Written by AbangNara | September 6th, 2013

Jual di dalam istilah ini ialah menggunakan anak untuk mendapatkan keuntungan. Abang Nara faham mengapa tuduhan sebegini dikeluarkan terhadap Farid Kamil. Mana tidaknya, sehingga ke hari ini Farid dan Diana langsung tidak memberitahu mana-mana pihak nama anak sulung mereka. Malah gambar anak mereka pun jarang dikongsi menerusi mana-mana media.

anak farid kamil

Rupa-rupanya pengumuman tersebut akan dilakukan menerusi sebuah rancangan Astro tidak lama lagi. Buat masa ini, hanya pangkal nama anaknya sahaja diketahui iaitu Muhammad. Kata Farid:-

Isteri dan anak saya telah balik ke sini dari Australia beberapa hari sebelum Hari Raya Aidilfitri baru-baru ini. Sekarang ini mereka berada di rumah ibu bapa saya di Alor Setar, Kedah. Astro berminat untuk menyiarkan rancangan khas tentang anak dan isteri saya itu.

Jual anak? Tidak. Saya sebenarnya dah fikirkan awal-awal lagi perkara ini. Sebab tu ada beberapa langkah berjaga-jaga yang akan di ambil. Walaupun saya dah kongsi dua keping gambar anak saya di Instagram, tapi nilai eksklusif anak saya masih ada. Lagipun persetujuan saya dengan pihak stesen tersebut berlaku selepas saya memuat naik gambar anak saya itu

farid kamil

Buat masa sekarang, Diana Danielle dan anak mereka sudah pun berada di Malaysia dan sedang berehat di rumah ayah Farid Kamil di Kedah. Selain majlis memperkenalkan anaknya, Farid Kamil juga bercadang untuk mengadakan majlis khatam Al Quran dan aqiqah. Semoga semuanya berjalan lancar mengikut perancangan.
farid kamil
Secara jujur, memang agak pelik apa yang dilakukan oleh Farid Kamil kerana ini adalah kali pertama ia terjadi di Malaysia. Adakah selepas ini selebriti lain akan mengikut apa yang dilakukan oleh Farid Kamil? Adakah peminat akan terpaksa menunggu rancangan khas Astro baru dapat menatap wajah anak selebriti kesayangan mereka? Apa pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

100 responses to Umum Nama Anak Di Astro, Farid Kamil Nafi Jual Anak

  1. Anonymous says:

    berangan la…ko ingat ko brangelina???!!!

    0

    0
    • amin says:

      Ape susah bebeno nk bgtau nama anak? Prince william tu rilek jer bgatu 1 dunia…apeke betik dek non!!!

      0

      0
      • Ritu vs Aya says:

        Farid oiii…artis lain yg lebih glemer dari ko pon x pernah adakan majlis dulu baru umumkan nama anak. Yg penting bukan pada keglemeran nama tu, sebaliknya pd maksud yg ada pada nama anak ko tu. Bagi nama yg baik2 supaya mencerminkan keperibadian dia yg baik. Lagipon nama ko ngan Diana agak tenggelam-timbul jer sekarang ni. Takyah nak tunggu majlis2 sangat la…

        0

        0
        • ddd says:

          takyah nak beria sgt lah… anak die,,suka hati die lah nk eksklusif ke nk ape… da selamat lahir da cukup lah tu…astro amik kesempatan atas curious org ramai… yg untungnya tetaplah astro…

          0

          0
        • miss ynwa says:

          ehhhh…ingat aku kesah dgn anak ko dgn diana yg………………………… tu?
          hello???
          #ADAAKUKESAH

          0

          0
        • zaza says:

          ish pasangan ni mcm feeling2 good jer…dr kawin,pregnant,berana smpai sekarang mmg feeling gud jer lah.. kalah kate and william..
          tlg jgn over sgt boleh? gi mberbaik ngan mertua dulu..

