Written by AbangNara | November 14th, 2010

gambar uncle seekers dan siti aishah

Siapa yang tidak kenal dengan Siti Aishah, bekas permaisuri Agong suatu ketika dahulu. Alkisahnya, Uncle Seekers di dalam blognya telah membuat satu pendedahan ekslusif  kisah cinta rahsianya dengan bekas permaisuri Agong, Siti Aishah. Memang sukar untuk dipercayai tetapi gambar-gambar Uncle Seekers bersama Siti Aishah memang agak menunjukkan kemesraan mereka berdua.

Setakat hari ini, sudah 5 blog post sudah ditulis oleh Uncle Seekers untuk mendedahkan hubungan “cinta syhhh” antara mereka berdua. Kami tak mahu beri komen apa-apa. Mungkin anda sendiri perlu membaca pengakuan part 1, part 2 , part 3, part 4 dan part 5 dari Uncle Seekers. Kemudian anda buatlah penilaian anda sendiri.

Lagi gambar Uncle Seekers bersama mantan permaisuri Agong, Siti Aishah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar uncle seekers dan siti aishah

gambar uncle seekers dan siti aishah

gambar uncle seekers dan siti aishah

gambar uncle seekers dan siti aishah

gambar uncle seekers dan siti aishah

589 responses to Uncle Seekers Dedahkan Hubungan Cinta Rahsia Dengan Bekas Permaisuri Agong Siti Aishah

  1. Oooo... says:

    Leh caya ker ni…..

    0
    0
    • rosh says:

      apa motif dia kuarkan gambar begini??
      uncle seeker tuh dh kawen ke?ke dah duda??
      tp musykil tgk wajah mantan pemaisuri agong psl takkan begitu cara pemakaian dia???…

      2
      0
      • lala says:

        betul tu…aku dh admire gler ex permaisuri agung ni,
        dulu dan skrg beza….ape motif uncle wat mcm ni, dia kan tau bahana alam cyber ni…publisti murahan?

        0
        0
        • shalee says:

          BODOH BTL LELAKI NI..NPE NK MALUKN AISHAH? NI MCM KES KENA TINGGAL JE

          0
          0
        • wintergurl says:

          kena tinggal kot ….
          beza juga muka aishah ni …..

          0
          0
        • Uncle Ular says:

          Waktu dia bercerai ngan bini dia…adakah patut dia minta company bini dia….sedangkan Manja adalah hak bini dia..

          Uncle nie mata duitan..selisih dapat suami cam ne ye..

          1
          0
        • Skru seeker says:

          Apa benda la mamat seeker seko ni…tu lain xde keje la tu…nakkan publisiti murahan…sudah2lah seeker sewel oii…buat keje yg lebih baik lah…jgn lah dok sibuk dgn benda2 murahan ni…loya tekak den dgn cerita mengarut ko ni…

          0
          0
        • shalee says:

          PART 5 AKU XTAHAN..UNCLE MUKA MCM SAMPAH MCM LA AISHAH 2 NAK SGT KAT DIA

          0
          0
        • Ibnu K says:

          dengar cite, uncle nak balas kenyataan famili Siti Aishah yang tak sukakan hubungan mereka berdua.. Sebab itu beliau dedahkan, selebihnya publisitilah.. macam tak boleh selesai diam-diam..

          0
          0
        • Orang baik says:

          Uncle Hantu ni gila babi, kalau jumpa, aku tumbuk bersepai gigi.

          0
          1
        • Michelle TV 4 says:

          Kau orang tengok video Youtube..dia kurang ajar sama Dr fadzillah.Kamsah…nasib baik Dr Fazillah cool je…tak nak jatuhkan maruah dia…

          Manusia jenis apa dia nie….?

          1
          0
        • Pompuan, Isteri &...botoks says:

          Manusia desperate, muka tebal dia nie.

          0
          0
        • Uncle Cekik says:

          Datuk Dr Fazillah adalah golongan orang beriman sebab tu dia masih lagi bleh senyum bila uncle seekers ckp mcm tu…. tetapi uncle seekers tu, org yg berfikiran pendek dan cakap mcm dia tahu sgt semua tu mengalahkan ustaz.. aku dari dulu lagi x suke dia.. aku tgk cerita dia(ape yg dia bawak tu???) tu pun dah rase mcm mengarut… aduyai..

          1
          0
        • joejie says:

          si dahi jendol cm padang bola xde rumput ni mmg bengong skit de shotmental bnyak.d ni org susah benau nye tu pasal prangai d cmni ntah ape2 ntah.kau org tau dulu d dtg kampung aku bulan puase shot cite si jendol cari hantu ni…bangang mane de hantu bulan puase.org kampung semua pelik tgk si jendol ni smua mls layan si jendol ni bodoh menipu je keje d.

          0
          0
      • belacan~hangus says:

        tengok muka uncle pun dh mcm muka hantu..

        dah taknak hidup lagi gamaknya..~

        0
        1
      • silentgirl says:

        die prasan kisah cinta terlarang die ni mcm cte princess diyana n dodi al fayed…muke mcm kentut! aisyah kne mandrem oleh angkel langsuir..

        1
        0
        • momok says:

          hahahahaha….klakar gle ko ni…muke cm kentut ko bg? hakhakhak…..

          1
          0
        • jambu says:

          hantu pon takut tgk muka dia ….sbb dia
          mengalah kan hantu
          hahahahahah

          1
          0
        • Matjen Conggo says:

          aku bab kentut mmg xleh thn..klakor giler…korg tahu bini aku pun dh kna penyakit kentut..apapun muka seeker tu sbijik mcm kentut.

          0
          0
        • kikik says:

          muka mcm kentut…hahaha..aku ngantuk jd segar

          1
          1
        • Karma itu hebat says:

          Menurut orang dalam..kawan baik Uncle Seekers nie, dia dah tak duit, Koleksi cerita karut dia tak laku..mungkin dia akan ishtiharkan bankcrupt…sekarang tengah sibuk nak pinjam duit. Kawan baik dia sendiri cakap, semua orang boikot dia…termasuklah orang atas di stesen2 TV Malaysia.. sebab dia nie kaki bohong, penipu besar…memang dari dulu lagi. Renungkanlah..

          1
          0
        • nurin says:

          ni msti ade kes mandrem2 ni…ahh takmo pecaye jugak ngn kisah karut pakcik seekers ni… 10 dia ckp..0.02 je leh dengar..

          0
          0
        • aula says:

          2 pun xble caya punya la…nama pn tangkap hantu perangai telah mcm hantu…

          1
          0
        • Michelle TV 4 says:

          Mak dan ibu Cik Siti Aishah dah dapat tahu..Uncle seekers nama sudah busuk satu Malaysia..kaki penipu besar…hingga menteri2 pun dapat tahu…sebab tu dia kena boikot.Kawan baik dia Dr Romzy 2 alam tu lah….

          0
          0
        • rizal says:

          kah3.. siak je kan..
          ni org tua mmg layak kene tikam je..
          muke kentot

          0
          0
        • adiezed says:

          puas aku byg kan cane rupe kentut..hahaha…tapi mmg lawak tahap kambing…

          1
          0
        • citycute says:

          kikiki.. biler aku baca komen ko, terus tergelak.. yerlah.. mcm ner muker kentut yer…..

          0
          0
      • pinkyboo says:

        aa la..apa motif kuarkan gambar2 ni..cr publicity ka..muka uncle seekers tu cam dlm cerita P.Ramlee..^6 JAHANAM..Muka penyamun tarbus.Hai klu btol la foto2 ni..ada kawan kerabat d raja cite la kat i perangai CT Esah ni waktu tuanku dok gering. d Spore,.mmg betol la..shes not as good as she looks..well…walllahualam..

        0
        0
      • intan says:

        geli je uncle neh…nampak sgt dah desperate sbb x feymes suda..hahaha..cite ade lak part2 tuh… dah cite carik antu x laku….nk tulis on9 novel la kowt pulak…
        eee..yekkk…~

        0
        0
      • jejal Jr. says:

        super impose je nie

        0
        0
      • gilo says:

        makcik ni kena santet kot???

        0
        0
      • Fakta Keras says:

        Uncles Seekers nie sebenarnya cari publisiti murahan.

        Buku2 koleksi hantu dia tak dapat sambutan; FLOP. Rahsia2 nya dah pecah tembelang kaki tipu kelentong aja kerja dia 24 jam. Tak ade lagi stesen-stesen TV kat Malaysia nak beli program dia…sebab dia nie kaki auta..dengar cakap macam sales man kereta second hand, Kalah orang berpidato..tapi habuk pun tarak.

        Yang tinggal hanyalah blog dia…aja. Semua dia buat orang dah tak percaya…sebab tu dia melalak. Padahal Cik Siti Aishah perlukan bantuan. Dia pulak menangguk diair nan keruh…

        BOIKOT JEEE !!!!

        0
        0
      • http://tahiyyatalqulub.blogspot.com/2010/12/sebab-sebab-masuknya-jin-ke-dalam-diri.html says:

        hanya depe berdua jer yg tauuuu…

        0
        0
    • olieynaa says:

      ssh nak percaya…..

      0
      0
    • susu dan nila says:

      mcm lain bebenor muka sultanah…betui ke tu?cuba tgk blk gmbr lama sultanah..ada brp taik lalat?

      0
      0
      • budak_nakal says:

        haha…abes 2 slame nie dah brape kali ko kire taik lalat sultanah?…nie kes adore giler kat sultanah nie…thumbs up!

        0
        0
    • lily says:

      hm..bagi aku mamat ni sngaja ja wat cmni…nak publisiti murahan la kot..
      pape pun pbuatan mdedahkn rahsia ni mmg mgaibkan 2 2pihak..xpatut btul laa..

      0
      0
      • love says:

        dah bca blog die tue…byak2 blog yg aku penah bca,blog tulah yg buat aku rase sgat2 nk muntah drah..klau nak dedahkan pun crta tu, kuar gambar yg elok sket takbley ke?yg mesra2 tu g simpnla ankel!ape motif siar sms??gambar kdai underwear??perlu ke???whateva crita ni betul ke tak…tolongla jaga maruah bekas permaisuri,dia penah mnjadi wanita yg trtggi kdudukannya dMalysia.

        1
        0
        • hmmmmm says:

          dah baca jugak… mmg nak muntah…. kalau la dia marah dato seri sekalipun.. nape nak kena malukan si aisyah tu sekali.. yg penting pada masa yg sama, tunjuk kat org diri sendiri pun ntah apa2.. confirm memalukan diri sendiri… ini mcm org pun ada ka.. ish ish ish…

          0
          0
      • silentgirl says:

        nara patot ubah nama die dlm ni..kisah cinta ungka langsuir dan siti aisyah..hahhaha! baru btol..poitttt!

        0
        0
    • tengku amina says:

      MACAM ADE YANG XKENA….
      JENG3…… MESTI ADE SESUATU….
      XMUNGKIN PEMAISURI AISHAH MACAM NIE..
      PAKCIK NIE PON MMG BYK KALI CITE DIE JADI PENIPU BESAR.. PALING TIDAK PON MESTI DIE GEGUNEKAN PEMAISURI.. ISH3…. :'(

      0
      0
    • pontianak says:

      XLEH TAHAN TGK BLOG DIE “PART 3”..

      “NITEY NITE ABANG”-MASA 4.52 PAGI

      TAPI AKU TGK JAM KT HP DIE PKUL 09.12AM..

      MACAM HARAM! NTAH2 SUME MSG TU MSG DIBUAT2!!!

      DASAR SYAITAN LAGI IBLIS! SIAL BETOL UNCLE SEEKERS NIH

      0
      0
      • i am xoxo says:

        haah la pontianak.aku dok rs pn…bole je kn bli no lgi 1, then msg kt hp sendiri….pastu no lgi 1 tuh set as queen aisyah.geliden.

        1
        0
      • walao wei... says:

        masa sms delivery mmg la tak sama ngan current time..eg. sms smlm dibaca skrg..

        get ur analysis right pls..

        0
        0
    • iamnerves says:

      uncle jenglot ni ley geng dgn dr.rozmey…
      gile glemer

      0
      0
    • fadah says:

      macam x percaya jerrr…

      0
      0
    • ana maria says:

      siyes dowh….aku memang geli thp cipan tgk muka pakcik ni…xde taste lgsng kot ex-permaisuri kalo pilih pakcik lngsuir ni…huhuhu…yekks

      1
      0
      • ann says:

        rs nyer pelandok 2 serupa la..setau sy, ex-queen x de tahi lalat d muka..tp apa motif dia sebar kn cite2 sebegini?bkn nyer bleh dpt sponsor beribu raban pon..

        0
        0
    • jijajon says:

      nape la cmni jadinye..kalu pkcik 2 jujur,die xkn aibkan tuanku pemaisuri..cari laki len je

      0
      0
    • luvvender says:

      biar betik?tp x de yg mustahilkn..skrg tunggu pengakuan dr ex permaisuri je la…hanye dia je yg leh ktekn benda tue tol or x..uncleseeker cukop2 la anda mencapap….jgn smap org muak da la..sbb awkpon x sehensem mane..wat org meluat je..n aisyah pon x secantik princess diana gy jd rebutan semua org..org x heran sgt la benda nie..huhu..desperate nk glamer la tue

      0
      0
    • karma says:

      kne ilmu ni..xkan pmaisuri desperate sgt mcm nie
      incle kan obses dgn bnda tahyul..
      mesti pakai bomoh2 nie

      0
      0
    • ehem ehem says:

      uncle nie tipu la…

      aishah mmg tengah sakit skang nie…
      ada saka dlm badan die …wallahalam…
      and aishah penah jumpe ustaz2 utk tolg ubt kan die…tp mungkin blm ade izin Allah untuk sembuh…
      n uncle ni pun mugkin pnh diminta tolg oleh ibu bapa aisha…
      tapi tak sangke…uncle betray aishah n her family…

      ayah aishah tanak uncle amek kesempatan pde anak nye…n aishah penah ckp yg laki yg rapat ngn die sume tak iklas n hanyelah nk duit die..n including u uncle hantuuuu…

      klu btol la ko dah bjaye keluarkan setan dr badan aishah..
      tp knape aishah msh lg berubat n terus berubat..
      sbb ape tak mujarab sbb ko pun setan jugak..

      plzz la…aishah dah reject ko..pastu ko lak nk buruk2 kan die….
      sume gambar2 yg ko amek tu…di bawah separuh kesedaran aishah…
      n buat pengetahuan ko…
      ku n my family the one yg cube utk ubatkan aishah…
      n her mother n father really syg aishah…n tak hingin hidup aishah hancur sebab laki mcm ko…thats y ayah die very protect aishah…

      stop thisss story….
      frankly speaking u are idiot……

      1
      0
      • weiya says:

        dah minta tolong ustaz sharhan tak…i kenal dia..kalu nak i kenalkan jer

        0
        0
      • silentgirl says:

        ye ke ehem2? siannya aisyah n famili..aku rase dlu yg aisyah sakit, angkel langsuir ni kuarkan brg dlm bdn aisyah, pastu die masukkan bnd lain dlm aisyah…mandrem la, bg aisyah syok tgkap leleh ngan die ni..x munasabah aisyah nk kat langsuir cm die..aku rase aisyah da pulih sket kot n maybe their famili explained the truth..n aisyah reject angkel langsuir ni..disebabkan geram, angkel langsuir pon wat siri ‘mari mereka cerita’..utk buruk2kan aisyah..sgt jijik perilaku die! sbb da xde antu nk dtangkap…die xde modal utk glamour..lalu wat la publisiti murahan cm ni..msti die tgh gelak berdekah2 sbb org rmai bukak blog die..bwekkkkk! muntah kat rmbut rebonding die!

        0
        0
        • ehem ehem says:

          silent girl…
          mmg btol….n sye sendiri penah becakap n dinner sme2 ngn aishah n her parents…
          sye pun agak pelek nape aishah mcm tu…upe nye..bkl my mother in law ckp…die sedg sakit…
          sye sdeh..tak sgke lak die jd cm tu….

          uncle nie mmg penghianat…

          sian aishah die da p berubat kt mne2 tmpt…tp tak berhasil la….

          0
          0
      • hem says:

        sepatutnya kalau betul dia sayang kat bekas permaisuri, dia takkan aibkan org…cerita peribadi janganlah diinform atau publish kat public..lagipun mantan permaisuri masih perlu dihormati sebab pernah jadi wanita berkedudukan tinggi dalam negara kita….walaupun berasal dari org kebanyakan…sebagai org Islam, kita hendaklah menjaga maruah wanita yang kita sayangi…kalau betullah dia sayang…ni belum lagi ‘terkahwin’ dah memburukkan keluarga mantan permaisuri..dah kawen entah apa dibuatnya…..bawa mengucap Uncle Seekers….

        0
        0
    • ehem ehem says:

      ncle nie tipu la…

      aishah mmg tengah sakit skang nie…
      ada saka dlm badan die …wallahalam…
      and aishah penah jumpe ustaz2 utk tolg ubt kan die…tp mungkin blm ade izin Allah untuk sembuh…
      n uncle ni pun mugkin pnh diminta tolg oleh ibu bapa aisha…
      tapi tak sangke…uncle betray aishah n her family…

      ayah aishah tanak uncle amek kesempatan pde anak nye…n aishah penah ckp yg laki yg rapat ngn die sume tak iklas n hanyelah nk duit die..n including u uncle hantuuuu…

      klu btol la ko dah bjaye keluarkan setan dr badan aishah..
      tp knape aishah msh lg berubat n terus berubat..
      sbb ape tak mujarab sbb ko pun setan jugak..

      plzz la…aishah dah reject ko..pastu ko lak nk buruk2 kan die….
      sume gambar2 yg ko amek tu…di bawah separuh kesedaran aishah…
      n buat pengetahuan ko…
      ku n my family the one yg cube utk ubatkan aishah…
      n her mother n father really syg aishah…n tak hingin hidup aishah hancur sebab laki mcm ko…thats y ayah die very protect aishah…

      stop thisss story….
      frankly speaking u are idiot……

      0
      0
    • hur says:

      aku musykil lah.. sepatutnya PART 1.. sms yang DIKIRIM oleh permaisuri kat handphone UNGKA ni adalah RECEIVED 4.14am.. ni tak “SENT 04:14:17AM” MUSYKIL~~~~~

      0
      0
      • yin says:

        xla..kat tepon ak, dlm inbox die tulis sender ngn sent, tp klu kat sent, die tulis recipient ngn sent. xde tulis received..tp xbmakna ak ckp sms tu btol.huhu

        0
        0
    • ali.man says:

      Patik sebagai rakyat Johor juga meleleh air mata kalau tengok bekas Permaisuri patik disabotaj macam ne….. Ingatlah org yg mengelarkan dirinya Uncle (kan dah tua tu……) buat apelah nak inaya org.Bertaubatlah selagi pintu tu masih terbuka.

      0
      0
    • red says:

      muka ngan kaki lebih kurang p.cik ni…xkn queen nk kot….

      0
      0
    • noramira says:

      Entah betul ke tidak….tapi tangan kalau bertepuk sebelah x akn berbunyi.

      0
      0
    • Mulut Lazer says:

      KES GILA GLAMER YANG TERLAMPAU…LAMPAU…DAH LE MUKA SEKARDAR DI PINGGIRAN JE…

      0
      0
    • anonynous says:

      As I say..these 2 are fit for each other (2 peas in a pod)!!

      For those who know Uncle Seekers as well as for those who know Aishah (especially during her tenure as the wife of the late Sultan of Selangor…hanya yang terkena sahaja yang tahu..betapa ramai yang telah terzalim semasa itu…nauzubillah..mungkin kerana itulah dia telah sakit dan Maha Kaya Allah swt telah beri dia dan keluarganya berjumpa Uncle Seekers..maka seperti bertemulah buku dengan ruas….

      Ya Allah setiap sesuatu yang kita lakukan dan zalimi orang lain akan berbalik kepada kita jua…Allah masih ada!!

      Perkara ini adalah seumpama satu “Waterloo” untuk Uncle Seekers dan Aishah serta keluarganya….

      Doa orang orang yang teraniaya akhirnya dimakbulkan Allah swt jua.

      Sebagai hamba Allah saya secara peribadi tidak bersetuju dengan cara dedahan seperti ini, namun macam saya kata tadi…apabila seorang insan telah begitu banyak menyakit orang lain…..acapkali yang kena buat tidak bertindak tetapi orang lain yang buat. Umpama apabila kita berbuat baik kepada seseorang bukan kita harapkan balas baik dari orang tersebut namu Allah swt akan memberi orang lain pula yang membantu kita apabila kita perlukan pertolongan.

      So berbuat baik berpada pada dan berbuat jahat jangan sekali kali. Apabila kita sedang berkuasa janganlah ingat its forever kerana dunia ini berpusing…satu kali kita diatas dan satu kali kita dibawah pula…

      Semuga PERKARA ini menjadi satu teladan kepada semua isteri isteri sultan dan isteri isteri Agung dan isteri isteri Menteri juga isteri Perdana Menteri……Wassalam!!!

      0
      0
    • elly says:

      dengar citer dia ni ada guna ilmu, sbb tu BPA siti aishah nk ngn dia…agak logik bila tgk keadaan BPA siti aishah yang macam x terurus tu…xnmpk seri, xmcm dia masih jd permaisuru agong tu…

      0
      0
  2. gegeh says:

    berani dia.. tak takot kne band dgn Sultan Selangor ke?

    0
    0
  3. Mala says:

    Hmmm stiap org tu kena diberi peluang hidup bteman. Baik kawin je

    0
    1
    • *BENDA NIE SENTIASA TERGIANG2 DALAM PALE OTAK AKU..

      *ADEKAH PERMAISURI DI KAWAL OLEH ILMU PENGASIH??

      *ATAU HAKIKATNYA MEMANG MEREKA SEDANG DI LAMUN CHENTA??

      PERMAISURI NAMPAK TAK TERURUS..

      PASTU PAKCIK NIE SAJE NAK CAKAP

      BUKAN DIA YANG TERGILA-GILAKAN PERMAISURI.

      TP PEMAISURI YANG TERGILA-GILAKAN DIA…

      HARAP TUHAN TUNJUKKAN KEBENARAN.. AMIN~

      TUHAN MAHA MENGETAUHI SEGALANYA

      1
      0
  4. mys abby says:

    haaaaaa……agak sosial gmbr tu bagi mantan permaisuri agong…tp muka dye mcm da lain ckit…pastu agak selekeh..soriii….

    0
    0
    • mys abby says:

      klu da kawen takpe..klu blum tu yg mslh tu tgk gmbr2 tu lain macam je….haha

      0
      0
    • silentgirl says:

      tu ar..gbr die mesra sgguh..da kawen ke dorg ni?bpelok sakan..haishhh! nape siti aisyah jd cmni?tkejut sgt..mane kperibadian seindah nama siti aisyah ni?tmbah ex permaisuri agong…tp attitude..hmmm! plus ngan pakcik langsuir seekers ni..huhu

      0
      0
      • opah.roxx says:

        tau xpe.. berpeluk sakan..
        nak2 dgn si uncle ni
        :p

        0
        0
        • budi says:

          memalukan kesultanan Selangor jeh..

