Written by AbangNara | December 20th, 2011

Smart gila. Itulah perkataan yang terkeluar daripada mulut Abang Nara apabila melihat video nukilan LHMediaTV untuk perkahwinan Chef Riz dan Ana Dahlia. Memang berbakat sungguh budak-budak ini. Gambar-gambar yang diambil pun cantik-cantik belaka. Tak percaya? Sila tengok video di bawah.

Smartkan? Ini baru video yang diedit secara express. Bayangkan kalau yang tak express punya. Hasil dia mesti awesome gila lagi. Di bawah ialah salah satu gambar yang diambil team LHMediaTV.

lhmediatv

Lagi beberapa keping gambar majlis persandingan Chef Riz dan Ana Dahlia dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila like Facebook LHMediaTV tanda terima kasih kerana sudi berkongsi hasil kerja mereka.

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

lhmediatv

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 responses to (VIDEO & GAMBAR)Majlis Persandingan Chef Riz Dan Ana Dahlia Daripada LHMediaTV

  1. nurul ain says:

    Simple but sweeeetttttt sgt!

    0

    0
    • ketipang payung says:

      Betul lah…tak perlu majlis berjuta-juta, kat hotel mewah-mewah….dalam suasana kampung pun nampak harmoni, cantik, simple n sweet sangat..

      Moga Riz & Ana berkekalan dan bahagia ke akhirnya….Aminnnnn

      0

      0
  2. KK vogue says:

    cantiknye ana dahlia…. suasana kmpung yg mendamaikan…

    0

    0
  3. aduhhhhhhh says:

    chanteknya pelamin dy…

    0

    0
  4. WIFI says:

    Buat kat kampung Felda
    tetapi baju pengantin perempuan
    seksi

    0

    0
    • Woot2 says:

      Ko nie asyik nak mengata org jer..1 jari tunjuk pada org,4 jari menuding pada kita..fikirkan!

      0

      0
    • KK vogue says:

      ini ke seksi? hrmm detailing die da padat da.. nmpk lengan jer.. sweet ape baju die.. nk banding ngn org lain.. terbukak sane sini…

      0

      0
    • zuragon says:

      konsep kawin pon “ada aku kesah”… so jgn nk kesah sgt k… chill

      0

      0
    • zuragon says:

      konsep majlis pon “ade aku kesah”.. so jgn nk kesah sgt k… chill

      0

      0
    • ctfza says:

      sori la.. teman pun taksuka org pakai seksi.. tapi ce ko tengok ana dahlia ni.. seksi tang mana.. memang la nampak aurat.. tapi teman nampak masih sopan kut.. tak dinafikan ye nampak aurat.. ko cuba pegi kenduri kawen kat kampung2.. lagi ramai jugak yg pakai seksi .. ada yang culture shock sampai pakai baju pengantin jarang tapi bra boleh pakai yg warna merah makngah sampai nampak tali bra.. ..

      0

      0
    • Apa pun x bleh says:

      Mananya family si Ana ni manjang jek suku sakat Chef Wan je yg interfrem majlis ni wat umah family Ana kan ??

      0

      0
      • Ngok La Ko...!!! says:

        Ko tau tak hujung pangkal cerita? Ni kenduri belah keluarga lelaki la ngok! Mestilah keluarga Chef Riz yang ramai. Mana tau Nara ada gambar yang kebetulan keluarga Chef Riz sahaja di dalam?

        Tu lah…nak sangat berinternet….tapi guna Google pun tak reti…lepas tu buat komen yang ngok!

        0

        0
  5. Baby Jane says:

    Alahai comelnye kedua2 mempelai ni :) cpt2 la dpt baby ye nti comel mcm ana dahlia :D

    0

    0
  6. mashi says:

    chef wan siap berjoget lambak dgn ex-wife dia lagi.. hmmm.. wonder why diorg divorce

    0

    0
  7. WIFI says:

    Biar betul
    Lelaki yg PERTAMA?????
    Kata Ana
    Bukan ke Lelaki yg KEDUA!
    kahkahkahkah

    0

    0
    • wireless says:

      Lelaki pertama yang nampak bersungguh2, yang betul2 nak,…..Tak kira la dia lelaki yg keberapa sekalipun tapi dia yg pertama yg betul2 nampak serius utk menghalalkan perhubungan….tak teragak-agak

      0

      0
    • sundae evning says:

      la hai ko ni,,lau jeles ckp jeles…xyah la nk nk kutuk2…nmpk terserlah kejelesan ko tu..ape pon xbley la….ko kahwin nti jgn lupe pkai purdah!!!