          0

          0
        • udang geragau says:

          kecoh la,, top celebrity malaysia ke ngko org berdua smpi nama anak pon bgtau pangkal je….,,,da abes hot? anak bini ngko kat rumah bapak ko….mak diana keseorangan ko biarkan??/ sbb ego ko? cermin diri,,,blaja jadi org dulu…… then ko nak ala2 bragelina pon org xheran…
          tp aku heran ke? huhuhuhuk

          0

          0
        • Bro 10 Inci says:

          Apa kata ko tunjok je surat beranak anak ko FK.. Di samping tu ada jgk nama dia kan.. Rasanya org lg minat nk tau tarikh lahir anak ko drp nama dia lol.. Ko nk bajet pon x cukup..

          0

          0
        • Olga says:

          ALA ANAK TAK SAH TARAF JE PON!
          PROPA JE LEBIH!

          0

          0
        • MINA says:

          Aiyo..dr awl da tau, mase FK umum bini dia da bsalin tu,kan org2 ckp..,AHMAD ARIQ HANANIA da dilahirkan awal 2bln dr FK umum tu
          Ce tgk t btol x nama anak fk AHMAD ARIQ HANANIA

          0

          0
        • Anonymous says:

          wey tapi aku dengar cite ahmad ariq hanania tu nama anak johan dgn ozlynn.

          0

          0
      • FAKKA says:

        YESSSSS…!!! Inilah pengumuman yang ditunggu…!! Kami dah tak sabar..!! Kalau kami tak tahu nama anak artis kesayangan kami ini… kami akan kebuluran… mati kehausan… OHHhh yesss…!!

        Apa???? Minyak naik 20 posen??? Argghhh lantaklahhh, minyak ker… sabun ker… kapur pinang ker….. berita ini lebih pentinggg…pengumuman nama anak artiss…

        Teruuuujaaaaa sangattttt…….!

        Cheh..!!

        Dah lahh tu… tak payah nak poyo beria sangat… simpan2 sikit perangai perasan melebih2 nii…

        0

        0
      • mutiara says:

        ha laaa..nak jadi cam artis hollywood la tu..bajet femes..ingt angela-brad ke..beyonce-jay z ke..atau kerabat raja bristish kate middleton..
        puii

        0

        0
    • Propa je lebih... says:

      dah jd bahan cerita buruk nk ekslusif apa kebende? Dasar dua2 muka x malu…. Lg pun org x heran pun nama anak kau….. Ekslusif lg anak ning baizura….

      0

      0
    • Olga says:

      PASANGAN NI XHABIS HABIS DGN KONTROVERSI PUIHHHH

      0

      0
    • Anonymous says:

      kalo astro beli astro la bodoh

      0

      0
    • Yatie says:

      ceaeeaiiiittt… aku pon nk announce nama ank aku kt astro.. uiksss x bole la sbb aku bkn retis… kahkahkah

      0

      0
    • poyo lebih!! says:

      sudah2 la tu farid oiiii….ko ni mngalah kn kaum di raja la plk kn…Prince william 2 dgn selambe je tnjuk muka ank die msa wife nk kuo sepital..even wife die pn xkisah share pic msa tgh preggy dlu..bini ko ado???die nk umum nma ank die pn de nk tggu mna2 pihak talibesen nk taja…ko je yg lelebih…ingt kiteorg ni hadap sgt ke nk tggu nma ank ko???ceeehhhhh!!!puuuiiiiii laaaa…..

      0

      0
    • shishimut says:

      Hahahaha..Farid Kamil poyoooo!!! Kalo tak tengok Astro pun lama2 tau gak nama anak ko…Astro pun macam takde cite lain nak terbitkan…emmm

      0

      0
      • Anonymous says:

        pas astro beli cite sampah dia ni, nanti astro akan tayang 4 kali sehari n dua tiga kali seminggu….kita jugak yang bayo astro tiap2 bulan..lmbt byr sket kena potong…nak sambung semula kena caj rm20….untuk penetahuan pihak astro kami bayar bukan nak tengok cerita sampah cmni k

        0

        0
    • Anonymous says:

      ELEH !!! TUNJUK STATUS BIN ITU YG PENTING ! PARED KAMEL !!! KO DAH PERIODE KE APE NI ! HAHAHA !!! ADA AKU KISAH ! PASANGAN PROPA KAKI TIPU 1 MALAYSIA ! PUIHHHHH

      0

      0
    • sakinah pregnant says:

      Tumpang lalu n nak tanya….
      KESAH PULAK AKU NGN NAMA ANAK KAU? PRINCE WILLIAM PUN BGTAHU NME ANK DIE..KAU PULAK??????EUWWWWW

      0

      0
  2. Muhammad says:

    Eksklusif? Perasan mcm anak raja!