          0
          0
        • SitiComel says:

          korang dah baca blog pakcik ni ke?.. Part 1 hingga part 5 tu… Macam meluat nak baca.. Pakcik nie seolah2 nak manjatuhkan maruah sultanah nie. Bajet hebat lah tu… Beria2 dia tulis kelakuan tak senonoh sultanah pada dia…
          Agaknya apa motif pakcik nie dedahkan cerita2 macam nie ye… Kalau dah bercinta dah lah… Kalau dah jodoh, jodoh lah.. Tapi kenapa nak tulis benda2 tak elok… Nak jatuh kan sultanah ke. Atau nak naikkan nama dia… Nak jadikan kontroversi ek?? Tak berbaloi ngan muka ko la pakcik…

          0
          0
      • ehem ehem says:

        aishah skit la…
        mmg die tengah tak stabil…
        jgn la pcaye dgn uncle nie…
        saye sendiri penah jumpe aishah…
        n she look reallh sick,,
        sgt sedeh melihat wanita yg dikasihi seperti itu..uhuu

        uncle ko ni jahat gile la…
        plzzz semue raja2 melayu…
        hukum pemgkhianat nie….

        0
        0
  5. aa says:

    Perlu ke malukan orang sampai camtu sekali? -_- Gila publisiti ke?

    0
    0
    • amy says:

      setiap manusia ingin dicintai…x kanlah nak menyendiri/balu selama2nya.x kira sape pon org tu dia ada hak tuk bercinta.cuma biarah beradab cikit sbb dia kan pernah jadi wife dp SOMEONE.

      0
      0
  6. imaiqah says:

    gambar cam superimpose je.. tak percaya langsung kat uncle ni, dia kan jenis giler glamour dan giler duit.

    0
    0
  7. aku says:

    biar betoll….huduh2 mcm ni pun permaisuri nak jugk ke

    0
    0
  8. fendidahada says:

    pergh…berani gile si uncle seekers…kita tunggu dan lihat jela kesudahannya nanti

    0
    0
  9. Blog Sensasi says:

    wow hebat hebat…benarkah semua ni..adakah nanti akan keluar kenyataan superimpose juga atau sebagainya..harap ada pengakuan sebenar dari empunya diri.

    Apapun apa kata jom kita join contest di Blog Sensasi mana tau ada rezeki dapat hadiah wang tunaikan

    0
    0
  10. dududu says:

    betulla..cam superimpose especially gamba last

    0
    0
  11. Hajimaru says:

    aik dah pupus ke lelaki kt planet bumi ini selain dari uncle seeker yang handsome bak rajni khan padaiyappa ni..adus…

    0
    0
    • fidazme says:

      hahaha..lawakla ko punya statement..

      0
      0
    • cik lopes says:

      AKU TENGOK GAMBAR YANG NUMBER 3 TU….MACAM PAKCIK SEEKERS NI PULAK YANG LANGSUIR. HAHAHHAHAHA.KAGUM DENGAN CITARASA AISHAH EVEN AKU KABUR TAK TAU TUJUAN SBENAR PAKCIK NI NAK REVEAL BNDA NI.

      0
      0
      • Erina says:

        sama la, x paham ape motifnye..
        bila baca kt blog si seekers plak mcm aisyah tu tergila2 kan dia sgt2..WTH???

        0
        0
    • big bush says:

      hahahahahaha…lawak tol statement ko ni…name raje mane ko amik tu hah…kahkahkahkahkah..

      0
      0
  12. pelangiluka says:

    hanya ALLAH saja yang mengetahui…

    0
    0
  13. hijau daun~ says:

    aku macam x bper nak pham sgat..permaisuri ni mcam kena sihir ke guane..ngaku suami semua bagai..tapi ni rase mcam x baik lah jugak..dah mcam dedahkan aib orang dah ni..Tuhan x suka..

    0
    0
    • anne says:

      aku pon tepikir gak..kene mandrem ke mantan permaisuri ni?

      0
      0
    • Uncle Cekik says:

      bertaubat la uncle seekers… sesungguhnya didalam mimpi rasullullah ada dinyatakan … “Aku melihat ramai orang sedang meggunting lidah mereka, aku bertanya kepada Jibril siapa mereka? Jawab Jibril, itulah orang-orang yang suka membawa mulut kesana sini. Aku juga melihat orang yang digantung lidah mereka. Aku bertanya kepada Jibril siapa pula mereka? Jawab Jibril itulah pembalasan orang yang suka menabur fitnah kepada orang-orang yang beriman tanpa bukti…”

      0
      0
  14. ~hoLogram~ says:

    ~selamat pagi sume..~pergghh pg2 ahad yg permai ni dikejutkan dgn bite mcm ni…masyaallah..terkejut tgk kelakuan bekas permaisuri agong..huhu..tak salah nk bercinta..tp tu la..silap beso terkapel dgn uncle ‘seek’ for glamour ni..ape tujuan dia dedahkan sume ni kalo bukan utk menjatuhkan air muka pn.siti aishah… huhu.kalau dah clash sekalipun..tak perlu la dedahkan aib org tu..pengajaran gak buat sume..dasar lelaki murahan la uncle ni..~

    0
    0
  15. dingdong says:

    x-permaisuri pun insan biasa :)

    0
    0
  16. Hajimaru says:

    taubatlah uncle seekers yang suka membuka keaiban org lain..Nauzubillah..pikir2 kan balasan di akhirat kelak..

    0
    0
  17. jull says:

    no komen…………

    0
    0
  18. bekas? tak sesuai le sbb dia xde aa bercerai, balu is better…
    wase2 cam dah bernikah ni, harap2 aaaa

    0
    0
  19. jentayu says:

    Uncle ni keturunan “Syed”. Tobatlah…

    0
    0
  20. The Poyo Me says:

    one word. FATTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

    0
    0
  21. CikSayor says:

    Berani la main-main dan publish pengakuan begini. Kena buang negeri baru tahu!

    Nmpk sgt dia sengaja nak memalukan Siti Aisyah tuhh dalam blog kan? Seperti Aisyah yg gila2kan diaa

    0
    0
  22. ~hoLogram~ says:

    ~fuh..baru bace blog uncle seekers td..mengikut karangan 5 muka surat uncle ni…kes ni mcm ‘antara 2 darjat la’..kira2 siti aishah dah tangkap cintan tahap sanggup buat apa saje demi cinta..sampai sanggup ngaku uncle muka tak bleh blah tu somi..sampai uncle plak malu2 kucen kui3..yg uncle plak sanggup masuk jail demi mendedahkan kisah cinta tak bleh blah mereka..ntah la..tu la kdg2 ni org tua2 bercinta lg dahsyat dr org muda…simpati pun ada nk gelak pun ade..hehehe..~j0m sarapan!! hehe

    0
    0
  23. si comel says:

    kalu betul pun,nape perlu dedahkn kat public?ke dah kene tinggal?hmnnnn

    0
    0
    • miss leo says:

      de a bca sket blog dia…x bely than lame2..cam ayam…dok ckap org tergile2 kan dia..tpi nengok gaye dia pun over tersengeh2..senyum cam kontrol kentut..menyampah..publisiti murahan jek la ko pakcik..kalu yek pun berkapel..x yah la nk bukak cite pepelik neh…pastu ayat dlm blog mcam dia jek la yg suci tanpe nodeeeee nye…da 3 baldi muntah geli nengok nye….

      0
      0
      • i am xoxo says:

        aku pn geli.bluek. muke cam ceplos ade hati nk ckp permaisuri nk kt dia…xbole blah budget nanti if kawin ngan permaisuri, dia jadi bapak tiri sultan selangor…geli ok.serius aku pinjam baldi ko muntah tdi tuk muntah jugak. bluek.

        0
        0
  24. gaban says:

    dah kawen kot…mane tau kan… takpe…masing2 ada hak untuk teruskan hidup… :)
    kalau benar pun, itu bukan hak kita..kita doakan yang terbaik untuknya..

    0
    0
  25. Mat Pintu says:

    takpe ke ni?? ahoiyoyo

    0
    0
  26. kalau makcik, taste makcik bukan cam uncle seekers ni..wakokokokoko

    0
    0
  27. syasya says:

    dua2 single tak pe lah kut… tpppp… wahai siti aisyah tak de ke org lain????? hehehehhe!!!

    0
    0
  28. aloya... says:

    dasar!!!mesti ada uncle gilo nie ade agendanya tersendiri!!kalau tak knape sanggup buka aib sendiri…!!common la uncle gile…permaisuri takkan suka lalaki mcm uncle gilo ni kecuali dah kene mandrem!!
    wat de motif ya???msti ada,tguu n lihat jek..

    0
    0
  29. akusape says:

    geli doh aku tgk pakcik seekers ni..
    eeeeiieieieeee…
    lagi geli bile bace kisah cinte die..sape pon xnak taw~

    0
    0
    • silentgirl says:

      tah geli habis! bajet hot..cm ya aisyah gile2 sgt kt die..siap ktuk papa aisyah kaw2..tp sies geli bace..cm nk wat drama plak cte die…’aisyah blari2 anak…pokok,cengkerik dan bla bla bla myaksikan kami’…wekkkk, muntah aku bace!ayat bajet sastera abes..sbg generasi muda rse keji dan malu mbaca kisah cinta terlarang ala2 princess diyana n dodi al fayed..die bleh kte tkar kan..cinta tlarang queen aisyah n uncle the langsuir..kalo wat buku pon, xde spe nk bli la…yg bli pon ank buah ko je tu pn sbb tpaksa..hahah

      0
      0
    • silentgirl says:

      tah geli habis! bajet hot..cm ya aisyah gile2 sgt kt die..siap ktuk papa aisyah kaw2..tp sies geli bace..cm nk wat drama plak cte die…’aisyah blari2 anak…pokok,cengkerik dan bla bla bla myaksikan kami’…wekkkk, muntah aku bace!ayat bajet sastera abes..sbg generasi muda rse keji dan malu mbaca kisah cinta terlarang.die bleh kte tkar kan..cinta tlarang queen aisyah n uncle the langsuir..kalo wat buku pon, xde spe nk bli la…yg bli pon ank buah ko je tu pn sbb tpaksa..hahah

      0
      0
  30. Skype Crew says:

    wah..biar betik dowh…

    0
    0
  31. entah says:

    yg sokong die dlm blog pun yg sokong die anak2 buah die gak… pasti permaisuri kene mandrem…nk tolong baik kan aisyah dr sihir, pdhal die g sihir aisyah…

    0
    0
  32. kikilala says:

    actually kan,bekas bini dia si puan manja dulu tuh pom lawa.kesian tgk gambar ex permaisuri begitu

    0
    0
    • mentari says:

      bekas bini die lg 100x cantek lo dr aishah nie.. tp betol ke ni aishah..np die jd cm nie… sgguh selekeh.. tido tmpat riban2 xkn pkaian sebat sbarang…….ooowwwHHCChh!!

      0
      0
      • hem says:

        kalau betul ni gambar mantan permaisuri..ketara sangatlah dia sedang sakit…takkan dia nak selekeh macam ni even dalam bilik tidur….ni baju macam boleh beli di kaki lima….rasanya memang betullah dia ‘terkena’ dengan uncle seekers….kesianlah tengok…

        0
        0
  33. pocot says:

    entah2 tok sedara dia .. saja je uncle ni nak glamour..

    0
    0
  34. shinta chinta says:

    kenapa nmpk mcm teruk je siti aishah tu? betui ka dia?

    0
    0
  35. luthfi says:

    dah gemokla siti aishah

    0
    0
  36. hamba ALLAH says:

    BARU BERCINTA KER DH PELUK BAGAI MCM NI….ASTAGHFIRULLAH…

    0
    0
  37. eliz says:

    yaAllah macam terkesima bila baca blog uncleseekers ini. die seolah olah nak malukan BPAgong, Siti Aisyah.

    apa yang dia mahu lepas reveal semua ni?
    apa motif dia letak gambar Aisyah pakai baju kelawar?

    nampak sangat mentalitinye rendah, mempersendakan Aisyah atas perkara macam ini.

    AIsyah itu pun manusia juga. cara USeekers ini tulis blog macam die jantan terhangat di pasaran pulak.

    ape motif kau???

    0
    0
  38. mashi says:

    siyes aku ckp….pmaisuri mcm kena SIHIR!! Tlg la slmt kan pmaisuri…..

    0
    0
  39. gurl says:

    mak aih..bia betul ni…x baik la uncle seeker buka keaiban diri sndiri n bekas permaisuri agong…=(

    0
    0
  40. silentgirl says:

    tp perlu ke die nk dedahkan kisah cinta die ngan siti aisyah dkt umum? cte bnd peribadi kat blog…mmg carik psl je la..respect la sket, siti aisyah tu bekas permaisuri kot..ko g ltak gbr die yg alahai…bongkak btol coretan die dlm blog tu! heee…btol la, die ni prasan jntn terhangat…cz care die tlis mcm siti aisyah tkejar2 kat die..call die byk kali dlm shari, bg brg2 mcm2 la..porahhh la angkel!

    0
    0
    • silentgirl says:

      part yg bli pakaian dlm tu sgt xbleh blah..weyhhh, pls la!

      0
      0
      • cik lopes says:

        dalam blog tu mcm aishah yg desperate kat dia. biasalah kan takkan dia nak cerita dia yang desperate..maybe kalau betulpon apa dia cakap tu..dia dah guna2 aishah kot.hehe sbb aku tak boleh terima aishah takde citarasa.. gegegehaa…

        0
        0
        • silentgirl says:

          malunya die mdedahkan gbr aisyah tnpa tdung..ngan pkai bju klawar cmtu..beza sgguh ya aisyah waktu jd YANG MULIA dlu..sgt cntik…kagum tgk die berpakaian di raja cmtu..tlg la ambik tndakan dkt angkel langsuir ni.

          0
          0
  41. cik lopes says:

    seriously aku takut tengok muka pakcik ni..

    0
    0
  42. faisya says:

    ape motif sebenarnya ni? nak memalukan seseorangkah?

    0
    0
  43. Datuk K says:

    Memang takde orang yahudi kat malaysia ni… tapi kalau nak cari orang yang hampir menyamai yahudi… ya, carilah uncle seekers…. perangainya persis yahudi

    0
    0
  44. bunga chengkeh says:

    watever la korg…
    pelok sna sni mcm da halal
    pasni ade la lg 1 siri samarinda drama melayu
    org len?
    tepuk tgn jela…
    aq?
    lantak korg la…
    masing2 da bsr
    da tua2 pon
    da taw halal haram
    da taw baek buruk
    berani buat berani tggung
    dpn Allah nnt pndai2 la jwb

    0
    0
  45. jane says:

    ye ke ni siti aishah?? why so the selekeh ….. kenape tak nak jaga perampilan dia sebagai balu sultanah??? dah abis sronok pastu tak mau kawin ngan mamat ni …tu yg mamat ni dedah segala rahsia…. walaupon aku wanita..tapi kekadang aku rasa setengah wanita bodoh kerana sanggup buat apa saja utk lelaki…in the end mereka diaibkan lelaki itu sendiri…berhati2 lah wahai wanita2….tapi bukan la semua lelaki macam ni… kalau nasib tak baik jadi la macam ni…. rasa selangor punya royalti malu tengok camni… once upon a time she stood beside the royal highness of selangor… and today……………sadlly…..

    0
    0
    • Ryta says:

      Aku rasa angkel langsuir tu yg ada propaganda @ muslihat sendiri….tu yg berani reveal kisah cinta depa yg nak termuntah aku baca td! Yo yo oo jek angkel langsuir tuh….ntah iye ntah idak….
      Tapi aku mmg kesian nengok gambar Aisyah tu…dari cun melecun waktu jadi Permaisuri Agong dulu…sekarang ni…selekeh ya amat!!! Hampeh betul angkel langsuir p reveal gambaor2 ni! Haishhhhhhhhhh…

      0
      0
      • massudi says:

        General langsuei ne bjaya goda, tawan, ex permaisuri dgn kebolihan yg Allah bagi – dia tak tau tu… jgn fikir pandai sangat dia hidup didunia yg sementara ni , banyak aku tengok di ni angkuh, cakap besar walau kepala kontok, ramai malaun pengikutnya terpukau dgn mendramnya bukan apa!!
        dia mengaji pon tak tinggi mana. org islam yg ada simpan dendam dan aibkan yg lain….ada ke ALLAH suruh?

        0
        0
  46. lyviana says:

    betul ke ni x bni agung?lain betul muka dia…..banyak nya beza ngan yg dulu…..huhuhu mungkin ni gambar dah tua kot

    0
    0
  47. miss suka masak says:

    apa motif lelaki nie???

    xpaham aku……..

    cukup2kan la aibkan owg len…….

    dari gaya penulisan pon da leh describe camne keperibadianmu….

    cukupla….

    hentikan la semua lakonan nie…

    0
    0
  48. siberangan says:

    Pelik sangat aiiihhhh…… atoq bagi depa nikah laaaa….. oghang tengok tak elooookkkk….

    Ada satu gambaq depa bersama dua ekoq anjing. Ni apa hal? Yang dok pegang anjing tuuuu… nampak macam Melayu?.boleh bagi penjelasan?

    0
    0
  49. alex gates says:

    tapi kalo pk2 logik kn, buat hape la dy nk dedah sakan mcm nih?mesti ade udang di balik mee nih..

    0
    0
  50. mentari says:

    betol ke ni mantan permaisuri agong?! walau wey..ape tujuan uncle nk sebar kn cite nie.. untuk menunjuk kn kasih nye yg tggi menjulang kt aishah rase nye x sbb beliau dh aib kn maruah aishah pd umum.. klw betol syg xmgkin die sggup nk memalukan org yg die syg.. tp aku rase blog nie lebih tertuju pd maksud “balas dendam’..

    0
    0
  51. reena says:

    nie ler GOSSIP TERHANGAT YEAR 2010 yang akan mencipta TERLEBIH KONTROVASI … kemungkinan betul jugak kot blog nie moree to BALAS DENDAM.. maybe ler.. by the way Uncle seekers tu keturunan SYED ker? N pic dorg with 2dogs tu apa kes lak? still wondering apa motif Uncleseekers buat semua nie yea… cara begambar tu pun means peluk2 tu mcm dh betul suami isteri.. hmmm… kena tunggu part seterusnya~~ to be continued…( *_<)

    0
    0
  52. Datuk K says:

    Dipendekkan cerita tetiba skandal ini bagaikan petir menyambar! Aku diberi amaran dari Dato Seri supaya tidak membuat panggilan pada Aisyah lagi. Helo dato seri…tolong buat pemeriksaan di Maxis, satu hari berapa kali aisyah telefon saya. Dari pukul 10 malam sampai 5 pagi tak kurang 8 kali setiap malam dan saya hanya call dia 3 hari cuma sekali atau dua kali saja. Itu pun kerana diamanahkan!

    Kenapa dato seri kemaruk nak beri duit pada saya? Aisyah pernah datang bersama mama bertemu ayah saya (klik) sekitar 8 pagi kerana hendak meminang unclesekers! Adakah dato seri tahu? Ayah saya masih hidup lagi dato seri…Walaupun aisyah mengetuk pintu bilik saya beberapa kali “abang…bangun bang..aisyah datang ni…” saya tak akan membuka pintu sebab waktu tidor saya tiada siapa boleh ganggu waima mantan permaisuri agung. Tak percaya tanya mama sendiri. Mama orang Islam dan tidak pernah tinggal solat 5 gol.

    0
    0
    • Datuk K says:

      Apa tujuan dato seri ugut saya? Adakah kerana nak menakutkan saya? Sorilah dato seri…saya bukan seorang penjenayah atau perompak duit dato seri. Bukan mengungkit tapi membangkit, semasa diampang makan kambing dan roti boom siapa yang bayar? Setiap kali syed keluar dengan aisyah pun syed yang bayar, cuma sekali saja dia belanja saya minum teh bersama madu di pavallion. Ketika itu saya selsema. Dia belikan saya handphone pun saya tak ambil!

      0
      0
      • Datuk K says:

        Percutian aisyah di saufiville beberapa kali kerana aisyah nak berehat bersama saya itu pun saya hanya sempat luangkan masa tak sampai 1 atau 2 jam. Kebanyakannya aisyah akan melawat tempat-tempat lain dijanda baik.

        Saya tahu dato seri mula ‘terasa hina’ apabila aisyah mencium tangan dan pipi saya setiap kali kami berjumpa dan aisyah tidak menghormati dato seri sendiri sebagai ayah. Perkara ini sangat ketara apabila aisyah, mama dan dato seri datang kejanda baik pada malam yang saya bantu aisyah. Aisyah membentak dan berlari anak kehujung taman kerana saya suruh aisyah meminta maaf pada dato seri?

        Dato seri…bantuan yang saya beri pada aisyah pada malam tersebut yang disaksikan sendiri oleh dato seri, mama dan aisyah membuatkan dato seri terkejut bukan?

        Seeing is believing!

        Saya suruh mama dan aisyah simpan dirumah benda dalam botol tersebut tapi mama dan aisyah takut! Kalau disimpan kan bagus… boleh buat kajian selanjutnya tentang sifat makhluk halus dalam botol…

        Mama kerap kali bertanya bagaimana saya boleh lakukan? Selepas didesak beberapa kali, saya hanya menjawab, setiap orang ada kelebihan, barulah mama terdiam!

        0
        0
        • Datuk K says:

          Dato seri…saya tak nak duit dato seri dan tak nak jumpa dato seri. Banyak cerita “cinta syyhh” saya dengan aisyah . Kalau dato seri terbaca artikel ini, harap 2 perkara saja.

          1. Aisyah sebenarnya nak kawin. Kalau aisyah kawin, selesai masalah yang ditanggung. Tak baik dato seri buat dia macam ni.

          2. Jangan tipu aisyah banyak sangat!

          Buat mama..
          Syed sanggup lafaz atau junjung Quran (seperti kebiasaan amalan untuk membuktikan kebenaran) dimana saja yang diminta tentang kebenaran artikel ini dan bertanggungjawab diakhirat dan mama juga harus begitu.

          Aku tau pembongkaran ini akan mencetuskan kontroversi dan mungkin aku disumbat didalam lokap atau jel atau kena saman atau….

          Sesuai dengan prinsip hidup aku

          0
          0
        • Datuk K says:

          Part 2

          Beberapa panggilan yang aku terima hari ini semua memuji kerana keberanian aku membongkar isu ini.

          Bukan kerana berani tapi kerana mencari kebenaran (to seek the truth). Ada juga yang suruh aku bersedia makan yang sedap-sedap dan main internet puas-puas kerana tak lama lagi aku akan ditahan bawah ISA! (bolehke?)

          0
          0
        • Ryta says:

          Woit Datuk K…
          Apasal hang p copy paste balik ayat2 uncle langsuir tu? Panjang berjela dowh….
          :-(

          0
          0
  53. Q says:

    pelik gile…
    kalo betul si seekers nie sayang n cina kat aishah, kenapa perlu dedahkan gambar2 yang agak mengaibkan dan cerita2 yang memalukan kekasih sendiri?
    ape si seekers nie guna aishah ker?
    ape yang ada dalam pemikiran aku skang nie ialah sekufu.. huhhuhuhuu

    0
    0
  54. carlLed says:

    woi uncle, habis madu sepah boleh di buang tapi jgn buang kat dalam internet…buat semak jer citer ko ni.