      0

      0
    • haris says:

      itu punx phm..duhhh

      0

      0
  8. kacangpeas says:

    Can someone please tell me what’s the name of this song?! Xie xie. God bless ya! (:

    0

    0
  9. NenekPenne says:

    dah kahwin dgn orang kaya jangan lupa diri yer dahlia… ingat asal usul..ingat mak bapak dan sedara mara
    dah tu sedara mara pulak jangan nak eksyen2 plak dengan orang kampung sebab dapat bersaudarakan keluarga chef wan…

    0

    0
  10. eleh eleh says:

    mesti kek ni chef riz yg buat…hihi
    ala….bestnyer dpt suami chef! lelaki klu memasak kat dapur, mmg seksi!!!! ^^,

    0

    0
  11. putihkaseh says:

    Dah banyak foto2 kwin Ana tapi i teringin nak tgk family ana or memang photograper ni memang suka amik foto yg moden, kau rasa x popular or jatuh nama kau org bila amik foto2 family ana??? Ana pun nampak cam org kaya lagaknye, Chef Riz siap berbaju melayu, bertanjak tapi ana buah dada yg bosar tu jer yg menonjol, pakai lah sikit sopan boleh x, perasan lah tu dia lawa sgt ….. ramai lagi yg cantik2 tau ….. klau cantik, sopan or pemalu ngapa laki dulu cerai kan or ex tu x sekaya Chef Riz??

    0

    0
    • AKU says:

      ni stetmen yg BUSUK HATI…mcm ni punya org pun ada…hang p balik tengok keluarga n diri hang mcmmana..jgn sibuk hal org…

      0

      0
    • KK vogue says:

      ni ag satu dengki.. kite xtau jgn cakap.. mane la tau family die xnak expose ke.. xnak menonjol ke.. ramai jer artis yg x tunjuk family.. privacy..

      0

      0
      • KK vogue says:

        ko g cek balik.. ade je gmbar family ana nie.. mungkin abg nara yg select pic2 nie.. mase bertinang pun ade gmbar family die.. pakai baju biru gelap.. hrmmm

        0

        0
    • dora says:

      apelah si putihkaseh ni..cube tgk gambar die nikah..kat situ ade la die bergambar dgn mak bapa die.. ko yg tak nmpk..pi tgk balik entry sebelum ni

      0

      0
  12. NenekPenne says:

    chef wan bercerai tapi masih lagi baik dgn bekas bini
    cuba kalau bekas laki aku berbaik dgn aku sekarang
    mahu ada amukan ablasa dari bini bekas laki aku sekarang…

    0

    0
  13. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    muka ana dahlia ni brlubang jgak aku tgok..msa scene mekap tu..then ana ni ckap cam blagak giler siot..cheff riz dah buatkan salad n msak ayam..die wat blagak xnak mkan n mcm bajet giler jek…PLIZ LA SEDAR LA DRI TU JANDA..DAH LA PKAI SEKSI..BUDAK BAJU OREN KT BLAKANG TU DOK USHA BONTOT DIE..HAK3..KANTOI BDAK BAJU OREN….=)

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kau ni dh kenape awek jambu ! dh gila nak mampos ke? chef riz ni tk kesah pn dapat bini janda ..yg kau ni sebok mengamok2 ckap yg si dhlia ni janda pesal ? dh sewel ke pe ? kalau dh minah benot tu benot jugak lah kau ni !

      0

      0
    • Kelaaaaas Kau Yah says:

      Baju pengantin perempuan
      Memang sah2 seksi
      Berbalut

      Chef Riz sampai basah ketiak

      0

      0
  14. Sue says:

    terbaek !!!!!!!!

    0

    0
  15. Sue says:

    terbaek !!!!!!!

    0

    0
  16. meriam buluh says:

    cantik hasil keje team LHMediaTV. SALUTE!!!!

    0

    0
  17. meriam buluh says:

    cantiknya…….and terbaik dari team LHMediaTV.

    0

    0
  18. da princess says:

    my sis pegi dis majlis, die kata food mmg sedap, serina jadi mc very sporting n chef wan mmg bising sokmo

    0

    0
  19. cinta says:

    lagu ape ek kat video dorang tu?sape tau bole share??

