknye…
    Milikilah HTC incredible S- Handphone canggih terkini

    0
    0
  24. losa surohoni says:

    hahahahha nk bgado2 jugak la depa ni..yg dia peluk dalam filem lagenda budak setan dgn farid kamil tu ape? siap cium2 ag ha. hahaha nk tergelak tgk abg nara tulis artis kesayangan rakyat msia..adoyai..bukan tok ti ke? -.-

    0
    0
    • zaia says:

      hehe..tu la,nape gaduh psl nie ek?mmg tk elok dn bkn contoh baik peluk2 dgn bkn muhrim ni tp rsenye aku masi ingat lagi yg dia mmg prnah wat adegan2 peluk,hero yg dia tk rapat pn prnh peluk,bile dia wt cmtu kt member rapat dia,tk trkejut pn..klu dia jenis yg tk peluk2 member lelaki yg dia kamceng tu,aku rse dia pn tkkn berani brlakon filem2 cinta romntik ade adegan peluk2 cium semua tu..

      0
      0
      • anakku izzati says:

        betul 2..bg pelakon bnd ni biasa je..kalu x pelok2,bkn pelakon namanya..
        tp berharap jgk lisa sedar tentang hukum hakam agama ni..pergaulan 2 bia la terbatas..

        0
        0
    • otakgile2 says:

      tok ti? xsyg lah ! lisa ni lg best. tok ti ape ade? rmps laki org tu yg nk disyg? tdg pon kejap pakai kejap x.

      0
      0
  25. mama uti says:

    mia sara makin kuruslah….kurang cute

    0
    0
  26. kaki_g0ssip! says:

    LAST WEEK SHE(LS) WENT TO JB 4 ABPBH TOUR! ARTIS PPUAN YG LAIN PUNYE PAKAIAN SUMER CANTIK & LOOKS CASUAL BUT SI LISA NI BLH PKI LONG DRESS YG MCM NK G TIDO.. PLUS NGN STOKIN HITAM & KASUT HITAM.. SMPIKN AKAK AKU CKP DY X PHM CARA PEMAKAIAN LISA.. ARTIS PPUAN YG LAIN OK2 JE DRESS UP.. PART DY HANCUR!!

    0
    0
  27. zaia says:

    sweet jer lisa..semoga pnjg umur dn murah rezeki

    0
    0
  28. bb says:

    lisa mmg comel.(tp x jelita)but ttp tk minat dia berlakon.sy rase biase2 jer.mgkin dia ni jenis mrendah diri kut.sbb tu dia popular.

    tp bab peluk2 tu still haram.jgn la kite tutup mate wlupun dia mnjadi pelakon ksukaan ramai.

    0
    0
  29. bola says:

    alaaa..biase je la tuh sbg kawan2..bukan peluk rapat kena badan pon..dlm filem/drama mostly suma pelakon peluk2 tapi tak bising pon? sbb lakonan? so real nampak jahat sgt la? ;p salah ttp salah sbb bukan muhrim tp rasanya tak keterlaluan kot kalo nk banding ngn byk lagi adegan artis2 lain..peace!

    0
    0
    • Riana says:

      mmg dh bising pun.tp dh namanya artis, msti kena hipokrit!periuk nasi beb, mane bleh ade cite buruk!artis kbnyakannya hipokrit termasuk lisa!

      0
      0
  30. khalis says:

    tahniah diucapkan kepada lisa.. dah leh kawen dah..jgn tunggu lama2..sbb a.nara pun dah ada yg lain..hehe.. semoga adik mia bile nak akil terus je terbuka hati untuk tuutp aurat.. jgn dah tua..sbb ini bukan kene tunggu hidayah…ini wajib..kalau adik mia pakai tudung..mesti ramai kawan2 remaja pakai tudung jugak.. gud luck pada dua-dua..

    hottest entry di blog khalis :
    Feel peminat bola sepak sluruh dunia

    Insan yang hebat walaupun tanpa kaki

    0
    0
  31. anakku izzati says:

    tingginya lilin kek dia..

    0
    0
  32. salz says:

    comelnye sazzy…..

    0
    0
  33. XOXO says:

    lisa skg da laen or die mmg cm2 dr dlu…anyway artis majoriti hipokrit

    0
    0
  34. ujang says:

    pergh…..

    gua minat gila dkt lisa nie..hurm..cantik layan ni bro

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/biodata-lisa-surihani-tarikh-lahir-lisa.html

    0
    0
  35. what the? says:

    tak minat dia! tapi, dia semestinya hebat, kalau boleh kekalkan sikap “down-to-earth” anda.

    ps: anda sudah cukup cantik untuk berpakaian apa pun, justeru janganlah menyeksi gegila lepas ini.

    0
    0
  36. erina says:

    nape plok lelaki? perlu ke? ketat2 je muke org y kne plok tu. serba salah dibuatnya.

    kompem awek farish ngamok besar….

