Written by serenity | December 26th, 2012

Semenjak pulang ke Malaysia kerana tamat melanjutkan pelajaran di Australia Ummi Nazeera semakin kerap menghadiri acara-acara dan majlis sekitar ibu kota. Bukan sekadar namanya sahaja yang mempunyai keindahan, wajah Ummi Nazeera tidak jemu dipandang kerana kecantikannya yang boleh dikatakan kecantikan asli gadis melayu.

Terbaru, si cantik ini telah berkongsi dua gambarnya dari sesi fotografi dengan majalah GLAM di Instagram. Dengan solekan smokey-eyes dan bibir yang diwarnakan merah metalik Ummi memang nampak anggun sekali.

Dan besar kemungkinan melalui isu yang sama, anda akan dapat melihat Izara Aishah juga, yang mengongsikan gambarnya dengan Ummi dari sesi yang sama melalui Facebook.

Amacam? Pastikan anda perhatikan keluaran GLAM akan datang untuk melihat shot-shot menarik dari sesi fotografi tersebut!

73 responses to Ummi Nazeera Tampak Gothik Untuk Majalah GLAM

  1. [email protected] says:

    ha’ah makin cantik ummi nazira ni… :)

    0
    0
    • mizz says:

      bukan ke aritu dia da tukar nama? jadi ape ntah? lupa..

      0
      0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        muka Umie Nazeera ni mmg muka asli melayu! kak cham rasa Malaysia patut hantar stok muka2 mcm Umie ni ke Miss Universe.. muka dia mmg exoctic.. mat salleh mmg suka type muka mcm ni! Malaysia x bleh hantar muka Mixed sbb juri2 Miss Universe x suka org asia yg mixed dorang jemu coz kat US sana berlambak muka mixed.. cuba tgok Philippines tu bleh dpt No 2 kat MU2012 aritu sbb muka dia exotic & truly Filipino face..

        0
        0
      • popuri says:

        Die tukar Nazeera musa, kelas! Die sgt meletoip! Aku tak sabar tgk movie. Terbaru die Penanggal akan dtg, tgk trailer dekat youtube kelass!! Habis la ummi akan tapau semua pelakon lain.maya fasha semua akan lingkup! Bakat rupa mmg bole pi jauh! Sakses ummi!

        0
        0
        • Swarovskigurl says:

          SETUJU AKU PON TAK SABAR!! DIE SGT CANTIKKK BEAUTIFUL BERBAKAT BESAR, MAKE UP CANTIK TAK MAKE UP PON CANTIK RAMBUT DIE T U AKU TGK DAH MACAM IKLAN UMMI NI BAIK TAU SEBENARNYE. Korang kenal mesti syg dgn die

          0
          0
      • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

        Umie Nazeera ni muka dia biasa je tp mat salleh mmg taste dgn muka2 mcm dia ni! exotic katenye! Kak Cham rasa kalau Malaysia nk masuk Top16 Miss Universe kita kena hantar wakil muka ala2 mcm Umie ni ha.. exotic mmg mat salleh kt USA yg jd juri tu suka.. tengok je lah c Janine dr Philippines tu dpt No 2 kat MU2012 sbb muka dia exotic..

        0
        0
    • Nana says:

      Ee knp nk ternganga-nganga mulut mcm tu?? Sexy la konon

      0
      0
    • Rita vs Ayu says:

      Sangat2 x boleh lupa lakonan berkesan Umi dalam Nur Kasih. Walaupon bawa watak jahat tp sangat2 menjadi… Thumbs up!

      0
      0
    • Anonymous says:

      gambar last sekali, aku dah x boleh nak pandang izara. Sepertinya, aku sedang dihidangkan dua jenis lauk & aku hanya melihat lauk yg segar & sedap. Oh, izara dah x segar lagi bagiku.

      0
      0
    • Arian says:

      Sukaaaaa

      0
      0
    • Khurafat says:

      Indahnye ciptaan Allah.

      0
      0
  2. yeyay says:

    dia mmg sgt3 chantik!

