Written by AbangNara | April 2nd, 2013

Sudah agak berumur rupanya Fahrin Ahmad ini. Kalau tengok muka memang nampak muda lagi. Rupa-rupanya sudah mencecah usia 34 tahun. Pastinya soalan yang sering ditanya ketika umur ini ialah “kau bila lagi nak kahwin, umur pun dah makin lanjut“.

fahrin ahmad

Sedang popular menerusi drama Rindu Bertamu Di Abu Dhabi, Fahrin Ahmad memberitahu Berita Harian hari ini yang setiap kali menjalin hubungan, dia tidak akan menggunakan pendekatan yang serupa. Kata Fahrin:-

Setiap kali menjalinkan hubungan yang baru, saya sentiasa memastikan tidak akan mengulangi pendekatan sama. Sebaliknya saya akan mencari kelainan yang boleh membawa kebaikan kepada kedua-dua pihak. Nampaknya, apa yang berlaku adalah sebaliknya. Saya menganggap semua ini sebagai ketentuan takdir. Jodoh saya nampaknya bukan bersama mereka.

fahrin ahmad

Fahrin Ahmad juga turut memberitahu yang dia kini berasa selesa dengan kehidupan solo sehingga tidak begitu risau untuk mencari pasangan hidup. Kata Fahrin:-

Sebab itu saya menyarankan sesiapa yang masih solo supaya segera berkahwin. Jangan tunggu sehingga usia 30-an baru hendak memikirkan soal berumah tangga. Apabila usia sudah semakin lanjut, kita mula rasa selesa dengan kedudukan kita sekarang, jadi keinginan untuk berkahwin pun terhakis. Bagaimanapun ia bukan bermaksud saya tidak mahu berkahwin. Hasrat memang ada, cuma belum bertemu pasangan serasi. Mungkin saya lebih sesuai dengan orang biasa, bukan dengan golongan selebriti.

fahrin ahmad

Tak sangka lelaki sekacak Fahrin Ahmad pun ada masalah mencari pasangan hidup. Susah jugak jadi kacak sangat nie kan? Hehehe. Apa pun Fahrin cubalah berkenalan dengan wanita biasa. Mana tahu ada jodoh di situ. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

143 responses to Usia Cecah 34 Tahun, Fahrin Ahmad Belum Jumpa Pasangan Serasi

  1. schascha says:

    cari lah sampai jumpa

    0

    0
    • linda onn says:

      U kalau merajuk suka menagis depan media la fahrin.. chooiii

      0

      0
      • Anonymous says:

        dia ni baik. agama dia pun bagus.. semoga berjumpa dgn wanita bertudung + solehah. xperlu mgejar yg cantik luaran semata2…

        0

        0
        • Mak Jemah Mengidam says:

          Manis budaknya ! Sayang Mak Jemah dah tua. Kalau muda lagi dah lama Mak Jemah nak jamah si Fahrin ni……..whoopppsss!

          0

          0
        • Pondan Sepi says:

          Bertuah la saper dpt Fahrin ni…sungguh gentleman budi bahasa. Bukan mcm Sharnaaz mamat mulut puaka tu. Eeeee….geli dgn jantan mulut cam kak Joyah.

          0

          0
        • Anonymous says:

          hensem fahrin ahmad, tak ada misai, bersih, kalau ada misai kotor lah mcm keling

          0

          0
        • Anonymous says:

          betul ker fahrin ahmad taste dia perempuan kulit cerah, mata sepet? linda onn, scha alyahya semua kulit cerah, so mana2 yg kulit hitam mcm tamil nadu tak ada chance lah

          0

          0
        • sioh berbulu bulu says:

          mana2 yg kulit gelap don’t worry okey..guna lah beutskin confirm cerah dah tak hitam lagi, jadi boleh lah mengorat fahrin, fahrin kan taste kulit cerah

          0

          0
        • Kak Linda says:

          Saya suka Fahrin berkumis sedikit nampak macho. Lelaki2 Melayu kalau tak ade bulu nampak cam bapuk macam kumpukan K-pop ! :(

          0

          0
        • Apalah Jahil Sangat Korang says:

          Soalan : Apakah hukum menyimpan janggut dan mencukurnya?