    0

    0
    • fk poyo says:

      Haha sokong weyh. Anak raja pon xbuat gini. Lepak je raja nazrin, prince william hebahkan name anak dorang.

      0

      0
  3. Minnie Mouse Cute says:

    Bajet HOT si Farid Kamil ni…lainlah klau Kate n William tu..

    0

    0
  4. ac n mizal says:

    makin over lak faridah kamilia ni….artis lain pun ada anak juga tkde la over pun…pi baik2 dgn mertua dulu la…

    0

    0
  5. ditto says:

    hak memasing.. tak suka kalu, jgn tonton kalau astro siarkan.. tu je..
    TV umah ko ada remote kan? haaa.. kawal sendiri..
    permintaan n penawaran berlaku.. sure xlepas peluang.
    come on Malaysian people… jgn cetek akal tu… asik nak hentam org je..
    kasi bukakkkk sket minda tuuuu…

    0

    0
    • Ditto Bangang says:

      ko memang bangang ea? ko tau tak astro tu berbayo? aku bayo bulan2 bukan nak tengok benda merepek macam ni… aku tak nak duit yg aku bayo bulan2 tu untuk siar benda2 bodoh macam ni.. tolong la stop benda2 bodoh macam ni..

      0

      0
      • ditto bangang kuasa dua says:

        Aku rasa ditto nih suku sakat fk lah. Tengok komen kat bwh sume dok menangkan fk jerr.

        Aku setuju astro kami bayar bukan utk tonton program yg taktau tujuan hape seperti ini. Bajet fk top celeb kat malaysia nih. B**** please.

        0

        0
      • ditto says:

        hahaha.. tu lah.. beli sket sgt saluran astro..xde duit lain kali tgk tv2 aje! paham
        tgk mcm gua.. beli semua chanel ada..
        so pilihan banyakkkk bodohhhhh……

        0

        0
    • Ditto Biol says:

      Ko ni mmg biol la… Ko lagi nak menggalakkan artis kita buat cara keBaratan mcm ni kan? Klu ko rasa ko dah Amerika sgt ko berambus duduk luar negara sana. Ko pegi bukak minda kau seluasnya2 ikut suke kau. Ko ni semua nak ikot barat, tp hari2 makan petai, budu ngan tempoyak.

      0

      0
      • ditto bangang skali says:

        betol2, mmg bangang agknye ditto nie, len kali bukak minda tue lebey2,jgn tersumbat sgt..

        0

        0
      • ditto says:

        oi banganggg… sbb dah lama duk amerika lah aku gelak tgk ko ni org hulu dok kecoh hal fk n astro.. xmampu bayar astro sudaaa.. berambus la oi

        0

        0
  6. Faridah kamon kamon says:

    Astro, boleh tak aku nk mintak umum result upsr anak aku nanti? Boleh? Boleh? Minggu depan anak aku ambik exam so aku kira booking la ni..neway nama aku faridah kamon, ada bau2 bacang dgn jiran farid kamil.

    0

    0
  7. kak bedah mulut laha says:

    cte ni smlm lg dh kuar kt RK…
    poyo lak FK ni.terus ilang minat kt dia.puiii
    ape kata tunjuk skali birth cert anak kt tv?

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ape kata umumkan tarikh bersalin sekali?

    0

    0
  9. ehh says:

    mtk tunjuk skali surat beranak ank dia nti.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    ape kata umumkan tarikh bersalin sekali? boleh x?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    blah la dier dua org ni..tak abis2 nak menipu… lahir bulan 5 nak tukar bulan 7 .org kat australia tu taula… mengaku je ler…. siap nak tukar lagi tarikh bulan kat sijil lahir tu..allahuakbar

    0

    0
  12. Pemerhati says:

    ek eleh ko nih…ko igt ko anak raja? eksklusif mananye ko nih.dah makin meluat plak tgk ko nih sjak2 dh kawin.