    0
    0
  55. cikgu la says:

    eh ye ke ni…macam tak caya je Ct Aishah ni….jagalah nama baik… jodoh tu kuasa Allah tp kalau sampai dah kluar statement macam ni tak ke terjejas nama baik awak.. macamana boleh jadi macam ni…

    0
    0
  56. Datuk K says:

    Kalau aku ditahan ISA pun aku bangga kerana aku adalah rakyat Malaysia yang pertama ditahan bawah ISA kerana mendedahkan kisah “cinta syyyh” dengan DYMM Raja Permaisuri Agung Ke X

    Kisah “cinta syyhh” aku dengan aisyah hanyalah picisan jika dibandingkan dengan Dodi-Al Fayed yang kaya raya dengan Princess Diana yang cun melecun akhirnya terbunuh dalam kereta.

    Aku tak berminat nak menulis buku tentang “cinta syyhh” ini. Cukuplah sekadar coretan didalam blog. Itu pun member dah nasihat macam-macam.

    Kepada aisyah, ucap terima kasih kerana sudi menziarah Habib di ampang puteri ketika dia terlantar sakit. Terima kasih juga pemberian coklat dan air the untuk Habib.serta meluangkan masa bersama mantan isteri saya cik manja

    Gambar kenangan bersama kakak sulung, aisyah dan adik saya di rumah hujung minggu kami Janda Baik

    Kepada dato seri…don’t worry, saya tak akan jawab sms atau panggilan sekiranya aisyah berbuat demikian. Dato seri ada pistol (dato seri pernah tunjuk pistol pada saya dirumah ampang kononnya nak menakutkan saya secara saikologi….podah!) harta, duit, kuasa dan boleh buat macam-macam pada saya yang cuma ada blog saja. He he

    Bersambung part 3 – Bagaimana saya mula mengenali permaisuri aishah dan bermulanya “cinta syyhh”

    0
    0
  57. Datuk K says:

    Part 3

    Sudah-sudah la tu bro..Lu dah sampaikan point lu..Kesianlah kat Pemaisuri..dia wanita yang baik dan dihormati. Jangan disensasikan perkara ini sampai membuka keaiban org..tak baik bro..Sebagai sahabat, gua hormat pemaisuri..gua sayang lu bro.”

    Subuh tadi aku terima pesanan dari seorang sahabat agar pendedahan ini dihentikan demi menjaga nama baik permaisuri. Mood aku untuk menulis bagaimana bermulanya “cinta syyhh” aku dengan aisyah terus terbantut!

    Oklah…aku slow sikit untuk part 3 ni demi menjaga hati seorang sahabat.

    0
    0
  58. Datuk K says:

    Aisyah tanya aku kenapa abang tak bersama semula dengan Cik Manja? Aku cakap “Semuga Allah tempatkan Cik Manja disyurga kerana telah menjaga makan tidurku dengan tip top semasa menjadi dia menjadi steriku, bertanggungjawab, hormati kedua ibubapaku tapi prinsip hidup abang tak akan rujuk semula pada hubungan yang telah terputus namun persahabatan kami berdua masih baik dan saling membantu sehingga hari ini”

    Kepada dato seri…inilah antara buktinya! Betullah kata beberapa pihak pada saya. “Syed, berhati-hatilah dengan parents mereka…”

    Komen saya pada dato seri…Bila perlukan saya bercakap punyalah lembut gigi dari lidah pastu bila dah settle semua terajang dan ugut macam2. Memang dasar tikam dari belakang punya olang!

    Desa Putra Condo – Dikondo inilah aku sering bertemu dengannya

    Bersambung part 4 – Kenapa dato seri mangga pintu depan grill macam lokap dan letak cctv dalam ruang depan kondo aishah?

    0
    0
  59. Datuk K says:

    Part 4

    “Cinta Syyhh” – cinta yang diamanahkan…

    Pada 7hb Jun 2010 ketika aku sedang menikmati nasi goring selepas “skrip reading” filem Momok Jangan panggil aku” bersama artis AF Noni, Ekin dan pendatang baru dalam dunia filem iaitu Babyfaralia sekitar jam 4 petang, aku terima panggilan dari Aishah.

    “Abang dimana? Datang jumpa Aishah di Ampang Jaya…bla la bla”

    Aku sengaja buka pembesar suara supaya aku boleh makan dengan tenang tanpa genggaman telefon ditangan dan semua rakan-rakan tadi mendengar dengan jelas perbualan kami berdua.

    Lebih kurang 3 kali Aishah menghubungi dalam masa setengah jam. Semua yang ada dimeja makan menggeleng kepala kerana nasi goring yang aku makan tidak habis kerana melayannya.

    Kalau nak tau lebih lanjut intipati perbualan kami berdua, tanyalah sendiri dengan mereka bertiga.

    0
    0
    • Datuk K says:

      Tanpa membuang masa saya minta Baby faraliana menghantar saya keampang point kerana kenalan saya yang bernama Ah Kuat menunggu saya disana. Sebaik saja sampai ampang jaya saya hubungi aisyah semula.

      “Aisyah dah ada kat wangsa majulah abang. Abang datanglah sini…”

      Dipendekkan cerita aku berjumpa dato seri di kedai makan ampang jaya. Kami memesan kaki kambing dan roti boom untuk dinikmati bersama. Dato seri member amaran pada saya agar jangan menghubungi tuanku permaisuri lagi. Tetapi Allah maha kaya, ketika amaran tersebut baru disampaikan tetiba aisyah hubungi saya bertanya kenapa saya tidak datang kekondonya.

      Saya beri pelbagai alasan kerana tidak mahu menyinggung perasaan dato seri. Setiap lima minit aisyah hubungi saya supaya tetap datang ke tempatnya.

      “Abang tak nak datang pasal papakan? Takpe..aisyah sendiri yang akan handle this matter! Abang datang aja”

      0
      0
      • Datuk K says:

        Saya mohon keizinan dato seri untuk kekondo aisyah. Saya tau dato seri kecewa dan malu dengan saya.

        Saya tiada pilihan lain kerana aisyah mendesak supaya segera berjumpa dengannya. Dalam keadaan yang tersepit ketika itu saya sempat mengajak dato seri ikut bersama. Dato seri sempat berpesan agar pertemuan kita bertiga pada malam tersebut dirahsiakan dari pengetahuan aisyah.

        Saya bersama Ah Kuat terus kediaman aisyah. Sekitar dua puluh minit kami berdua sampai kedestinasi.

        0
        0
        • Datuk K says:

          “Kenapa abang datang lambat sangat?

          Adalah seperti amalan biasa, setiap kali aisyah berjumpa dengan saya, beliau akan mengucup tangan dan mencium pipi saya walaupun depan dikhalayak ramai dan disaksikan oleh mama.

          Saya hanya tersenyum tanpa menjawab soalannya. Saya bawakan makanan kegemarannya iaitu sate. (lupa nama gerai yang dibeli)

          “Aishah dah kenyanglah abang. Takpe, kita beri pada papa saja sate ni”

          Mama yang duduk dimeja bulat hanya tersenyum memandang saya. Tetiba dato seri datang masuk kerumah aisyah seperti tiada apa yang berlaku.

          Sedang aisyah berbual dengan Ah Kuat tetiba saya terpandang sesuatu disiling.

          CCTV?!….

          Walaupun sudah banyak kali kerumah aisyah, saya tidak perasan yang alat tersebut dipasang diruang tamu itu.

          0
          0
        • Datuk K says:

          Seorang sahabat menghubungi saya ditalian bahawa nama bapa aisyah didalam kad ucapan ini tiada pangkat dato seri! Adakah pihak istana terlupa ataupun ….entahlah. dato seri x marahkan? he he

          Terdetik didalam hati kecil saya kenapa kondo yang sekecil itu yang hanya hanya satu sofa, television, pemain video, satu alat senaman dan satu set meja bulat perlukan pengawasan sebegitu teruk sekali. Ini bermakna setiap pergerakan aisyah diadalam kondo akan dipantau! Sebelah kiri rumah aisyah adalah kediaman dato seri dan sebelah kanan pula kalau tidak silap didiami oleh kedua adik kandungnya. Tetiba saya teringat semula kata-kata dato seri bahawa aisyah pernah buat panggilan kepada polis bahawa dato seri mengurungnya dan apabila polis sampai dirumah (ampang jaya) dato seri maklumkan kepada anggota tersebut bahawa ini adalah masalah keluarga.

          Saya terus ke bahagian depan untuk merokok (seperti biasalah!). Barulah saya sedar selama ini setiap kali saya ingin masuk atau pulang, mama yang akan buka mangga pintu depan gril!

          Kediaman aisyah tak ubah macam lokap! Persoalannya kenapa?

          Part 5 – Apa yang berlaku diantara aisyah dengan saya di President Suite Mandarin Oriental Hotel pada 6hb Jun 2010?

          0
          0
  60. bahterra says:

    sangat sedih baca blog pakcik tuo tak sedar diri ni… asal mama asyik kenyit mata ngn pakcik ni ek??? mcm ex pemaisuri kene sihir.. kalu betol kene sihir ,mesti kene sihir ngn ko pak cik sengal.. sebab dia gila kat ko??? kesian dgn ex pemaisuri.. jumpa manusia cam ni.. yg Fmly pemaisuri pun, asal p mintak tlg ngN org mcam muka tak de seri ni tuk hilang kan sihir?? punya lah ramai ustaz hebat2 kat malaysia yg berlandaskan Al-Quran… untukperkara2 sihir.. tp ngn pakcik yg enth guna apa ni gak p mintak tlg… aduhhh.. sekali pakcik ni yg menyihir ..hahahahaha sengal…

    0
    0
  61. ziraabubakar says:

    sedih dgn umat Islam skrg… mana malumu wahai wanita dan lelaki muslim…

    0
    0
  62. bukan RITA says:

    PERMAISURI AISHAH NIH DAH KENA SIHIR NGN UNCLE SEEKERS NI…TUH PASA LAGU TUH…..UNCLE SEEKERS NI PUNYE AYAT BERLAGAK NAK MAMPOS….MOTIF DIA NAK AIBKAN PERMAISURI AISHAH DAN NAK CAKAP PERMAISURI AISHAH TUH YG TERHEGEH2 DEKAT DIA…KLAU DIE BETUL2 SUKA PERMAISURI AISHAH APSAL NAK AIBKAN PERMAISURI AISHAH??? PELIK

    0
    0
  63. fedzmy says:

    ye ke knpa lain sgt ekkkkkkk…

    0
    0
  64. sengal says:

    woi uncle seekers, hang leh blah…nak bukak aib org…ko tu sah2 nak publisiti murahan…da la bukak aib org…klu muka hensem cam zizan raja lawak xpe gak, muke bersepah…tak tahu malu…kate je dah tak de duit income nak msk……ape motif wat cam nie..

    0
    0
  65. timonsusu says:

    wah kamoo bertudunk, mantan isteri kepade sultan tp…..nape atitude kamo sebegitu? if nk berchenta skali pon nk berpelukan, don try 2 uplode it in da cyber world….haisshh

    0
    0
  66. havockerz says:

    x mcm aisyah pon

    0
    0
  67. kuntum kenyalang says:

    astagfirullahalazim, dunia oh dunia…teringat lagi kes uncle seeker ni menuntut harta bekas isterinya sampai turun naik court, x mustahil kalau dia sebarkan gambar ni kerana gagal mendapatkan apa yang dia kehendaki dari mantan permaisuri…wallahualam

    0
    0
  68. dd says:

    serius aku cakap.aku betul2 geli dow ngan muka uncle biadab ni.geli tahap cipan.n aku pom sependapat yg permaisuri ni kena mandrem lah.doakanlah yg terbaik biar kes ni diadili ngan penuh bijaksana.amin

    0
    0
  69. Rooney says:

    Aisyah ni low class lah.

    0
    0
  70. tak suke seekers penipu says:

    Allow uncle seekers..lu memang tak gentleman, otak sempit, tak matang dan paling penting TAK AMANAH! Dr blog lu ada cakap yang cinta ini “cinta shyy” yang di amanahkan kpd lu untuk lu setlekan. Knp nak war2 1 dunia perihal yang terjadi antara lu dgn balu Agong nie?? lu ada bgtau, mama kenyit mata agar biarkan je apa yg berlaku, sah2 lu tau yg balu Agong ni x berapa sihat di sebabkan “cinta shyy” lu 2..Diam2 sudah la..Mula2 lu nak tlg, then ble papa balu Agong nie campur tgn lu terus kutuk kaw2 padahal ko punye angkara..klu lu x mahu tlg balu Agong nie, dr awal dulu jgn nak terima permintaan keluarga balu Agong nie..dulu tlg,skg melolong..bangang…!
    Kpd uncle seekers..Semoga Allah SWT berikan lu hidayah & igt la,skg nie ape2 hal tuhan byr cash je..hr nie hr lu,esk lusa wa x tau..sendiri mau igt la..

    0
    0
    • Erina says:

      betul tu…sokong sangat2…semoga Allah balas perbuatan si seekers terkutuk tu…(meluatzzzz)

      0
      0
    • bukan RITA says:

      permaisuri aishah kena mandrem ngn uncle tua hodoh ni laa……

      0
      0
      • jane says:

        allah telah berfirman…. “mohon lah pertolongan dari aku..nescaya aku akan menolong mu…” tapi manusia tetap jugak nak mintak tolong dari bomoh la… dari jin dan iblis…. maka siapakah yg harus dipersalahkan jika perkara sebegini terjadi…. manusia itu sendiri….

        0
        0
  71. Miss Independent says:

    Aku rase konfius laaa… Takkanlah kat mamat cmni Permaisuri Aisyah boleh trpikat? Permaisuri Aisyah tu wanita baik2, berperkerti tinggi, ramai kot lelaki yg high class dan high standard nak kat dia, dan yg lebih pnting, lelaki BUDIMAN. Bukan mcm si seekers ni. And kalau betul la cite ni betul (walau aku tak pecaya), si seekers ni berapi2 ckp nak jaga Permaisuri Aisyah, sayang kat Permaisuri Aisyah, tp nape dia buat pendedahan mcm ni? Siap tunjuk gambar Permaisuri tak pakai tudung??? Jagalah kehormatan dia sikit… Walau dia sekarang mantan Permaisuri, tp at least kita masih kena ingat beliau pernah jd Isteri Yang Dipertuan Agong… Pape pon aku still konfius dan tak berapa nak pecaye cite nih!!

    0
    0
  72. tomey2 says:

    muke pokcik ni macm pathmanaban yg bunuh sosilawati tu la…tul x korang sume??hahaha

    0
    0
  73. kiko says:

    btl ke ct aisyah?? ish! mcm tk cy jer…tp knp jd g2? terdesak ker? tp npe g2? npe dgn bj g2,berpeluk g2…tp btl ker ct aisyah?? klu ler btl….mmg btl2 dhsyt ler….dlu tgk ok jer….siap jd admire lg….tp klu dh jd gni…..mmg sadis ler…

    0
    0
  74. siti says:

    klau depa bercinta pon .. apa salahnya .. kan aishah tu janda .. takkan lah nak idup membujang sampai mati .Mungkin selera dia org mcm uncle .. doakan saja kebahagiaan mereka ..

    0
    0
    • tomey2 says:

      kot ye pon nak berchenta cik siti, jgnlah daring melamapau2…kan belom kahwen…agama tarak kaaaaaaaa

      0
      0
  75. ~no name~ says:

    gilaaaa laaarh manusia zaman skarang..
    xnak ckp bnyak diri sniri pn bnyak kurangnya
    tp ni x leh blah smpai aibkn org
    xtaw lar mnipu ke x
    ALLAH MAHA MENGETAHUI
    haisshh drama btol!!!
    geli haku!

    0
    0
  76. gosipgurl_fea says:

    Ya Allah….. hot story begins… apapun Uncle ni memang keluarkan cerita mcmni mungkin sebab dia dah tak nak hidup.. mesti dia ada masalah.. someting worng kat mana2 lah … :(

    0
    0
  77. antoooo tkot says:

    enth pompuan mne2 dikutip dia kate mantan permaisuri…
    agk selekeh…… sajerr la tu wat citerr coz antu x nk kuar lg… tkot tgk uncle rmbut pnjg d mcm antu…

    0
    0
  78. sarah says:

    aku rs uncle seekers nie dh wat aishah nie tunduk kat dye.kalu dye tu baik sgt,dye xkan aibkan org.dye pun taw kan sape aishah tu.

    0
    0
  79. tom says:

    mungkin ni keja org lain nak burukkan nama aishah dan uncle ..tunggu saja kenyataannya .. wartawan ooo .. wartawan .. siasat sikit ..!!

    0
    0
  80. Bom aTOM says:

    Uncle ni dah mcm bomoh2 yg kita selalu baca dlm paper. Konon2 ‘pulihkan’ pesakit, lepas tu dia pulak yg mandrem & ‘pakai’ pesakit tu..

    Entahlah..yg pasti mcm ada motip tak baik jer pendedahan ni.

    0
    0
  81. sarah says:

    aku rs GERAM GILER DGN UNCLE SEEKERS NIE!!!! dah la ko bomoh2 aishah nie,pastu ko wat cter aishah ni tergiler2 kan ko.ko lak yg konon cari mcm2 care nk elak aishah nie.wekkkkk! dasar nk publisiti murahan.anyway aku tgk muke ko bhgia je tngkp pic dgn aishah ni.

    sape2 tlg la selamatkan aishah ni dr bomoh2 uncle seekers.kalu x lagi truk la…..

    0
    0
  82. yuna sada says:

    All I want to know is, apa motif dia reveal cerita ini.??
    publicity murahan?
    n one more thing, I am pretty sure, kalau benarlah perempuan itu mmg mantan pmaisuri agong, aku pcaya yg dia dsihir.
    ~wallahualam~

    0
    0
  83. budak chomey says:

    aku tgok muka uncle pon geli. mnakutkan. sah2 muka penipuuuuuuuuuu!!

    0
    0
  84. kentang putar says:

    OMG ….mmg tak percaya…mesti ade muslihat…jahatnye…kalo ko cinta ngape snggup ko blogkan menda ni…ish..ish…mngkinkah…

    aku baca blog dia sgt dsyat…mcm yg pempuan tu dah x keruan…kalo muka ko mcm tom cruise, ade kemungkinan aku makan sket dongengan ko…tetapi …
    oh my my …
    tak bleh pakai punye worang…

    0
    0
  85. seker sengal xqueen bodo says:

    macam gampang jerk…bdow giler betina nih…

    0
    0
  86. sakura says:

    korg semua perasan tak dlm blog die, pakcik nie rapat dgn ex permaisuri agong nie, kn ke lepas die ni ubatkan ex permaisuri agong nie! nie mesti ade “something going wrong somewhere”! aku rs mesti die kuarkn “bende” lain, then masukkn “bende” lain!

    0
    0
  87. minamie says:

    tula…ape tujuan ‘uncle’ ni nk expose bende nie??
    nak bagi seluruh dunia tau?? kalau betul mcm ape yg die ckp ‘to seek the truth’….nie bkn untuk cari kebenaran, tapi untuk timbulkan kontroversi (istilah yg lebih bagus FITNAH) dgn timbulkan permusuhan….islam mengajar tidak boleh membina permusuhan, apatah lagi sesama islam….
    yang musykilnye betul ke “uncle” nie benar2 mengamalkan cara hidup islam…. letak gmbar yg bukan2…gmbar ppuan2 seksi dlm part 5 blog die tu pun ape motifnye?? rasenye xde kena-mengena pun dgn kisah cinta die nie, kononnye….
    ‘uncle’ nie mmg xbetul la orgnye….i mean bukan gile…cume die nie bkn manusia yg betul2 ikhlas….
    mungkin die nk nama je kot….yela sbb skrg nie pun jarang2 (mungkin langsung da xde dengar) name die di sebut2 media…. mungkin gosip nie dpt menaikkan nama die setanding fasha sandha yg penuh dgn kontroversi hangit tu…..so, die nk lagi hangit la….sbb kononnyer bercinta dgn ex-permaisuri agong……KAN GEMPAK SATU MALAYSIA…!!!

    0
    0
  88. boobell says:

    hmm aku xphm la uncle seekers nie..
    xbaik die buat mcm nie, die dh memalukan permaisuri..
    klau ye pun bercinta xpyh la nk heboh2..
    kan low profile lbih baik..
    aku rase xpyh la die nk gempar gempor kn hal cinta dorg nie..
    cube klau die bercinta dgn NYONYA JUAL KANGKUNG, agak2 die nk x bgtau satu DUNIA x, nk tulis2 kt BLOQ x??????? mesti TAK kan?? nampak SANGAT KAU NIE NK CARI PUBLISITI MURAHAN..
    tau la KAU TU X FAMOUS PUN ! harap kan show SEEKERS kau tu TAK PEGI MANE LA WEYHH!
    ishh aku turut simpati dekat permaisuri.. uncle seekers tu yg TERHEGEH2 kt die..

    0
    0
  89. miss x says:

    semacam je laki ni.aisyah tu bukannya tak cantik.takkan dia nak kat laki mcm ni kot…ensem pun tak, nk kata peribadi baik pun rasanya takla sgt (kalau baik takdela kuar pic2 ni kan)… aisyah ni kena mandrem ke

    kalau betul dia syg aisyah ni, patutnya dia jaga maruah aisyah.bukannya pamer cerita2 kt blog..tulis ayat geli2 ni.nk cari publisiti ke uncle?

    0
    0
  90. LoLita says:

    bodoh ne die neh..

    0
    0
  91. Anisya says:

    Rupanya…cam tu muka permaisuri aishah x bertudung…mampu cakap…hahahahaahahahahaahahahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahhaha……………………………..

    0
    0
  92. chelsea says:

    da bca da…bala xiallll giler r uncle ni..klau btul2 jga amanah,aurat Permaisuri pun 1 amanah,bkan bleh tyg2 cm org bodo cmtu,peluk cium slam,ellooo,kau tu suami SAH dia kerr??da tau da dia yg wat,ko nasihat la,yg ko duk diam tu apsal>??…bodo btul..pendedahan konon..to seek the truth??poorahh..bnyak lgi cra lain yg ko bleh wat slain POST dalam blog kau…nsib aku tak pernah tergila2 cerita seekers ko tu..ko ingat Permaisuri nak sgt kat ko kerr??dia pun nk mntah kott,tpi dia than sbb dia kna SIHIR hantu mna ntah..plezz laa,trik blik smua cinta syhhh ko tu..da mcm novel smpah..aku ksian giler ngan Permaisuri..sbb diaibkan..ko sng2 je nk aibkan orng..ckp bab akhirat la..yg aib tu aphal plak..sengal n sial..

    0
    0
  93. boobell says:

    uncle seekers???
    layak ke panggil uncle???
    patut nye pggl JANTAN SIAL XDE MARUAH YG SUKE MEMALUKAN ORG..
    TULIS AYAT LUCAH2 KT BLOQ!
    KAU MMG DH MELEBIH2..
    KAU MMG MCM SIAL LAA..

    0
    0
  94. Piston Pecah says:

    owh..cinta terlarang!

