Written by AbangNara | February 18th, 2012

Semalam, Imam Muda Hassan telah pun selamat bergelar suami kepada Fardatul Ulfah. Abang Nara dapat rasakan suasana yang meriah sepanjang majlis pernikahan IM Hassan apabila menonton video di bawah. Simple but so sweet gitu ~~

Dan Imam Muda Hassan sempat mengambil beberapa keping gambar pra perkahwinan sebelum bergelar suami kepada Ulfah. Dan anda semua tak perlu risau, berbeza dengan apa yang orang kita biasa lakukan, gambar pra perkahwinan IM Hassan hanya dilakukan seorang diri. Tenang jiwa Abang Nara melihat gambar-gambar yang diambil oleh Studio Mukmin di Sabak Bernam ini.

gambar perkahwinan im hassan

Lagi beberapa keping gambar pra perkahwinan IM Hassan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jutaan terima kasih kepada Studio Mukmin yang sudi berkongsi gambar dan informasi terkini tentang perkahwinan IM Hassan dengan pembaca BeautifulNara semua.

gambar perkahwinan im hassan

gambar perkahwinan im hassan

gambar perkahwinan im hassan

gambar perkahwinan im hassan

gambar perkahwinan im hassan

gambar perkahwinan im hassan

gambar perkahwinan im hassan

gambar perkahwinan im hassan

56 responses to (VIDEO + FOTO)Majlis Pernikahan Imam Muda Hassan

  1. fafa says:

    sejuk mata memandang

    0

    0
    • redcarpet says:

      bertuah sgguh sape jd isteri dia . . :)

      0

      0
    • cik joyah says:

      sgt menarik….. byg kan kalau semua org amek gmbr pre wedding mcm tu…. ni bukan artis je yg org2 biase amek gmbr pre wedding pun tak tahann…. pegang2 tangan… laga2 pipi…. teruskan usaha studio mukmin

      0

      0
  2. Ayraa says:

    Alhamdulillah.. Tahniah.. Sejuk mata tgk gamba2 ni..

    0

    0
  3. imani says:

    cantik gambar imam hassan..Alhamdullillah bergelar suami sudah..nama wife pun sedap..semoga perkahwinan dirahmati Allah hendaknya..amin..

    0

    0
  4. tahniah says:

    Bole jd contoh!

    0

    0
  5. ustazah takde pilihan says:

    wahhh…untung dpt hassan wt suami..huhuhu

    0

    0
  6. meeradriana says:

    not bad..

    0

    0
  7. meowwwwwwwwwww says:

    mana gambar wife die…huhuu

    0

    0
  8. puaka mentarang says:

    HomaiGod, this is serius lawa. Credit to the photographer. Its absolutely osemm

    0

    0
  9. alohameida says:

    wah cantek la pic dia….lain dr yg lain…bertuah la wife die..

    0

    0
  10. sufiah al zahra says:

    barakallahu lakuma pda IM ustaz dn isteri..

    alhamdulillah nmpak kelainan yg menarik pada gmbar2 yg diambil..sejuk mata memandang tenang hati bila melihat gambar2 sebegini..bukti Tuhan itu Maha Indah ciptaanNya..sekalung tahniah juga sy rakamkan pada kemeraman yg bijak dan pandai buat gambar camni…xterpikir gmbar begini boleh jdi sgt cantek..love your artwork!

    0

    0
  11. am050250 says:

    wah…cute sangat..walaupun dah bergelar suami-isteri tapi masih malu2 nak berpegangan tangan…boleh jadi contoh kepada remaja2 kat luar sana bahawa tak perlu nk berpegang2 sblm sah bernikah pon boleh buat video pre wedding yang bagus…malahan lagi bagus camtu.

    0

    0
    • ain says:

      betol2..
      malu2 dulu.. baru rasa manisnya rumah tangga
      ini kalau dah biasa pegang.. takda nikmatnya sgt

      0

      0
  12. maria says:

    tahniah….