          Jawapan : Menyimpan janggut adalah sunat Rasulullah S.A.W dan mencukurnya pula adalah suatu yang menyalahi sunnahnya.

          0

          0
        • saya suka gosip says:

          fahrin, sy bujang dan org biase, bukan selebriti..

          0

          0
        • Janggut Fahrin Mahal says:

          Rahsia Sunnah Nabi SAW Simpan Janggut di Bongkar Saintis!

          Kajian oleh saintis dari Massachusetts Institute of Technology, Amerika Syarikat yang berjudul The Amazing Fact of Human Body mendapati janggut lelaki mengandungi hormon testosteron yang amat diperlukan bagi kesuburan wanita. Ia mampu menstabilkan kitaran haid selain menggalakkan pertumbuhan telur wanita.

          0

          0
        • Anonymous says:

          tapi ada janggut tu kotor lah, nak makan penuh janggut..eee kotor lah

          0

          0
        • insan biasa says:

          i minat fahrin tapi tak suka lelaki yang ada janggut, serious nmpk selekah, tak kemas, kotor pun ada

          0

          0
        • Anonymous says:

          tak payah nak bersunnah nabi segala, tak payah nak tunjuk baik, baik2 masuk blog gosip jugak, sunnah nabi yg lain lagi kenapa tak ikut??

          0

          0
        • Sekadar Teguran says:

          @Anonymous …. dah terpesong akidah. Tulis jgn ikut emosi. Bukan apa..takut termurtad nanti. Allahualam…

          0

          0
        • Sweet Minah Jambu Rambu Ramba says:

          x payah bacalah si pengkomen anonymouse tu. dia bukan Islam…dia puak Sulu campuran Batak !

          K bye….. :(

          0

          0
        • biri biri pink kurus kering says:

          to anon 2:02….yelah, baru perasan yg ex fahrin semua kulit cerah, lepas tu dia rapat dgn seorang wanita cina tak ingat nama apa, mungkin tekaan fahrin suka yg kulit cerah tu betul tapi jodoh di tangan tuhan

          0

          0
        • Dodol says:

          jantan x der janggut…lebih kurang taraf macam Azwan Ali. Auww. Hahahahahahahhhaa..siapa makan cili mestilah terasa kaw kaw penangan cili tersebut. Kan????

          0

          0
        • biri biri pink kurus kering says:

          to Kak Linda…tak baik lah ckp mcm tu, tak semua lelaki yg tak ada misai tu bapok, owner blog ni Nara pun tak ada misai tapi tak nampak macam bapok pun

          0

          0
        • Bertaubatlah Wahai Iblis says:

          Anonymous….kantoi hina Islam dan Nabi. Memang biadap !!!!!!!!!

          0

          0
        • kalau jodoh tak kemana fahrin. panjatkan doa selalu.

          0

          0
        • Kurang Kasih Sayang says:

          anonymous..sendiri tulis..sendiri like …kesian kan?

          0

          0
        • Anonymous says:

          wakakakakka jgn lupa keling pprt di tamil nadu juga ada misai, melayu kat blog ni kebanyakkan taraf pprt, tunjuk eksen baik, giler like, baik2 masuk blog ni jugak, kalau dah hitam bontot kuali, smpai bila2 pun hitam

          0

          0
        • Accapan says:

          Muka bersih tak ader janggut tapi hati iman kotor mcm jamban awam…tak guna jugak !!!!!

          0

          0
        • Pungguk says:

          siapa yg cakap simpan janggut kotor cam keling..maknanya diri dia sendiri tulah yg kotor. Nabi kotor ke? bahlol !!!!!la

          0

          0
        • Anonymous says:

          paling lawak ada org sama backup diri sendiri, sebab komen yg ckp tak suka janggut semua kena dislike, yg ckp suka janggut tu semua ada like, like diri sendiri

          0

          0
        • “tak ske janggut, selekeh, makan kena janggut.” korang ni bebal ke apa! orang makan pakai mulut. yang nak sampai ke janggut tu apadehal? apasal korang tak cakap makan dengan bulu ketiak korang je?