    0
    0
  95. julia sandra says:

    anak sape lah uncle seekers…
    malang sape yg lahirkan dia nie…
    kena sumpah seranah org je…alahai..dah2 lah aibkan diri sendri….

    0
    0
  96. Miss EEEE says:

    Xqueen ada pension beribu ringgit sebulan tak kan pakai tudung rm10 and tshirt chow kit. Imposter giler glamor.

    0
    0
  97. julia sandra says:

    uncle ni banyak bela hantu…klu betullah ppuan tu ex -permaisuri agong ….x mustahil dia sihirkan ex-permaisuri agong

    0
    0
  98. nameless says:

    no worries..Photoshop effect oni..

    0
    0
  99. miss suka masak says:

    aku macam xleh nak terima r semua nie!!!!

    xleh!!!!

    0
    0
  100. miss suka masak says:

    aku sgt2 pasti ada something wrong somewhere lar…

    mcm cite lam novel y aku slalu baca lak…

    tapi kes nie ntahla…..

    xtaw la…

    cam nak cari publisiti murahan pon ada gak….

    tapi lau nak diikotkan..

    sihir 2 mang wujud walaupon pada zaman it nie…

    ak bpengalaman lam hal2 camnie…

    tgk pada pic nie n baca penulisan dat guy ak sgt2 pasti ada something y blaku..

    juz wait n ccccccc….

    0
    0
    • nurelle says:

      i bru bce sume part2 tu..
      sgt tah pape n publisiti murahan…
      gle r c pakcik seekers tu..
      tah2 imaginasi die je..
      yerkk…

      0
      0
      • miss suka masak says:

        taw xpe…

        ada y xkena nie….

        harap kedua belah pihak tampil beri kenyataan…

        xleh caye sgt dgr sebelah pihak jek..

        nie kes da aibkan owg len nie….xbaik…

        0
        0
  101. perantau lesung pipit says:

    arrrghhh!!!!!!!!!!!stoppp!! aku xleh trima ar sume nie..dari part 1-5 die duk poyo jer perasan aishah ske die,giler kat die,dah kalo ko xske bla ar,jgn aib kan die n family die bongok..konon tulis dari keturunan rasulullah,then nape ko bukak aib org?????

    0
    0
  102. nanananana says:

    amboiiii..miss suka masak nie..expert la….novel apa yg awak bca smpai tau ada smting wrong somewhere..hahahahahaa…..bca dh blog dia nie..stail tulis mcm betol apa yg berlaku….tp agk megaibkan nk jaja kisah sndri pda org rmai…n org yg diabkn bkn calang2 org…klo stakat tak puas hati ngn bapak si punya tak perlu la nak tulis mcm dia tak bersalah apa2..sedangkan dia pon melayan juga..’diamanatkan’la konon yer…wat a joke….

    0
    0
    • miss suka masak says:

      nanannanana

      if awak baca blog dat guy…

      part1_part5…

      awak akan faham napew saya cakap camnie….

      im really sure….

      ada something y xkena…dats all.

      full stop

      0
      0
      • Bukan Artis says:

        Sape yg ‘amanatkan’ dia suh g bercinta ngan Aisyah pn xtau…mmg keji ungka nih…dlm dok bercerita kisah cinta dia tu sempat lg selit unsur lucah dua pompuan biru tu (Gilo ko apo?)…Aku pn yakin Ungka ni nk mencapap je dgn reveal citer ni akan ramai pengunjung blog dia, dh naik rating pengunjung, bykla duit nuffnang ko ye ungka…mmg ms Seekers kt TV7 pn aku x layan, mcm merepek je, lg best aku tgk Ilmu Alam Ghaib TV3 tuh. Ala, takat belanja minum pn nk heboh bgtau org…padanla muka kau, dah kau gatal nk g belanja org tu sape suruh?! Baikla konon, tp x ikhlas, dh awal2 plan nk wt modal blog goblok ko je.

        0
        0
        • Bukan Artis says:

          Dekat part 6 tu kemain bangga lg dia tls bilangan pengunjung blog dia yg mencanak…x kisah komen tu pro ke kontra janji rating naik…ade gak cara keji naikkan rating ek…tu la seekers dh x laku…Aisyah suh anak menantu ko panggil dia ‘bonda’ ke ko yg suruh sbnrnya? Aku tgk muka Ungka ni xde ‘nur’ cinta lgsg…cemana ko blh gelarkn hubungan tu ‘cinta?’….klu org rajin solat, kurang2 muka berseri gak tgk wlu x lawa…tu la asyik dok tangkap antu sgt kn?!

          0
          0
  103. jimmy says:

    what the heck?!! aku pun xleh terima semua ni!! apa nak jd dgn malaysia ni wei! :(

    Moga2 dijauhkan perkara yg x elok dr tuanku siti aisyah

    0
    0
  104. hana says:

    ewwwwww uncle seeker = attention seeker sounds good fit sngt!

    btw xtaw ap motif de tp bajet hot x hengat cm aisyh ni trhgeh2 gler nk kt die n ap point de bkk aib org smpi cm2 skali…klu x suke apsl lyn…mrapu btul serious attention seeker pk cik ni!

    0
    0
  105. rara oh rara says:

    plik la p’sonaliti p’maisuri agong nih!!

    0
    0
  106. T_T says:

    orang tua tu membela.dasar tak sedar diri.gila nak mampos agaknye.mandrem aishah tu habis2,pastu claim aishah syok kat die.ajegile punye langsuyor.

    0
    0
    • ain says:

      sape ntah yg nk pcaye cite mamat haprak nih. siap promot GRO lg.ayt geli nk mmpos. malu konon..ntah2 dh bape pompuan die blikan bju n sua dlm.bongokz

      0
      0
  107. MADDY says:

    UNCLE NI DAH LA PENIPU,JGN PERCAYA LA WOI…MUKA DIA PUN MUKA PENIPU…
    ADA KE PERMAISURI SYOK KAT DIA???APA YG DIA ADA???MGKN PAKAI HANTU RAYA YG MENYERUPAI PERMAISURI..KAH3…BONGOK!!

    0
    0
  108. deelord says:

    Perangai pakcik ni mmg kurang ajar, dulu dia penah sound Dato Fadilah Kamsan dlm rancangan debat bersama Linda…mcm sial lagi

    0
    0
  109. miss_pinky says:

    GILER LER PERCINTAAN ORG2 TUA NI,HAAHA.

    0
    0
  110. yanni says:

    serious aku nak muntah tgok muka uncle ni.pening2

    0
    0
  111. phreak-id says:

    apa motif la.. sungguh tak faham aku. dia giler glamour ke atau nak aib kan orang ke atau apa? sungguh tak faham..

    0
    0
  112. cantik ker? says:

    OMG!!!wakakakakakakakakaka

    0
    0
  113. hak hak says:

    Gile la. Aku boleh plak bace cite tipu dari part 1-6. dlm bape kali aku bace, bnyk kali jugak lak termuntah tgk muke uncle yg mcm penyamun serta punye misai bak perogol. tp rumusan ke-6 enam cerite : si penyamun ni dah sihir si queen ni aku rasa. kalo baca blog si misai bak perogol ni, boleh pasan yg dia punye auta psl aishah bnyk sgt smpai boleh nmpk betapa buruknye perangai aishah tu.

    0
    0
    • miss x says:

      misai bak perogol? huhu lawak gila baca tp sesuai..agak2 apa la perasaan aisyah bila baca blog misai bak perogol ni

      0
      0
  114. ecah says:

    Jaat si0t pakcik hantu ni..K0non2 aishah tegile2 kan die..Bajet bag0s k0non..Memang aty busukk!!Kal0 x,die xkn canang2 kat 0rg cani..Gile glamer!!

    0
    0
  115. tara pa pa pa says:

    err mana 1 laki, mana 1 pmpuan ni?
    hahaha
    ish segan la tgok gambo peluk2 dorg ni,
    dh kawen ke??

    0
    0
  116. bukan manohara says:

    ungka seekers dgn rambut kejung tak hengat memang jenis berlagak,macam best aje percintaan nyer….ala2 Lady D dgn Dodi Al-Fayed….motif???tak paham la…maybe dah nyanyuk kot….

    0
    0
  117. aduh..cannot go la dorg ni…aduiii

    0
    0
  118. lautman says:

    tgk jelah…nk ceramah pegi masjid ler.TEKAN like or dislike udahlah…Kalian jaga Bini sendiri jer.Almaklum lah Luar pakai tudung, Dalam sendrir yg tahu…

    Salam

    0
    0
  119. cattlesue says:

    uncle psycho yang bangang…..jahat dow uncle nih….

    0
    0
  120. naza says:

    erm… aku rasa permaisuri siti aisyah ni ada masaalah ni…kalau dia sihat dia takkan buat macam tu,. nak pandang pakcik seekers ni pun dia x hingin. janganlah buat andaian macam2. sebab ahli keluarga saya ada yang sakit, perempuan yang dia mustahil nak tgk pun dia tergila2.sampai nak kawin dengan perempuan tu. last2 bila berubat semua baru dia tersedar and jadi normal balik

    0
    0
  121. naza says:

    . kalau tak dia tak akan pandang pakcik seekers yang muka bujur bak tepak sirih ni.. sbb saya tgk penampilan permaisuri..cara permaisuri layan pakcik ni sampai suruh pilih pakaian dalam nya. depan mak pakcik ni pula tu..macam di luar kawalan. dan rumah nya pun ada cctv. macam family permaisuri tgh jaga dia. bukan kerana pakcik ni. jangan nak perasan okey!!!!!!saya marah sbb saya sayangkan permaisuri. percayalah wahai semua…permaisuri kita buat semua ni diluar kawalannya.

    0
    0
    • YUP AKU SETUJU..

      CARA APE YANG DI CERITAKAN..

      SEMUA MACAM DI LUAR KAWALAN…

      NAMPAK MACAM 100% DIA DIKAWAL OLEH SESUATU

      DPERMAISURI PON NAMPAK XTERURUS..

      MOGE TUHAN TUNJUKKAN KEBENARAN….

      ” KAMI SAYANGKAN PERMAISURI KAMI ”
      kalau memang ia berada di tempat yang betul..

      0
      0
      • kucing comel says:

        selamatkan lah permaisuri dari cengkaman uncle hantu ni.

        0
        0
        • naza says:

          maybe penyakit permaisuri aisyah sama mcm abang saya. sanggup lakukan apa saja untuk orang yang dia suka. dah x kisah sesiapa pun dan memalukan dia pun dia ok lagi. aku tak boleh blah ngan gambar yang mantan permaisuri peluk pakcik mereng dari belakang. aku tgk pic tu pun aku tau mantan permaisuri tgh sakit.tetiba nak men peluk2 apa kejadahnya kan?

          0
          0
  122. donlye says:

    Baru je lepas baca dis article together wif the blog entry..there’s only one thing yg wat me wonder apsal smua scene ada gambor ek dah mcm nak wat drama lak xpun cm ada sesi photo shoot..yela kalo jumpa sesaje nape setiap kali jumpa nk amik gambar kan kan kan..pelik tapi benar..sekadar pemerhatian..hehehe

    0
    0
  123. budi says:

    dua-dua makhluk ni segeralah bertaubat.dah kawin ke ni..

    0
    0
  124. bukan manohara says:

    tapi uncle ni suka kalo bab2 yg berkaitan dengan perempuan,,,,,personally sy penah jumpa dia….tapi seperti biasa dengan perangai romeo yg tak ubah2…pantang nampak yg dahi licin mula la nak rembat….dah2 la uncleseekers oi…uncle ke ungka???kahkahkah…

    0
    0
  125. aku serius says:

    look alike & both got moles.. Arrgghh.. malas lah nak pikir

    0
    0
  126. yana says:

    Superimpose la ni..gambar nampak pelik sangat………..apsal jantan ni berani wat camni…gila glamer ke hapa………

    0
    0
  127. buku ijau says:

    maybe BEAUTIFULNARA should delete komen from datuk..x perlu membuka keaiban orang….

    0
    0
  128. HAHA says:

    ngok nyer pokcik seekers.. dah la belagak, jumpa kat luar pun sombong nk mmpus.. mcm la org kemaruk sgt nk dtg kt dia.. muka besepah.. sesuai KAWIN ngn RAJA AZMI la ko ni….. bwekkkkkkkk!!!

    0
    0
    • naza says:

      keke nak ke raja azmi yang perasan lawa tu dekat pakcik berambut kejung ni. then, nak ke pakcik kejung yang perasan hensem ni dekat makcik tua yang perasan diri muda tu. dua2 sama PERASAN

      0
      0
      • HAHA says:

        blm dipertemukan lagi blm tau.. hihi dari kerana mata… lalalala

        0
        0
        • naza says:

          awk g tegur dia ke sampai tau dia sombong??perghhhhhhh……..dah tau dia tu munguk jangan di tegur len kali

          0
          0
        • HAHA says:

          x tegur pun.. masa tu dh lama.. terserempak ngan dia, senyum je pun, dia blh tenung ngn muka belagak pastu blah…. mayb dia pikir “ko org biasa je, nk senyum ngn aq pehal” adehhh sib baik la diri ini blh sbr taim tu…

          0
          0
  129. Kuncu_jahat says:

    Ishhhh cam geli je…sorila kalo ade org yg xsuke dgn comment akuni… tp apesal mantan permaisuri nk lak kat org cam mamat ni?? pastu.. mamat ni sape? mnta maaf ckp.. buruk seyhhh… rasenye makcik cleaner pejabat akupun xselera tgk dia.. ni kan plak mantan permaisuri… yaksss

    0
    0
  130. maya says:

    Yang penting ‘ I HATE UNCLE SEEKERS’..
    G jahanam la ngn cter murahan die…

    0
    0
  131. emilda says:

    aku rase ni bukan ex queen laaa….serious ni makcik ntah mane2..

    0
    0
  132. geli geleman says:

    biar betik.aku x caya lgsg.uncle ni mesti ada agenda tersembunyi.tumpang glamer ye pokcik?

    0
    0
  133. MomokPanggilAku says:

    Buang masa aku je baca cerita MAMAT HAPRAK niee..!! PEERRGGHH…….!!!!!

    0
    0
  134. sueann says:

    Astagfirullahalazim….! berastagfar aku tgk gmbr nih. aku memang dari dulu menyampah tengok si Ungka ni especially mas dia dok cita2 pasal mencari hantu tipu dia tu. yang kononnya rancangan “haunted” kat astro tu tiru dia. muka memang muka penipu, penyangak, pembohong. Kalau benarla itu Permaisuri Siti Aisyah sungguh mendukacitakan. Dan aku bersetuju besar kemungkinan ada yang xkena. Memang org yang dimandrem ni selalu akan lupa diri, lupa keluarga, lupa segala2 sekeliling dia. Apa yang dia nampak hanyalah org yang mengsihirkan dia. Yang benar hanyalah orang itu, dan pada pandangan matanya dan akalnya hanya orang itu. Mungkin di blog dia boleh cakap bukan duit yang dicari tapi itu la maksud yang tersirat. orang jahat xkan mengaku dia jahat dan xkan mengaku dia akan buat jahat. Ungka Seekers nih memang gila glamers. Aku pernah tengok dia marah Dato Fadzilah Kamsah dalam rancangan Linda Onn tu. Dalam jiwa dia dah dikuasai syaitan agaknya. Apa pun aku doakan moga Allah melindungi Permaisuri Siti Aisyah dan juga mendoakan kesejahteraan baginda. Di harap Ayah dan Ibu Tuanku dapat pulihkan baginda segera.

    Dan pada Ungka tu moga kau dilaknat allah.

    0
    0
    • naza says:

      ingat lagi dia tanya dato fazilah kamsah tu “islam ke tak ni?” something like dat lah.tapi relate dengan soklan tu. eh eh macam sial. pas tu dato’ fadhilah kamsah senyum saja.

      0
      0
      • yup.. aku pon penah tengok…
        sejak aritu hati makin membuak2 bencikan dia dow..

        cube cari balik pasal video dia marah datuk fazilah kamsah 2 wei…. nak tgk….

        0
        0
        • naza says:

          cakap dia macam dialah paling pandai. dato fadhilah kamsah pun malas nak layan budak mereng tu. macam mereng dok carik antu. muka pun dah macam hantu

          0
          0
      • darlingseven says:

        wey..betol ke?nak tengok lah vid tu..

        0
        0
        • perantau lesung pipit says:

          darling alaa type je uncle seeker tu then kuar..siap kantoi lg..surah pertama dlm quran surah Al-baqarah..pd hal Al-fatihah..hahahahahaha..mmg xbaca quran die nie men ckp jer..huhu

          0
          0
      • perantau lesung pipit says:

        a’ah aku pun baru tgk dlm youtube,ade die tnyer dato’ fadhilah camtu on live plak tue..siot ar die..

        0
        0
        • naza says:

          aku tgk dato fadhilah kamsah dah marah…tapi dia sabar saja. sbb dia tau kalau dia marah2 tak guna. dato’ marah sbb pakcik mereng ni memprgunakan ayat Alquran. boleh pulak tanya dato’ tu org islkam ke tak! KAU ILMU TAKAT MANA NAK TANYA MACAM TU BUDAK BIOL!BANGANG PUNYA ORANG

          0
          0
        • perantau lesung pipit says:

          naza a’ah dato’ fazilah sabar je,yg xleh tahan siuncle toyol nie siap tnyer dato’ marah??siot jer soklan die..yg you tube die merapu pontinak=bitches lg ar,kantoi malu besar..die nie cam org skolah je..

          0
          0
        • perantau lesung pipit says:

          erk salah type,cam org xskolah!

          0
          0
        • hothotheat says:

          ak ta tgok lg r vid die tnye soklan bodo tuh ngn dato’ fadhilah kamsah….bole bg link ta weyh..

          0
          0
        • perantau lesung pipit says:

          hothotheat..ko type jer uncle seekers kt google terus kuar video tu terpampng tajuk uncle seeker biadap..

          0
          0
        • naza says:

          hothotheat aku click like kat nama kau sbb gambar pasport tu kelalar lah…ekekek

          0
          0
  135. cik oren says:

    giler, tah pape. ada ker ngaku dia diamanahkan utk jg siti aisyah? wtf? sape yg bg amanah tu? ish3! dunia…

    0
    0
  136. seekers says:

    ankel seekers ni penyihir… aisha ni mangsa sihir angkel ni…korang sendiri tau sape ankel ni sebenarnye

    0
    0
  137. pwincez says:

    huhu.. susah nk caye…

    0
    0
  138. Sweet Hunny says:

    OMG!!!mmg terkejut abes lah…ex-permaisuri nie kena sedar dia org biase jer dulu n den kawen dengan Agong br merasa jd permaisuri den ex.jgn lah wat mcm nie t rosakkan imej sendiri + klu dia still dpt elaun atau per2 t tak pasal2 kena sekat bagai:D tp tgk muka si jantan muka hampeh nie kan mmg tak caye lah ex-permaisuri leh tangkap lentuk kat dia yg cam ungke jadian nie…eee!!! mmg lah semua perempuan sama ada naluri untuk dsyg n dicintai tapi cari yg elok n setaraf sket.ni mmg sah2 mandremmm!!!bodo punya ungke suka cari publisiti murahan!!!

    0
    0
  139. ramona flower says:

    xpercaya.terkejut sgt.tp ni mmg SITI AISHAH la sbb dulu penah jumpa dia kat restoran Jom Bali.dah mmg gemuk dan selekeh pun.

    0
    0
  140. maya says:

    hahahaha…i like komen kowg…
    ungke nih mang suke wat publisiti & statement murahan…
    contoh statement murahan yg aku engt smpai skrg ialah statement pasal ‘hantu’ vs dato fazilah kamsah…kehkehkeh…

    0
    0
  141. akulahpompuanittew says:

    Konpem mantan permaisuri Agong dah kena mandrem!!psycho pny ankel sikes!!!!

    0
    0
  142. xkyn says:

    buruknya taste siti aishah. betul ker ni. gambar 1st n last tu mcm xnak caya jer tu SA.

    0
    0
  143. joe says:

    ak ase mcm si pompuan nie kena pukau kot…xkan ler blh terlalu gila kat mamat hodoh nie camtu…tp lau btul ler cite nie, mmg hancuss ar jiwa rakyat yg slama nie anggap pompuan nie antara yg terbaek…perghhh

    0
    0
  144. bukan manohara says:

    tapi mmg betul masa masa rancangan live “BERSAMA LINDA ONN” nampak sgt ungka tu emo dan macam nak tunjuk dia tu bagus sgt2….poysss nak mampus sehhh….tapi yg bestnye DATO DR FADZILAH KAMSAH nampak sangat cool dan tenang bila si ungka giler ni mengamuk macam masuk antoo belaan nyer…huhuh…bertaubat la ungka seekers….

    0
    0
  145. KakLong says:

    Iyeekk…tgk muka pun aku dah nak muntah..
    kalo betul ex queen tergila2 kan dia, msti mamat ni yg guna2 kan dia…yess..smthing “wrong” with her..and he’s taking advantages of it..
    poorraahhh…

    0
    0
  146. asila says:

    aku tengok bekas permaisuri aisyah nie nampak sangat tak terurus, macam ada yang tak kena nie, mcm ada kebenaran jangan2 dia dah kena sihir oleh c ungka nie… takkan sampai begitu perlakuan aisyah.. kesian tengok mcm dia sakit nie…. ramai manusia mengaku bomoh dan ambil kesempatan berhati2lah….

    0
    0
  147. Y says:

    klu betul sekalipun kisah diorg nie,aku rse diam2 sudahla,wtpe nk hebohkn 1 dunia, uncle nie mengundang pelbagai jenis masalh bkn takat kt dia tp keseluruhannye,dia xpela katanya xkisah pas kua cita nie kena hukum ke ape,tp pernah x dia pkir pe terjadi pada si perempuan n ahli keluarganya?sarang tebuan jgn di cucuk,teruk padahnye..aku xbrani nk komen bnyk klu artis xpe,ini permaisuri beb jgn di bawak main perihal di raja nie.

    0
    0
  148. caca.. says:

    mgkin kte dengar dr sebelah pihak…… klo di beri peluang kt queen bg kenyataan lak cmner… br la kte tau hal y sebenar… tul x?

    0
    0
  149. kepohno1 says:

    aku x kesah kalo die nk bcinte or dah kwen..tp x pyh le nk wat publisiti murahan oi uncle…org len sebok brahsie ksah umah tngge n pcintaan die lak bleh wat blog siap ade volume lg tu..x leh blah..muke mcm antu…

    0
    0
  150. adehsakitperutku says:

    setiap manusia layak utk mencintai dan dicintai.. Lgpun itu mmg fitrah manusia yg dijadikan Allah..
    tp yg aku tak pahamnya.. knapa dia mcm membuka keaiban Her Royal Highness..
    nak memburuk2 kan keperibadian org.. nak tunjuk bagus ke?? dia rasa cm bagus kot konon2 permaisuri tuh syok sgt kat dia.. tp bila tak jadi, buka aib org tuh..
    kalau dia betul2 ikhlas, dia takkan reveal benda yg boleh menjatuhkan maruah org yang dia benar2 syg..
    Giler glamer!!!

