Written by AbangNara | April 26th, 2016

Jeng, jeng, jeng. Setelah sekian lama berdiam diri tanpa sesuatu yang baru, Abang Nara membawakan anda episod pertama NaraTV. Dengan hos rancangan yang cukup kacak, NaraTV akan mengupas kontroversi-kontroversi, cerita-cerita panas dan sensasi yang telah berlaku sepanjang minggu. Tagline Alami Keseronokan pasti menjamin anda akan terhibur dengan lawak-lawak klasik di dalam setiap episod.

naratv

Cerita banyak tak guna, jom kita layan Episod Pertama NaraTV yang bertajuk “Alahai Che Ta”…

Jangan lupa untuk suscribe NaraTV di YouTube agar anda tidak ketinggalan sebarang episod. Selamat menonton!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 responses to (VIDEO)Episod Pertama NaraTV, Alami Keseronokan!!!

  1. top says:

    alauto la

    0

    0
  2. Anonymous says:

    wowo kacak nye nama ape

    0

    0
  3. Really??? says:

    Ke-TAHI-an apakah NaraTV kat youtube ni??
    Apa bezanya kau punya gossip dalam youtube dengan rancangan Melodi, HitsTV, Meletop etc? Rancangan gossip TV yang lain tu pun boleh ditonton di internet ???

    NARA….PLEASE THINK OUTSIDE THE BOX!!

    Kau punya gossip pun jenis “cut and paste” dari media lain…. buat youtube TV lak tu…hahahahaha… punyalah tak best….tak lama lagi telingkup lah ko punya Nara TV…hahahahaha

    0

    0
    • Haha says:

      Nara nak kaut untung dari YouTube lak..
      Kalau subscriber banyak boleh buat duit woo!!
      Lain lah kt ig, fb, twitter, follower bnyk pun tak bawak untung

      0

      0
  4. Jah says:

    the fuck is this?

    0

    0
  5. Hater? says:

    Aku paling tak faham haters ni. Orang nak cuba buat cara penyampaian baru pun tak boleh ke? Daripada korang yang tak mencuba langsung, asyik kutuk jer. Kipidap Nara.

    0

    0