Written by AbangNara | September 22nd, 2011

Sudah hari Khamis pun hari ini. So untuk menghilangkan stress anda, jom kita main undi suka-suka hati. Kalau diberi pilihan antara:-

Maya Karin

maya karin

Dan Neelofa

maya karin

Yang mana satu pilihan anda? Undi kat bawah ye:-


Lagi beberapa keping gambar Maya Karin dan Neelofa untuk memudahkan anda membuat pilihan daripada Facebook Shahrizan Shafie dengan membaca entri ini sepenuhnya.

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

maya karin

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to (UNDI)Antara Maya Karin Dan Neelofa, Mana Satu Pilihan Anda?

  1. Pondan Cover says:

    mek suka pak haron ajis jahhhhhhhhhhh

    0

    0
  2. Bro 10 Inci says:

    aiseh bro nara… lu musti tau org2 musti pilih neelofa la… maya kan dh berumur.. neelofa tu maseh muda dan bergetah lg… nasi lemak pon mahal dowh…

    0

    0
  3. dah taw dah says:

    meme la aku plih si neelopak air tuhhh tuhhh tuh tuiii!!!!!

    0

    0
  4. manusia says:

    saya tetap suka maya karin..

    0

    0
  5. kaira says:

    neelofa gedik.. boleh jalann daa..pwek.

    0

    0
  6. cham says:

    neelopak ni time photoshoot suka mendada..xpon amik dr side tepi, nk nmpk kan y bon%$#^@& dia tu up lar…

    0

    0
    • gila gila says:

      neolofa dlm cter jiwa & lara xcantek pun… biase biase je aku tgk.. kakak aku ckp mata die mcm juling sikit..tapi xtwla..xtgk depan2 lagi..

      0

      0
      • macam2 says:

        kalau xmakan cili,jangan heboh kat org cili tu pedas,
        kalau xkenal,jangan duk bagi komen sana sini.

        aku tgk dy memang cantik kat luar sejak kecik lagi.xde juling2 pon.

        0

        0
      • zaia says:

        aku ade tengok episod ke berapa ntah yg neelofa msuk hospital,yg ade scene aaron pura2 gi solat tu,masa tu mcm aku dh perasan yg neelofa ni cantik..tkde makeup pun cantik..

        0

        0
  7. rossa penari gelek says:

    lbih baik pilih maya…dr pilih neelofa yg asyik nk tayangkan dada jer….asl dudk jer dada mesti ke depan…

    0

    0
  8. L says:

    kenape rambut maya mcm tu? tak sempat pegi saloon ke? ape2 pun aku pilih maya sbb maya tak fake n tak segedik neelofa..

    0

    0
  9. sian says:

    bang nara oi..takda idea dah ka??? sian dia..try harder k..

    0

    0
  10. Yo says:

    maya still canteks tapi muka dia dah kedutt la…so jgn la nak compare dgn neelofa..

    0

    0
  11. sian says:

    komen x kua ler..apsal.. apepun, sy ulang lagi..

    abg nara da tade modal wat gosip la tu.. sian..

    makin lame mcm jarang sy buka web ni.. lame2 nanti x jengok lgsg kot…

    0

    0
  12. is says:

    NEELOFA LAA!!! CUN CUN CUN!! i ilke :)

    http://issmyle.blogspot.com

    0

    0
  13. Cik Ram says:

    Dari segi muka Maya Karin more fotogenik. Kalau bentuk badan tu dlm pakaian baju kurung kat atas ni Lofa ada up sikit. Mungkin sebab baju dia pakai fit kat badan. So potongan badan lebih menyerlah. Tapi kalau dia ni pakai skirt pendek tak cantik sebab betis dier jenis metot (gemuk yg pendek).. Apa2 pun aku lebih suka Maya Karin.Dia jenis muka yg tak boring kita tengok…Tu pendapat aku..Sekian..