    * Salam 20 sen..hehe

    0

    0
  13. laka laka says:

    astro.. nanti takmau buat program ntuk anak aku jugek ke? anak aku eksklusif jugek. tapi dia lahir kt malaysia. and so far aku tk prnah biadap dengan orang tua lah. plus. aku pun artis suam2 kuku macam depa ni…. ;)

    0

    0
  14. Anonymous says:

    weiiii semua…….hangpa dok pakat kata kat depa….percaya tak yg dok mengutuk ni la nanti dok pakat2 duk depan tv nak tgk siaran tu nanti ….mengata org la sgt

    0

    0
  15. emy says:

    Mcm2 hal la ko ni farid kamil…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    muka mcm katak puru..bajet hot couple! pooooodah!

    0

    0
  17. she says:

    rasenye dah boleh ganti prince william nie gayenye, orang besar ternama pon relek je umum name anak, takde gelabah ayam macam farid nie..

    0

    0
  18. hok aloh la mu ni says:

    xyah nak yo yo oool la farid kamil huiiii
    “tapi nilai eksklusif anak saya masih ada”
    ayat ni xleh blah la wey..
    ko dah knape… kite kat malaysia bukan kat new york..
    mgkn anak ko je lahir kat oversea ..
    tp xyah la nak eksklusif sgt.. just share ngan peminat2 awak kat sini..
    klau xde peminat, xde sape suke tgok filem awak to..
    lagi awak buat mcm ni… lagi org nyampah…
    after ur wife pregnant – ade pulak insiden with ur mum in law
    mcm2 hal kot.. sharing is caring ma…
    bangga aku dilahirkan die malaysia!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      xpyh kongsi pn xpe kot..dah xde sape nk tau..smpan jer ank bini dlm laci dapur rumah 2..bukan hot mane pn korang berdua 2..jgn bajet sgt org ramai ternanti2 kemunculan pertama anak korang..korang wt perangai mcm nie buat peminat makin meluat..

      0

      0
  19. Mat Lampir LOL says:

    ah spin sana sini tapi logiknya macam jual anak la tu… mari kita doakan semoga anak beliau menjadi seorang yang soleh, amin..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    menyampahhhhhhh plk aku ngan kapel ni….mcm le dia seorg j y ad anak…kita org pn x heran le nk ambik tahu….boleh blaaaaaa….

    0

    0
  21. Anonymous says:

    si farid kamil y muka mcm baru bangon tidoooooooo

    0

    0
  22. ANON says:

    ko ingat anak ko ekslusif sangat ker parit hamil?? ko ingat ko sapa??boooooo..thumbs down!

    0

    0
  23. Farid jerawat says:

    POYO bodoh bangsat,,,,,sekadar anak ko ada ku kisah, kau siapa bodoh

    0

    0
  24. ckp betul says:

    alang2 tunjuk sekali surat beranak ank ko farid kamil oii. haaa sbb org semua tertunggu2 bila sebenarnya anak ko lahir. owhhh ye buku check up diana pun tnjk sekali ehhh. biar semua org tau bila sbnrnya diana tu pregnant.

    0

    0
  25. spoon scoin spring sting slam says:

    Geng2 selebriti gred aaa kat hollywood seboleh bolehnya xmau org luar apa lg paparazzi tgk anak depa. Cover sngt2 sbb bg diorang babie are preciuos n they really protective dgn strangers..sbb tu org sanggup berkampung lg stalks kemana depa pi smata2 nak tgk anak..tp kat malaysia sikit punya cover anak smpi nama pun xbubuh x bgtau lg xnak bersalin kat msia dahtu rela apa saja org ckp smpi tuduh anak tu mcm2 pun masih buat tak kisah
    Ooo rupanya sbb nak exclusivekan anak tu untuk astro. Bodoh. Ibu bapa yg sebenar x perlu buktikan apa2 x perlu nak exclusivekan anak. Sbb? Anak itu sendiri sudah cukip exclusive tuhan bg untuk kita.