    0
    0
  3. Anonymous says:

    knapa aku tengok izara skg ni x berapa cantik….umu menjak kebelakangan ni memg cantik…dh pandai bergaya…

    0
    0
  4. Cosa Nostra says:

    dia ni sape eh? o_O

    0
    0
  5. amoi says:

    biarlah “cantik” dimata allah..bukan cantik dimata manusia :)

    0
    0
    • Ahlong says:

      Takpo nyah ummi smayang tak timggal aku dgr.pi photoshoot pon sempat smayang.kau tak payah la berdakwah sgt. Hanya Allah yg tau hati budi masing masing dan amalan.Alhmdllh ummi.we love u

      0
      0
    • idir says:

      amoi ni stok2 perempuan perasan alim..kalau orang cakap pasal perkahwinan artis, dia sure akan menyelit ngan komen tipikal ‘alhamdulillah, walaupun laki tak kaya, muka mcm kentut etc tapi dia sgt bertanggungjawab dan kami bahgia’..or kalau cakap pasal business yang berjaya dia akan tambah komen ‘jangan lupa bayar zakat’…and orang mcm ni, fb dia penuh ngan kata2 dakwah tang aurat/kahwin/cinta lepas nikah/aurat/kawin…LOL

      0
      0
  6. kak timah says:

    nyampahnye jadi first

    0
    0
  7. Arashi says:

    mmg cntik tp akan lbih cantik kalau aurat tu dijaga.

    0
    0
  8. Anonymous says:

    biasa je ummi nazirah ni typical malay look, takdela cantik meletop pun.. cantik lagi Maya Karin….

    0
    0
  9. Ummi Zareena says:

    awat ternganga2 mulut dia…..

    0
    0
    • leuniey meroyan says:

      dia lapa kote agak nya ..

      0
      0
      • umi nazebra says:

        nampak sgt gatai ummi nazira ni patutla remy takmau

        0
        0
        • Rihanna says:

          Bodohnye kau. Ummi yang tak maukan si remy tu.siapa mak mamat bangla kerjaya pon kemana.kau tak nampak ke bf ummi skg saksesful lagi handsome.ummi ni anak org somebody apa die nak pandang remy tu.kesian la kau. Duduk di dunia yang tak pandai menilai. Ummis got class and beauty. Remy tu mmg sesuai dgn perempuan yg tak berkelas.

          0
          0
        • Anonymous says:

          halooo… remy tu yg dumped minah ni tau tak? kau lagi super bodoh ! setakat mcm minah ni remy pun tak heranla…

          0
          0
  10. divinedivina says:

    SUPERMOdEL!! Cantiknyer ummi nazeera ni iols tergamam! Kalau artis lain buat GLAM mesti dah lama lagi sexy. Kira ummi ni masih menutup la tak nampak dada tangan semua. Suka suka!

    0
    0
  11. julianamoore says:

    Ummi nazira nak compare dgn maya karin? Tolong la, ummi ni rupa ada, bakat ada, budi bahasa ada, patut kita bangga dgn anak melayu tulen yang ada semua pekej, jgn jadi kampung sgt asyik bangga dgn org luar kacukkan, patut la kita susah nak maju kalau asyik agungkan org luar. Change the way you think ppl. Ummi we are behind you. I am ur biggest fan che nin.

    0
    0
    • Melbourne girl says:

      minat sape2 pun tak kisahla, hak masing2.. tapi, maaf ya.. maya karin tu orang malaysialah lahir kat sg penchala, warganegara malaysia.. pandai2 je u kata maya org luar.. bapa dia yg asal Germany, ibu dia org Malaysia.. jgn nak kata ummi tu “sopan” sgtlah, masa kat Melbourne i tahu dia camana.. kat kuliah kalau berkepit2 dgn laki tu baik sgt ke???

      0
      0
    • Melbourne girl says:

      minat sape2 pun tak kisahla, hak masing2.. tapi.. maya karin tu orang malaysialah lahir kat sg penchala, warganegara malaysia.. pandai2 je kau kata maya org luar.. bapak dia yg asal Germany, ibu dia org Malaysia.. jgn nak kata ummi tu “sopan” sgtlah, masa kat Melbourne aku tahu dia camana.. kat kuliah kalau berkepit2 dgn laki tu baik sgt ke???

      0
      0
      • Mayang Karina says:

        Maya Karin was born in Bayreuth, Germany. Her father, Gottfried Roelcke, is German. Her mother, Che Zan, is from Penang, Malaysia, and is of Malay, Chinese and Indian parentage.. tapi dia mmg stay kat Sg Penchala.. apapun dia warganegara Malaysia and i love her…..

        0
        0
  12. beautifulmarah says:

    Abg nara patut tunjuk gambar ummi lagi. Baju baju die cantik dlm instagram saye tgk, tunjuk sikit kat manusia manusia yang suka condemn ummi ni bahawasanya die bukan saja cantik berfesyen, natural die pon cantik, pakaian die pon cantik, cara die pon cantik. Ummi mmg akan jadi satu bintang yang besar.