          0

          0
        • hanya orang biasa says:

          jap hina sgt ker org yg tak ada janggut dan misai??? hina sgt ker kalau org kulit putih?? tak sebelah siapa2 tapi ramai jer lelaki kat luar sana tak ada janggut dan misai, yg dikira ibadat kita bukan ada misai ker tak

          0

          0
        • mek comel says:

          korang sedar tak Nabi Yusuf tak ada janggut dan misai, jadi jgn pandai2 cakap yg org tak ada janggut dan misai tu bapok, ada janggut ke tak…tidak menjamin di akhirat kelak, yg dikira hanya amal jariah

          0

          0
        • Anonymous says:

          jgn hina mereka yg berjanggut sbb berjanggut sunnah Rasulullah.. takde masalah berjanggut jika pandai menjaga kebersihan dan tahu memperkemaskannya..

          0

          0
        • tak suka org hipokrit says:

          org kat sini memang suka hentam antara satu sama lain, mula lah nak tuduh org lain, padahal diri sendiri salah tak sedar, mcm ni lah pendapat org berbeza2, kalau salah tuduh boleh jadi fitnah

          0

          0
        • mak jemah says:

          ustazah kt sekolah pernah ckp..Nabi Yusuf tak ada janggut & misai, kulit dia putih bersih…jadi jgn sedap2 ckp seseorang tu bapok…kira dah hina nabi jugak tu, hati2 takut terpesong akidah

          0

          0
        • Pavlova says:

          ada org marah bila ckp fahrin suka org yg kulit putih, komen tu mesti kena dislike byk, yg kulit putih tu maksud dia perempuan, tak kan perempuan ada janggut, misai pulak

          0

          0
        • FAKTA KERAS says:

          YANG KOTOR TU KEPALA HOTAK KORANG…BUKAN ORANG YG ADA JANGGUT TU. BAHLOL….

          0

          0
        • sudah cukup sudah says:

          bebal nya komen sorang2 kat sini, ayah aku tak ada janggut..adakah ayah aku bapuk..?? datuk aku tak ada janggut…adakah datuk aku bapuk…? Nara tak ada janggut…adakah Nara juga bapuk…? ayuh jawab!

          0

          0
        • Salehah says:

          kalu fahrin suka kulit cerah…korang sibok pe hal? kalau dah tahu kulit tu berkerak..pakai la Fair & Lovely!

          0

          0
        • Papagomol says:

          Para lelaki yg tak ade bulu tu, silalah makan hormone estrogen……tukar jantina lagi baek ! Kih Kih Kih….

          0

          0
        • haikal says:

          semua lelaki ada bulu, aku rasa yg komen kat atas tu semua perempuan, kita yg lelaki walaupun muka bersih tp bulu ketiak tetap ada

          0

          0
        • lelaki says:

          yg perempuan tak suka kulit putih konon…yg pergi beli bedak asas, pencuci muka, krim pemutih tu aper kalau tak nak putihkan kulit, kpd perempuan kat atas..semua lelaki dlm dunia ni ada bulu tak kira dia bangsa apa, yg kecoh sgt apehal

          0

          0
        • hantu says:

          hitam- keling tamil nadu
          putih- cina apek tak basuh berak
          malay- good

          0

          0
        • lela says:

          fahrin ahmad ni duta Garnier for men, so kau nak ckp fahrin ahmad ni gay ker sebab dia jaga wajah dia, skrg zaman dah berubah, bagi aku tak salah lelaki kalau jaga muka

          0

          0
        • mimi says:

          haha..ye ye je nak cari golongan biasa..taste dia model, kaki panjang and suara jantan sikit..kalau takda pakej mcm tu, jgn haraplah dia nak..