    0

    0
  13. bukan isteri imam muda hassan says:

    alhamdulillah.. contoh yang baik.. ni baru gambar pre wed. ni tak, baru pre wed pun gambar macam dah lame nikah.. yang haram tetap haram.. syabas imam muda hassan..
    barokallahulakuma wabaroka alaikuma wa jama’a baina kuma fi khoir…

    0

    0
  14. bunga melur says:

    tak dpt dinafikan..ini adalah gmbar pre wedding terbaik :) (gmbar pre wedding bwk maksud tersirat : bersedia jdi suami yg boleh jdi imam kepada isteri dan anak2,dengan petunjuk/ajaran agama Islam dan pnduan dri Al-Quran & Sunnah Rasul :)

    0

    0
  15. mona karlina says:

    bila sampai benda benda yang baik macam ni, kenapa mesti comment sedikit ye? kalau bab gosip artis terdedah sana sini, cinta bagai comment mau 200-300. subhanallah!

    0

    0
    • ayamEmas says:

      SETUJU!!!LIKE LIKE LIKE akan komen ini..
      mentaliti kebanyakkan rakyat dan org muda zaman skrg mcm tu lahh kalau bab artis, bab sensasi yg ntah apa2 ntah!!!
      kalau tgk pics bakal2 pengantin skrg,ramai tanpe segan silu berpegang tgn berpeluk pinggang bagai nak rak kalau wat pre-wedding shoot, walhal tau sgt mende gitu HARAMMMM!!!

      apapun tahniah buat IM Hassan kerana membuat kelainan, memang sesuai sbg Juara Imam Muda.x lupa pd abg Nara yg tetap wat liputan, eklusif pulak tu utk IM Hassan.

      0

      0
  16. mahal says:

    Inilah ciri2 perempuan yang mahal , bukan yang jenis murah2….. hihihi

    0

    0
  17. frust xdpt kawen dgn hassan says:

    Hahaha..btl2..xde sape nk komen kalo mende baik cmne..cer kalo artis yg lain..sume dok komen kutuk2 n puji2 mende yg terang2 slh..cehh

    0

    0
  18. Ummi Zee says:

    Alhamdulillah! mabruk ya ahi! barakallahulakum… didiklah isterimu sebagaimana junjungan sarankan; hanya yang terbaik kami doakan moga ikatan nikah berkekalan hingga ke akhirnya.. tahniah Ulfa ^_^

    0

    0
  19. bijak pandai ku says:

    alhamdulillah tahniah…..semoga berkekalan hingga akhir nyawa,,sejuk jer mata mmandang pic2 kat atas ni….barakallahulakum.

    0

    0
  20. kpd yg brtya mn wife dia,ni gmbar pra prkahwinan mnla ustaz nk ambil sesama bkn muhrim.mmg sejuk mata memandang,ini patut dijadkan contoh.

    0

    0
  21. hanya aku says:

    Alhamdulillah…majlis perkahwinan yg boleh dijadikan contoh utk bakal pengantin. First time tengok video kahwin public figure yg membuatkan hatiku terasa syahdu..mcm nak mengalir air mata jer tgk video ni (bukan sedih, tapi perasaan yg amat mendamaikan)…semoga Allah merahmati dan memberkati pasangan ini..

    0

    0
    • touchngo says:

      yer saye bstuju dgn komen ni..selebriti @ public figure memang patut tunjukkan nilai baek n contoh utk kite ikut..IM hassan patut diberikan ucapan tahniah kerana tau dirinya pasti akan jd tumpuan bile kawin dan dia memaparkan ciri2 islamik malah bersesuaian dgn gelaran beliau.
      kalau artis2 dan org glamer ni sentiasa tunjuk cth yg baik,insyallah ramai anak muda generasi skrg lebih terdedah kepada agama.
      harap foto2 sebegini boleh dijadikan sample.tahniah team foto im kerana bjaya menampilkan kelainan.

      0

      0
  22. Kuning Gigi says:

    isteri IM Hassan malu sokmo dalam video tu, manisnya lah hai….tahniah kepada kedua-dua mempelai

    0

    0
    • bujang says:

      Alhamdulillah cukuplah dapat wife macam tu.
      Mudah2an senang dididik dan dibela, rukun rumah-tangga, bahagia dan damai kerana asas ugama yang kukuh.
      Selamat melayari bahtera semoga panjang jodoh. Amin.

