Written by AbangNara | October 21st, 2011

Can you actually handle gadis-gadis cantik, menarik dan tertarik seperti Vivy Yusof, Chuckei dan Cheeserland?

ultimat cheesy 7 pizza

Atau Hanis Zalikha dan Maria Elena di bawah? Adakah anda rasa anda boleh handle mereka?

ultimat cheesy 7 pizza

Yes you can handle them dengan Ultimate Cheesy 7 Pizza daripada Pizza Hut. Abang Nara baru-baru nie berjumpa dengan mereka semua kat Pizza Hut Kota Damansara dan sememangnya mereka ini sukar untuk dikawal. Mulut tak berhenti-henti bercakap. Ada je benda nak diborak. Tapi bila Ultimate Cheesy 7 Pizza ini berada di atas meja kami semuanya terus diam seribu bahasa.

ultimat cheesy 7 pizza

Diam bukan sebarang diam, diam sebab khusyuk melantak Ultimate Cheesy 7 Pizza ini. Ultimate Cheesy 7 Pizza ini dilengkapi dengan 7 jenis cheese iaitu Romano, Monterey Jack, Parmesan, Mozzarella, Cheddar, Provolone and Cream Cheese dengan Garlic Herb yang ditaburkan di atasnya. Sesuai sangat dengan taglinenya yang berbunyi “7 delicious cheeses, more to indulge”. Lazat tak terkira!!!

ultimat cheesy 7 pizza

Cuba tengok muka Hanis di bawah yang dah terliur tak sabar nak makan Ultimate Cheesy 7 Pizza nie. Untuk pengetahuan apabila Ultimate Cheesy 7 Pizza ini sampai Hanis terus tidak bercakap langsung dengan manusia di sekelilingnya akibat terlalu asyik mengunyah.

ultimat cheesy 7 pizza

Mata Maria pula daripada normal terus bertukar menjadi juling akibat terlalu happy dapat memakan Ultimate Cheesy 7 Pizza (matanya kembali menjadi normal selepas setengah jam)

ultimat cheesy 7 pizza

Muka bangga Abang Nara kerana berjaya mengawal wanita-wanita ini dengan menggunakan Ultimate Cheesy 7 Pizza. (kebuncitan perut agak terserlah di situ)

ultimat cheesy 7 pizza

Secara jujur, kalau anda penggemar cheese, inilah pizza yang wajib dimakan oleh anda. Rasa cheese dia akan memenuhi mulut anda. Inilah pizza yang dilengkapi dengan 7 jenis cheese yang hanya boleh didapat di Pizza Hut. Sebab itulah ianya dipanggil Ultimate 7 Cheesy Pizza. Sila tengok video di bawah untuk membayangkan kenikmatan pizza ini. Tengok gaya diorang menyuap pizza ke dalam mulut pun dah terliur.

Tambah seronok apabila anda berama-ramai lepak di Pizza Hut dan makan Ultimate 7 Cheesy Pizza bersama mereka yang tersayang. Dapat berborak-borak, catch up latest stories dan bergosip di dalam suasana yang tenang dan merilekskan. Contohnya macam kitorang blogger-blogger yang kekenyangan makan Ultimate 7 Cheese Pizza sambil mengupdate perkembangan terkini sesama sendiri.

ultimat cheesy 7 pizza

Dan ada berita baik untuk anda semua, bersempena dengan penjualan Ultimate 7 Cheesy Pizza, turut disediakan pertandingan Ultimate Cheesy SMS. Hadiah-hadiah contest ini sangatlah mantap. Grand prize dia boleh buat anda jadi kaya raya sekelip mata.

  • Hadiah utama x 1 pemenang : RM100,000 wang tunai.
  • Hadiah tempat pertama x 5 pemenang: 1 unit Panasonic Viera TH-L42U30K 40” LCD TV setiap seorang
  • Hadiah tempat kedua x 10 pemenang: 1 unit Apple iPad 2 setiap seorang.
  • Hadiah saguhati x 20 pemenang: voucher Pizza Hut bernilai RM500 setiap seorang.

ultimat cheesy 7 pizza

Tunggu apa lagi? Pergi ke Pizza Hut hari ini juga untuk mencuba Ultimate 7 Cheesy Pizza  sambil berpeluang menang hadiah yang super duper hebat. Untuk info lanjut, boleh ke laman web Pizza Hut atau Facebook Pizza Hut.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to Can You Handle The Ultimate Cheesy 7 Pizza

  1. redcarpet says:

    sy suka sngt DOMINOS bkn pizza hutt…abg nara jgn mare~~

    0

    0
  2. toblerone says:

    abg nara nie blh jadi duta pizza..

    0

    0
  3. toblerone says:

    abg nara boleh jadi duta Pizza

    0

    0
  4. kesengalanku terserlah says:

    almk! cm sdp jek. harus d’try ni. hehe!