          0

          0
        • nuraisyah says:

          knapa perempuan pulak yg sibok hal bulu org lelaki, yg perempuan balik pergi cukur bulu ketiak, kalau lelaki tak pe bulu ketiak panjang, kalau yg perempuan ada hutan rimba nanti syaitan buat sarang bergantung kat bulu he3

          0

          0
        • AKU NAK MAKAN JAGUNG. SO WHAT????

          0

          0
        • Abby says:

          orang tak ade bulu macam amoi parti DAP !!!!!!

          0

          0
        • Hak Asasi says:

          Lelaki bapok/gayboy selalunya takder bulu…. mcm si Anonymous.

          0

          0
        • Kau Tolol says:

          Hoi anonymous…cuba pergi depan cermin kemudian tonggek…bulu jubor kau cam keling tak?

          0

          0
        • semut says:

          bodoh siak, yg terasa hati sgt kenapa…ikut suka dia lah nak ada bulu ke tak…berlagak baik lah..kalau baik sgt tak masuk blog ni

          0

          0
        • kuih baulu berbulu says:

          abg nara ada bulu tak? ada org cakap kalau tak ada bulu..org tu gay..hahahahahha

          0

          0
        • HUHUHU says:

          taraf pengomen BN memang bodoh tahap cipan..ada ke bergaduh soal bulu…aku rasa yg gaduh2 ni mak cik atau pak cik, yg muda2 tak ada masa nk gaduh psal BULU..serious bodoh

          0

          0
        • Dr Harlina says:

          bulu tu kan salah satu sifat fizikal manusia…tak ade kena mengena dgn bangsa atau jenis seksualiti seseorang !

          0

          0
        • sayur goreng says:

          pelik nya, kenapa marah sgt dengan org yg tak berbulu, mereka buat apa

          0

          0
        • Olga says:

          GAYYYYYYYYYYYYYY!
          mmg la x kahwin2… tengok pun dh tau!

          0

          0
        • TANTE says:

          ape ene ngan kome2 ni…1. isu agama korang bangkitkan… 2. isu kaum korang bangkitkan.. sudah2 laaa.. mamat ni nak kawen ngan sape itu pilihan die.. dan kerja ALLAH..korg nak pilih2kan buat ape? sebokkk kemain!

          0

          0
        • maggi kari slurrpppp says:

          zaman skrg susah nk jumpa org muda simpan misai..janggut panjang, yg ada pun org yg dah berumur, tolong jgn bandingkan nabi dgn org zaman skrg, lain tu

          0

          0
      • Anonymous says:

        pernah jumpa fahrin live. badan dia sasa siot…

        0

        0
        • Anak Mak Jemah says:

          I was born to make you happy…. masuk la bang. Murah jer hantaran nye.

          0

          0
        • anun says:

          memilih memang patut,, tapi pilih punya pilih akhirnya xde sorng pon yg jd..ko nk yg hot, nk yg solehah, nk yg cantik, yg brkerjaya, yg pandai msk, yg blh jaga time ko sakit.. tp ko tak memberi macm mane ko nak menerima??
          jgn diharap bintang kalu tangan tak mencapai awan…

          0

          0
      • jazmine says:

        knapa hero malaysia x ada yg hensem, tgk hero filipina semua hensem, jalan cite drama filipina semua fresh jika banding dgn drama melayu yg tema sama, drama filipina yg best..broken vow (hero dia luis alandy cute lah)

        0

        0
        • Mariah Kari says:

          betul tu…..smua pelakon pinoy hensem2….walaupun crite kdg2 x best i tgk juga sb pelakon hensem…hahaha…..malaysia ni susah nak cari yg sedap mata memandang…..tp bg i fahrin ni antara yg hensem la….amboi gatalnya i ni….