      0

      0
  23. awekkomenpagi says:

    mula2 tgk video im hassan tu kurang faham.tgk 2,3 kali baru fhm jalan ceritanya…nice+good job!!video kawen n foto pre wedding mcm ni x penah lg saya tgk..mungkin geng studio mukmin ni bakal cetuskan satu fenomena baru?kalau semua pgtn wat video+foto mcm ni mmg aaa bagus!kalau x amek gmbr sblm kawen pun dah siap maen pegang2 tgn apa lah..tahniah ustaz n isteri..

    0

    0
  24. simplysweet says:

    cantik lokasi.
    majlis mudah sangat diberkati.
    semuga rumahtangga diberkati.

    0

    0
  25. […] Semalam, Imam Muda Hassan telah pun selamat bergelar suami kepada Fardatul Ulfah. Abang Nara dapat rasakan suasana yang meriah sepanjang majlis pernikahan IM Hassan apabila menonton video di bawah. Simple but so sweet gitu ~~ Dan Imam Muda Hassan sempat … Continue reading → […]

    0

    0
  26. Siti says:

    Tahniah buat IM Hassan. moga kekal bahagia selamanya..syahdu tengok video tu..touching sangat sangat

    0

    0
  27. hidayah says:

    wah..xsangka ulfah yg kawen ng IM hassan..dulu selalu sakat dlm kelas nak amik imam muda yg seterusnya sbb imam muda yg dlu dah jadik milik una (husna)…kwn2 um ku kawen ng imam muda..alhamdulillah..moga husna ng ulfah bhgia ea…doakan aku jugak taw..

    0

    0
    • shaz says:

      yeke? kih kih kih tak ke ulfah tu sesuai dgn IM Hassan… Hebat budak SMPI 2007/2011… kedua2 imam muda berjaya ditakluki.. tak gitu hidayah?

      0

      0
  28. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hensem jugak imam muda ni semoga bahgia….tapi minah jambu tk suka kawin ngan imam2 ni leceh ! tu tk boleh ni tk boleh ape yg boleh pn minah jambu tk tau lah……

    0

    0
    • jgn nk giler says:

      Ko ni giler ke mereng?? Ape yg xbleh tu ni?? Elokla dpt laki yg bleh didik n bimbing kte.. Mst ko nk cri laki yg kaki disko..sume ko nk wt sume xde hal..org bodo je ckp cm ko ni..akal xde!

      0

      0
    • munguks says:

      BOLEH BLAH untuk ko minah…

      0

      0
  29. hikhik says:

    ermm abg nara nak x bini abg nara pakai mcm bini IM Hassan tu?? hehehe

    0

    0
  30. neno says:

    taching je tgk video perkahwinan IM Muda Hasan ni.. malu2 gitu pasangan pengatin nak batalkan air semayang.. semoga keduanya bahgia dlm kerdhaan Allah hingga ke syurga.. Insya Allah.. juga buat anda semua @beautifulnara
    ^_^

    0

    0
  31. rainbow says:

    dh tgk bnyk majlis akad, n terasa sweet stp x tgk majlis akad yg pengantin perempuan malu2 nk salam pengantin lelaki.. =)

    p/s:xde rase pape klau tgk gmbar prewedding yg pegang2..

    0

    0
  32. anisaniza says:

    tahniah….. IM Hassan.

    Lepas nie abg Nara kena cari lah IM Aran..die pun baru lepas naik pelamin. :-)

    0

    0
    • nur iman says:

      IM Aran nya perkahwinan agak jauh sedikit keadaannya berbanding dengan IM Hassan…apapun, panggilan IM ini sangat la berat tanggungjawabnya…Tahniah IM Hassan…

      0

      0
  33. teruna insaf says:

    aku dh tgok gmbar2 lain majlis perkahwinan imam muda hasan ni d megha moment studio..bnyak gmbar2 menarik.best! korang mesti tgok..eh lupa plak..tahniah kepada imam muda yg menjadi contoh terbaek pada aku…selamat pengantin baruuu….:-)

    0

    0
  34. who cares says:

    tahniah IM Hassan & wife.. =)

    0

    0
  35. teruna insaf says:

    suri rumahtangga tgok sni ler…http://www.facebook.com/MeghaaMoment

    0

    0
  36. nur says:

    comel je. malu2 gitu..
    barakallah imam muda dan zaujah ;)

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Subhanallah indahnya ciptaanMu..indah sgt perkahwinan IM Hassan ni..hrp2 dpt wife yg solehah juga nnti..insyaAllah

    0

    0