    0
    0
    • sueann says:

      Agaknya sebab dia minta duit dengan ayah SA tu xdapat kot tu yang dia expose trus gambar2 nih kat public. kalau dia seorang yang jujur dan “kononnya” diamanahkan untuk menjaga SA xkan la dia sanggup buat expose cam ni…orang yang baik dan jujur dan amanah xkan mengexpose aib orang sewenang2nya..sampai ada “part-part” pulak tu..and then kat bawah part 6 tu siap note..blog nih dah smp beberapa ratus hit..nampak sangat dia sengaja…kurang ajar punya jantan…

      0
      0
  151. lalalala says:

    Mahkamah Syariah: Lafaz cerai taklik Uncle Seekers disahkan

    KUALA LUMPUR: Lafaz cerai taklik yang dibuat Syed Abdullah Al-Attas yang lebih dikenali sebagai Uncle Seekers terhadap isterinya, Mardziyaton Darus, tiga tahun lalu, disahkan Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam.

    Hakim Syarie Mohamad Fauzi Ismail mengesahkan lafaz ‘kalau tak bagi atau serahkan Syarikat Manja dalam masa seminggu, jatuh talak’ sebagai sah dan sekali gus menjatuhkan talak.

    Terdahulu, Mardziyaton yang juga pemilik Women Aspiration Sdn Bhd yang memasarkan produk jenama Manja, memberi keterangan berhubung lafaz yang dibuat pada Julai 2003 di rumah ibu bapanya.

    “Ketika kejadian saya tiada di rumah. Syed Abdullah datang bersama ayah (Syed Hussein) dan bapa saudaranya (Syed Fuad). Ibu saya (Tengku Mardzi Tengku Ismail) dan bapa (Ahmad Adnan Mohamad) yang mendengar lafaz.

    “Selepas kejadian lafaz itu, saya tidak berjumpa Syed Abdullah dan saya juga tidak memindahkan nama atau menyerahkan syarikat itu kepadanya. Saya hanya berjumpanya ketika kes ini difailkan,” katanya.

    Syed Abdullah yang juga Ketua Penyiasat Paranormal Makin Abadi Sdn Bhd (MASB) bernikah dengan Mardziyaton pada 30 April 1994 dan mempunyai seorang anak lelaki berusia 10 tahun.

    Mardiyaton yang juga dikenali sebagai Kak Manja tidak membuat sebarang tuntutan dan beliau diberi hak jagaan anak.

    (source: mesra.net)

    ececeh dlu bini lame diceraikan sbb nak company die..abestu skg ko nak ape lak dari mantan permaisuri?duit???

    gilo punye orang

    0
    0
    • i am xoxo says:

      suke awak punye pendedahan….nampak sgt laki nih gile duet….habis kalo bnyk pompuan cun kt luar sane, nape permaisuri gak yg c ceplos nih nk kn? mestila sbb DUET.DUET.DUET.RINGGIT.RM

      0
      0
  152. scorpioncat says:

    x salah nak becinta waima raja permasuri or sultan sekalipun… tp jgn lah sampai anda mengeluarkan gmbr yg menunjukkan keadaan yg boleh menimbulkan cerita x baik..kalau betul x ske ngan CT Aisyah tu, anda blh berterus terang ngan dier… x perlu lah layan berlebihan sekiranya anda tidak berperasaan sama seperti dier..
    kasihanilah aisyah… jgn diaibkn dier.. cukuplah gmbr xmenutup aurat itu (sbb kite maklum aisyah bertudung).

    lbh baik anda patahkan hatinya skrg drpd melukakan dier kemudian hari (sekiranya betul anda tdk suka dan menolak dirinya).. kerana kesannya lebih teruk.. kasihanilah aisyah walau anda membenci bapanya..

    0
    0
  153. intan rohaiza intan says:

    tahniah …

    0
    0
  154. wina says:

    yuck ! geli doe bace belog ankel nih . ayat dye btol2 cam nak malukan c aisyah ni . euwww

    0
    0
  155. bella hot says:

    permaisuri pakai baju kelawar..hehehehehe……

    0
    0
  156. xkyn says:

    harapnya SA cepat tersedar dan tinggalkan funckers ni. biarla jantan ni burukkan apa dekat siti aishah, aku xkisah

    0
    0
  157. erin says:

    aku tgk muka uncle seekers ni muka mintak pelempang je…

    tang mana yg menarik pun ntahla…

    0
    0
  158. midori chan says:

    aku pon agak aisyah ni dah ke mandrem ngn ankel seekers ni kalu x xkn la sampai cam2 jadik nye..ankel seekers mmg saje carik nahas..tgk muka pon cam xpenah kene wuduk..hohoho

    0
    0
  159. sape sape la says:

    Woi uncle,ko nak marah bapak die ugut ko la ape la…ko tgk la rupe, perangai,aktiviti ko tu skt…kalau aku ade anak pun aku xbg nk berkawan dgn org cam ko..ade ke org nk berlari2 anak kejar org kalau x kerane die kene mandrem??byk dh kisah aku dgr n tgk psl mandrem2 nih..ni salah satu kes..

    Ckp tolong sembuh la ape la…ko igt org nk caye aishah ni gile sgt nk ko naturally??mak bapak mane yg nk anak die jahanam kt tgn org mcm ko ni?xabih2 prsn…

    Bole blah la…benti2 la rosakkn anak org..harap ade la org2 alim bertanggungjawab nk pulihkn rohani siti aishah ni..insyaAllah..

    0
    0
    • HAHA says:

      dh bc critera cinta syyy ACIK SICKERS ni… rs cam melampau sngt plak sbb dlm crita dia tu pmaisuri terlalu gila bayang smpai sehari lebih 3x cal atau sms pastu siap merajuk berlari2 anak.. apa ke he?.. rsnya mmg dh kena mandrem.. truk sgt nmpknya, jmpa je cium tgn n pipi acik sick ni di khalayak ramai plak tu.. pastu siap peluk2.. aduhai tlg la bantu. something wrong happened to her..

      0
      0
      • i am xoxo says:

        ade g aku nk tambah…bl aisyah cal buat loudspeaker kunun2 nk mkn sambil ckp la…padahal nk bgi semua org dgr aisyah merengek2 kt dia. xtau ka ada alat yg bernama headfon? o c ceplos nih dok dlm zaman 1700?

        0
        0
  160. budi says:

    ada yang tak kena nihhhhh…

    0
    0
  161. may says:

    apa motif pendedahan PAKCIK SEEKERS!

    0
    0
  162. ekien daus says:

    eiiiii…cm super impose jerk..badan mcm milik org len…xkn lah pemakaian mantan permaisuri agong mcm tu…x melambang kn keperibadian lngsung…

    0
    0
  163. Hany says:

    habis aku baca part 1 smpai 5, sbb org yg dia aibkan bkn calang2, so aku nk tau gak apa the truth yg dia nk seek tu. but reading from his jurnals, something seems off, somewhere. tak reti aku nk point out kat mna dia punya off tu, but baca pon leh tau dia ni x betul. tetiba promote club, nasik lemak bagai. dah jelas la org jenis camna si lahanat ni. konon xnak masuk hotel, xde telor kot lahanat ni, stakat aisyah dgn mak dia pn xbley lawan. harap rambut jek panjang, akal ngan telor same jek sentot! x kesah la aku betul x story dia tu, tp dh jelas2 pakai ayat sume nk nampak baik jek, padahal pangai macam setan..mental natang ni.

    0
    0
    • HAHA says:

      tau xpe, smpt lagik tgk ns lemak penari tu n amik pic. siap puji lg… hampeh tul acik sick ni.. aq pelik mama yg x penah tgal solat (bak kata dia tu) boleh bg green light siap kenyit2 mata spy acik sick ni layan pemaisuri walhal diorg blm kawin.. pelik lah.. pelik .. pelik.. pelik dan pelik lagi..

      0
      0
      • belacan~hangus says:

        nasib baek tak ada amoi telanjang melintas…kalau tak mesti masuk angkel punya story…..aiiyoyo.. pompuan pakai bikini pon …jadilah……angkel oh! angkel..!!
        huduh..sungguh ..muka..engko..tak..pernah..tengok
        cermin..ke…

        0
        0
  164. lillie says:

    apakah benar ini sume??aduhai..nape perlu dimalukan smpi mcm ni skali….

    0
    0
  165. miss suka masak says:

    aku sgt2 pasti ada something wrong somewhere lar…

    mcm cite lam novel y aku slalu baca lak…

    tapi kes nie ntahla…..

    xtaw la…

    cam nak cari publisiti murahan pon ada gak….

    tapi lau nak diikotkan..

    sihir 2 mang wujud walaupon pada zaman it nie…

    ak bpengalaman lam hal2 camnie…

    tgk pada pic nie n baca penulisan dat guy ak sgt2 pasti ada something y blaku..

    juz wait n ccccccc…

    ada y xkena nie….

    harap kedua belah pihak tampil beri kenyataan…

    xleh caye sgt dgr sebelah pihak jek..

    nie kes da aibkan owg len nie….xbaik…

    kalau betol dat guy 2 d pihak y benar…

    nape meati dia aibkan owg len lam penulisan dia…

    cam owg y thegeh2 kat dia sampai dia bagi seribu alasan nak elak…

    konon la kan…

    pls la…dari penulisan 2 da leh tgk cite sebenar..

    owg2 malaysia nie bukan xeducated..bulat2 nak pcaya apa y kamo laporkan..pls la…stop it….

    xde guna wat pendedahan camnie….xdapat pe pon..

    n motif dat guy y sebenar masih xdketahui…

    but some case..

    if betol kena sihir n bomoh…

    mang dat person d luar kesedaran..

    cakap owg len xnak dgr da n tmasuk mbelakangkan family sendiri..

    y dia taw n nak hanya bsama ngan owg y sihirkan dia 2..2je dia nak..

    mang cakap owg len pon xnak dgr da…

    dats y aku sugest if gambar ni pic y tol2 real…

    bek panggil ustaz n pakar2 lam hal bkaitan buang sihir n hantu…

    aku pcaya…

    manusia normal xkan perilaku camnie…

    tapi if kata2 dat guy betol..

    ni pcintaan…

    kteorg pon xleh halang…

    if u do love her…stop all dis…

    kamo xkan malukan dia n aibkan dia jika kamo betol2 sayangkan dia….

    dats all!!! full stop…..

    0
    0
  166. gadis moto... says:

    GILA!!

    0
    0
  167. shiro says:

    loh ingatkan lawa sgt die ni..rupenye gini je muka..melambak kat pasar mlm..

    0
    0
  168. eyda says:

    uncle seekers nie dah x pemes 2 pasal dia cari publisiti murah{dulu pun bukan la pemes sangat sekadar sengal2 jer}….rasanya mcm ct aishah nie kena mandrem…tgk pun cam selebet jer{mintak ampun yer}…..pandangan peribadi…

    0
    0
  169. xkyn says:

    uncle seekers yg gila duit. konfem dah kena mandrem SA

    0
    0
  170. Nak muntah nie says:

    Tak percaya lah sultanah tu boleh jatuh cinta kat pakcik ni… Dah lah tak hensem…Muka pula bleh buat selera makan hilang… Patutlah muka sultanah nie pun dah macam takde seri.. Agaknya terkena panahan asmara pakcik nie kot…

    Pakcik nie beria2 nak bagitau orang lain kisah sultanah tu cintakan pakcik ni kenapa?? Ada udang disebalik mee ke??

    Sebenarnya kita tak kisah sangat kalau sultanah tu jatuh cinta kat pakcik.. Tapi yang kita kisah nie, apasal kecoh sangat nak dedah nie nak dedah tu.. Apa yang pakcik nak buktikan pada kita orang…

    Nak bangga diri ke dapat bekas sultan agong… Ke dah mimpi nak jadi sultan… Bagi kita lah..dengan muka pakcik yang lansung takde seri nie, jangan kan dialam realiti. di alam mimpi pun kita nak kata “selisih malaikat 44” yoo…

    Sudah2 lah mengaibkan sultanah tu pakcik, sudah2 lah nak membangga diri nak katakan sultanah tu gile kat pakcik… Memang dunia nak terbalik dah kot.. tetibe je orang besar nak jatuh hati kat orang yang tah ape2…

    0
    0
  171. Stonecrab says:

    yang lalu biarkanlah berlalu! sekarang tak perlulah nak cari publisti murahan! kita orang Islam dituntut menyembunyikan keaiban [email protected] seagama..kisah org kita tak perlu paparkan dan reka cerita lain! unutk menghangatkan cerita! fikirlah sesuatu yg blh mendatangkan kebaikan dan bukannya keaiban! fikir2kanlah!!!!

    0
    0
  172. MuJE says:

    geli aku tengok! wekkkkkkkk…..

    0
    0
  173. anti kutuk2 says:

    bweeeeeeeeeeekkkkkkkkkk…………..muntah ijau aku bace blog org tua kutuk ni..ape motif ko post benda alah ni sume…kalau ikut cite ko da mcm aisyah plak yg tergil2kan ko…nk kate hensem..hensem lg kucing aku kt umah…adekah ko berniat nk mengaibkan aisyah sb dia da x nk kt ko????ish..ish…ko nk cari publisiti murahan jekan..ko sibuk nk bukak aib org sedangkan dlm mase yg same ko bukak aib ko jgk…aku x tau la ko ni manusia jenis ape?????rupa da la x de…perangai plak hodoh…ish…ish…aku rase ko nk semua org tau kan benda ni so secara otomatiknye org yg x kenal ko pn leh jd kenal sb cite bodoh ko ni…kesian la kt ko ni da tua bangka pun x sedo diri lg..baik ko buat amal jariah dari ko buat cite2 bodoh mcm ni…

    0
    0
  174. Kasih says:

    sesungguhnya dgn mengaibkan org adalah 1 dosa yg sgt2 berat…. dan uncle tlg2 lah taubat sblm terlmbt ya….

    yg aku nk sentuh 1 jer, kalo lah btl ibarat kata uncle dlm blog dia yg siti aishah ni kenalkan dia sbg ‘suami’ dan dia rasa rimas dipeluk2, nape dlm gmbr2 ni x menunjukkan yg dia rimas atau x suka pun kn….

    dh diri sndr yg kemaruk lps tu nk tlis lak yg siti aishah giler kn dia, ko ni mmg giler lah uncle…. kubur dh kata mari2, umah kata bole blah dh ni msh x sedar2 ker….

    0
    0
    • seri ayu says:

      aku nampak mcm sultanah u dh bodo2 jer…mcm org kena pukau dh…xke bodo tu tiba2 g kenalkn mamat hudoh tu as her husband…??
      dh macam org xbleh brfikir….betul la…mcm org yg dh terkena…allahualam…..
      tp harap2 family die ikhtiar la supaya sultanah ni d bawa berubat ke ape ker….takut lak aku ngn pakcik hudoh nih…
      dah mcm org xde iman dh pakcik tuh….

      0
      0
      • hem says:

        ex-Queen org berpendidikan…dia takkan sesuka hati nak bagitau si Uncle Seekers ni suami dia kalau dia tak kena ilmu kot…bagus dia pikat mat salleh ke…menteri ker….takpun berlambak datuk2 kaya di malaysia ni….apala….kalau nak fitnah pun…janganlah sampai bodoh cam tai…ceh

        0
        0
  175. sally allen says:

    Ye,aku setuju dgn miss suka masak..99%.

    bila baca semua tu, macam ada sumthing..went wrong, but dunt know sumwhere…look for the track.

    0
    0
    • miss suka masak says:

      thanx yer 4 d support…

      aku cuma geram baca penulisan dia y ntah pape 2…

      aibkan owg jek taw..ish pe nak jadi ntah…

      harap kebenaran dapat terbongkar~~~~

      0
      0
  176. Fitriz says:

    Kahkahkahkahkahkah sampai fitnah ckp Uncle Seeker sihirkan bekas Permaisuri ni.Korang yg ckp tu ada bukti ke?

    Susah sgt ke nk percaya bekas Permaisuri blh jatuh cinta dgn Uncle?Cinta tidak mengenal sesiapa.Walaupun rupa,pangkat dan harta.Mungkin ada sesuatu pada Uncle ni yang kita x tau yg berjaya menakluk hati bekas Permaisuri ni.

    Korang jeles ni.Kalau Uncle kawin dengan bekas Permaisuri sah2 dia jadi KAYA.Sebab elaun bekas Permaisuri ni pun sampai sejuta dan sah2 la Uncle dapat merasa elaun tu.KAYO UNCLE KAYO hahahahhah

    0
    0
    • HAHA says:

      adakah ini jelmaan antu acik sickers? conpius jap.. :)

      0
      0
      • Kasih says:

        fitriz, ko ni kalo xtau etika baik jgn komen k…. mmg la selama siti aishah msh bergelar balu dia akan menerima elaun dr pihak istana selangor.. tp once siti aishah dh khawin, segala elaun dr pihak istana akan diberhentikan serta merta krn dia susah ada suami yg dpt menjg mkn minum dan segala keperluan siti aihah…

        ko ingt senang2 tu je ke pihak istana nk bg elaun… sbb tu masa pembahagian harta slps sultan meninggal, siti aishah berada dlm list yg terakhir, walau pun masa tu dia bergelar permaisuri…

        0
        0
        • Fitriz says:

          Engkau ni org istana ke pakar mengenai pemberian elaun ni?Mana kau tau Siti Aishah diberi elaun disebabkan dia balu dan kalau dia kahwin elaun ditarik balik?

          Aku jenis skeptikal.Sila bagi link @ source kepada apa dokumen yang menyatakan begitu.Kahwin elaun kena tarik.Perghh memang tak kahwin la Siti Aishah tu.Elaun sampai berjuta.Kalau aku aku pun tak kahwin hahahah.

          Apalagi kalau ko tu cakap tanpa ada [email protected] nak back up dakwaan ko tu baik ko yg tak pyh komen trus!Kan dah kena kat btg hidung sendiri huhahuha

          0
          0
        • Syed Hakim says:

          hanya orang2 yang dari istana saja yang tahu dan rasanya kasih tu juga salah seorang dari sebuah istana, sebab tu dia tahu tentang ni…

          awak yang tak tahu ni adalah lebih baik jangan nak memandai2 sebelum kena saman dari pihak istana pula..

          0
          0
    • i am xoxo says:

      ya…btl mmg ada sesuatu pada uncle. tpi yg pasti bkn pada mukanya, mahupn rambutnya, mahupun giginya, mahupn bayang2nya…

      Seperti jua kekuatan hang tuah adalah pada namanya yg bermula dari pada huruf “ta”, kekuatan uncle seekers pastinya terletak pada hantunya sahajalah….ha nun ta waw.sama mcm orgnya.

      0
      0
  177. sunbreeze says:

    erm….klu ye pun ada hubungan ngan x Queen, takyah la canang 1 dunia, fikirkan la maruah & martabat x Queen kita tu…dia pun manusia biasa, punya hati dan perasaan, ingin dibelai dan dikasihi… hurmmmm….napa la sampai sanggup tayangkan gambar2 ni kat public..amat mengecewakan sungguh, tak tau nak buktikan apa kat masyarakat ntah…wallahualam!

    0
    0
  178. cikgu la says:

    Seandainya hal ini benar Ct Aisah kena jaga nama kerabat diraja Selangor..apa crite dia ni sampai xpandai nak jaga nama..apa kes? Tak kisah le siapa sihir siapa tapi mana g nye maruah siap berpeluk2.. tu yg dipaparkan dan disiarkan tp kalau dah peluk2 gitu mungkin boleh buat yg lebih berat lg.. bawa2 le taubat….Kerabat Diraja Selangor jangan berdiam diri…Tindakan sewajarnya mesti diambil pada kedua2nya..

    0
    0
  179. Ms D says:

    terus trg bila baca n tgk blog dia, pcintaan ni bkn skdr btepuk sblh tgn… uncle pn nmpk relax je bila bgambar daring dgn x-queen. tp yg pelikny, every entry ada dselitkn gambar… i don’t know what is up with this so calld uncle, btl ke x btl pmikirnny. even he himself admittd that he’s a total lier… bab x-queen bsikap gitu, mmg dr dulu sy tau coz kakak sy bljr sama dgn dia d uni dulu(tp x-queen bljr sparuh jln je coz nk kawin dgn x-king). and coincidently, x-queen is my BIL’s cousin. so, cite psl dia mmg kami taula skt2…

    0
    0
  180. Nurin says:

    Hilang selera mkn bile baca blog uncle suckers tu. Percaya ke korang kt uncle yg suka menipu nie? Entah apa lah yg dier nk sebenarnye. ara penulisan dlm blog tu mcm dier ni desperate sgt.. Geli aku ngan ancle suckers ni.

    0
    0
  181. bu bu says:

    hoi!!!!
    geli nyer la aku gan pangai hantu ni…haram betol lah

    0
    0
  182. kasihan says:

    tak sepatutnya mengaibkan ex permaisuri agung dgn mendedahkan gambar2 peribadi kpd umum. kasihan..

    0
    0
  183. littlemia says:

    leh caya ke mangkuk hantu ni..hihihiih

    0
    0
  184. licca says:

    hoi….tua kutuk tak sedar dri…sdh2 la tu…kau tu bkn lg muda…uncle seekers konon rancangan tah apa2…memperbodoh2kan org adalah…boleh npk hantulah apa la….makin aku tgk org tua ni…da mcm rupa anj aku tgk….

    0
    0
  185. Mel says:

    sia-sia aje si pakcik tua ni dapat caci-maki free hari senin ni….serius dia memang dah wengggg!!!

    0
    0
  186. Anti-superimpose says:

    Gmbr yg no 2 (tudung kaler biru), nmpk sgt mcm super-imposednye.. Hmmm.. Ape motif ini olang ek???

    0
    0
  187. rozie says:

    x queen manusia biasa yg ingin di sygi tp rasanya uncle ni saja nk ambk kesempatan…kalau betul dia syg xqueen dia x akn dedahkan benda2 cam ni….x queen sedar sebelum terlambat…

    0
    0
  188. ibu surti says:

    mungkin kesihatan permaisuri tidak berapa elok…
    mungkin uncle dlm proses rawatannya…
    apapun tak perlu pendedahan sebegini, menimbulkan syak wasangka dan fitnah org..
    kalau benar keadaan permaisuri begitu..kalau parents dah jemu berusaha..hendaknya biarlah ada yg sudi membantu..berdasarkan alquran dan ilmu islam…
    terlibat dengan keluarga diraja mmg rumit..kita tak tahu percaturannya…
    semoga pemaisuri sentiasa di dalam kebahagiaan dan kerahmatan Allah…
    utk uncle, kita tak tahu perancangan dia..mungkin dia sedang cuba merungkai satu `komplot’…
    harap perjalanan tidak mencemarkan keperibadian islam.

    0
    0
  189. Zaki says:

    Kesian aku tgk semua ni. Tapi mesti sesuatu sedang berlaku, kalo tak tak ke buat keje giler namanya tu?