    0

    0
  20. putihkaseh says:

    Buat KK VOGUE, DORA & AKU, kau org ni x faham ke, aku bukan cakap family ana x nak expose, aku komen fotograper ni lah bangang, ngapa x siarkan sekali picture family ana, jatuh ke pretasi dia org kalau siarkan picture org2 kg ….. bodoh, lain kali baca betul2 yg kawin tu pun bukannye dari org kaya2 pun, berlagak nak amik picture yg moden2, kau org tu yg kena balik kg, tengok mak ayah ya…..BUSUK HATI

    0

    0
    • KK vogue says:

      sedap je mengata org bodoh.. ko tau ke photographer 2 amik brape byk gmbar? ntah abg nara yg pilih2 gmbar ni.. berlagak nak amik pic2 moden? ko buta ke? kalo moden mcm memey 2 hah… adoooiii

      0

      0
  21. insan yg ingin bertanya says:

    majlis ni kat mane erk? cantik r. nk tanye pembaca beautifulnara sume… pe hukum wanita memakai inai yang berukir2??? sy mengalami kekeliruan… penah terfikir nk buat tp sy xarif dengan hukumnya, takut haram. Ade org kate inai berukir ni xleh buat sbb menyerupai tatoo… plis clearkan sape yg tau…

    0

    0
    • ctfza says:

      cuba google jakim, majlis fatwa dan sebagainya.. sy tak arif dalam hukum agama tapi ada banyak perbezaan pendapat.. ada yang kata total haram. ada yang kata harus sekiranya ukiran tu gambar bunga dan daun2 sahaj. corak menyerupai tatu haram.. tapi sy cakap ni ikut yg saya google2 kat merata2.. so banyak perbezaan pendapat amillah yg mana sesuai..

      satu je nak cerita pasal inai ni.. my fren, her mother tak bagi dia pakai inai ukir2 masa kahwin sebab haram.. tapi yang peliknya, mak dia bagi dia pakai baju pengantin ala berkemban takat dada.. tak ke pakai baju takat dada tayang orang sana sini sama je hukumnya haram?tak ke pelik tu?

      0

      0
  22. insan ingin bertanya says:

    cantik r. nk tanye pembaca beautifulnara sume… pe hukum wanita memakai inai yang berukir2??? sy mengalami kekeliruan… penah terfikir nk buat tp sy xarif dengan hukumnya, takut haram. Ade org kate inai berukir ni xleh buat sbb menyerupai tatoo… plis clearkan sape yg tau…

    0

    0
    • kata says:

      dengar radio IKIM fm mereka cakap, hukum pakai inai lukis tu menyerupai tatu dan memang sah haram. tapi aku taknak hipokrit, aku memang nak pakai inai macamtu.

      0

      0
    • nana says:

      insan yang ingin bertanya : ni saya rujuk majalah anis edisi disember 2011. Mengikut fatwa, memakai inai berukir (utk perempuan sahaja) dibenarkan. Tapi, tk blh melebihi pergelangan tgn. Ukiran pulak hanya lah b’motifkan flora, bukan fauna.

      Bagi lelaki pulak, TIDAK DIBENARKAN LANGSUNG MEMAKAI INAI, kecuali disebabkan sakit (seperti cagu) dan hanya memakai di beberapa jari sahaja sewaktu berkahwin.

      Wallahua’lam.
      Saya hanya menyampaikan dari apa yg saya tahu.

      0

      0
  23. apeapeje says:

    jelesnya…..nk mcm ni gak…huhuhuhu

    0

    0
  24. ashypink says:

    sweet!!

    0

    0
  25. Kelaaaaas Kau Yah says:

    Seksinya baju pengantin pompuan
    Berbalut buah dada
    Chef Riz basah ketiak

    0

    0
  26. Akus says:

    sweetnyer majlis diaorg..moga mereka berdua bahgia hinnga akhir hayat…

    0

    0
  27. AKU says:

    Pelamin cantik. Sweet & Simple.
    Saya pernah pergi rumah Makcik Noraini di Sg.Koyan ni. Berborak dgn Chef Wan & uncles + ayah & Makcik Noraini sendiri..kebetulan Serina & hubby (belum kahwin masa tu) ada sekali – ada kenduri doa selamat… kebetulan ada tugasan, so dijemput makan by Makcik Noraini yg amat ramah & very gud hospitality…
    Apa pun yg saya nak katakan, Gazebo letaknya pelamin itu memang sedia ada di rumah Chef Wan tu… so Chef Wan sendiri kata dia wonder juga apa hebatnya pelamin yg dicaj sampai 40 ribu ringgit…? Yg saya tahu Chef Wan tak suka dimanipulate apalagi dianiaya… tapi to Chef Wan sendiri…betul ke pelamin tu smpai 40K…? saya x nampak istimewanya… some wedding planners ni tgk CAP apa clients diorang…. Chef Wan ni CAP BERLIAN…. maybe tu yg caj very high! absolutely absurd :-O

    0

    0
  28. lovely says:

    so sweet

    0

    0