    0
    0
  37. HAHAHAH.. nama pun pelakon. klu blakon lam filem & drama leh peluk2 cium2 lai…

    Sebaiknya jgn amalkan wpun sekadar menunjukkan kemesraan atau rapat. byk lai cara nk appreciate kekwn kite..

    0
    0
  38. tasya says:

    ala abg nara.. nk cover pose yg lps lah tu…hihihihi keji!!!!

    0
    0
  39. pwincess says:

    spe nk tgk muka lisa ble dh tua blh tgk muka mak dia,mst sama pny..hihi

    0
    0
  40. maizamurad says:

    suka sangat ngan lisa ,surihani,pernah jumapa sekali kat I-CITY..lawa la dia..comel lak tu

    0
    0
  41. hmmm says:

    kepada org yg nak memberi nasihat atas dasar sedara seumat…bagusla…tapi jgn la kata “oh, lisa ni tak la baik sangat’..’lisa ni tak best la’…etc…mmg la salah kita berpeluk with non-muhrim tetapi jgn senanh2 nak cakap org tu jahat mcm segala kebaikan org tu dilupakan…don’t be too judgmental as we are in no position to judge anyone.

    0
    0
    • ggg says:

      kepala hotak nenek hang

      0
      0
      • teropong ajaib says:

        kepala hotak atok hang pulak..betui la dia kata tu..hang semua mmg dasar melayu. melayu otak 3 suku.nampak keburukkan org dari kebaikkan. tu pasal la hangpa semua takda kerja lain dok bukak BN ni hari2 jadi ‘imam’ / ‘ustazah’ segera. padahal semayang 5 waktu pun tak tentu cukup. toksah la belagak baik sgt. pandang cermin dulu.

        0
        0
        • saiful wafi says:

          kira nya ko dok tengok cermin hari2 lah kan tu yang ko pantulan dari komen yang ko tulis tu adalah diri ko sendiri..

          0
          0
  42. AYUCINTA says:

    HEPI BESDAY LISA..SEMOGA ALLAH MERAHMATI LISA DAN KELUARGA..
    AYU SUKA SANGAT TENGOK LISA..CANTIK DAN LOW PROFILE..

    0
    0
  43. peminat lisa says:

    woh3…ptut lah lisa cantik…tengok mak dia, cantik oooo

    0
    0
  44. fadz says:

    sopan je lisa pakai . eh mana ada gmbr dia peluk lelaki? alahaii mata spero korang niii !

    0
    0
  45. faizal says:

    ooo lisa xpe peluk2…nabil bkn main kecoh lg orang…

    0
    0
  46. feizal says:

    lisa mmg comel, tp mia sara lg comel kot!hehehe…

    eh!rasa2 ank abah lg comel kot… cuba try tgk sini http://buaifeizal.blogspot.com/2011/02/galeri-melia-majlis-aqiqah-cukur-jambul.html

    0
    0
  47. Malisa says:

    kenapa la lisa ni berlaga2 pipi & berpeluk dgn lelaki bukan muhrim ni..aduh buat lari minat je la..

    0
    0
    • Don says:

      yg datang tu sedare dia la awak, sy ada masa tu, yg hadir family dia n sepupu2 dia with best girlfriends n also saudara angkat dia. :)

      0
      0
      • nobody says:

        erk farish tu sedare die gak ke.. kan ke farish org sabah?? lisa org kl kn.cmne tu don?

        0
        0
        • nobody says:

          oh ye lg 1 kn wak don, sepupu bkn muhrim ye, pasal tu leh kawen :) so still hukumnya haram.. correct me if i’m wrong..

          0
          0
  48. yut yut says:

    daripada rasa minat sangat ngan lisa terus dah tak minat sangat… aksi tu memang tak sesuai dan memang SALAH.. jangan la ada yg cakap ‘ala,just laga2 pipi jer’ erm… xpasal dapat dosa sekali… lagi pipi tu mmg salah..sekian

    0
    0
    • Rayy says:

      setuju!! dulu minat sngt.. tp skrg…? hmm…

      0
      0
      • ggg says:

        setuju sbb vid tu terus menyampah kat lisa surisunat ni..llki hulur tgn nk salam dia siap tarik duk peluk laga pipi ape kehe nyerr yoppp mcm dh biasa pelok2 lak

        0
        0
        • timba says:

          die tak sedar kot mase tu.yela die kan tengah tekejot n excited sbb diorang buat birthday suprise kat die. jangan pikir negatif sangat la weh. macam korang tak penah buat dosa. sbb die artis korang bleh la nak kutuk kutuk die.klo die orang biase korang kesah ke?

          0
          0
        • Rayy says:

          org tkejut atau excited cmna pon dy xkn la plok2 laki klau xbiasa buat….

          0
          0
  49. hamba says:

    itu la manusia akhir zaman tak payah komen2 dah.. memang dah tertulis.. jauhkan je la diri kite masing2 dari pekara2 yg mungkar.

    0
    0
    • Khalid Al-Walid says:

      Stuju. Akhir zaman ni pkara yg mungkar di buat terang-terangan.. yg halal plak disembunyikan.