          0

          0
        • xoxo says:

          Fahrin Ahmad memang handsome…tapi skrg rutih harian i…pukul 3 ptg mesti terlekat kat tv3..nak tgk citer Broken Vow, Luis Alandy semart giler, awwww i like it babeh

          0

          0
        • Anonymous says:

          skrg drama melayu tema kahwin paksa, kalau dulu sibuk dgn tema koperat, drama philipine yg best impostora, kan best klau malaysia buat remake drama impostora, luis alandy pun ada jugak berlakon dlm impostora ehem2

          0

          0
        • Anonymous says:

          jujur aku kata drama malaysia x ada nilai komersial yg boleh tarik org luar untuk tengok, produser malaysia tak pernah kaji ker kenapa drama filipina, thailand boleh tembus ke luar, drama kita masih di takuk lama

          0

          0
        • Anonymous says:

          cite Broken Vow tu mcm cite Nora Elena

          0

          0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        ada jantan suka simpan janggot tapi pengotorrrrrrrrr tk tau nk uros janggot tu kase beseh huh !!! lebih baik jangan simpan janggot beseh sikit muka tu Nampak lahi hensem. kalau simpan janggot nanti muka tu berserabotttttttt macm ciak !! simpan janggot pandai pula nk ikot nabi ! tapi prangai tknk pulak ikot nabiiiiiiiiiiii ! yg jantan boleh ikot KAWIN EMPAT itu je yg dorang boleh ikot yg lain HANCORRRRRRRRR !!

        0

        0
    • Olga says:

      GAY KOT?????????????

      0

      0
    • olga gigalo says:

      boleh tahan jugak suara dia menyanyi OST
      Rindu Bertemu DI Abu Dhabi

      0

      0
    • Sweet Dia Kan says:

      ****Janggut Fahrin Mahal !!!!*******

      0

      0
    • teruna 40 an says:

      hek eleh baru 34 muda lagi..lelaki umo 60/70 boleh buat bini mengandung lagi,relak dulu fahrin enjoy hidup bujang dulu nanti dah kahwin bini asyik kontrol takde kebebasan

      0

      0
      • Anonymous says:

        buat aper tunggu umur 60/70 baru nk kawin…org lain dpt cucu…ko sibuk layan ank, larat ker tua2 nk buat benda tu..org lain tua2 pergi haji…mkn minum ank tanggung, ko tua2 layan ank sekolah lagi

        0

        0
    • nora hot mama says:

      NORA DANISH kan hado…

      0

      0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      minah jambu orang biasa n bukan artis amacam ok ? kasi minah jambu hp no la skarang jugak minah jambu leh kontek farin ..tk kira lah brape banyak bill hp minah jambu asal kn dapat bebual ok tk? oooooooooo farin ok tk????????

      0

      0
    • Olga says:

      LAW AKU DAPT FAHRIN NI XKLUAR UMAH XKLUAR BILIK

      0

      0
    • Anonymous says:

      aku rasa tajuk entry ni patut tukar “Fahrin dan janggut” sebab rata2 komen/bg pandangan pasal janggut

      0

      0
    • mus says:

      aku penah jumpa dia ni..bagus,untung sapa dapat..

      0

      0
  2. adik says:

    F O….

    0

    0
  3. firstfirst says:

    first

    0

    0
  4. miss mong says:

    sabar fahrin..jodoh stiap manusia Allah telah tentukan.teruskan usaha InsyaAllah jodoh akn tiba juga.mungkin skrg blm tiba masanya lg..

    0

    0
  5. love fahrin says:

    saya kan ade fahrin

    0

    0
  6. single but not available says:

    sy single skang!!plzzz contact me fahrin.*angkat tangan sambil lambai*

    0

    0
  7. RBDAD says:

    FIRDAUS…..

    0

    0
  8. ............ says:

    ala…kapel jer ngan si fafau tu…dia pn sdg mencari….

    0

    0
  9. Faradilla says:

    Jom Fahrin kita kapel hehehe..