    0
    0
  190. Miss pocO says:

    Time jd permaisuri dulu, cantik plak aisyah ni aku tgok…hurmmm…

    0
    0
  191. anak jadi malaysia says:

    “Dalam masa 25 jam dari jam 10.58 malam 13/11/2010 sehingga 11.17 malam 14/11/2010 sebanyak 121,559 orang datang melawat blog ini.”

    wah…sehari je dah 120k lebih pengunjung???
    ni uncle tengah xde pitis ni…die buat blog panas bg org lawat dan bace..makin ramai masuk @ click..makin banyak rating iklan2 dlm blog die..so..dlm mase sehari tu brape banyak agaknya pendapatan die dpt melalui blog tu dgn pengunjung dtg..hehehe
    pandai la lu uncle..bijak bisnes melalui internet.
    i nk blajar tp x tau nk bangkitkan isu ape..takut x laku buang masa buat blog..
    tahniah uncle di atas usaha anda menjana pendapatan!!! sori kalo gua berjaya membongkar stategi xde pitis mu !!!

    0
    0
  192. Miss pocO says:

    korang debat mcm mana skalipun…HANYA MEREKA DAN KELUARGA MEREKA SAJA YG TAU…hurmmm…

    0
    0
    • Mak cik Taman Melawati says:

      Memang betul, hanya mereka yang terlibat sahaja yang tahu. Apa apa pun aku kesian dengan kerabat istana selangor. Aishah janganlah memalukan ibu bapa dan kaum kerabat. Kemewahan telah di beri, bersyukurlah. Sekurang kurangnya ingatlah akan Almarhum Tuanku dulu yang meyayangi anda { aku semacam nak tulis menyayangi kamu tapi tak sampai hati nak menghina } seperti menatang minyak yang penuh. Jika rasa perlukan seorang suami mintalah pertolongan ibu ayah untuk mencari seorang suami. Ini bukan suatu kesalahan dalam Islam, tetapi sebagai seorang wanita janganlah lupa untuk menjaga marwah

      0
      0
  193. esparanza says:

    haiiilaaa uncle seeker. tengkorak hang ‘cinta diamanahkan’!!. mengaibkan orang, mengaibkan diri dia sendiri.

    antara ayat2 dlm blog dia yg buat aku berapi:
    “seperti amalan biasa, setiap kali aisyah berjumpa dengan saya, beliau akan mengucup tangan dan mencium pipi saya walaupun depan dikhalayak ramai dan disaksikan oleh mama.”
    “Ya Allah, selamatkanlah aku malam ni… (time naik lif masuk hotel)

    ayat2 diatas konon die terpaksa la.. blah la!

    xkan xde secebis pn rasa kesian ko kat “cinta yg diamanahkan” tu sampai sggup mendedahkan gmbr2 yg membuka aurat die. i admit, slh perempuan tu jgk. tp, sebagaimana teruk pn akhlak seseorang, dia xde hak mengaibkan, memburukkan, menjaja, mempersendakan sampai begitu sekali.

    panas2.. hangin 1 badan pas bc blog dia!

    0
    0
  194. nobody says:

    skang dh ade part 6..hehe..mmg poyo uncle ni!! meluat!

    0
    0
  195. NO NAME says:

    biar saya jelaskan pada semua…uncle seekers tu memang ada niat jahat…mantan raja permaisuri agong sebenarnya mempunyai penyakit misteri dan tidak berapa sedarkan diri seperti terkena buatan org dan punyai tekanan perasaan semenjak kemangkatan almarhum sultan…..skrg beliau dah sedar dan normal//penyakit beliau berulang ulang….uncle seekers memang KEJAM

    0
    0
  196. miss suka masak says:

    aku sgt2 pasti ada something wrong somewhere lar…

    mcm cite lam novel y aku slalu baca lak…

    tapi kes nie ntahla…..

    xtaw la…

    cam nak cari publisiti murahan pon ada gak….

    tapi lau nak diikotkan..

    sihir 2 mang wujud walaupon pada zaman it nie…

    ak bpengalaman lam hal2 camnie…

    tgk pada pic nie n baca penulisan dat guy ak sgt2 pasti ada something y blaku..

    juz wait n ccccccc…

    ada y xkena nie….

    harap kedua belah pihak tampil beri kenyataan…

    xleh caye sgt dgr sebelah pihak jek..

    nie kes da aibkan owg len nie….xbaik…

    kalau betol dat guy 2 d pihak y benar…

    nape meati dia aibkan owg len lam penulisan dia…

    cam owg y thegeh2 kat dia sampai dia bagi seribu alasan nak elak…

    konon la kan…

    pls la…dari penulisan 2 da leh tgk cite sebenar..

    owg2 malaysia nie bukan xeducated..bulat2 nak pcaya apa y kamo laporkan..pls la…stop it….

    xde guna wat pendedahan camnie….xdapat pe pon..

    n motif dat guy y sebenar masih xdketahui…

    but some case..

    if betol kena sihir n bomoh…

    mang dat person d luar kesedaran..

    cakap owg len xnak dgr da n tmasuk mbelakangkan family sendiri..

    y dia taw n nak hanya bsama ngan owg y sihirkan dia 2..2je dia nak..

    mang cakap owg len pon xnak dgr da…

    dats y aku sugest if gambar ni pic y tol2 real…

    bek panggil ustaz n pakar2 lam hal bkaitan buang sihir n hantu…

    aku pcaya…

    manusia normal xkan perilaku camnie…

    tapi if kata2 dat guy betol..

    ni pcintaan…

    kteorg pon xleh halang…

    if u do love her…stop all dis…

    kamo xkan malukan dia n aibkan dia jika kamo betol2 sayangkan dia….

    dats all!!! full stop…

    one more thing…

    kita xyah la berapi2 nak mara…

    maybe dat guy skang tgh gelak2 tgk kita BERCERITA dia 2…

    aku pown geram….

    tapi nak wat camne…sabar jela….

    wait n c kay kawan2…

    pasti kebenaran akan menang~~~

    0
    0
  197. podah uncle seeker says:

    selekeh gila gaban ‘permaisuri’ uncle seeker tu…

    0
    0
  198. aMoI cHaNtEk says:

    dh kwin ke blm ni? npk cm dh kwin jer..

    0
    0
  199. perantau lesung pipit says:

    CUBA KORANG TGK UPDATE PART 6 LG GILER AR UNCLE SEEKER NIE,TP YG PELIK XKN AR PIHAK ISTANA XBACA N XTGK BLOG DIE NIE??LG AKU YG JAUH DI MALAYSIA BOLEH TGK,TLGGGGGGG AR TGK BLOG DIE N AMEK TINDAKAN!!!! SGT MEMALUKAN LAAA..MARUAH MARTABAT ORANG DIRAJA NIE…

    0
    0
  200. zarith says:

    ex permaisuri tu nak jadik orang biasa lah kira…coz ..dah turun tahta jadik lah orang biasa…duit kalau di tarah ..lama lama habis jugak..al kesah …si aishah tu bukan keturunan raja..jadik aura raja tak nampak ..itu yg baju kelawar from kelatan mari..he heheheeh

    0
    0
  201. noni says:

    aku rase mst kne ubat guna2…
    dlu bertudung litup sopan… now, wut hapen 2 her
    uncle ni plak xde chaya keimanan langsung kat wajah
    seram je tengok
    plis beware pade org yg pandai berubat2 sakit org…takut kite yg kne ubat mandrem

    0
    0
  202. zarith says:

    apa lah korang nak susah susah….biar lah sampai part 10 pun…kiter baca jer lah..selebih nyer “” ader ku kesah??”’

    0
    0
  203. siti glamor says:

    biar betull…takpe2..mak aisha ni sepupu ngan husband aku…nanti aku try korek2 cita sebenarnya…sbb tak salah aku aishah dia dok luar negeri

    0
    0
  204. nu..ui says:

    bia betik weh gambar neh…cam tak percaya jer..
    dlu si aisyah ni cantek skit..awat skg kureng gitu

    0
    0
  205. izzah says:

    salam, dari ape y saya bace n lihat..saya rase ada baiknye kita sama2 mendoakan mantan permaisuri sembuh dari segala penyakit.

    lafaz talak uncle ni “KLU TAK BG / SERAHKN SYRKT MANJA DLM MS SMINGGU,JATUH TALAK”..wajarkah sorang suami mjatuhkn talak kerana berebut syrkt? baikkah llki tsebut apbl mbuka aib sorg manusia y dhormati?

    sama2 kita fikir dan ambil iktibar..smoga kita smua tlindung dr hasutan syaitan dan dijauhkn dr jilatan api neraka hendaknya..sekian..wassalam

    0
    0
  206. bukan manohara says:

    korang tahu tak ungka seekers si tua kutuk ni memang suka wat kontroversi…..tgk aje la mcm maner dia nak pengarihi media supaya namanyer melonjak naik sederet dgn fasha sandha,nora danish dan yg glamer2…..dia budget dia mcm REMY ISHAK kot???waaaaa nak temuntah dgn tua kutuk ni….yg SA plak…macam dah serabai..kalah mak enon….

    0
    0
  207. Sri Bridal says:

    x baik membuka pekung orang.
    kan seelok2nya aib tu ditutup.
    semoga this uncle ‘sick-ers’ ni bertaubat.
    amin.

    0
    0
  208. maya says:

    OITT SUDAH2..NTI DIE SIHIR KITE LAK..HAHAHAHA

    0
    0
  209. bukan manohara says:

    sri bridal,mungkin tak kenal dgn ungka seekers,kalo tanyer org yg kenal dgn dia,mmg dia mcm ni….takleh terima nasihat….org kalo nak berubah,mmg dah lama berubah,kalo tua2 pun tak nak berubah,tak tahu la….

    0
    0
  210. Reena says:

    Biar betikkkkkkk…motif? Tolonglah selamatkan..nak publisiti murahan ke apa..

    0
    0
  211. bukan manohara says:

    takde makne nyer dia nak sihir kita…dia yg buke citer cinta terlarang tuh…..opss….dia yg nak provoke org dgn perangai dia…

    0
    0
  212. [email protected] says:

    lari topic siket,,
    yang paling bez uncle ni kene sentap gan D’ Fadilah Kamsah,,, pasal antu,,, tengk le kat youtube…
    buat malu jer,,, kalo ilmu agama siket tak yah nak cakap banyak…. dah kener malu jer

    0
    0
    • seri ayu says:

      die brcakap mcm tinggi sgt ilmu agama die….pastu tr kena kt btg idung sndri…kuang3……

      0
      0
      • minamie says:

        betul2……org yg berilmu mcm dr. fADzilah kamsah tu…xde meninggi diri….si uncle nie kononnye tggi sgt ilmu agamanye, akhirnye kalah gak berdebat dgn org yg lebih tggi ilmunye tp xpernah sombong dan meninggi diri…

        0
        0
  213. red says:

    Ini sudah lebey….kuajaq betoi la dia…..dah macam drama sebabak dah nih…beza dia berbabak babak…..hadoi yai….minta2 la dusta semua nih….owh….aku memang tak dpt terima……!!!!!!!!! bukan ngan hantu nih!!!..bodo soin betol la!

    0
    0
  214. bukan manohara says:

    yup…u memang betul…mmg ungka seekers sentap bila dgn DR FADZILLAH KAMSAH buat statement dalam rancangan *TANYA LINDA*….

    0
    0
  215. ggfjfjhyfj says:

    mmg sah2 kn mandrem..

    0
    0
  216. yiuyighkhg says:

    prot boroi..huduh..

    0
    0
  217. rahemi armizun says:

    Kenapa uncle seekers xkawin saja dgn permaisuri siti aishah..kesian dia..lebih baik kawin jer…xbaik buat cmtu.

    0
    0
  218. hang hanep says:

    abang nara–boleh tak delete gambar2 terlampau dan gambar-gambar siti aishah yang tak pakai tudung tu?? aku memang panass r tengok gambar-gambar orang yg dah elok2 pakai tudung tetibe ada keluar balik gambar dia tak tutup aurat nie.lagi pun–lagipun ni kan gambar peribadi dia–kalu yang jenis red karpet..dah memang dia nak dedah kan. so,bagi aku tak molek rr kite sebar-sebarkan. Nabi pun tak suka
    X)
    btw-sedikit pesanan penaja— Berpuasa pada Hari Arafah (esok-Malaysia) dinilai di sisi Allah sebagai penghapus dosa bagi setahun yang sebelumnya dan yang selepasnya”. (Hadis Muslim).

    0
    0
  219. aku kesah says:

    APA KEBENARAN YANG YOU NAK CARI AND YOU TRYING TO REVEAL?

    SATU JE DALAM FIKIRAN ORANG BILA BACA BLOG U…UR A LOSER !

    U NAK JUNJUNG AL QURAN? U CAKAP PASAL AKHIRAT? U RASA ALLAH SUKA KE APA YANG YOU BUAT ?

    YOU NI KENA MUHASABAH DIRI LA UNCLE SEEKERS (SICKERS)…ACTUALLY CERITA2 NI HANYA MENGAIBKAN DIRI U BUKAN AISHAH ATAU KELUARGA DIA..NO WONDER FATHER DIA X KASI U KAWAN DGN ANAK DIA…MIRROR URSELF…X SESUAI UNTUK DI JADIKAN MENANTU ATAU SUAMI !

    0
    0
  220. pasha sundal says:

    testing

    0
    0
  221. sedagar org... says:

    dia ni x sudah2 buat hal…dah habis cite dia nipu psl hantu.. dia bt cite lain plak…sapew2 nk wat filem bole la amik kisah dia ni wat cite. ckp psl islam tp prangai mcm org hilang pedoman… berat dia ni berat!!!!!!!!!

    0
    0
    • sb says:

      macam hati dah gelap, dah x boleh terima apa org nasihat, byk sgt bergelumang dgn hantu, badan berhantu jdnye… kesian dia ni, mcm manusia x ade pedoman

      semoga kita semua amek iktibar dan diampunkan dosa

      0
      0
  222. sedagar org... says:

    i like la korang pnya komen… lagi 1 korang ada bc x satu surat khabar apa ntah yg kuar cite psl dia ni cabar org yg ada ilmu pendekar klu dapat kasi jurus dia drpada jauh ( ala2 ryu street fighter kot). konon2 dia nuntut ilmu kebatinan kat india, serata dunia la. suda2 la uncle…meluat satu malaysia tgk ko pnya lawak….

    0
    0
  223. jinjun says:

    Lantak dia lah nak bercinta ngan siapa pun,manusia….tak kan nak menjanda atau menduda sapanjang hayat,ugama tak melarang ,undang undang membolehkan,apa lagi kawin lah jangan biarkan gosip melanda,kawin kawin……yaho…..biar melopong yang dengi dengki tu…..

    0
    0
  224. hamizan says:

    saya tetap panggil tuanku

    0
    0
  225. bukan manohara says:

    kitaorg bukan suka tgk dia keluarkan gamba SA yg berbaju kelawar tak bertutup kepala,,,,sebab kalo diikutkan SA merupakan PERMAISURI AGUNG yg pertama bertudung…bila tgk dia peluk ungka seekers rasa macam tak senonoh….kalo benar diaorg dah kawen…alhamdulillah…tapi….kalo dibaca dalam blog uncle seolah2 macam diaorg tak kawen…..ungka seekers nak tunjukkan pada masyarakat dia tu officially dah MUTAAH ke seperti ajaran syiah???tolong jawab skit ungka seekers(bikin panas giteww))

    0
    0
  226. Poyo says:

    PART5 yang paleng x bley blahhhh…
    Kalau la uncle seeker tu ada feeling ngan permaisuri tu, dia x kan citer punye hal ney kat blog… Man up la skettt pak cik seeker… Sume pak cik nak citer.. Asal x citer jugak boxer pak cik color ape? Update jer tiap2 jam.. POYO siott

    0
    0
  227. bukan manohara says:

    memang poyo…jadahnyer nak citer pi HOTEL MANDARIN ORIENTAL duk kat presidential suite.???kalo bukan tujuan nak citer hal dalam kelambu…abis tu untuk aper siap print screen resit bagai tido kat saufiville…low mentality…

    0
    0
  228. sengal 444 says:

    sal mantan pemaisuri serabut sgt(sory 2 say tp kenyataan)….susah nak caya nie toi ke x mantan pemaisuri kita???adoooiiii….

    cam cari publisiti jer…huuhuhuh

    kita 2gu dan lihat kesudahan story nie….hangat nie….heehhe,,..

    0
    0
  229. shima says:

    please stop this nonsense, for the owner of this blog, can you delete about this article, because of this article, the viewer start to search the idiot uncle seeker blog. and the idiot has start counting his viewer

    0
    0
  230. sakus says:

    babun pnye babun! hey da hot sgt la tu, siap wat “novel” lg sal cite pribadi ko ngn ct aishah tu… bangga sgt lah… dari dlu smpai skrg ko ni tk abes2 ngn cite bodoh murahan kau tu… haishh geram aku! asl otak kau ni cam celaka huh! aku rase la kn.. 1 sen pn kau tk dpt kot? haha dat y kau cite sume tu..sial pnye org….

    0
    0
  231. Reena says:

    Ini bukan cinta syhhhh..bak kata juliana banos..cinta gila..tapi kalo aku, aku bagi tajuk…cinta seram gila!!!

    0
    0
  232. sukeatiaku says:

    kesian uncle ne..malukan diri sendiri btol..ishk2x..

    0
    0
  233. Cik Su says:

    benarkah atau rekaan semata2 kah..tak paham saya

    0
    0
  234. Anonymous says:

    Dah kawan ke dorg? Pakai tudung tapi berpeluk-peluk. Kalau yang tak pakai tudung tu bukan main lagi korg kutuk. Double standard. Heh.

    0
    0
  235. ehem ehem says:

    salam…

    sbnr nye…secare pesenel….sye penah berjumpe dgn permaisuri…
    die tgh sakit skang nie..
    n die penah berubat dgn bkl my mother in law…
    ape yg terjadi sbnr nye…pemaisuri dlm keadaan separuh sdar..
    dont take for granted uncle…
    bukan uncle sorang yg penah tlg brubat kan die…
    sye sendiri pun penah tlg ubat kan die…
    n we talked together..
    aishah mmg seorg yg baek…
    tak baek uncle buat pendedahan mcm ni…
    sye tau uncle rapat ngn die pun sebab ape…
    terkejut sgt dgn pendedahan yg mcm ni….

    u are so cruel..mendedahkan keaiban
    org yg tgh sakit n mintak tlg disembuhkan….

    0
    0
  236. bukan manohara says:

    bawak2 la bertaubat ungka babun seekers,,,,,takder gunanyer anda membuka pekung di dada sebab sebtulnye ramai dah tahu perangai awk ni mcm mane….takkan awk sanggup dengar rakyat malaysia melemparkan pelbagai tohmahan pada awk…ni tempias kena pada family awak….jaga la nama baik keturunan SYED ALATTAS…jgn rosakkannyer……..

    0
    0
  237. aku says:

    cian dia, sanggup uncle wat cam tu. aku arap baginda dpt diubati sbb aku rasa baginda dmonderem. antar berubat kpd org pakar/ustaz, insya’allah pasti pulih. aku arap baginda pulih dan sihat. amin.,

    0
    0
  238. cik adik says:

    ye mantan pemaisuri disihir.. buktinya tgk kt mata diee… npk tersekse.. sye ckp sb ade pengalaman azab sakit gini cian die.. so sad.. dah la seekerr jgn wt aib lg..

    0
    0
  239. Fitriz says:

    Ni nak tanya kepada sesiapa yg bising 2 konon apa yg Uncle buat ni mengaibkan bekas Permaisuri dengan mendedahkan semua ini.

    Korang bising2 konon x baik siarkan gbr x-Permaisuri yg x pakai tudung dan pegang2 bukan muhrim ni.Ada yg sampai keluarkan ayt Al-Quran lg yg konon x baik aibkan org.

    Tapi cuba mcm gbr artis2 mcm Nabil atau sesiapa saja.Kalau Nabil main peluk2 atau pegang2 gerenti pung pang pung kena hentam.Takde pulak yg sudi cakap tak baik aibkan Nabil ni dan kluar ayt Al-Quran.Tapi ex-Permaisuri ni blh pulak buat baik2 x hentam dan habis segala hadis,ayt Al-Quran kluar.

    Tak ke npk korang ni DOUBLE STANDARD dan HIPOKRIT.Tiba2 berubah jd Islamik tak baik aibkan org bab ex-Permaisuri ni.Tapi kalau artis2 mcm Nabil hentam sampai puas.Jadi apekehal gitu?Kena la konsisten beb kalau x ke laut la weiiii

    0
    0
  240. Baizura says:

    Fitriz penyokong nabil nampak..ekekeke(jgn mare ah) bertahun2 mengikuti gosip selebriti malaysia, rasanya ini lah gosip yg paling shockable gilerr!…subhanallah..Permaisuri pun manusia biasa. Fikiran saya mungkin Permaisuri tidak lgi seimbang pemikiranya krn terlalu byk perkara pahit yg dilalui (dr pengamatan bacaan) Nabil tu lain..patut nya waras.Uncl seeker ni mmg la seeker attention.. hampeh! kalu baca ex wife dia nyer blod, sesukati ati bapak dia je mintak bahagian dlm women aspiration..apekehal..harap2 sulan selangor ambil tindakan untuk melindungi aib keluarga diraja. dh la selangor tengah hot psl yayasan selangor..pening makk..

    0
    0
    • Fitriz says:

      Aku x sokong Nabil,blh baca x KALAU di situ?Aku cuma bagi contoh je dari berjuta2 artis kat Malaysia ni.Harap maklum.

      0
      0
      • hem says:

        sudah2 la awak beri komen negatif kat sini…jangan tunjukkan kat org awak tu takde akal fikiran…org macam awaklah munafik dan sanggup hilang bangsa, hilang negara kerana kepentingan diri….apa yang awak komen bukannya mendatangkan kebaikan pun….kalau benar pun apa yang dipublish uncle seekers tu…bukannya ada beri percent pun kat awak…unless awak sendiri UNCLE SICKESS tu….

        0
        0
  241. bujal says:

    Uncle Seekers Antara manusia paling bodoh yang menambahkan dan menyerlahkan lagi kebodohannya… semoga dia diaibkan paling teruk lepas niiiii……..kerana mengaibkan seorng perempuan ……………

    0
    0
  242. anonymous says:

    Setiap org ada kelemahan. Itulah namanya manusia..

    0
    0
  243. CUBE KITA SESAMA BERFIKIR SEKEJAP..
    KENAPA BENDA NIE BERLAKU??

    ADE HIKMAH..

    KALAU PAKCIK NIE XKELUARKAN CITE NIE..MESTI SAMPAI BILA PUN KITA XTAU KAN APE YANG JADI SEBENARNYA PADA PERMAISURI..
    TENGOK DARI RUPA DAN CARA DIA PON KITA TAU DIA BUAT SUMA TUE,TANPA KERELAAN DIA..
    (KENA MANDREM DENGAN PAKCIK TUA NIE)…

    0
    0
    • Hairan bin Takjub. says:

      Mak bapak Aishah mana ? kenapa tak pantau kegiatan nya kalau dia kurang waras atau sakit? Tak kan nak biarkan dia begitu.Bukan kah satu keluarga menumpang tuah dan kekayaan dia. Masa pergi umrahdi zaman dia bergelar Permaisuri Agong, bukankah adik dia jadi lady in waiting? Kenapa sekarang di biarkan dia terumbang ambing. Bukan saya nak membela uncle, tapi dalam hal ini kita tak boleh salahkan uncle seorang sahaja.