      0
      0
  50. happy birthday to lisa surihani..
    may allah bless u n happiness be with u all the time..
    all the best..

    0
    0
  51. ketam says:

    cantiknya lisa ni…

    0
    0
  52. subway says:

    kesian si mia sara .. belum apa2 lagi dah dicemari budaya berpesta dan hiburan .Takut hanyut budak ni besok …

    0
    0
  53. buk embok says:

    napa lisa pelok suma lelaki dalam majlis tu ??adik beradik die ker??x fhm aku..macam baik..tapi…kalo ye pn nk buat2 baik tu..buat la betul..jgn jd cam tok t..ala kadar je..asal ada..huh

    0
    0
  54. noor says:

    Ibu dia pon ayu sangat…saya suka denga senyuman mereka berdua sangat manis. Walaupun ibunya nampak berusia namun nampak begitu cantik bila tersenyum.

    0
    0
  55. minta maaf ya says:

    tak minat dgn birthday party, especially yg surprise surprise…prefer jika sambut dgn family atau close people..atau pun doa selamat je..oleh itu memang tak suka membaca tentang sambutan birthday artis-artis, sama ada datuk CT ke, lisa ke dll…..mungkin kerana saya kolot kut…

    0
    0
  56. maya says:

    sweet nye adk mia sara , lisa comel , semoga pnjng umo :D

    0
    0
  57. indahnya says:

    mmg artis dah biasa peluk meluk xkire jntan tine,hanjing,kucin ke hapee.. ingtkn dlm filem babak peluk meluk ni mcm terpaksa..maklumla yg tu je rezki yg halal kn..tapi xsangka lak rupenye mmg lifestyle dorg mcm ni..xsegan dah..laki,pondan semua dipeluk..
    bn plak asyik beno puji dia ni..lama2 mcm dah borink

    0
    0
  58. mama4dara says:

    lisa..rupa memang cantik manis..seiringkan rupa dgn peribadi yg cantik juga..

    0
    0
  59. hamba allah says:

    yup…cuba elakkan laa mcmtu….apepun sbg org islam cara begitu tetap haram my dear…

    0
    0
  60. reza says:

    alahai c budak mia sara ni…tak paham aku ape la yg korang minat2 stakat muke kiut…bkn pandai berlakon pon…ak rse ade ramai lg bdak lain yg pndai berlakon tp sbb tak kiut takde sape pandang lol

    0
    0
    • BOB says:

      ntah nyer..cakap pun mengada-ngada…
      ramai lg plakon kanak2 yg mmg berbakat..nilai lah dr bakat diaorg..

      0
      0
  61. maira says:

    lisaaa…hug a man? nooooo, btol ke?ermmm, kureng da minat lisa

    0
    0
  62. al malikinah says:

    kebanyakan manusia akhir zaman ini akan membenarkan pekara yg mungkar dan menindakan kebenaran di depan mata mereka. masyaallah…sesungguhnya seksaan di neraka itu amatlah dasyat..

    0
    0
  63. shyra says:

    ciom cikit la…ciom cikit….huhuhu….

    0
    0
  64. mami says:

    aeh..kat andalus ke ni??

    0
    0
  65. tawfeq says:

    ish,majlis da elok,siap peluk semua lelaki,ish ape ni???siap laga2 pipi…

    0
    0
  66. That Guy says:

    KORANG NI KECOH SIAL, NAK BERLAGAK ALIM.. YG VIDEO LUCAH PEREMPUAN TUDUNG.. ANAK ROGOL MAK.. APA CER? ARTIS? BUKAN KAN.. ORANG MACAM KORANG LAH.. BANGANG PUNYA MELAYU.. KATA JE “TAK BAIK MENGUMPAT ORANG, SALAH DISIS AGAMA ISLAM..” HYPOCRIT SIAL KORANG NI… GAH..

    0
    0
  67. ted mosby says:

    “imej pon kene bersih cam lisa”…bersih mende yg filem die hotscenes ngan aaronaziz tu mende siap mngigigl lagi tngok body aaron…tau ar tetek aaron mantap…wakakaka

    0
    0
  68. LULU says:

    aku jumpa lisa hari sabtu lepas 9april kat cinileisure damansara….jumpa lisa n mia…………..so sweet la dorg berdua neh.yg paling penting aku dpt amek pict dgn dorg berdua……….yehuuuuuuuuu….

    lisa…..minat gile ar kat lisa…lisa sgt cantek pada hari tu….

    0
    0
  69. NUR says:

    Agak – agak masa ni apa la Abang Yusry bagi hadiah kan ???? Mesti mahal dan istimewa :-)

    0
    0
  70. ARE-WERE says:

    bagi aku lisa nie pandai layan budak2..suke kan kanak2..mgkn dulu dia penah jadik cikgu tu yang bese ngan budak2…
    aha hadiah yusri? ada ke?
    sokongan padu peminat lisa hingga ke hari ini adalah hadiah untuk dia yang paling mahal kot…..
    apa2 pun hepi besday lisa surahani mohamad…

    0
    0