Written by Bella | February 10th, 2015

Sebelum ini, ramai yang mengetahui bahawa Hanis Zalikha dan Hairul Azreen telah bercuti ke Paris. Ramai yang menyangka mereka ke sana hanya untuk membeli barang hantaran tetapi sebenarnya mereka mempunyai rencana yang lain juga.
Menerusi sebuah video yang diterbitkan di YouTube atas nama Celebrate TV kelihatan pasangan tersebut sedang menjalani penggambaran bagi pra perkahwinan mereka. Sesi fotografi tersebut berjalan secara rancak dengan kehadiran beberapa krew serta Hairul dan Hanis Zalikha sendiri yang kelihatan sungguh romantis.

Video tersebut menguatkan lagi khabar angin bahawa mereka bakal mendirikan rumah tangga tidak lama sahaja lagi.

Saksikan klip video tersebut dibawah:

Memang jelas la mereka ni sedang dilamun cinta bukan? Bertuahnya pasangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen sempat lagi menjalani penggambaran di kota cinta Paris, romantik giteww. Harapnya lepas kahwin pun akan terus romantik ye dak?

Sumber: Celebrate TV

16 responses to Video Disebalik Pra Perkahwinan Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Di Paris

  1. kelas mengaji says:

    wadepak!! amboi..sakan kau peluk si katik tuh..wau!! kalah yg dah halal uollssss…dah sangap cgt ke kekekeke oitttttt

    0

    0
  2. ANON says:

    AKU RASE JODOH AKU NGN ZUL ARIPIN LAA..

    0

    0
  3. ANON says:

    aku rasa kan.. jodoh aku ngn zul aripin sgt kuat laa.. instinct.. hikhik

    0

    0
  4. azura manis says:

    siapa yg kau maksudkn kelas mengaji ha

    0

    0
  5. Anonymous says:

    jeles nya.. hmmm iye ke jeles? tak lahh… huahuahaha

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Tak romantik la gitu. Telah dirancang awal2 dan semua orang dah tau. Itu cuma lakonan je. Orang yang benar2 romantik dia tak nak orang tau. Hanya mereka berdua saja yg melaluinya untuk diingati hingga tua. Bila bercerita pada anak cucu baru la best sebab pengalaman bercinta tu berlaku secara semulajadi . Kalau setakat berlakon romantik buat video atau rancang dengan semua orang nak propose pasangan , itu bukan romantik namanya.

    0

    0
  7. Rosmah Monster says:

    kak ros ni jenis jarang x minat org,tp kak ros x minat betul dgn dua org ni.nampak murah sgt.

    0

    0
  8. tipah says:

    Tipah tgk kat instagram mak hanis si hairul cakap dah setel 3 dulang.dulang hantaran la kut ya..n sekarang mereka semua ke jakarta plak..tipah ucapkan selamat berbahagia la kat mereka nj

    0

    0
  9. Anonymous says:

    kaya jugak artis2 kat malaysia ni ye??? boleh gi obersea selalu…bestnya…huhu patutlaaa banyak norrr rancangan yg galakkan org jd artis…dunia…dunia…Hanis ni mak dgn adik dia pakai tudung tapi kenapa dia mcm ni ye? dressing ala2 korean girl dgn mini skirt bagai…sakit lak mata aku nengok nye…lom apa2 dh peluk2 dgn jantan atas motor tu…huhu yg jantan tu tak luak apa2 pun…harap2 diaorg ni sempatlaa taubat kan….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    hanis zalikha menjerit last sekali tu da kenapa.. geli la

    0

    0
  11. Takat budget2 pi Paris nak shoot pre wedding konon2 nak ikut Che Ta tu tak menjadi lah. So cheap skate. Be yr self knapa nak ikut org lain. Konon2 nak fefeling lavish sgt kt Paris but sorry looks NO CLASS at all… dah basi kot.

    Nota tangan : at least Paris tu mcm kampong Che Ta dah… si kambing sekor ni dh mcm jakun masuk kampong dah. Sadis. Kau ado?

    0

    0
  12. Akutersakiti says:

    murahan

    0

    0