      0
      0
  244. ron says:

    ..entahlah..

    0
    0
  245. ashley says:

    EN FITRIZ..beb..rileks ar..NABIL tu dh masuk post laen beb..x ader kene mengene dgn ini STORY..klu diorang nk kutuk NABIL pun..diorang mesti kutuk kat ENTRY NABIL..REALISTIK lah sket Encik Fitriz..asal tibe2 mau masuk NABIL punyer citer..

    Pasal U.S (Uncle Seekers) ni..aq cume blh ckp..dia ni KLU X GILA..TEMPAH BALA namanya..x pyh lah nk cabar mana2 pihak..DIRAJA ker..hatta UNDANG2 MALAYSIA..
    seolah2 tahu undang2 tp buat gak statement melampau..menas scr x lgsg dh mencabar UNDANG2 dlm MALAYSIA..
    lg 1..artis punyer citer dgn ini punyer citer bnyk beza..wlupun beliau/mereka2 yg dikaitkan dlm post U.S ni MANUSIA BIASA jugak mcm kita2 tp yg membezakan mereka2 dgn kita adalah mereka2 ni org BERPENGARUH..apatah lagi secara SEDAR @ X SEDARnyer U.S ni dh memalukan/mengaibkan pihak2 DIRAJA. sebab beliau ni bukan diceraikan hidup oleh ALMARHUm tapi bercerai mati..jadik masing2 patut jaga maruah msg2..krn beliau spttnya pun tahu (klu x kena apa2 anasir2 berunsur MISTIK)lah..beliau ptt jaga nama baik ALMARHUM & pihak ISTANA krn beliau masih dan TERUS dikenali sbg MANTAN PERMAISURI AGONG..
    yg U.S ni plak..nmpk sgt niat BERDENDAM n ingin MEMALUKAN org yg disebut sbg DATO’SERI..dlm ms yg sama dlm asyik menaip/menceritakan aib org sana sini..KEGILAAN org sana sini terhadap DIRINYA..dia juga tlh MENGAIBKAN org yg PERNAH berkait rapat dgn NEGARA..NEGERI SELANGOR..PIHAK ISTANA yg mana mementingkan KESOPANAN dan KESUSILAAN dan ada KUOTA2 YG TERSENDIRI dan PROTOKOL2 tersendiri..
    mencabar UNDANG2..mengaibkan PIHAK2 BERPENGARUH..MENJATUHKAN REPUTASI SESEORANG..skalipun ANDAI cerita ini adalah BENAR BELAKA..U.S masih blh dikenakan tindakan mgkn lebih dr SETAKAT apa yg BELIAU telah fikir n TULISKAN dlm BLOGnyer..
    kene ingat..apa yg kita fikir x sama dgn apa yg org fikir..

    0
    0
    • hamba allah says:

      U.S bertaubatlah dan buat kenyataan mohon maaf dlm akhbar kerana anda telah mengaibkan pihak kesultanan diraja keseluruhannya khususnya Diraja Selangor!!!!!!!! Jangan ko cabar dan jgn permain2kan mantan permaisuri Agong. Harap pihak berwajib or pihak perundangan mengenakan tindakan ISA ke atas uncle seekers ni kerana mengaibkan permaisuri!

      0
      0
    • kim says:

      Ashley…. Awak ni bodoh lah. Kejahatan yang dibuat oleh hamba Allah tak kiri apa pangkat dan tinggi mana darjat dan pengaruh seorg tu, dosa tetap dosa.

      0
      0
    • Ken L. says:

      Siapa yang cari siapa? Tok bomoh cari pesakit atau pesakit cari tok bomoh? kalau ini kes pesakit cari tok bomoh ini masaalah yang sengaja di undang. Pernahkah berubat di hospital? Kalau tok bomoh yang sengaja membuat buat cerita atau ada tujuan yang tersirat dia akan terima balasan nya nanti.

      Bagaimana pun pehak Bekas Permaisuri Agong dan keluarga mestilah menjaga maruah diri dan maruah Keluarga Istana Selangor selagi permaisuri menerima pencen Istana Selangor. Sakit dan sehat kurnia Allah tetapi cara kita menangani nya itu yang di persoalkan.
      Sebagai orang tua, Dato Seridan Datin Seri harus menasehat anaknya dan menunjuk kan jalan yang lurus dan di redai Allah. Mantan Permaisuri adalah janda, jadi bapalah yang bertanggong jawab.

      0
      0
  246. inspira says:

    ukur baju di bdn sndiri…

    0
    0
  247. raga says:

    nasib baik la dato’ sri nak bagi duit kat pakcik nie kalau aku bagi penyepak jer ..hehehehehe

    0
    0
  248. aNJe says:

    sorg giler duit, sorg giler sedap…. ni ler jdnye….

    0
    0
  249. aku muslim says:

    sgt mengaibkan.. uncle seeker ni gila aku rasa.. lagipun gambar2 yng die letak 2 terutama yng peluk belakang mcm super impose jer…

    0
    0
  250. bukan manohara says:

    masalahnyer,ungka seekers ni pun satu hal…mmg dari dulu gini pangainyer….jenis nak memberontak tapi yg paling obvious he’s really seek for attention….tgk la macam mana bahas dia dgn dr fadzillah kamsah dalam rancangan Tanya Linda…jawapan org yang pengecut….hehehehe…..time tu mmg dia tahu yg dia akan dipertikai dgn byk soalan dari Linda malahan dr dato dr fadzillah sendiri….

    0
    0
  251. sorry to say lah uncle,tapi kau ni xabis2 nak cr publisiti,,blum reda kes kau kena tangkap polis pasal kes penipuan dah kau buat hal lg,apa pun,gambar tersebut adalah gambar bekas firt lady yg pertama,kau harus letak kehormatan yg tinggi pada dia,isk rilek nanti aku mencarutlak pada ko,isk kau ni memeng……… bekas first lady memang ada hak untuk berbuat sesuka hati dia,tapi ko xde hak,nak buat(siarkan gambar dia dlm keadaan mcm tu)

    0
    0
  252. My says:

    kita boleh lihat dengar dan baca..
    Tapi.. layak ke kita menilai dan membuat kesimpulan dengan hanya berdasarkan tulisan blog berkenaan?

    Bila uncle buat pendedahan macam tu,
    macam2 spekulasi tiimbul.
    Tapi kebenarannya.. kita tak tahu kan?

    kesian mantan permaisuri Agong..
    kita semua pernah menyanjungi dia dulu sebagai permaisuri Agong..
    jadi ada baiknya kita jangan buat kesimpulan bukan2.

    tak baiklah uncle buat macam ni…

    hish……

    0
    0
  253. sape sape la says:

    heee..muke bajet hensem..mcm t@!k…

    0
    0
  254. Rakyat Selangor says:

    Daulat Tuanku! Sembah Patik Harap Diamppun.
    Mohon DYYM Sultan Selangor mengambil tindakan berhubung perkara ini.
    Patik pacal yang terlalu sayangkan institusi diRaja Selangor.
    Ampun Tuanku.

    0
    0
  255. Rakyat Selangor says:

    Daulat Tuanku!
    Sembah Patik Harap Diamppun.
    Mohon perkenan DYMM Sultan Selangor mengambil tindakan berhubung perkara ini.

    Patik pacal yang terlalu sayangkan institusi diRaja Selangor.
    Ampun Tuanku.

    0
    0
  256. onmiz says:

    myampah nk mmposss ak ngn pakcik xsedo diri nih….cam bangang jew….ko ingt ko tuh ensem ker….lu ensem leh la ak caye…..mmg sial nk mmposs….muke cam cengkodok ad ati nk kt prmaisuri…..ak ase pmaisuri nih kene buatn ko….sbb tuh trgile2 kt ko tuh…..lu xsapa la nk kt ko kn…….sedo diri tuh skit……itam cam arang ad ati konon…….sialllll!!!!!!

    0
    0
  257. ade aku kesah says:

    nape la die nak aibkan si aisyah nie,,dah la die nie pakai tudung then mamat seekers nie upload gambar aisyah tak pakai tudung satu malaysia..dosa beb jaja maruah org..ko nak cinta ngan sape pun tak yah la nak carik publisiti mcm nie,,, Allah akan tutup aib kite kalau kite tutup aib org,,,

    0
    0
  258. onmiz says:

    muke pakcik nih xder chaya……..mengaibkn org xtntu pasal…..bodo jew ak nngok…….taubat la pakcik sblum mati…….ko tuh dh cam dtuk kpd cucu dh rupe ko tuh…..ad ati konok…..blah la ko…..

    0
    0
  259. kukubesi says:

    kalau dah kawan ngan hantu,,hantu la jadinye,,cube kawan ngan imam ke ustaz ke tak de ar jadi hantu !!! aisyah keturunan baik2,,ko malukan die mcm nie,,mmg dasar hantu tol…

    0
    0
  260. onmiz says:

    gelabah tol la pakcik nih…..cam sial jew…

    0
    0
  261. betul ke gambar ni. harap kerjaan pantaulah. mmg lah benar cinta itu adalah satu perkara yang suci tanpa mengira siapa kita atau kedudukan tetapi jagailah dengan penuh penghormatan. Sekiranya benar ini adalah X our Permaisuri Agong knelah perihatin sikit walaupun zamnan itu dah berlalu kerana dia pernah memegang tampok tertinggi institusi diraja. di harap pihak kerjaan amik berat sikit dengan menjaga kepentingan. bukanlah untuk mengongkong tetapi sebagai penghargaan kepada siti aishah. dan tolong siasat motif laki seeker tu. untuk apa dier keluarkan gambar sebegitu. ISLAM tidak menghalang kasih sayang tetapi islam menggariskan panduan serta kehormatan perassaan tersebut.

    0
    0
  262. pora maling says:

    mengubat ke atau masukkan setan nkau dlm badan… jgn bongkak bila dlm situasi begini. ingat ilmu begitu ada had nya. moga kita dipertemuka… aku ingin tgk hebat mane ilmu setan nkau ini.

    0
    0
  263. nn says:

    sebenarnya citer ni bukan nak aibkan permaisuri.. cite ni nak bagitau orng mcmana hidup permaisuri sekarang ni.. tu jer… cuba pikir balik apa yang dibaca… bukan sekadar komen ikut perasaan…

    0
    0
  264. boobell says:

    KAU MMG XGUNA!
    DHLA WEYHH KAU NIE DHLA MCM SIAL..
    BERANI KAU GUNA KAN HELAH NIE UTK DPT KAN DUIT!
    ISHH KAU NIE XTAU LAH NK GAMBARKAN MCM MANA..
    KAU CKP DATO SERI NK BAGI KAU DUIT TP KAU XNAK, PADAHAL KAU MMG MEMINTA2 DUIT KT PERMAISURI..
    FUCKERS JAHANAM!
    SBB XDPT DUIT LA KAU BUAT MCM NIE KAN!
    BODOH LA JAHANAM, PUBLISITI MURAHAN!
    HAHAHAHAHAHA..

    0
    0
  265. bukan manohara says:

    to all my friends yang bagi comment kat sini…ader di antara bagi comment kat sini sebenarnyer adalah ungka seekers sendiri…tgk la yg mane2 nak back up dia tu…mmg tak ubah2 perangai dier…masuk bakul angkat sendiri…bertaibat la ungka seekers woi!!!just remember one thing…you ader anak perempuan dan cucu perempuan…tak mustahil Allah akan balas ape yang you dah buat pd PA…tlg hormati dia dan dia ader lah mantan PERMAISURI AGUNG….rakyat pernah sanjungi dia pada suatu masa dulu….”dalam Islam ade penah cakap….”PEREMPUAN YG BAIK UNTUK LELAKI YG BAIK”….sy tahu sy tak berhak menghakimi dosa pahala you,ungka seekers,tetapi cara you ni dah membuka pekung di dada memang jelas you nak tunjukkan pada rakyat Malaysia macam mane perangai you sebenarnyer…

    0
    0
  266. bdohsial says:

    aku ingat mangkuk hayun bodoh ni dah kena tinggal, tu pasal meroyan. bukak habis pekung konon nak aibkan aisyah…. bodoh sial betul mangkuk ni. tuhan pun tutup aib hamba2nya…

    0
    0
  267. frh says:

    Org yg baik tk tgamak dedahkn aib… menaibkn org. Ni dh terang2 tunjuk kn. Org yg tk guna akal fikiran yg waras sj akn buat cara cm ni utk kepentingan diri sendiri. Bg yg diaibkn, byk kn sabar.. beramal. Hanya balasan Allah yg mampu menjatuh org2 yg biasa menaniaya org yg baik.

    0
    0
  268. Kritik says:

    He looks like a PERVERT!!!

    0
    0
  269. i am xoxo says:

    lawak dowh uncle kene dgn dr fadzilah kamsah…mmg gile babeng la.memalukn kut. yg xble blah tanye nih islam ke? jahat dowh.

    0
    0
  270. i am xoxo says:

    ucle attention seekers.we hate u. jom buat group we hate uncle attention seekers jom…

    0
    0
  271. bukan manohara says:

    btul gak cadangan you,i am xoxo…..u jadi admin…i cari followers..

    0
    0
  272. misz C says:

    ORANG TUA TU SEBENARNYA GILA GLAMOUR. MAKI RAMAI YG BACA CERITA GILA DIA MAKIN DIA SUKA!

    0
    0
  273. mawarmerah says:

    yg sudah-sudah tu biarkan jer la … buat ape nak komen habis-habisan.. ADAKAH DIRI KITE NI SEMPURNA..sangat!! cermin-cerminkan lah diri kite dulu.. !! sebelum kite mengkritik org disekeliling :)

    0
    0
  274. miss suka masak says:

    pe masalah ngan lelaki 2 agaknya…..

    xleh blah aku baca penulisan dia…

    tol2 aib

    0
    0
  275. kitty says:

    i langsung xpercaya .Fitnah je ni

    0
    0
  276. mcm_bagus says:

    inilah namanya org yg x berilmu… jantan dayus… mcm bos aku…
    dah x dpt, nk malu kn org… cishh pegi berambus dgn antu2 ko tuh! aku syak mmg ko bela antu… muka pun hitam, xde cahaya… bnyk benda kurafat yg ko buat…!! caya la, ko x kan selamat dunia akhirat…mcm bos aku..hahahahahah.

    0
    0
  277. hehehe says:

    lah ape korang nak marah2 kan uncle seekers ni… takpelah die buat pengakuan jujur… bukan salah ape pun… kita baca sudahlah… tak suka takpelah… biar lah uncle seekers tu…

    taniah uncle seekers… anda mmg bran…

    0
    0
  278. drirakumas says:

    pe erk nme blog uncle seekers neh?

    0
    0
  279. sb says:

    hehehe: jadah engko pengakuan jujur. ini mengaibkan org yg sakit. ape perasaan ko kalo mak ko, or adik, kakak, bini, anak ko kena mcm ni?

    budusssss sama mcm ungka tu. seek for attention. bloody foooooooollllllllllllll

    0
    0
  280. bukan manohara says:

    mane2 yg backing ungkaseekers tu mmg ungkaseekers sendiri kot…tak abis2 dgn pangai gile glamer….ataupun kuncu2 dia yg perangai mcm ungka seekers seek for the attention…

    0
    0
  281. Miss pocO says:

    ni seekers antu ke seekers pompuan kaya…?

    dahla rambut cam ape tah…

    0
    0
  282. bukan manohara says:

    dia dah hantu skarang seekers perempuan kaya yg bole sara dia….dayus lelaki mcm ni….

    0
    0
  283. betty says:

    U.s. ni mmg nk memalukn mantan permaisuri.dier x de rasa respect pun pd institusi beraja negara.Betul ke Mantan Permaisuri ni mmg cinta gila.?????or dh diguna2kn.kesian dier.kalo mmg suka..kawin jerlh.buatlh cara baik..

    0
    0
  284. ROSS ISA says:

    Ada lagi si tua terkutuk ni…
    aku ingat dah ‘GOAL’ dah…
    ni publisiti murahan la nie…
    xabis2 mencari masalah si jantan kabaret ni…
    ape xcukup lagi ker dr.fadzilah kamsah ajar dia…
    BODO PUNYA OLANG>>>
    akai tarak kaa????
    hahaha…
    muka dah mcm pocong2 yg dia sibuk canang2kan 2 lagi sibuk nak cari masalah…
    aduhai…
    kesian orang tua xsedar diri ni…
    hahahaha…

    0
    0
  285. bukan manohara says:

    mungkin bila institusi raja-raja sebulat suara beri hukuman setimpal baru nak diam…..mungkin ungka seekers bangga dgn apa yg dia buat….mmg sewel la ungka seekers for attention nih!!

    0
    0
  286. bukan manohara says:

    UNGKA SEEKERS:Tetiba saya sampai dikawasan tempat jualan pakaian dalam.Saya tidak berapa pasti dimana saya berada ketika itu kerana fikiran saya asyik mencari pelbagai helah supaya tidak dipeluk. Saya rimas! Rimas! Rimas!

    eleh,rimas konon…padahal suka kan???ungka seekers ni layan pompuan macam letak kat tapak kaki!!perlu ke nak citer semua benda mcm ni??

    0
    0
  287. Miss pocO says:

    kdg2 aku rasakan…bapakantuseekers ni cam nk mengaibkan siti aisyah jer…tgokla gmbr2 siti aisyah x bertudung tu…

    watpe la nk dedahkan rambut dia…bodohla bapakantuseekers tu…tgok muka jer dh tau…x handsome langsung…!!!

    0
    0
    • sb says:

      nampak sgt dia ade motif dari awal lagi, sbb siap simpan semua bukti. gile geram wehhh dgn dia ni, yg aku geram sbb dia tunjukkan gambar x tutup aurat tu. islam la sgt ko dedah2 aib org…ish geram la weyyyy

      0
      0
      • Baby devil says:

        alaaah… dua2 perangai die org tu same je… HYPOCRITE!!

        0
        0
        • He he says:

          Bertepuk tangan sebelah tak kan berbunyi. Kalau keluarga dah makluM Aisyah ni tak ok, kenapa tidak berubat pada ustaz atau psyciatrist. Tak kan lah mak bapak dia biarkan uncle ni yang ubatkan dia. Bukan mereka tak tahu. Dan sebagai umat Islam kenapa biarkan Aisyah bersendirian dg uncle. Mak dia bukan orang susah atau ibu tunggal yang terpaksa hari hari keluar nak jual nasi lemak. Luang kanlah masa dengan Aisyah. Kalau ibu bapa tak nak berkorban sedikit untuk anak jangan salahkan orang lain.

          0
          0
  288. bukan manohara says:

    yg tu aku stuju dgn miss poco…..mmg dia tak guna dowh…budget hot!!!hot la sgt….macam gampek aje perangai ungkaseekers ni

    0
    0
  289. diya says:

    sakit, sakit, sakit pakcik nih..!!

    0
    0
  290. arrizz says:

    tak lawa pon!

    0
    0
  291. Baby devil says:

    hey… korang tau tak??? SITI AISYAH tu memang a FAILURE from the beginning…. salah satu fact …. mengatakan…. (mereka adalah org2 dalam dan terdekat kaum kerabat Selangor sendiri) … masa Agung tu sakit kat singapore… Sultanah tu pi clubbing ngan bodyguard n kengkawan dia…. so kalu la DIA BERPERANGAI CAM NI BECINTA NGAN SI UNCLE FUCKER TU… sah2 la die memang tak SULTANAH YG FAIL sampai sekarang ni…. … tapi herannya… kenapa laaaaaaaaa dia pilih si uncle fuker ek?? adooooyai… sedeeyyyh!!

    0
    0
    • Fitriz says:

      Bahaya ni Baby Devil sebarkan berita tersebut.Kena ISA karang huhahuha.Sekarang tunggu je Melayu yg emo psl kisah cinta Uncle Seeker ni untuk serang ko mengatakan x baik bukak aib org dan segala hadis,ayt Al-Quran kluar hahahaha.

      Dan kalau betul cite ko ni malu la Melayu yg defend habis-habisan bekas Permaisuri ni.Fitnah Uncle Seekers main sihir la apa la.Diaorang kalau artis clubbin mmg hentam x igt.Islamik kan.Nah sekarang diaorang defend orang yg clubbin huhahuahuahuaha.
      Itulah IRONI namanya

      0
      0
      • kentang putar says:

        takat cakap mmg semua org bole cakap.. bagi gambar clubbing tu la …barulah kita bole comment …

        meanwhile, lets just comment abt this dumb jantan malay hantu sekeers ceritera dulu shall we please…

        0
        0
        • Fitriz says:

          Kehkehkeh ooo pasal Permaisuri pandai je mintak bukti gambar dia pergi clubbin.Kenapa org ckp Uncle pakai sihir ko tak mintak bukti yg dia tu pakai sihir?Tak ke npk DOUBLE STANDARD di situ?

          Dan kalau dia post gambar X-Permaisuri pergi clubbin tak ke dia diserang mcm Uncle kerana mengaibkan x-Permaisuri?X baik mengaibkan org,kluar la hadis,ayt Al-Quran dan paling best dan aku rasa bangang,mintak diISAkan ahahahahah

          0
          0
    • Aku says:

      Da name pon baby devil.. Mestila perangai cam devil gak.. Mngate org tu kn mmg pekerjaan setan cam die. Ooi, klu ko nk kate aisyah tu kaki clubbing, tgok rambut pon org da bole judge la bodo. Klu org p clubbing, mst la slalu p salon, psg rambut cantik2. Ni rambut cam surirumah biase. Apebenda jenis bodo n sengal le anak setan ni(baby devil)

      0
      0
    • kim says:

      Kejahatan seseorang tu akan didedahkan juga.Nampak luaran saja baik.

      0
      0
  292. hehehe says:

    aku dah kata… biarlah uncle seekers ni… kalau bertepuk sebelah tangan mesti tak jadi punya….

    uncle seekers nnt blanja aku gi clubbing tau…

    0
    0
  293. bukan manohara says:

    ada gak dgr kisah PA yg pelik2…tapi yg ni bila dah ade proved dan ungka seekers ni dah duk tayang gambar camni…memang menguatkan lagi fakta(ceeewwaahh)hehehe…..tapi walau ape pun mungkin betul PA kena sihir,tapi dia silap jumpa org…kalo btul nak berubat jumpa aje la ustaz haron din…tapi dgn si keparat yg gila glamer ni juga yg dia nak jumpa…tak phm lah……udah2 la tu ungka seekers woi!!kalo dipikir2 balik pangai ungka seekers ni lebey kurang pangai AYAH PIN…huahuahua…..dgn ajaran sesat dan istana kerajaan langitnya bagai…..

    p/s: sorry,keluar dari topik sket!!

    0
    0
  294. Kak Su says:

    Dorang dah kawen ka ni?

    0
    0
  295. GiGi says:

    Sorry la ankel, aku tengok muka ko ni macam takde ‘nur’, susah nak percaye cerite2 ko ni..ntah2 ko sedang berhalusinasi dengan hantu2 ko, yg queen aishah ni gilekan ko…pelik gile…dari cerite ko, mcm aishah ni tak waras, aku rase hantu ko dah buat something kat die…peace!

