Written by AbangNara | August 3rd, 2009

facebook lurve

Anda ada Facebook? Mesti ada kan. Kalau ada, apa kata anda pergi jenguk-jenguk dan undi video kegemaran and di Facebook Lurve Affair. Kami pun baru lepas layan video-video yang diuploadkan oleh mereka-mereka yang nak menang wang tunai. Memang kreatif dan sempoi betul idea-idea diorang nie.

Rasanya masih sempat untuk anda join pertandingan What’s Your Lurve Affair. Nombor 1 dapat RM5000 tue beb. Lepas jugak nak wat shopping raya nanti. Boleh la belanja kitorang dengan CASH tue. Wang besar tue. Senang jer nak menang, just gi Facebook Lurve and tunjukkan video anda. Senang kan?

Jadi sambil anda melayan blog kami, lawat-lawatlah Facebook Lurve dan undi video kegemaran anda. Banyak video-video yang best dan mantap. Boleh dijadikan tempat lepak untuk hilangkan stress jugak kat situ. Undi jangan tak undi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to Undi Video Kegemaran Lurve Affair Anda Di Facebook

  1. aura says:

    ehem2..

    0
    0
  2. kira-kira says:

    hehehe…………pe yg ehem2 tu……
    undi video pe ni?

    0
    0
  3. puteriaquarius81 says:

    emmm…

    0
    0
  4. kira-kira says:

    xtdor ag ker sume??
    mmg kretif video2 deorg…

    0
    0
  5. aura says:

    sume da tdo ke?

    0
    0
  6. aries_april says:

    xmsuk pn time kak nara bt contest ni dlu….
    xmnt…

    0
    0
    • EclipsE says:

      xminat sdh…eclipse minat…
      lg2 5k tue…trs bsinar mataku…
      mmg dsr mata duitan..hahahaha…

      0
      0
  7. aries_april says:

    knpa page ni xda orng msuk ar?

    0
    0
  8. hajar says:

    ini pun ramai comment …power la ….

    0
    0
  9. hajar88 says:

    test

    0
    0
  10. Andy Chester says:

    malu kot nak komen kat sini? haha…jom baca belog i…lepak2 sane pulak

    0
    0
  11. […] lagi tak kitorang pernah ceritakan pasal pertandingan Lurve Affair kat Facebook suatu masa dulu? Sungguh cepat masa berlalu sebab hari nie, 25hb Ogos 2009 (Selasa) di 8TV Quickie […]

    0
    0
  12. ye ke?………….tak pernah cerita pasal pertandingan ni?

    0
    0
  13. tak kan la…………………….

    0
    0
  14. kenapa tak masuk je pertandingan tu?

    0
    0