Written by AbangNara | August 11th, 2009

Semalam berdebar-berdebar kami tunggu kemunculan salah seorang penulis kami di TV9 rancangan HIP TV. Tak sangka pulak dapat no 3. Kalah Tomok, Cat Farish dan Andy Flop Poppy. Tapi sayang tak terkeluar nama BeautifulNara dan tak nampak blog BeautifulNara kat komputer.

Terima kasih banyak-banyak kepada Nuffnang, TV9 dan Lurve kerana memberi peluang kepada blogger seperti kami untuk masuk dalam TV. Kepada yang tak sempat tengok, boleh layan video kat atas. Semoga lepas ni BeautifulNara akan lebih popular. Hehehe.

P.S: Kepada kak Sharifah Shahira, kami tak pernah lagi tulis pasal akak. Kitorang tak kutuk, sindir artis-artis Malaysia nie melainkan memang ada gambar-gambar yang menunjukkan diorang berbuat begitu. So akak tak perlulah risau ye. Hehehe.

141 responses to (VIDEO)Blog BeautifulNara Di HIP TV Semalam

  1. emma says:

    first…yehhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. mysexyheart says:

    aku 2nd..heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. nana says:

    3rd yeahhh…wahh ensem nyer abang naraa….
    cayok2 BN…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. mysexyheart says:

    bf aku ensem gak…kuang3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • emma says:

      hahaha, xde la nana kata abg nara ni hensem… ayah aku pun nama Nara gak…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mne komen korang nih….asik sape ensem jee….hihihi…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          saper2 jelah yg hensem…
          apek jual botol pun hensem gak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bf aku yg baru putus pg td jerk tak ensem…bercinta 8 thn, akhirnya putus..memeng tak ensem..tak macho..hudoh dan segalanya..wekkk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          x encem sara?…ish ish ish…
          c hantupensil ar tu kn? kn? kn?
          hokhokhok…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          lagi buruk dr pic hantu pensil..geram betul aku…..last2 aku undur diri..hbs criter…mood aku hr ni kurang baik..dr smlm lg..malas nak buat kerja, tu yg aku dok lyn BN jek…..

          eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          kenape ney saraa…
          ko ckp psl bf ko ker??huhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          ko pms ker sara?…hikhikhik…
          yer la mud x elok jer baper ari neh?…
          hihhhhh aku ni lg ar…
          da baper ari x dtg neh..hampeh tul…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          a-a, psl bf aku….aku putus pg semalam….brg nak kawin smua dh siap..bunga telur penuh umah aku..last2 tak jadi….

          eku lebih rela tak jadi dari dia dok kata aku macm2…biar dia jumper perempuan

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • malam kedua says:

          p Urine test…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. singa ganaz says:

    sedap makan kepok bang…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      ko nak…???
      boleh aku bg sikit…aku ader kopok nie…
      kak nara bg aku…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        kak nara jgn dh cakap kat ko poco, jgn criter kat org yg dia kasi ko..ish ish ish, ko ni..luperlah tuu

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        aku suplier kopok tu…saper nak kasi nama pat…
        hokhokhok…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kawan2, damia ni nak bg kopok masuk angin……jgn terima jgn terima…………..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          jgn caya ckp sara tu…lmbt lg xpire date kopok tu…
          meh2 pat…smentara stok msh ader neh…hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. emma says:

    nak komen macam mana? asyik duk balas komen… 10 kali kejap dwld…. dah la lambat giler nak bleh ke dwld… so kite komen sapa hensem je la….ahak2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • biar aq jee kmen….andi flop popy 2 tgh nyanyi lgu nih_________kau datng dan pergi oh bgtu saja,semua ku terima apa adanya.mata trpejam dan hati mgumam,d ruang rindu kita brtemu…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. mysexyheart says:

    hahaha…agreee…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. gosipgurlfea says:

    cayalah B.N pasni leh jadi Blog ” THE HOLLYWOOD GOSSIP” aku selalu update kat situ lani B.N pun aku layan!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Ape2 je says:

    Assalamualaikum krew2 sume, ape kte gmbr2 yg x brape elok diSENSORkan.Bkn ape,jd gelap hti org nengok nye..n rabun mata kalau slalu tgk.ok:-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. damia zahra says:

    mornin’…
    aiyakkkk…yg tu ker slh sowg bloger kat bn?…
    ermmm… hi… ahmad nazuan…
    nak p buat air ar dlu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      morning gurl…………..buat air boh gula tau jgn bubuh aji no moto

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Rin says:

    kbykannnya org lelaki kan yg byk mnulis blog kt Msia ni…
    kui3… lg ramai lelaki yg mnulis blog hiburan n gossip..
    heee.. no offend

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      tmasuk kak azwan ali …

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        sebab lelaki lebih tau cari lubang gosip kottt……….pompuan suka pot pet pot pet after dh ada gosip….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          geram ar plak…klik len…dpt page len…
          aper da bengong da compt or line intenet aku neh?…
          gasak la…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          sm la…
          since yesterday evening…
          buka red carpet …yg kuar page len…
          i think bkn my comp ney…
          kak nara tlg la solve tis prob….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          wei2 sape sbut name aku pg2 ni

