Written by AbangNara | April 25th, 2012

Abang Nara sungguh kecewa kerana tahun lepas kalah teruk kepada pemenang Digi WWWow Awards untuk kategori Nuffnang Fave Kay Poh. Walaupun kecewa, Abang Nara menerima kekalahan itu dengan hati terbuka. Namun tahun ini untuk memastikan kemenangan, Abang Nara telah bergabung tenaga dengan blog ShahabudeenJalil untuk memberikan hadiah kepada anda yang sudi mengundi kami.

digi wow awards

Hadiah yang bakal diberikan kepada anda yang mengundi adalah seperti berikut:-
1. Hadiah Pertama : Ipad 3 x 1 unit
2. Hadiah Kedua : GPS x 1 unit
3. Hadiah Ketiga : Thumb Drive 4GB x 100 unit
4. Hadiah Saguhati : Masih dalam perbincangan

nuffnang woww awards

Cara untuk anda memenangi hadiah-hadiah awesome ini sangat mudah. Anda hanya perlu undi blog BeautifulNara (klik sini untuk mengundi) dan blog ShahabudeenJalil (klik sini untuk mengundi). Selain undian, anda juga boleh membuat promosi menerusi blog, twitter ataupun Facebook. Segala usaha anda haruslah diemailkan ke ipad3digi@gmail.com untuk memudahkan pengesanan dilakukan oleh pihak kami.

nuffnang woww awards

Untuk makluman, undian boleh dilakukan setiap hari sehingga tarikh tutup iaitu pada 13 Mei 2012. Kalau sudi, undilah setiap hari. Undian yang anda lakukan, jangan lupa untuk printscreen. Kalau setiap hari undi, setiap harilah anda hantar email ke ipad3digi@gmail.com. Makin kerap undian dilakukan, makin tinggilah peluang anda untuk memenangi hadiah utama.

digi wow awards

So apa tunggu lagi? Undilah blog BeautifulNara untuk kategori Nuffnang Fave Kay Poh dan blog ShahabudeenJalil untuk kategori Mudah.my Most Promoising Webpreneur of The Year dan bawa pulang The New iPad untuk diri anda sendiri.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Undi Kami Di Digi WWWOW Awards Dan Menangi The New iPad, GPS Dan Thumbdrive

  1. […] Abang Nara sungguh kecewa kerana tahun lepas kalah teruk kepada pemenang Digi WWWow Awards untuk kategori Nuffnang Fave Kay Poh. Walaupun kecewa, Abang Nara menerima kekalahan itu dengan hati terbuka. Namun tahun ini untuk memastikan kemenangan, Abang Nara telah bergabung … Continue reading → […]

    0

    0
    • kecoh siak says:

      aku penah ikot rombongan borong shahbudeen jalil ni.
      sgt2 best. suka dengan semangat usahawan family dia.
      org melayu terutamanya perlu masuk taklimat dan jika ada kelapangan masa dan duit mmg patot sertai rombongan borong dia.
      aritu aku pergi ke Guangzhou. masa tu Datok Maznah pun ada :)

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Tok siak, shahabudeen jalil ni, yang cakap Hang Tuah 5 sahabat tu bangsa cina tu kan??

        0

        0
      • kecoh siak says:

        itu aku xsure la kipas. tp ikot dia lah nk ckp hang tuah 5 sdra tu cina ke x. yg pasti, dia bkk bnyk peluang perniagaan pada org melayu smpi ke China :)

        0

        0
        • Dhymaz says:

          agree with you..org jepun mmg kuat berusaha tapi taekdla sampai tak ingat dunia. dkt jepun byk je hiburan dan mereka juga bersosial.ape yg penting mereka maju dgn acuan mereka sendiri. satu lg org jepun sgt berdisplin, berdisplin disini bkn bermaksud keje sampai tak balik rumah tp diaorg sgt menghormati masa, time keje, time mkn, time berhibur.