    0
    0
  296. syukri says:

    INI SEMUA FITNAH DAN TOHMAHAN YANG AMAT DASYHAT…INI SEMUA TIDAK BENAR SAMA SEKALI..SILA KE BLOG SAYA UNTUK MENGETAHUI CERITA YANG SEBENAR..PERMAISURI SEBENARNYA DALAM KEADAAN SAKIT WAKTU ITU..SAYA TAHU SEGALANYA..JANGAN PERCAYA DENGAN PENDEDAHAN MURAHAN DAN BODOH SEPERTI ITU..Dan tinggallah manusia-manusia yang buruk,yang seenaknya melakukan zina seperti himar(keldai),maka pada zaman mereka inilah kiamat akan datang…

    0
    0
    • kentang putar says:

      logically seseorang manusia itu kelakuannya amatlah bersangkut-paut dgn seberapa tinggi maruah yg ada di dalam dirinya…dan cerita jinseekers ni amat menampakkan kelakuan mantan permaisuri mcm hilang akal dan kurang waras – no dude – i dont buy it

      jinseekers ni ckp terlau bongkak…dia pulak kate kita fitnah dia dlm siri 6 …
      oh org tua itu sgt biadap dan bongkak….

      susah nak percaye kata2 yg keluar dr tubuh badan yg sebegini cokia kawan perempuan separuh bogel yg dia ada…nope … he just crazy old trash, he will get waisted … x lama lagi….u’ll see

      0
      0
  297. inspira says:

    syukri,,aku harap ko boleh bg fakta2 dlm blog ko pasal mende nie fitnah..kitorg tak caye la aisyah mcm nie…

    0
    0
  298. Anynimous says:

    Inilah manusia mengambil kesempatan diatas kelemahan manusia lain.BIla tak ikut cakap atau dihalang inilah padahnya.

    Para lelaki , kasihanilah wanita ,wanita mengharapkan lelaki menjadi pelindung, jika betul uncle seekers ikhlas dia tidak akan buat begini.
    Jika dia ikhlas hendak membantu dan sayang pada Permaisuri , dia akan memberi yang terbaik.

    Uncle seekers , cuba bayangkan ini yang terjadi pada anak perempuan , kakak atau sesiapa sahaja yang [enting di dalam kehidupan uncle.

    Siannya pada permaisuri.Allah maha mengetahui.

    0
    0
  299. pOyo says:

    ATTENTION! BAGAIMANA NAK DAPATKAN TRAFFIC KAT BLOG ANDA MELALUI SI MANGKUK Ni.

    first..pastikan blog anda dah siap sedia cerita pasal pembohongan penyundal bolong ni.
    then pastikan ada satu ugutan yang cukup serius.heheh
    meh aku bagi contoh! ‘woiii mangkok!!! aku jumpa ko kat luar siap la ko!! aku tapak-tapak muka ko!!!! gigi ko aku sumbat dalam bontot lembu!!..jadi bila si penyundal nie takut gelabah.mesti dia wat report polis..(ala2 ac mizal gitu.) takde teluqqq la katakan.
    then nak cari publisiti tambahan panggil r paper xpecially metro.mesti nama blog anda jugak termasuk n org ramai pasti nak tau pasal ape si mangkok nie takut sampai telur dia termasuk.
    nah!! kini blog anda telah pun berjaya dapatkan publisiti secara percuma melalui sundal bolong ni.cubalahh!! eheheh…

    0
    0
    • ana solehah abdullah says:

      cian permaisuri aisyah..mcm kena pukau lak…kalu betul dianiaya…berilah balasan kat penganiaya tuh..

      0
      0
  300. hermmmm says:

    ssh juga nak percaya kan..suda aku bace 2 3 kali baru aku dapat terima…actualy beginilah lumrah kehidupan kan..Allah dah takdirkan setiap manusia dengan perangai masing2..cuma yg buat Hot jerr coz dia ni bekas PA..n uncle seeker tu artis hantu..saje nak jatuh kan maruah orang..subahannallah….

    0
    0
  301. syukri says:

    SEMUA BUKTI DAH ADA PADA BLOG SAYA..JOM SEMUA TENGOK KEBENARAN DAN CERITA YANG SEBENARNYA.KAMI BUKAN DANGKAL ATAU BODOH MACAM UNGKA TAK SEDAR DIRI..LAIN KALI NAK BUAT CERITA SENSASI TU FIKIR DULU KESAN DAN AKIBATNYA..AKU DAH CALL ISTANA SELANGOR…TAK LAMA LAGI MERINGKUK LA KAU DALAM PENJARA….LOSER!!!!

    0
    0
  302. cik det says:

    stupid nyer uncle seekers…kau dah buat crita hantu dah la…skang ko plak jd hantu kluarkan crite bukan2….ape motif mamat hantu nie??????sudah2la nak memalukan orang….

    0
    0
  303. cik cik says:

    muka huduh,rambut panjang,
    ade hati nak kat queen aisyah tu.
    KONON la uncle seekers ni
    aku kalau dia bagi sejuta pun tak hingin aku nak kat ankle ni
    geli aku. hahahah

    0
    0
  304. nas says:

    ade ade jelah uncle seekers ni aritu kontroversi psl rncgan tv dia tuh ni hal ni plak….dia ni pun jenis pelik… kalau ngok iras2 muka ade muke2 cam gangster or muka tarik kete… mmg muka kaki gaduh or pembuat masalah… hidup jelah normal… bertaubatlah apa yg patut..

    0
    0
  305. mi says:

    semua ne x btul la…..siti aisyah x cam tu la….dia baik2 ja d istana dgn anak2 dia….korang tau la,skrg ne mcm2 pn ada la…..kmu nak tau x,stiap ex wife raja mau pn apa2 la wife mereka x akan kwin…sbb ada wat sumpah kat istana…..

    0
    0
  306. hek eleh says:

    Nampak sgt gmbr smua2 tu super imposed daaaa.cuba u all perhatikan betl kat muka siti aisyah.dahla tak kemas..publisiti murahan tol!!!!hahaha.nak glamor..

    0
    0
  307. Kepada Tuanku permaisuri Siti Aishah…ambil aktibar dah apa yang berlaku..Janganlah terus membiarkan ungka tak tahu malu tu memperlakukan tuanku sebegitu rupa…Ungka tu bukan lelaki yang bagus untuk di buat suami…Dlm kisah part 5 jek dah tahu dia memperalatkan tuanku jek..Sehari suntuk bersama tuanku meloyakan tekak nye saje…Saya pasti sekarang nie ungka nie yang terlebih gila bayang sebab kisah cintanye bersama tuanku sudah putus..Sebab tu dia canang satu dunia…Alhamdulilah cinta tuanku dengannya sudah putus..Tuanku pergilah berubat di tempat lain….Belum pun kawin dengan tuanku tapi dah macam2 diaibkan…kesian juga kat ungka tua nie….dah sakit…putus cinta terus gila..merapu..meraban…
    Kepada tuanku harap berhati2..jagalah tingkahlaku…jaga aurat…mahupun bergambar bersama keluarga….sekarang nie ramai yang tahu tuanku tinggal dimana…jadi hati2..mungkin kebebasan akan terbatas…
    benci tengok ungka tua nie..dia kata nak tolong tuanku..tetapi dia makin mengusutkan lagi keadaan tuanku..dulu terkurung kerana keluarga..sekarang nie terpaksa berkurung kerana ramai rakyat dah tahu tpt tinggal tuanku…Apa punya jantanlah….Apa pun yang diceritakan oleh ungka tua nie..hati saya tetap berbisik tuanku di peralatkan..Kesiannya tuanku…dulu berkawin gan agung jodoh tak lama..sekarang nie pulak ada pulak ungka tua nie mandremkan tuanku…buatlah solat hajat tuanku…supaya minyak pengasihyang terkena tu hilang dari badan tuanku
    Kepada Si ungka nie aku nasihatkan kau supaya hentikan sifat biadapmu..Ingatlah perbuatan jahat akan di balas gan jahat..Klau bukan kena pada kita..akan kena pada keluarga kita…

    0
    0
  308. Assalamualaikum.Dalam beberapa hari yang lepas selepas tersebarnya fitnah Terhadap Yang Amat Mulia Permaisuri Siti Aishah,saya diberitahu bahawa permaisuri kini dalam keadaan bersedih dan berdukacita sehinggakan bonda kepada permaisuri tak henti mengalirkan air mata,tapi saya yakin dan percaya permaisuri akan terus kuat diiringi doa kita semua yang setiap masa mendoakan yang terbaik buat permaisuri.Apa yang terjadi ini mungkin ada hikmahnya.
    Terima kasih kepada syukri di atas info yang anda berikan…

    0
    0
  309. basme says:

    Tak tau malu betui la pak syed keturunan nabi ni!
    Mangaku pakar psaikology, ko pun paham wanita tu dalam keadaan lemah, sepatutnya sebagai kaunselor, ko paham, bukan nafsu semata2.
    Nampak sangat ko hanya pentingkan glamor. Kalau ko takde rasa malu, cuba bayangkan mak bapak wanita tu, anak dia dan sedaramara dia dan rakyat m’sia yg pernah berpermaisuikan dia.. Sedaramara ko aku tau, memang suka glamor, kalau tulis buku politik, ikut arus, mana yg untung. Benar ker palsu, nombor 2

    0
    0
  310. Mama Amuk says:

    Oi uncle pelesit. Kamu ni betul2 durjana main 2 alam, mcm crita DDR tu. Kamu selang selikan mengubat org dgn masukkan hantu kamu pulak dalam badan dia sebagai ganti kpd hantu asal. Kamu dah kurafat kpd Allah. Moga kamu dilaknat, dan moga kamu terima balasan atas perbuatan kamu. Mmg patut muka mcm hantu pun, dah best fren pun golongan hantu jin aprit pelesit.

    0
    0
  311. Apa dah jadi says:

    Ish..ish..ish. apa dah jadi dengan uncle seekers ni ye? Banyak gila punya uncle seekers ni. Gila glamour, Gila pengen jadi artis,gilakan pompuan seksi. MasyaAllah, layakkah uncle seekers ni dikategorikan sebagai orang yang alim, orang yang tahu tentang agama? Pada pandangan aku, dia ini tidak layak digelar orang yang alim.. Jijik aku melihat perangai dia ni sebenarnya (cuba tengok link tu, begitukah orang yang tahu tentang agama? Astagafirullah Al-azim… http://tinypic.com/r/2we04nk/7

    Sepatutnya permaisuri Aishah perlu mendapatkan rawatan kepada pakar rawatan Islam yang betul. Saya pasti jikalau sekiranya dia menerima rawatan kepada pakar rawatan Islam yang sah, tentu perkara sebegini tidak akan terjadi dan diwar-warkan masalah permaisuri. Tapi persoalannya, kenapa juga mesti menerima rawatan dari uncle seekers??

    0
    0
  312. naza says:

    UPDATED!!! pakcik dah buang part 7 dalam blog dia..hehe kena maki ngan fauziah latiff ke

    0
    0
  313. naza says:

    lawak sial aku baca comment anon ni dekat part 7. terguling aku gelak

    Anonymous said…
    pakcik….berapa banyak tetamu yang masuk dekat blog ni banyak tulah orang benci kat pakcik. jangan ingat pakcik ni dah glemer. glemer sebab publisiti murahan macam ni x masyuk lah pakcik. tak best pun. pakcik jangan gembira yahoooo!!!dah sejuta orang masuk blog aku yang hampeh ni. saya kesian tengok pakcik. pakcik yang part english tu pakcik ke yang buat. ke dengan bantuan kamus besta? sbb apa yang saya tau banshee (puntianak) pun pakcik panggil banchis. apa2 pun…saya nak pergi dulu sbb maggie saya dah kembang
    November 20, 2010 4:33 AM

    0
    0
  314. haji rono says:

    pakcik tu memang salah…’that woman’ in the picture pun sama salah..x bertudung depan bukan muhrim, peluk2, usik-usik….langsung tak baik untuk imej beliau sebelum ini…dila muhasabah diri….

    0
    0
  315. siti meah says:

    pakcik langsuir oiihhh…udah2 letu…melugai dah aku nih!

    0
    0
  316. cili says:

    lain bebenor muka aisyah. dulu ayu n cantik.skrg sgt berbeza. sib baik tahu lalat atas bibir yg membuatkan aku masih kenal.

    0
    0
  317. puteri emma says:

    kenapa lain benar wajah kak aisyah….tak come mcm dulu pun…..oooo lupa dulu permaisuri skrg org biasa,dah tak ada liplap liplap lagi….tapi tetap ayu..

    0
    0
  318. zizi says:

    cuba mencari peluang untuk mendapat kekayaan,kalau betul seorang islam tidak akan mendedahkan perkara yang buruk pada orang, jangan cuba tiru budaya barat,peliharalah keturunan syed bangsa yang mulia…masyalllah bertaubatlah

    0
    0
  319. 2 ALAM 40 JUTA !!! says:

    Ni sorang lagi makhluk pelik.. Tak habih2 nk buat gila. Hidup mcam nk kumpul dosa ja.. Aiii dunia2..

    0
    0
  320. azizi says:

    Kwn saya(Tidak ada pekerjaan tetap tapi hansome) dulu pun pernah bercinta dengan anak sultan (yang pernah jadi Yang di pertuan agong )…biasa lah peluk cium depan public tapi tak de pun kecoh macam awak … kesimpulannya syed ni perasan dan mungkin rasa diri bangga kerana berkasih dgn orang kenamaan nak glamour le konon…ibarat orang yang terlalu miskin tiba-tiba dapat harta jatuh dari langit…lupa diri…renung2kanlah

    0
    0
  321. salz says:

    hahaha…
    aku rase muka arwah laki dia lg hecem..hehehe

    0
    0
  322. dell says:

    wut d fuck.cacat akal.geli nk trbarai isi perut baca blog c gile muke cam antu ni..yg pmpuan tu plak sama cacat dgn die.eeeuw mcm gampang.bodoh!!!!!!!!!!!!1

    0
    0
  323. putra malaysia says:

    assalamualaikum wat semua kaum muslim..

    saya cuma nak sedara/sedari pikirkan beberapa perkara sahaja..

    1- Kalau pun cerita itu betul mahu pun cerita itu salah, si tukang fitnah atau si tukang aibkan org berdosa pada Allah S.W.T. dan juga pada mangsa yang difitnah / diaibkan itu…………..tapi kita yang cerdik pandai dok antar komen kata itu ini, maki hamun la, tuduh pihak itu ini salah…kita nie dapat pahala ka? setahu saya, kita nie pun dah jadi lebih kurang sama ja dgn si tukang fitnah dgn si tukang aibkan org tu…belum comfirm siapa yang salah, kita dah menuduh bukan2.. dapat pahala ka kita?

    0
    0
  324. kinQ says:

    nampak sgt uncle ni nak cri pub looser…ape yg di nak tnjuk sbnrnye? nak aibkan aisyah ke? kte cinta gila…tp mcm ni ngn gee pon sme…dia ni mcm x betul plak…yelah seekers dah lme terkubur….

    0
    0
  325. maria says:

    uncle seekers ni diketahui seorang yg bermasalah moral, kewangan, agama, dan yg paling nyata ialah dia ni kaki penipu..satu Msia tahu rasanya. sama macam rancangan seekers dia tu..hantu apa yg pernah ditonjolkan?? tipu aje lebih..then pecah rahsia dia bila dia bergaduh dengan kawan baik dia sendiri (kawan baik dia pun kaki penipu juga, gunakan appearance keagamaan, kononnya mengubati gunakan homeopati terapi elektrik)..bila masing2 dah bergaduh, masing2 pecahkan tembelang masing2..apa yg berlaku pada aishah ni rasanya melibatkan sesuatu..cos tak mungkin org normal akan percaya pada uncle seekers bangang ni..kaki pembelit semata2 sebab duit.

    0
    0
  326. suri says:

    lor, knp menjatuhkan diri sendiri…kt cinta tp njatuhkan air muka ex queen jgak…ex queen pun kena jaga la penampilan, dua2 pun ada salah tp menunjuk2 nih mmg saje cari glemer

    0
    0
  327. lin says:

    aku rasa unle seekers ni dh bomoh2 kan mantan permaisuri la…
    dia ni penipu besar…

    0
    0
  328. tok nujum says:

    aishah sakit, tapi pakcik seekers ambik kesempatan.

    kalubenar aishah tu sakit, sy kira segala aper yg aishah buat kat uncle seekers itu sbnrnya scr automatik bukanlah aper2. dah namerpun sakit.

    yg sakit tu sebenarnya uncle sendiri – sakit perasan!

    0
    0
  329. pic says:

    apa kejadah la pak cik hantu ni

    0
    0
  330. tepong says:

    haaa kn dh kna saman. tu la…ankel g cari hantu je. jgn cari pasal la

    0
    0
  331. jayn says:

    emmmm….i tot holding hands or even touch someone of different sexes before legally married is wrong…but y on earth..??? dude if u really like her, y do u have to do all this?? u suppose to know the limit! mantan permaisuri… think of her own sake!! what will others might think?? i guess this world is goin to end soon…may He forgive u

    0
    0
  332. hantu says:

    ceh ni kes nak publisiti murahan jer… biasalah… pernah naik n pernah jatuh terduduk… uncle seekers ni sebenarnya uncle sakit…. tgk n cube ingat kembali debat dia ngan datu dr fadilah kamsah… dari situ pun nampak dia ni… ish3x… x malu nyer jantan nak publisiti murahan… buat malu kaum lelaki…

    0
    0
  333. hantu says:

    cukup2 lah tu…. bawak2 taubat n berubah sket… dah tua nak mati pun..

    0
    0
  334. Prince Saud says:

    hi tak kan tak kenal dgn Syed Abdullah tuh…..atau glamour dgn nama Uncle Seekers. Dah kata Aishah mendapatkan rawatan….tapi mengaibkan pula pesakit.
    Tengok aja la keceluparan dia semasa berdialog dgn Dato Fadzilah Kamsam…..http://www.youtube.com/watch?v=JCP5wyIN8eA

    0
    0
  335. iruka says:

    hancor la dia ni, dah tua bawak je la taubat

    0
    0
  336. The Prophecy says:

    Sape cari sape ni….yg pasti salah pompuan tuh.

    0
    0
  337. Rudysi says:

    Tak kisah la sapa yang bersalah..Gambar ni tak sepatutnya didedahkan…Aib sangat2… Apa perasaan uncle kalau ada orang dedahkan kt media dan internet gambar uncle dalam keadaan bogel? adakah uncle akan senyum sahaja..TUTUP LA AIB ORANG SEBELUM ORANG DEDAHKAN AIB KO

    0
    0
  338. tony jhaa says:

    uncle seekers tu muka macam pundek dan sial,muka macam buntut jebon,bayang neraka pun dah nampak kat muka dia. kena cermin2 wajah mu itu uncle taik aym

    0
    0
  339. tony jhaa says:

    saya ni tetap sokong permaisuri ni,dia tgh sakit nak berubat tapi tersalah jumpa dukun,orang nak berubaat dia pula nak ejust……..wakakkakka,tapi tak blh aku lupa wajah uncle seekers macam pungung jebon..masuk air btl kau ni buat malu btl……kampung mana kau ni uncle seekers?!!!!!!

    0
    0
  340. Larry says:

    Apa pon, jangan lah aibkan orang, buat mcm ni mana patut, benda private mana boleh umumkan

    0
    0
  341. Larry says:

    Apa pon, jangan lah aibkan orang, buat mcm ni mana patut, benda private mana boleh umumkan

    0
    0
  342. pg NQ says:

    PAK CIK ini bkn cite SEEKERS nak jadi hantu 2 hantu nie .ingt la diri 2 dah senja jgn nak perasan .cpt2 la taubat sblm merana kemudian.hahaaaaa BYE

    0
    0
  343. doraisammy4D says:

    aku benci sunguh tengok muka uncle seekers ni,memang muka tak ada nurr langsung….cahaya neraka dapat di lihat kat muka dia, permaisuri tu dah la sakit,nak cari berubat kat pak dia,dia pulak ejust tuan puteri,ko ni uncle seekers buat rosak orang saja,ko pegi mati diam2 la jangan rosak kan orang,,satu lagi paling aku tak dapat terima muka kau uncle seekers macam pungung jebon,gaya pun haprak punya kaki,,pi mati diam2 ja lah uncle seekers.pastu tabur gula bagi semut tanam!!!!!!! uncle seekers ko ni kampung mana ya!!?

    0
    0
  344. doraisammy4D says:

    orang frust cam ni la jadi nya,angan2 tu tinggi sangat nak kat bekas permaisuro ooooo,,pala tooya kau lah uncle seekers, uncle seekers muka macam pundek,skrew kpala hotak dear neh tercabut…orang yang jahat ni dari air muka pun kita blh nampak sikit ,ada betul tak kawan2?,tapi kita kena tahu asal niat tuan puteri nak berubaat sakit, last nya anak dukun yang sakit otak.kuang kuang kuang……..

    0
    0
  345. doraisammy4D says:

    suiii.haram jadah lah kau ni uncle seekers.pecah tembelang kau terang2 kali ni oooo,tak payah dok cerita hantu lagi dah.semua jalan kerajaan pasang lampu, aku harap sangat satu hari nanti,terkena juga uncle seekers ni masuk dalam lokap, rasa la kau tunjuk la gila kau dalam lokap tu..blh juga uncle tangkap hantu kat dalam lokap, awas uncle seekers orang pun dah benci kau….silap langkah kau kali ini kau akan terpeleott….masuk dalam!!!!!! pg jahanam la kau sorang2 uncle seekers!!!!! orang2 bandar yang bodo2 blh la kau kencing kat kepala,

    0
    0
  346. Megat Jihad says:

    Salam…… Bagi aku dua-dua pun salah, yang sorang tu amik kesempatan murahan. dan yang lagi sorang tu tak tahu jaga maruah. Dasar lelaki memang lah nak cari pompuan, wang dan kuasa/pengaruh………apa lagi dah terhidang sapu jer lah. yang pompuan…….masih muda perlukan kasih sayang (emotion) apa lagi bila jumpa yang tangkap leleh punya ayat power……..cairlah. Ingat kalau bertepuk sebelah…….melodinya sumbang larrr

    0
    0
  347. red says:

    muka ngan kaki lebih kurang p.cik ni…xkn queen nk kot…kena sula br tau p.cik ni….

    0
    0
  348. Purnama says:

    Dalam banyak2 foto sial tu, foto paling lawak yg pose mcm rimau tu, entah rimau jadian ka apa ni, gilo tul la pokcik antu ni. ‘Astaghpirullaa’halaziim.

    0
    0
  349. ishx3 says:

    watpe la nak aibkn mantan permaisuri tu.. xbek woo.. nanti satu ari kompem kena blk.. huhu..

    0
    0
  350. siti says:

    mantan permaisuri agung? yeahh right. skrg baru dia tahu langit tu tinggi ke rendah. and dato’ seri, skrg terima padahnya. uncle seekers i know you’re trying to protect yourself and family. just do what you need to do.

    hamba Allah.

    0
    0
  351. noramira says:

    apa nk jadi….tgn klau tepuk sebelah x akn berbunyi. Insaflah..

    0
    0