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingkypanthers says:

          masalah kita sama damia…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          ko kn dh glamer pot….heheh…
          dat y org sbut jer nama ko…hik..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tu la…akak pun tensen gak…klik tajuk lain, kluar artikel lain….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          lorrr..kowg pun mcm tu gak ker?…
          bn kot yg prob neh?…
          jap yer kengkwn…
          nk p buat poridge my baby japs…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingkypanthers says:

          lagi smlm prob ni..
          aku ingat kat sini jerk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. EclipsE says:

    morning all…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. pingkypanthers says:

    pagi sumer..
    congrats tuk BN sbb dpt tpt 3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Akak Leen says:

    oooo….ini rupenya tuan punya blog nih…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pingkypanthers says:

      handsome x leen?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        boleh laaa….mana boleh puji lebih2…nti perasan pulak, kakaka…. klu jmpa kt luar mesti aku ingat bdk skolah…budak baik…. x sangka rupenya suka bergosip….kakakaka…..jangan mareeeee…..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingkypanthers says:

          apa2 pun hubby aku lg hensem(w/pun org len kata x hensem)..
          hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huishhh…huby ko mmg encem pingky…hensem ar…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          itu sudah semestinya…..hehehehhe…
          eh, budak nazuan nih asyik duk ber blog jerk….bergossip……..ada awek x? kekeke…. cari la awek kt bn ni…ramai….sonang kje ko…huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huahuahua…tu ar kn leen?…aku pun ingt mcm tu gak…hokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingkypanthers says:

          hehehe aku jerk yg nengok hensem..
          bagus gak cam ni aku x ar tkut sgt bila dia kuar kije..
          mmg xde org nk pndang punya..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          ko jgn ingat org laki x ensem xde org nk ngorat…. org laki ni…saham derang menten jerk…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. pingkypanthers says:

    ceria jerk ko pagi ni eclipse..
    dh bekfes ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • EclipsE says:

      ceria??heheh…wpun tension…bt2 jer la ceria…demi menghiburkan ati sndr…hik…
      lum lg…
      jap2 lg…
      ko dh ker??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Pot Pet says:

        kna tngok astro ceria ni..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • pingkypanthers says:

        lOm x tau pg ni nk bekfes pe..
        aku ngah tnggu mmber aku ni nk ajk dia gi bekfes skali..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingkypanthers says:

          anak aku minat sgt ceria tu pot..
          kalau di dh ngadap jgn harap ar kita dpt bka chanel len..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          aku g bekpes jap…
          nti cont…
          jom pink ikut aku…
          mkn puree..hehe..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingkypanthers says:

          wah bestnya puree msti kat kedai mamak….
          nak itutt….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Pot Pet says:

          tapaukan aku nasi lemak 4 bungkus ye esclip.
          nak tngok ceria ngan ank pinky ni..hoho

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • pingkypanthers says:

          bagus gak ko tmankan ank aku..
          aku gi ngeteh ngan eclipse ko tolong jaga ank aku..
          bkn 4 bngks aku belikan..
          8bngks aku blikn skali leh wat lunch..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          pinky nti next time aku blanja ko yea??heheh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Pot Pet says:

    leh wat mkn dinner skali 2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. EclipsE says:

    aku bad mood la ari ney…
    nsb korang sume ade…
    terhibur gak ati aku…huhuhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. EclipsE says:

    mn yg lelain ney….
    senyap jer…
    sume tdo lg ker??
    weh korang sume dimana……dimana….dimana…………….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pot Pet says:

      dimana kan ku cari ganti… (lagu p.ramlee)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Akak Leen says:

      ada ni….kt rumah laaaa…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hantupensil says:

        i’m here….hehehehe

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        aku pun ader gak neh…tgh buat tinga gajah…nk dgr aper my dad in law bualkn kat tipon tuh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          amboi…….ape pekdah ko nk spy FIL ko borak kt tepon… hehehe….mcm2 ko ni damia….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huahuahua…adeh leen…
          aku yg menses neh…hormon x stabil..
          tpi dad in law aku plak yg mrh2 pepagi neh kat tipon…
          mcm2 jer la…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Akak Leen says:

    dlm video kt atas tu….satu jerk akak tergoda….. iklan kfc……hahahaha…..nak mkn kfc…..lama benor x mkn kfc… kfc kt sini x halal….huhuhu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Pot Pet says:

      sedap hingga jilat kaki..eh2 silap…jari…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • damia zahra says:

      aku yg slalu mkn kfc pun bila tgk pepagi neh iklan tuh…tergoda gak…tergodanyer ai….hokhokhok

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • EclipsE says:

        aku xminat kfc..
        ayam2 ney bkn my fav…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        ko ni damia….pembawak budak ker?….huhuhu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          aiyakkkk leen…aku pun tatau lg neh…
          kn da p medical cntr ari tu?..
          scan aku da buat…urine test pun aku da buat gak…sumer negatif la…
          tp kene folow up 2 weeks lg la…
          klu ader lin…wow!…next year ader bby lagi ar aku nmpknyer…hokhokhok

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          waaaaahhh…..cam seronok jerk ko nk timang bb lagi…hehehe….tu la…rajin sgt bersenam…kakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • EclipsE says:

          bahagia nya aku dgr…
          aku ney ble la lg…hukhuk..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • damia zahra says:

          huahuahuahua leen..
          terlebey eksesais pnyer pasal…
          hah! mcm ni la jadinyer…huhuhu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. hantupensil says:

    morning…hahahaha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. DelimaSaraa says:

    pesal aku tak leh masuk page sebelah tuu..dr semalam page BN ni buat hal..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Akak Leen says:

    akak rasa artikel ni sesuai skali untuk korang borak2…sembang2….kekeke….kasi up untuk nara… mesti dia pun teringin gak story pasai dia beratus2 komen…….apa2 pun…akak cau cin cau dulu…ada kje nk settle….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. EclipsE says:

    xde pon?
    gambo beruk makye adela…muahahaha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. cik sueraya says:

    nazu!x ku sangke ko rupanya si penulis blogger sini,aku ni dahla rajin baca gossip.congrates beb!masuk tivi lagi tuuu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Leatha Zugg says:

    wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0