Written by AbangNara | July 22nd, 2010

video gambar bogel agnes monica

Kepada semua yang ingin download video bogel Agnes Monica seperti yang diwarwarkan dalam Harian Metro hari ini, anda tak perlu berbuat demikian. Pengurus Agnes Monica dah confirmkan yang video bogel tersebut BUKAN video bogel Agnes Monica.

Video bogel yang dikatakan mirip Agnes Monica itu sedang menunjukkan wanita tersebut mandi dalam bathtub. Tapi agak tidak logik untuk Agnes Monica mandi tanpa buang make up dia terlebih dulu. Kata pengurusnya:-

[note]Gambar itu tidak mempunyai tanda lahir seperti yang ada pada tubuh Agnes. Saya yakin Agnes akan membasuh dulu mukanya sebelum mandi[/note]

So jangan sia-siakan waktu anda untuk mencari dan download video atau gambar bogel Agnes Monica. Memang tak ada pun.

63 responses to Video Bogel Agnes Monica Pulak Tersebar?

  1. cath zee says:

    kantoiiiii!!tp betul ker?nk tgkk lehh?huhu

    0
    0
  2. Norulhuda says:

    mcm2 hal….

    0
    0
  3. Zaza Muhammad says:

    hahahaah..klu ye pun tak heran le.. keh3x

    0
    0
  4. natts says:

    macam2 hal plak…

    0
    0
  5. moumo says:

    muke die cm geum jan di lm boys over flower la
    (eh ape kaitan)

    0
    0
  6. i am xoxo says:

    dia nih sombong tak hengat dgn org malaysia.nyampah aku tgk.

    0
    0
    • lu pikir laa sendiri says:

      ko la yg sombong

      0
      0
      • i love xoxo says:

        eleh, xpenah tgk melodi?cite psl stacy? mmg sombong xhengat minah nih.xpenah dgr dia comment pasal malaysia? bengong.org malaysia je yg agung2kn org endon, org endon panggil org malaysia apa? malingsia (maling=pencuri).ko xtau ke?

        0
        0
  7. Azura says:

    dh tgk dh video tue..actually tue maria ozawa lar.. muke dowang ade iras2.. g search kt http://www.4shared.com.. byk video maria ozawa kt situ..mmg iras2 agnes monica..

    0
    0
  8. faiz says:

    bru lu salah type ker?
    “Pengurus Agnes Monica dah confirmkan yang video bogel tersebut video bogel Agnes Monica.”

    0
    0
    • BumbleBee says:

      tul2..aku pun bru nk tanya bang Nara… gelojoh sgt agaknya dier menaip smpai tertinggal nk tulis “bukan”…..

      0
      0
  9. wak luuu says:

    dlu pun buat persembahan pakai spender pe… tak heran

    0
    0
  10. msmifa says:

    MACAM2….ada ja cita bodOh artis indOn sabar ja la labu….hehe =D

    0
    0
  11. sipottolla says:

    tambah lagi statement pengurus dia tu….
    “tanda lahir agnes takde kat dada tapi kat bontot, bulu p*** agnes kerinting bukan lurus”…macam2 hal…!!

    0
    0
  12. cili says:

    bila turn artis malaysia nk bikin panaz plak. sorok2 plak yea…

    0
    0
  13. putry sarah adlyeeyana says:

    Abg Nara lupa tulis la bukan agnes monica…x sabar2 la tu..hehehhehe…

    0
    0
  14. hurmmm lepas satu satu lagi yang timbul

    0
    0
  15. mak aku says:

    kalau takde benda baru yg timbul.. esp benda ‘panas’.. tak hidupla dunia hiburan.. dunia blog.. dunia gossip.. ehehe..

    0
    0
  16. Amina says:

    Nak kesah ape? Dia non muslim. Belagak adalah dia ni. She has bad attitude

    0
    0
  17. xde????

    ada aku kesah??

    hehehe

    0
    0
  18. jambuair says:

    Agak2 tanda lahir dia kat mana…Untung manager dia dpt tengok…

    0
    0
  19. pascual says:

    agnes ni mmg blagak.dulu dia ok.mluat sgt tym wartawan kita interview dia.skit2 nak speaking.knon nya fluent sgt la.english dgn ada slang indon.mnyampah!!!

    0
    0
  20. tp kalau ade video die ni mesti meletup2 punye….hahaha

    0
    0
  21. gosipgurl_fea says:

    muka Agnes ni nak sama mcm Mary Elizabeth Winstead
    tak silap aku Final Destination sequel 3 ? cun gila..comeylla lalala

    0
    0
  22. Punai tanah says:

    hola….
    macam2 lah skrg nie…….
    hahahahha…………..

    0
    0
  23. teropong ufo says:

    ala, ape bende lah sangat yang nak ditengok …..apa yg dia ada korang semua ada, lainlah kalau ufo tu…mesti menarik
    setakat badan sekeping mcm papan , tak payahlah

    0
    0
  24. komen sket says:

    owh..
    attitude die kurg ke?
    ish3..
    lgsg xmnat..
    ^.^

    0
    0
  25. Dara_95 says:

    aH ??
    btoL kEr aD vidEo bOgiL si aGnes NiE ???
    cm X p’cyE jE ,.,.,
    Tpi Nth r,.,.,
    ^_^ ???!!!

    0
    0
  26. basshunter says:

    erk….xde ke video tu??? br igt nk cari..huahauahauhaua…
    alahai….mcm2..dan2 sume xnk ngaku xde tnda lahir la, xde tatto la, ape laa…..nanti last2..kantoi juggakkkk….!!!!

    0
    0
  27. ketagihan agnes says:

    ala…baru nak download…palsu plak..

    0
    0
  28. pizza says:

    Rasanya tak kut. Agnes ni org kuat gereja, kiranya aktif jugak lah bab-bab dakwah Kristian ni. I seriously dun think she did that.

    0
    0
  29. ah juan says:

    whos born ina world without NAFSU??

    0
    0
  30. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  31. porno izle says:

    hello it is my first post on this website and to start with I would like to thank for the great quality information, which I were able to find in this and all previous posts , it really helped me a lot. I will definitely add this blog on my google reader ;) Also, I would like to ask – don’t you mind if I will quate some information from your website since I am writing articles for the Associated Content, Ezine and other articles directories (this is my part time job)? It would really help me with some of mine articles. Of course, I will mention your blog name or URL (not all articles directories allows URL’s , so I can’t 100% promise that you will get a direct link to your blog).

    0
    0
  32. nagaburan says:

    kalau x betul kenapa aku ada tgk gambar dia ha!!
    ahh betul la tu…..mmg dia pun…..

    0
    0