    0

    0
  14. saya says:

    mesti la pilih kak maya…. nelofa terlalu plastiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkk……

    0

    0
  15. gigi besi says:

    maya karin lebih lawa dan lebih baik dari neelofa. even maya dah lama dalam indusri ni, takde pulak gossip yg hangat. neelofa baru setahun jagung dlm industri ni dah byk cerita pasal die. lawa muka tp perangai tak lawa tak elok jgk :)

    0

    0
  16. bidan kampung says:

    i love maya karin much much much…

    0

    0
  17. jujimi says:

    nAk faZura jugAk!!!

    0

    0
  18. perot kenyang says:

    aku rs snyman maya lebih mesra drpd neelofa.tq

    0

    0
  19. MR.Misai kontot says:

    maya mcm da cubby lorh…..tp xpe..i tetap suke rosnah….hahahaha…neelofa….pigiiiii dah!!

    0

    0
  20. MR.Misai kontot says:

    mano komen den nih!!!!

    0

    0
  21. Velagak Diva says:

    Haku tengok c Neelopah ni every shoot same jek ghupenyer., baek dari segi senyum n lentok badan yg lentik *eeehhhh Pinsan!!

    0

    0
  22. APZ says:

    kelantanese!
    better loike Maya Karin Roelcke

    0

    0
  23. sinar menjelma says:

    nak fazura….=)

    0

    0
  24. xeph says:

    Neelofa masih bergetah. =)

    0

    0
  25. amran says:

    aku suka fasha sanda..nak undi dia..!!!!!

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bagos bagos amran gua caya lu undi fasha ok pasal lakonan fasha meninggal kn kesan lagi pn dia jambu n cute……..

      0

      0
  26. cik jelyta says:

    semestinya maya karin.. dia cuma natural je time n simple.. x over mcm neelofa 2…

    0

    0
  27. tarabas colunga says:

    aku memang MELUAT ngan NILOPA!..ee,…cerita dia mmg aku xkan support la!!!…

    0

    0
    • aku ler.. says:

      best jer aku tgk citer jiwa & lara….bleh tahan gak dia berlakon…dahla pandai mrsm 10 A lagi spm…

      0

      0
  28. jibon says:

    lopa ni lawa…aku nak vote die…tp sbb gambo die sume nk tayang dada n tonggek2..lebih baek aku vote maya…

    0

    0
  29. hehehe says:

    aku vote nelofa coz aku dah muak tgk mk maya karin…dl keje gan produksi pon asyik mk dia jer…dah la x pakai deodorant…nak bau original katanye…kt pulak yg pengsan dibtnye…

    0

    0
  30. muhaddisa says:

    pernah nampak neelofa kat area TTDI,mmg cantik sangat putih melepak… xmakeup pun…

    0

    0
  31. macam2 says:

    baik maya ke baik neeelofa ke…xpenting.

    yang penting aku suka anak dara daripada janda !

    0

    0
  32. jack ass says:

    yang undi rosnah mat aris tu buta nafsu… bhahaah…

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu rasa kau bukan orang islam tapi kau orang melayu ! kalau kau orang islam kau tkan cakap n komen macm tu yg undi rosnah tu buta nafsu ! ape rosnah mat aris tu hina sangat ke pada diri kau ! kau lagi hina dari segala2 nye !!!!! rosnah sabar ye diorang ni bukan manusia… tapiiiiiiiiiiiiiii bertopeng kn manusia……………adiossssssssssss

      0

      0
  33. shaz says:

    Maya sebab mix je tu pasal cantik bukan mcm neelofa melayu tulen pun cantik tak payah mix blood..ketiak maya ada bau memang betul..

    0

    0
    • macam2 says:

      lawak kau ni..neelofa untuk mix weiiiii…

      sebelah mak ala2 pakistan, ayah kandung plak sebelah siam2 kalau xsilap

      0

      0
  34. labuci says:

    bosan ah komen asik tak kuar je. neelofa ni cantik tp cantik yg tak unik. lgpun dia baru lapan belas tahun tak silap, tapi dah muka cam lewat 20an/awal 30an. maya dah 30an tp muka masih sweet. stakat chubby sikit tu beselah. mcmla neelofa tu keding sgt… tu br lapan belas. cer kalau sama umur ngan maya. canerlah agaknya. apa2pun takyah la buat banding2 gini. cer org banding kita ngan org lain, suka ke

    0

    0
    • macam2 says:

      kau ni kolot beb,

      neelofa tu 22 tahun la….1989 bufdate.
      haha..kalau nak bercakap, biar tahu serba serbi.nnti jadi punca fitnah !