    0

    0
  26. lol says:

    Lerrrr. Korang kecoh2 marah asal. Dah astro offer. Farid terima jer la. The idea is from astro la. So blame astro pls. Taksuka tgk takyah la tengok. Habeh cite. huhu

    *aku pn bukan fan farid & tak kuasa jugak baca cite farid ni. tapi teringin nk tgk muka baby derang. huhu

    0

    0
  27. samsul says:

    kalah2 anak sultan wakakaka…setakat artis nak kecoh nama anak..aduiii haiii kesian mamat ni..ni le artis suam2 x laku kekekekekek

    0

    0
  28. politik says:

    Si parit ni mmg berlagak. Kesian dd dpt laki mcm ni. Kalo aku serabut weh..

    0

    0
  29. jahanam jd baik lps caras laki org says:

    Alaaaaa…siannya la!! nk mrasa glmr balik ler tu.. kn dd dh jd student & jual mekap2 je skng… ehh, cuti sem ker skng? ker dh quit, bila dh branak.. smata2..opppssss..

    0

    0
  30. nama penuh anak farid kamil adalah

    mesut ozil velentino discoverio adam maya shah rukh khan priyaka copra roshan beckham garrand bin farid ..

    so puas hati ?

    0

    0
  31. invisible me says:

    Eksklusifnya lah anak Farid dgn Diana ni.

    0

    0
  32. menyampah kak ton.. says:

    alang2 xnak gtau …xpyah gtau terus kan senang….ko ingt ko anak raja??

    0

    0
  33. pepet kering says:

    hebatnyer….ktk tgk ramai ramai…kalau boleh farid bawa la anak buah farid yg lahir dulu sebelum anak farid lahir….katanyerrrrrrrrrrr…..dan sahkan sijil lahir yg ori…tu jer …

    0

    0
  34. anonymous1977 says:

    aku cume kesian kt anak dia je…

    0

    0
  35. Anonymous says:

    bang nara..len kali jgn cite pasal dia org ni…bosan le…setakat retis suam2 kuku j…bukan suam lagi..dh sejuk beku pn…x minat le nk ambik tahu…

    0

    0
  36. maryam aisha says:

    tserah la dia nak buat apa..anak dia..bkn anak korang..kecahhhhhh je la korang ni!

    0

    0
  37. lis says:

    GILA PUBLISITI – STOP!!!

    0

    0
  38. sanggul palsu says:

    name ank die Ahmad Aariq Hanania

    0

    0
  39. ayu says:

    tak heranlan..
    ada aku kesah

    0

    0
  40. bukananakderhaka says:

    mungkin fk dan dd tu nak buat duit, cari rezeki lebih untuk nak tanggung hidup diorang dan anak diorang. maklumlah dua-dua dah suam-suam kuku je sekarang ni..

    ps: d, pernah kah terlintas difikiranmu, dia tinggal dimana, ada ke tempat tinggal, makan ke tidak. sedih tengok T_T

    0

    0
  41. ??? says:

    lol.. hahaha kenape sume org mcm gelabah kuda sgt dia nak mengexclusivekan anak dia.. nnt da kuar kat astro.. mst ade blogger/reporter/website y selalu share info pasal artis malaysia update.. tggu je lah.. xpayah nak langgan astro pun xpe.. hahahahaahaa..lain org lain care kan..

    0

    0
  42. anymous says:

    Pic upload Diana dgn babynya di oversea (katanya )..tu pun pelik view nya ..musim sepatutnya lain dia upload pic lain pulak cuacanya ..hahah . Memang kaki menipu Farid kamil ni ..kesian ko Diana ..mungkin separuh peminat ko yg buta ko bleh tipu lah farid . Sebenarnya bini ko tu mmg kat kedah pun ..Cuma masa bulanmadu je ko mmg di oversea ..haihhh ..sian mamat poyo perasaan ni !! Anak mendian lady Diana pun tak macm ko lah nak kenal kan putera sulung nya..itu anak raja tu ko tu ???? huh!! tak payah lah nak ekslusif sgt anak ko yg bersepah tu pun copy paste muka ko juga ..lupaaa kee ????

    0

    0
  43. belinda says:

    aku bukan nak kata apa la. tapi cuba tengok video ni. macam dengar suara baby minit ke 49:00-55:00 http://www.youtube.com/watch?v=e8MX2FIJYNo

    0

    0
  44. intan says:

    aduh!! ingat ko superstar ke nk sorok bagai name anak, x de sape nk heran ngn name anak ko tuuuu…x yah umum pun x pe..pihak astro x yh la ko org sebuk2 nk buat rancangan tntang anak bini die ni buat rugi jee x laku pun org meluat nk tngk..

