Written by AbangNara | August 11th, 2009

Semalam berdebar-berdebar kami tunggu kemunculan salah seorang penulis kami di TV9 rancangan HIP TV. Tak sangka pulak dapat no 3. Kalah Tomok, Cat Farish dan Andy Flop Poppy. Tapi sayang tak terkeluar nama BeautifulNara dan tak nampak blog BeautifulNara kat komputer.

Terima kasih banyak-banyak kepada Nuffnang, TV9 dan Lurve kerana memberi peluang kepada blogger seperti kami untuk masuk dalam TV. Kepada yang tak sempat tengok, boleh layan video kat atas. Semoga lepas ni BeautifulNara akan lebih popular. Hehehe.

P.S: Kepada kak Sharifah Shahira, kami tak pernah lagi tulis pasal akak. Kitorang tak kutuk, sindir artis-artis Malaysia nie melainkan memang ada gambar-gambar yang menunjukkan diorang berbuat begitu. So akak tak perlulah risau ye. Hehehe.

141 responses to (VIDEO)Blog BeautifulNara Di HIP TV Semalam

  1. emma says:

    first…yehhhhhhhh

    0
    0
  2. mysexyheart says:

    aku 2nd..heheheh

    0
    0
  3. nana says:

    3rd yeahhh…wahh ensem nyer abang naraa….
    cayok2 BN…….

    0
    0
  4. mysexyheart says:

    bf aku ensem gak…kuang3

    0
    0
    • emma says:

      hahaha, xde la nana kata abg nara ni hensem… ayah aku pun nama Nara gak…..

      0
      0
      • mne komen korang nih….asik sape ensem jee….hihihi…..

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          saper2 jelah yg hensem…
          apek jual botol pun hensem gak…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          bf aku yg baru putus pg td jerk tak ensem…bercinta 8 thn, akhirnya putus..memeng tak ensem..tak macho..hudoh dan segalanya..wekkk

          0
          0
        • damia zahra says:

          x encem sara?…ish ish ish…
          c hantupensil ar tu kn? kn? kn?
          hokhokhok…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          lagi buruk dr pic hantu pensil..geram betul aku…..last2 aku undur diri..hbs criter…mood aku hr ni kurang baik..dr smlm lg..malas nak buat kerja, tu yg aku dok lyn BN jek…..

          eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

          0
          0
        • EclipsE says:

          kenape ney saraa…
          ko ckp psl bf ko ker??huhu

          0
          0
        • damia zahra says:

          ko pms ker sara?…hikhikhik…
          yer la mud x elok jer baper ari neh?…
          hihhhhh aku ni lg ar…
          da baper ari x dtg neh..hampeh tul…

          0
          0
        • DelimaSaraa says:

          a-a, psl bf aku….aku putus pg semalam….brg nak kawin smua dh siap..bunga telur penuh umah aku..last2 tak jadi….

          eku lebih rela tak jadi dari dia dok kata aku macm2…biar dia jumper perempuan

          0
          0
        • malam kedua says:

          p Urine test…

          0
          0
  5. singa ganaz says:

    sedap makan kepok bang…???

    0
    0
  6. emma says:

    nak komen macam mana? asyik duk balas komen… 10 kali kejap dwld…. dah la lambat giler nak bleh ke dwld… so kite komen sapa hensem je la….ahak2

    0
    0
  7. mysexyheart says:

    hahaha…agreee…huhuhu..

    0
    0
  8. gosipgurlfea says:

    cayalah B.N pasni leh jadi Blog ” THE HOLLYWOOD GOSSIP” aku selalu update kat situ lani B.N pun aku layan!!!

    0
    0
  9. Ape2 je says:

    Assalamualaikum krew2 sume, ape kte gmbr2 yg x brape elok diSENSORkan.Bkn ape,jd gelap hti org nengok nye..n rabun mata kalau slalu tgk.ok:-)

    0
    0
  10. damia zahra says:

    mornin’…
    aiyakkkk…yg tu ker slh sowg bloger kat bn?…
    ermmm… hi… ahmad nazuan…
    nak p buat air ar dlu…

    0
    0
  11. Rin says:

    kbykannnya org lelaki kan yg byk mnulis blog kt Msia ni…
    kui3… lg ramai lelaki yg mnulis blog hiburan n gossip..
    heee.. no offend

    0
    0
  12. EclipsE says:

    morning all…

    0
    0
  13. pingkypanthers says:

    pagi sumer..
    congrats tuk BN sbb dpt tpt 3..

    0
    0
  14. Akak Leen says:

    oooo….ini rupenya tuan punya blog nih…..

    0
    0
    • pingkypanthers says:

      handsome x leen?

      0
      0
      • Akak Leen says:

        boleh laaa….mana boleh puji lebih2…nti perasan pulak, kakaka…. klu jmpa kt luar mesti aku ingat bdk skolah…budak baik…. x sangka rupenya suka bergosip….kakakaka…..jangan mareeeee…..

        0
        0
        • pingkypanthers says:

          apa2 pun hubby aku lg hensem(w/pun org len kata x hensem)..
          hehehe…

          0
          0
        • damia zahra says:

          huishhh…huby ko mmg encem pingky…hensem ar…hokhokhok

          0
          0
        • Akak Leen says:

          itu sudah semestinya…..hehehehhe…
          eh, budak nazuan nih asyik duk ber blog jerk….bergossip……..ada awek x? kekeke…. cari la awek kt bn ni…ramai….sonang kje ko…huhuhu…

          0
          0
        • damia zahra says:

          huahuahua…tu ar kn leen?…aku pun ingt mcm tu gak…hokhok

          0
          0
        • pingkypanthers says:

          hehehe aku jerk yg nengok hensem..
          bagus gak cam ni aku x ar tkut sgt bila dia kuar kije..
          mmg xde org nk pndang punya..

          0
          0
        • Akak Leen says:

          ko jgn ingat org laki x ensem xde org nk ngorat…. org laki ni…saham derang menten jerk…huhuhu

          0
          0
  15. pingkypanthers says:

    ceria jerk ko pagi ni eclipse..
    dh bekfes ke?

    0
    0
  16. Pot Pet says:

    leh wat mkn dinner skali 2..

    0
    0
  17. EclipsE says:

    aku bad mood la ari ney…
    nsb korang sume ade…
    terhibur gak ati aku…huhuhu..

    0
    0
  18. EclipsE says:

    mn yg lelain ney….
    senyap jer…
    sume tdo lg ker??
    weh korang sume dimana……dimana….dimana…………….

    0
    0
  19. Akak Leen says:

    dlm video kt atas tu….satu jerk akak tergoda….. iklan kfc……hahahaha…..nak mkn kfc…..lama benor x mkn kfc… kfc kt sini x halal….huhuhu….

    0
    0
  20. hantupensil says:

    morning…hahahaha….

    0
    0
  21. DelimaSaraa says:

    pesal aku tak leh masuk page sebelah tuu..dr semalam page BN ni buat hal..

    0
    0
  22. Akak Leen says:

    akak rasa artikel ni sesuai skali untuk korang borak2…sembang2….kekeke….kasi up untuk nara… mesti dia pun teringin gak story pasai dia beratus2 komen…….apa2 pun…akak cau cin cau dulu…ada kje nk settle….

    0
    0
  23. EclipsE says:

    xde pon?
    gambo beruk makye adela…muahahaha…

    0
    0
  24. cik sueraya says:

    nazu!x ku sangke ko rupanya si penulis blogger sini,aku ni dahla rajin baca gossip.congrates beb!masuk tivi lagi tuuu

    0
    0
  25. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    0
    0
  26. Leatha Zugg says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0