      0

      0
  35. mak ayam says:

    mak suka rosnah mat aris

    0

    0
  36. aku suka says:

    maya karin: muka nampak agak berisi n sedikit kusam..mungkin dia kepenatan. n baju dia pakai nammpak cm kaler yg muram

    neelofa: nmpk berseri sbb dia pakai baju kaler yg ceria n tmpt dia tgkp gmbr tu trg..tp y perlu slalu mendada..

    AKU TETAP PILIH MAYA SBB DIA LOW PROFILE..N TAK OVER CAM NEELOFA TU..CAM PERASAN CUN

    0

    0
  37. Piston Pecah says:

    nak yang fresh! pilih neelofa lah!

    0

    0
  38. ieda_mj says:

    sy suka maya karin..teringat dia blakon dalam citer pontianak harum sundal malam, watak dia sbg mariam, cantikkkkk sgtttt…

    0

    0
  39. yana says:

    dagu maya garek ni berlapis ler….dah gemuk ek..?…..

    0

    0
  40. tak nak undi tapi 2 2 pon cantek

    0

    0
  41. Aku Cun says:

    bagi aku mesti la maya karin…..dia x makeup sgt tu nk dibanding kan neelofa tu…betol la ckp sstgh org kat sini…nape xnk bandingkan neelofa ngn fazura ke still xpakai lagi, ngn diana danielle ke..ngn juliana evans ke…cube la bandingkan..tgk rating sape yg tggi…

    0

    0
  42. HoNeY bEe says:

    CUBE ABG NARA BUAT ENTRY “MANA SATU PILIHAN ANDA, ARTIS BARU PAKAI TUDUNG…NAMPAK ANGGUN DAN CANTIK…”

    0

    0
  43. reen says:

    man,,,i agree wif u…muakakakka

    0

    0
  44. benci lelaki gila sex says:

    ramai lelaki gila sex beri komen…..tak takut Allah ke?..pg skolah blik la!..bodoh x btempat…

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      dua2 ni minah jambu tk suka lah ! maya ngan lofa ni bukan nye jambu sangat ! jambu lagi Erra fazira ! dh lah jambu ada class lagi huh !!!

      0

      0
  45. gagagaga says:

    nak fazura buleh???

    0

    0
  46. walis says:

    komen-komen diatas adalah bahan lawak jenaka semata-mata..gelak pagi bila baca komen kat atas.haha

    0

    0
  47. lily says:

    DUA2 CANTIK SBB MIX..MAYA MIX GERMANY…NEELOFA MIX PAKISTAN…

    0

    0
  48. Bongsu says:

    Yess.. Maya Karin ada kelasnya sendiri… Jelita… Lakonan pun still laku walau korg cakap dah kusam..
    Yang perempuan satu lagi tu macam2 gosipnya… Semuanya skandal cinta.. Muka je lawa tapi bole reject laa…

    0

    0
  49. zaarahjasmin says:

    i love maya karin she’s talented!! and beautiful :)

    0

    0
  50. bie says:

    neelofa budak pandai tu..senior aku kat mara dulu.

    0

    0
  51. elise says:

    sy pilih lisa surihani haha

    0

    0
  52. Nana_Ratna says:

    fasha sandha tetap yg tbest….

    0

    0
  53. cicak kobeng says:

    trbaekk ..
    maya i luf u .

    0

    0
  54. ko ader?? says:

    nk lisa surihani jgk ler…heheh

    0

    0
  55. jejakalawa says:

    maya karin cantik….but, orang putih dah dpt main ler…as for neelofa, so far masih dara. hope so.

    0

    0