    0

    0
  5. hahaha says:

    wahh..maria elena ngan hanis zalikha..

    0

    0
  6. yang says:

    alamak maria elena!!…aku pun nak trylah pas ni

    0

    0
  7. epics says:

    pasti cuba!!!!!

    0

    0
  8. neelofa says:

    seharusnya aku yg jd duta pizza hut….kompem ramai trangkat!

    0

    0
  9. yuiks says:

    tgk muka si hanis yg manis, selera bertambah2..tp, bl tgk muke nara ngn gigi kuning, trus layu selera aku

    0

    0
  10. qwerty says:

    xsedap lnsg pizza nih.. nyesal beli.. baik mkn super supreme…. terlalu byk cheese… cheese yg bulat kt tgh2 tuh ,sy xsentuh xlnsg…. tp dlm gmbr nih lain mcm lak dia nye peperonni, mase sy nye arituh, skit jek…. nih sume marketing strategy jekkk…

    0

    0
    • nama aku DY a.k.a diwai says:

      siyes tak sedap..gua beli pun x sentuh cheese bulat tuh…pening pala over cheese…nak yg wheel fortune dulu…pe tah nmnye..promo msa raya cina taun pas…sdp ckit

      0

      0
  11. die hard fan kpop says:

    sy dlu penah keje pizza hut. taw dh camne dorang olah balik pizza2 yg dulu jd pizza bru. pizza ni mcm pizza yg lepas2 je. atas semua cheese, dh naik pening. customer selalu complaint xde topping lain ke? semuanya cheeeesseeee. nmpk dlm iklan n gmbr mcm menyelerakan tp bila mkn xde la hebat mane pn…

    0

    0
  12. Mantra says:

    Slurp…tgk post ni perut terus terasa lapar…habis diet!

    0

    0
  13. mummy says:

    saya tengah mengandung.. pasni mesti nak kene mkn ni.. hubby jomm!

    0

    0
  14. KiD says:

    memang nampak sedap laaa pizza nih! nyum2
    Sila Follow Twitter Saya

    0

    0
  15. ketawariang says:

    huuuu….aritu bersungguh2 nak gi makan pizza ni…sekali bila makan, terasa sgt muaknya… walapun saya ni hantu cheese jugak…. especially yg cream cheese tu…its kinda funny to have “cheese cake” on a pizza… hiks…
    tapi ikut selera masing2.. :D

    0

    0
  16. ifags says:

    aku rasa Dominos Double Deckers lagi boek.. haha~

    0

    0
  17. aku says:

    berape hage pizza ni?

    0

    0
  18. wahhh sedapnya pizza…and hanis zalikha betul2 cantik.. =)

    0

    0
  19. budak hot says:

    yucks! maria elena anoying larh!

    0

    0
  20. mummy honey says:

    Sori la… Sesedap mane pun pizza @ pizza hut, Dominos tetap mjadi pilihan hati saya. Sedap… & yg paling penting skali, xcellent service by Dominos. Pizza hut, dh lama saya banned, coz de service are xtremely bad! Kota Dsara, service mereka super duper bad!!!!

    0

    0
    • ummi says:

      kat tempat aku servis domino lak yg teruk. n aku tak suka ngan stafnye cakap menjerit2 sesama sendiri.ikut tempat kot..

      0

      0
  21. dian says:

    abg nara tegur yuna n diana amir pkai tdung ke laut la.. bini abg punye tudung 2 xperasan ke????.. da ke laut jgk 2…

    0

    0
    • kev says:

      ke laut ke ke timur ke..lu plak nak risau lebih apahal..lagi ok la tu dari tak pakai tudung..tak tutup aurat langsung. semuanya pada niat individu..n kita tak mungkin tahu niat seseorang tu bertudung sbb betul nak tutup aurat or sekadar berfesyen. either way…mind your own business. hehehe

      0

      0
  22. Budget says:

    Abg Nara x bawa bini ke
    Buat kejutan
    Mkn pizza

    Ini juga iklan

    0

    0
  23. kev says:

    asal hanis zalikha yang comel tu nampak comot plak..aduhhh.. maria elena maintain cutenyee

    0

    0
  24. SS says:

    nyum2

    0

    0
  25. kamilia says:

    dah cuba dah mlm td.. sy jd cheesy btl lps mkn heee

    0

    0
  26. nadia says:

    http://babyy-zone.blogspot.com/ jgn lupa jenguk sekejap…sori yer abg nara tumpang promote leh..hehe

    0

    0
  27. NisAzmier says:

    wahh baru je melantak ni kelmarin dan buat entri pasal pizza hut ni pagi tadi ;)

    0

    0
  28. Adonis says:

    Hello, I just wanted to mention, I disagree. Your post doesn’t make any sense.

    0

    0