Written by AbangNara | March 28th, 2012

Abang Nara suka dengan cara Aliff Aziz menjawab soalan tentang hubungannya dengan Anne Ngasri. Kalau nak dibuat kesimpulan sendiri, rasanya memang benar mereka berdua bercinta. Cuma ayat yang digunakan di dalam video di bawah adalah ayat selamat.

Apa pun sama-samalah kita doakan kebahagiaan Aliff Aziz dan Anne Ngasri. Kalau dah jodoh, tak ke mana. Beza umur pun bukanlah faktor kebahagiaan rumah tangga. Ramai je yang beza dekat berpuluh tahun tapi tetap bahagia. Yang penting tolak ansur ketika melayari bahtera perkahwinan. Tak gitu? Kredit video kepada KRUTV.

P.S: Inilah chopper 1Malaysia.

46 responses to (VIDEO)Aliff Aziz Perjelas Hubungan Dengan Anne Ngasri

  1. aku hantu TV says:

    ~~ speechless ::
    moga berbahagia je la.

    0

    0
  2. ninonino says:

    eieiei
    alif aziz pena comolot dgn pompuan len
    kesian anne.anne nmpk baik..suci
    tp alif aziz kesosialan sgt la

    0

    0
  3. chikaarooo says:

    1st

    0

    0
  4. Aku Ler says:

    insyaallah…

    0

    0
  5. chikarooo says:

    1st ke???

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Katakan lah kau dapat 1st… best tak?

      0

      0
    • Pendekar Bujang Lapar says:

      ok la.. anggap je la ko 1st.. pengkomen kt atas2 ko ni xkisah… diorg xhadap nk first cm ko… hehe..

      0

      0
  6. Betul la says:

    Ape ambik laki yg tak baik? Adakah sebab nk dipuji dapat yg muda?

    0

    0
  7. sy ialah sy says:

    syg belajarlah drpd pengalamanmu..

    0

    0
  8. FREDELINA says:

    haaaa . alif aziz . handsome . smart . tak sanggop i nak past you kat anne . hahaahah . go for it lah kalau jodoh . plus . TENGOK MUKA BOTH PON MACAM ADA JODOH . SEIRAS SANGAT . TAK GITU ABANG NARA ?

    0

    0
  9. ayu says:

    doakanlah yang terbaik utk mereka…. Allah lebih mngetahui aturan hidup manusia.. mungkin Allah kurniakan Anne utk jadi pasangan Alif sebagai titik permulaan perubahan Alif ke arah yang lebih positif…. dan Allah nk tambah lebih pahala Anne sebab tanggungjawab yg besar nk pimpin manusia ke jalan Allah….

    0

    0
  10. nadia says:

    sweetnyer la haii.. smoge berbhgie yer..

    0

    0
  11. cap2singa says:

    semoga berbahgia. Jgn nakal2..

    0

    0
  12. noname says:

    gigi rabbit …

    0

    0
  13. Ina says:

    Pelik apabila janda yg berkenan dgn teruna dikutuk2…..at least dia xcari suami org seperti janda/anak dara lain….bagusla dia nak kat teruna, kalau dia nak kat suami hang baru ternganga…dulu mrh sgt dia nak kat teruna…..haha

    0

    0
  14. lol says:

    aku sorang je ker yang fikir anne macam terlalu tua utk aliff aziz? walaupon sebenarnya tak tua sgt pon anne tuu.. tapi mungkin sbb dia mak J jadi aq rasa dia macam tua.. tpi ok laa

    0

    0
  15. meeradriana says:

    alif aziz nmpk happy bile bcakap pasal anne..
    means dia happylah tu..
    kalau ada jodoh kawin jelah..
    age only a number.. :))

    0

    0
  16. leyna says:

    wow! sangat2 mature… looks with brain i loike!! :)

    0

    0
  17. AKU says:

    nampak perubahan aliff…moga2 berkekalan…

    0

    0
  18. suri says:

    emmm, aritu rasa mcm knp la anne nak kat aliff…tp tgk video ni, aku rasa aliff sgt suka anne, ckp pon nak yg positif je so doakan je la

    0

    0
  19. yuyu says:

    ALHAMDULILLAH…byk pahala Anne kalau berjaya bimbing Aliff..kisah Aliff dulu, jangan diungkit.setiap manusia berhak untuk berubah..sedangkan diri kita pun belum tentu baik di mata Allah,jadi janganlah sibuk nak bukak aib orang..peace!

    0

    0
  20. nenoneno says:

    Apsal nampak Alif dlm video ni lebih sincere dari Awal?

    0

    0
  21. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    kalau anne lah yg jaga aliff pasti selamat dari gejala2 yg tk di ingini kn ! steday lah minah jambu cakap macm bagos je…….! tapi memang betol pe ape yg minah jambu dh cakap kn ….kalau anne yg jaga aliff pasti selamat dari gossip2 yg bukan2…..peminat2 tengok rambot aliff mana ada tegak2 lagi macm dulu….ni mesti anne yg suroh leper kn…..tahniah anne ini satu berubahan yg sunggoh menakjub dn menyakin kn di alam maya ini………

    0

    0
  22. […] Cuma ayat yang digunakan di dalam video di bawah adalah ayat selamat. Apa pun sama-samalah … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Anne, Aziz, dengan, Hubungan, Ngasri, Perjelas, […]

    0

    0
  23. yatee says:

    so sweet……moga berkekalan…buat apa yg uolls rs baik tuk uolls….

    0

    0
  24. Haha says:

    Xleh lupa citer kontroversi aliff yg dulu..

    0

    0