    0

    0
  10. AKUU says:

    farin ni bila senyum sweet je kan…suka tgok ms dia blakon jg cikgu aril..dlm cita seindah sakura

    ps: fahrin dh la hndsome, paling suka tang body pn smart ;))

    0

    0
  11. FANATIK FAHRIN says:

    saya dah lama tunggu awak.. :-)

    0

    0
  12. kiki lala says:

    insyaAllah… ada aje jodoh F.A… cuma Allah beri kita ujian sahaja…

    0

    0
  13. Jemah Jematon Jr says:

    Ape kata Fahrin cuba tackle Fazura…comfirm jadi best looking couple kat Malaysia ni..Please Fahrin…X kan nak Fazura start dulukan..or..mintak tolong mana2 producer ambik korang berlakon sekali..sebelum SAM rampas..better cepat…

    0

    0
  14. abby23 says:

    0135632289, call me fahrin , i waiting for u

    0

    0
    • haha says:

      contoh wanita yg selalu tulis no phone belakang pintu jamban lelaki adalah seperti di atas

      0

      0
  15. cik salmah says:

    bukan fazura dgn tmj ke?

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah lama ler fazura break up dgn tmj, sbb tu skrg mana ada lagi tmj angkut fazura cam dulu2.. aiyoooo tak tau ke you….

      0

      0
  16. Lovelyvic says:

    Fahrin, saya ada… !! Saya tunggu awak!!

    0

    0
  17. Armin V says:

    Fahrin, plssss kalau lama mencari tu jangan berubah jadi GAYBOY pulak.. Ramai lagi pompuan kat luar tu, terus kan usaha murni andaaa……

    0

    0
  18. manja says:

    fahrin ni muka dia sweet je..untung sapa dpt….dulu dia ngan scha agak sesuai ngak..apa nak buat jodoh xde..

    0

    0
    • anje says:

      Mmm…ntahlah, member aku sedara awal, sblm awal kawen n ms tu fahrin couple dgn scha, awal pernah citer kat dia yg scha selalu ngadu kat awal yg fahrin jenis ‘angkat tgn’…tu sbb scha n linda geng up lps tu…alih2, fahrin close the case…
      Mcm ada benar je benda tu…wallahualam…
      Kalo ye lah, no wonderlah fahrin oiii….

      0

      0
  19. ain says:

    Insyallah mesti ada jodoh tu..cuma belum tiba masa lagi..

    0

    0
  20. mekbunn says:

    abg fahrin i rasa u akn jmpa pompuan gemuk yg solehah baru sesuai dr yg kurus hot tp jahanam buat apa kannnn. tgk ur ex sume choyy je sorg xbelaki lg duk kejar duit, sorg lg dah belaki tp tekinja2 sama cam laki dia dedah sini dedah situ.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    klu test Fahrin chinese look, yana samsuddin ok gak..

    0

    0
  22. dony says:

    bg akulh…selalu muka derang ni tak fotogenik bile dlm tv…tp klu jumpe kat luar…cair gaklahh…

    0

    0
  23. nonie says:

    ~suke kat fahrin..p isi minyak kat shell,asyik senyum je die tepi pam minyak….ku pinang kau ngan bismillah blh?hhehehehe~

    0

    0
  24. lina says:

    Fahrin, I single lagi nie…. hensem2 pon xd orang nak… I sudi kalau u sudi.. hehehe ~gelak sopan.

    0

    0
  25. lina says:

    Fahrin I single lagi… kalau u sudi, i pon sudi…

    0

    0
    • bunga kembang.. says:

      i pn ad fahrin..but actually i xminat artis..
      kalo u quit dr jd pelakon i lg tambah2 suka..hihi

      0

      0
  26. Anonymous says:

    Klu terlalu cerewet dan memilih..biasanya dapat yang lagi lah..teruuuuuuuk….tiada siapa yang sempurna sebenarnya…Terima seadanya…minta Allah permudahkan segala urusan kita diidunia dan akhirat…

    0

    0
  27. Royahah Propa says:

    yeahhh…..1sttttttttttttttttttttttttt

    0

    0
  28. syyy says:

    kekasih fahrin adalah ibu dia…anak lelaki yg mgutmakan ibunya akan bahagia dunia akhirat…semoga fahrin akan bertemu wanita yg solehah yg tidak akan memainkan perasaan fahrin…

    ***ms ngan linda dulu, linda nafikan dia couple n nmpak riak kecewa FA masa tue… bila FA dgn scha putus pulak, LO mnyibuk2 mengaku dia ada hubungan ngan FA…. sy suka scha tp sy xsuka LO atas apa yg dia buat pd FA dulu…

    0

    0
  29. Pelik Bin Ajaib says:

    Jap3..tertarik dgn peng Komen kt ats ni ha..Betul ke Fazura dh break dgn TMJ?Is it serius?? xde ppe liputan pun..ke hanya propa semata..huhu.. BN sila kupas isu ini..hehehe..