          0

          0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Mana buleh “ikut dia jer nak cakap Hang Tuah tu Cina”.. sebab dia buka peluang bisnes kat orang Melayu, so buleh maafkan macam tu ajer..??

        0

        0
      • kecoh siak says:

        mmgla kipas. mksd aku dlm hal hang tuah ni bnyk sgt benda yg dikaji. kan pernah org kata hang tuah tu perempuan la. kalau dia kata hang tuah tu cina, mestilah berdasarkan kajian dia jgk. mana lah kita taukan.
        aku x ckp mcm tu sbb peluang perniagaan semata2.
        pasal perkara dia ckp tu, nnt aku google ye.

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ermm.. aku tak tau la Shahabudeen Jalil yang bisnesman ni adakah sama ke tak dengan Shahabudeen Jalil yang buat kenyataan pasal Hang Tuah Cina tu.. kalau bukan orang yang sama, minta maaf lah. Tapi nama sama sangat. Shahabudeen Jalil tu bukan buat kajian, dia main hipotesis jer.. kepala hotak dia.. Waakakakaka… buat malu jer..

        0

        0
      • tahun ni mesti menang punya..saya vote beautifulnara..

        0

        0
      • Anonymous Yg Over says:

        eh boleh ker mcm ni nara? ni kes rasuah nih..
        tp xpe i dah report kt bpr td..keh3
        sape yg TAKNAK vote sila LIKE komen i…yg rajin vote sila DISLIKE.. kita tgk sape yg kenaaaaaaa…

        0

        0
      • kalau menang jangan lupa payung kami. kami mahukan hak kami. kami nak jambatan, sekolah, perubatan, rancangan makanan tambahan

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        aisey nk undi tp mcm leceh je.byk pulak step dia. ermm xpnh pun ak bkk blog shabudin ni.slalu bkk blog hanis haizi je..tettt!!! wahaha
        xpela bang nara ak doakan ko menang.aminn

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Apasal Nara tak update topik baru ni? Nara tak sihat ke?

        0

        0
      • kalau belanja, kami buat la undi tak percaya. undi hantu pun boleh.

        0

        0
  2. cute mummy says:

    i suka baca jek.. undi2 ni dont like la..sowwry.. nanti terlebih plak “saham” yg i dpt kalau undi u.. x mau x mau!..

    0

    0
  3. […] hati terbuka. Namun tahun ini untuk memastikan kemenangan, Abang Nara telah bergabung … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Awards, Digi, iPad, Kami, Menangi, Thumbdrive, Undi, […]

    0

    0
  4. kucen oren says:

    Last !

    0

    0
  5. zilazaki says:

    salam abg nara..

    sy minat sgt nak join contest yg abg nara buat nih..lg2 hadiah nye ipad 3…tp yg x besh nyer 1 hari ble vote 1 jer yer…so harap2 rezeki anak kali ni dpt la menang ipad 3..amin..

    0

    0
  6. ZAP says:

    RASUAH KE NI ABG NARA?

    0

    0
  7. ika says:

    Zilazaki..ko cube..ramai je aku tgk xnak vote..aku pn suka baca..vote2 mmg aku malas

    0

    0
  8. nadia says:

    ngape xleh nk bukak shahabudeen nye blog nih..

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      shahabudeen?? shahabudeen jalil? Shahabudeen Jalil yang infiority complex tu ke?

      0

      0
  9. fiza says:

    saya dah undi abang nara untuk hari keempat…chaiyoookkk2….

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Sorry, tak minat..

    0

    0
  11. WAK ATONG CIS says:

    undi jangan tak undi..
    sebar aurat orang, sebar cerita orang, sebar..
    Adiah kongsi, ‘saham’ pon kongsi..
    tak gitu bro Nara??

    0

    0
  12. dean says:

    amboih. nak sangat menang ke nara? dapat ape kalau menang?
    jenis yang suruh org undi ni xsuka ni. xde keje nak undi tiap2 hari siap prinscreen, anta emel ape smua. xmenang ipad pon xpe. haha

    0

    0