    0

    0
  45. gila kerja says:

    kalau lepas parit umum kat astro, esok nye dapat cuti peristiwa..aku sokong…
    tapi kalau setakat nk umum je..baik x payah..bukan umum nak puasa/raya pon…

    0

    0
  46. kaksemah says:

    Berdebar & bergetar2 siot jek rasa bawah ketiak kakmah nih tawwww uolss… nebes tunggu pengumuman nama anak dorang nih..

    masa si kate bini si weliam tu, pastu beyoncet, meriah kari & ira pejira nak umumkan nama anak dorang dulu pun, kakmah tak penah rasa senebes nih tawwww uolsss…

    *tangan di ketiak, jari di idong*

    0

    0
  47. agogo says:

    prince william & kate berani tayang anak n umumkan nama anak sbb anak dowg sah taraf….farid kamil & diana xberani tayang anak n xumumkan nama anak sbb anak dowg xsah taraf….dats the point…

    0

    0
  48. Uiissshhh...... says:

    alaaa…kalau korang nak tau…nama anak FK & DD ni…..jeng jeng jeng…

    Muhammad Astro Boy!!!!….

    sbb tu la kna announce dlm astro…gempak aa cket…kihkihkih…

    0

    0
  49. cute says:

    bila siaran langsung….x sabo nak nengok…bayo2 astro mahal2…cite semua mcm…..

    0

    0
  50. mutiara hati says:

    tindakan farid tidak salah,cuma dari segi marketing dan promosi ada kelemahannya,sebab kalau announce kat astro,tak semua penduduk malaysia dapat lihat dan tahu,apa kata farid announce nama baby dalam TV1.TV2.NTV7,TV3 tak pun TV9,for sure lebih ramai penduduk malaysia yang akan tahu,sebab coverage lebih meluas

    apa2 pun….tahniah

    0

    0
  51. SH says:

    Muhammad Astro Boy…kalau umah aku ada Astro pun tak hingin buka nengok rancangan tu pun…

    0

    0
  52. damak says:

    korg ingat korg tu katie ngn prince william ke?
    nan hado je masing2..

    0

    0
  53. dell says:

    org lagi minat nak tau tarikh lahir sebenar…n hikayat di sebalik hilangnya DD merantau jauh dalam keadaan sarat ke negara org daripada tau nama anak tu semua….

    0

    0
  54. papa says:

    teringat ms asyraff sinclair jawab ”tak sangka ada paparazzi” ms gambar dia tersebar ms sibok comolot kat bali sblom dia kawin dulu…bajet mcm selebriti hollywood…..paparazzi ke mendanya bkn femes mn pun..ini lg sekor si farid…bajet taraf selebriti hollywood..mahal sgt nak bagitau nm anak…

    0

    0
  55. Don't Have Name says:

    Sabar2 nanti dalam citer tu mesti dia rungkaikan segala persoalan yang terbenak dalam kepala feminats2 dia nanti.. Nantikan..

    0

    0
  56. Anonymous says:

    Apahal yang dia ni perasan top sangat?

    0

    0
  57. anynomous says:

    korang yg sibuk komen ni mesti jeles kt Farid & Diana…kalau x…korang x sibuk buang mase mengutuk orang dan cari dosa kering.

    0

    0
  58. […] namanya rezeki anak. Memang benarlah kata-kata bahawa anak itu pembawa rezeki. Kalau sebelum ini Diana Danielle dan Farid Kamil telah mengikat kontrak bersama Astro untuk pendedahan ekslusif anak mereka, Yasmin Hani dan suami turut sama berbuat perkara yang […]

    0

    0
  59. […] Umum Nama Anak Di Astro, Farid Kamil Nafi Jual Anak (97) […]

    0

    0
  60. […] Umum nama anak di astro, farid kamil nafi jual anak | […]

    0

    0
  61. […] Umum nama anak di astro, farid kamil nafi jual anak | […]

    0

    0