    0

    0
  30. bukan nama sebenar says:

    baik xpyh dpt laki ensem sgt…………………………penat nak mnjaga tau tak?

    0

    0
  31. bukan maryam says:

    insyallah……arap jdoh fahrin dgn wnita solehah..bkn artis,,,,bertudung….sedap mata memandang…byk doa.

    0

    0
  32. m.a.r.y.a.m says:

    agak2…FA mnat X saya,,,saya baiiiiiikkkkkk….«org kata»™················

    0

    0
  33. zack says:

    ada jodoh dia tu..tunggu masa yang sesuai je…

    0

    0
  34. Abby Abadi says:

    saya abby kalau lah farin sanggup berkahwin dengan saya shukur sangat2. kalau norman boleh kawin anak dara saya pun boleh kawin bujang hareap peminat doa kan saya.

    0

    0
  35. seha trilogi cinta says:

    aku nak jadi isteri kau fahrin..feeewitttt..

    0

    0
  36. Sha jezel says:

    lelaki yg tak ade jambang selalunya…BAPOK !!!!!!

    0

    0
  37. Anonymous says:

    kalaulah aku masih bujang confem aku ngorat si fahrin ni..amat sejuk mata bila memandang wajahnya..hihihi

    0

    0
  38. jcp says:

    fahrin adalah kawan sekolah saya dulu, kami sama2 tinggal di jb.. Orangnya mmg baik, sgt gentlement, hormat orang tua, bertanggungjawab, sgt mengambil berat hal kawan2, solat jaga.. InsyaAllah awak akan dapat isteri yg solehah ye ipin.. Saya doakan..

    0

    0
  39. tacacila says:

    konpius kejap, thread ni pasal janggut ke pasal pahrin?

    0

    0
  40. caca says:

    caca kan ade banggg..

    0

    0
  41. ara87 says:

    Fahrin..marry u…:)

    0

    0
  42. Anonymous says:

    fahrin…jangan memilih sangat nak yang tinggi, yang kurus…terima la wanita lain kat luar sana yang mgkin dalam diam meminati anda wlaupun mereka kurang rupa paras barangkali tapi ingatla…niat tu mesti la KERANA ALLAH…maka akan dipermudahkan…cinta boleh dipupuk kan…semoga anda berjaya dalam pencarian anda seperti saya juga!!

    0

    0
    • kembang says:

      ehem. ehem.
      mesti anda maksudkan diri anda sendiri kan? hehe.
      semoga bertemu jodoh hendaknya.
      amin.

      doakan untuk saya juga. ^^

      0

      0
  43. waty says:

    Buang dulu baran tu..baru boleh nak dapat gf yang berkekalan..solat sume jaga..tapi kat belakang asik sibuk bersms lucah2 dengan peminat..mana gf nak tahan..control freak..pastu kerja nak angkat tangan..sila lah berubah dulu..kalau harap rupa dan badan sasa..perangai mcm tu smp mati tak dapat gf..

    0

    0
  44. Anonymous says:

    kembang…hehe…fahrin tu pun tak pandang insan kerdil mcm saya ni…saya hanya beri pendapat secara general je…mgkin x salah lps ni dia ambil calon isteri dia di kalangan peminat pulak…anyway semuanya terpulang di tangan payin sendiri la kan…dia yang nak berumahtangga..utk awak kembang…moga bertemu jodoh ya…:))

    0

    0
  45. FA says:

    elok2 nara kuarkan cite,pastu komen,
    bila suka/xsuka
    1. stat kutuk artis,
    2.kutuk/caci tukang komen
    3.nara sronok tgk cite dpt respon
    4.MELAYU jugak yg nampak BODOH…

    0

    0
  46. Peminat Fahrin says:

    Wah best nye klu bersuamikan Fahrin Ahmad..
    minat giler kat fahrin ni..hihihi

    0

    0
  47. rysha says:

    salam,
    Seorang ustaz pernah berkata kepada saya
    Kalau seseorang itu tak kawin-kawin juga
    Mungkin jodoh dia sudah meninggal waktu kecil..
    wallahhualam…

    0

    0
  48. Anonymous says:

    alamak…jodoh i meninggal masa kecik ke?oh tidakkkkkkkkkkkk =_=”

    0

    0
  49. ikan says:

    omaigod.. fahrin, aku ade je sini tunggu ko.. cane aku nak buat2 terserempak ngan fahrin ni.

    0

    0
  50. Dato' Seri Anwar Ibrahim says:

    KNP KAMU SEMUA BERGADUH SBB BULU NI? I PUN ADA BULU TAU DAN I LAKI2 TULEN, JGN BERGADUH SBB PERKARA KICIK, KITA ADA BENDA BESAR LAGI MAU PIKIR, MARILAH KAMU2 RAKYAT BETA UNDILAH PARTI YG I JD PENASIHAT NI, I LAH BAKAL PM KE 7 NEGARA KITA, AYUH UNDILAH PR – PAKATAN RAKYAT…I AKAN BUKTIKAN YG I MMPU UNTK TADBIR N TERAJU NEGARA INI, I LAH PALING BERKARISMA DAN BERKLTRAMPILAN HIDUP HIDUP HIDUP RAKYAT HIDUP HIDUP HIDUP RAKTAY

    0

    0
  51. Astagfirullah says:

    Assalamulaikum w.b.t

    Kpd semua yg disini jga lah bahasa.. sbab bahasa mencerminkan peribadi kita. Mgkin kamu semua muda remaja tp jangan lah jadikan darah muda sbagai alasan. Jadilah mereka yang memberi komen yang bijak sbab cara berbahasa sdikit sbnyk mencerminkan diri kita. Semoga masyarakat yg dikenali sopan dan berbudi bahasa kembali ke landasan sebenarnya.

    0

    0
  52. monapandir says:

    helo..fahrin., jangan lah ko berbinikan retis ..kalo dah berlakon peluk jantan sana, sini, situ satu hari nanti dia nak gak walau dah berlaki..tapi kahwinlah dgn yang sekufu juga iaitu selebriti yg jd pengacara ke..model bertudung muslimah ke..same2 retis jugak

    0

    0
  53. engku zaara says:

    cek pun sngle lg…
    meh cni meh…

    0

    0
  54. syg fahrin.. says:

    aku nak gtau korang sume.. aku mmg ckup2 angau kat fhrin ni..
    tme dia clash gn minah2 plastic2 aku lah mnsia yg plg hppy..
    syg aku kat dia mmg thap gaban, hinggakan kalu fahrin suh pilih
    antra mak ayh,mmg aku sggp plih fhrin..
    abg fhrin … i love u soooooo much… with da name of god.. truly frm my heart..

    0

    0
  55. suke jgk says:

    x pe, sy kan ade.. sy pun nk abg fahrin gak..hehehe

    0

    0
  56. NONANONI says:

    carilah ciri2 wanita muslimah..aman rumahtangga.jgn memilih sgt kang terpilih bunga tai ayam..

    0

    0
  57. kingkongBANDI says:

    FAHRIN RAMAI AWEK SCANDAL BUAT QUICKIE.. SEKALI SMS JE TROS DTG RUMAH..BYK KAKITANGAN PENERBANGAN LAH..TAK CAYA? TANYA FAHRIN

    0

    0
  58. nor syuhada says:

    fahrin ahmad ni handsome;)

    0

    0
  59. dera wilda says:

    mirip kali sama cut bang teuku fadhel acmad pilot malaysia airlines??
    hmmmm..

    0

    0