    0
    0
  13. Anonymous says:

    x le lawo mana pn…

    0
    0
  14. Anonymous says:

    kurus kerempeng…

    0
    0
  15. Anonymous says:

    AKU X NAMPAK PUN MULUT DIE TERNGANGA…NGANGA TU BUKAN KE MCM BUKA MULUT NK MKN NASI OR MENGUAP TU? DIE CUMA X RAPATKAN BIBIR JE PUN..LGPUN APE KENA MENGENA NGAN SEKSI? KORANG NI SAJE SUMER ORG X KENA X SEDAR DIRI TU PUN BUKAN LAH ELOK SGT.

    0
    0
    • Anonymous says:

      Sesungguhnya wanita yg menutup aurat 1000x lebih baik dr org tak ttp aurat. Sbb sedar dr lg baik la kna tegur. Pikir dulu sblom ckp. Awak tau ke pengomen d atas tu mcm mne? Dy kata nganga2 tu sbb bnda da jelas dpn mata.

      0
      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru ori says:

        ape yg dh jelas depan mate ???? mana ada mulot dia terngangah !!!!! cakap tu baik2 sikit eh !!! umi ni kalau dia tk make up pon cantek ayuuuuuuuu aje muka dia……lov u umiiiiii semoga sakses..

        0
        0
      • Anonymous says:

        mmg ternganga2 pun, boleh sopan sikit tak bergaya tu.. takyah nak nafikan sgtlah, kalau dah fanatik semuanya elok.. walaupun….

        0
        0
  16. siti tempayan says:

    muka macamm pelakon indon terkenal nanu baharuddin

    0
    0
  17. FF says:

    Mulut nganga? Nampak sangat yang komen camtu tak penah tgk high end fashions punya photoshoot. She looks amazing in this photoshoot. Very GLAM-ish.

    You guys patut tgk abang dia. Lagi hot meletop okeh! haha!

    0
    0
  18. xoxoxo ~ says:

    haha ~ ketinggalan zaman betOl yg dok mengutuk ngutuk nii …
    sedih sangat hidup korang …x Update … sekian

    0
    0
  19. Mirama-counter says:

    BEAUTIFUL, CLASSY, TALENT, FASHIONISTA, THUMBS UP BEAUTIFULNARA, GOOD POST!

    0
    0
  20. Anonymous says:

    Cantik ummi.. Aku suka tgk muka mcm ummi melayu asli muka kampung… tk jelak tgk muka dia… Manis melayu… Suka skali…

    0
    0
    • Judgedredd says:

      Die memang cantik.muka die tak kampung sgt international. Org yg kata muka die kampung adalah org yg tak pandai menilai. Tgkla features die sharp,mata hidung bibir die sgt kacuk.kulit melayu muka kacukkan. Kau tak pandai menilai.

      0
      0
  21. suka2 says:

    Blh tahan la

    0
    0
  22. Anonymous says:

    Lagi lagi? Ada lagi tak gambar ummi? Kene beli glam la isu bulan brapa ni! Ummi so hot!! Soo different!

    0
    0
  23. am not like those gangsters think!! fuck them!! if only i finish high skool at kl n nvr moved to mlk then i wont be livin this hell rite now!!

    they use black magic n gangsters on people like us to feed their worldly hunger!!

    FUCK THEM!!

    0
    0
  24. shima says:

    abg nara…letak la lagi banyak2 gambar ummi ni….kita suka lah…sbb dia cantik sgt…natural beauty…takyah nak seksi2 menggedik pakai bulu mata palsu mekap 20 inci…kalo bole letak gmbr dgn bf dia yg hensem tu lg best…tq abg nara muah muah muah

    0
    0
  25. ThegoodwiFe says:

    Ummi nazeera sgt international. Die memang bole represent kita sbg primadonna malaysia..auhhhhhh aku suka che nin,dgr citer penanggal filem die akan dtg lakonannye meletop!

    0
    0
    • Umminazeerano1fan says:

      I LOVE HERR!!! SHE IS SOO BEAUTIFUL. SHARP FEATURES DAN MALAY SKIN SGT EXOTIC.features sgt kacukkan.. THE NEXT BIG THING. BEAUTIFUL JUST BEAUTIFUL!! Love u embok!!

      0
      0
  26. Heinz says:

    Baru beli glam hari ni. Ummi punya paling cantik dan fesyen.thumbs up

    0
    0
  27. uji says:

    ummi ni anak dato ke.

    0
    0
  28. Kak Bedah Mee Utara says:

    antara Anzalna dengan minah ni (Ummi Nazeera) siapa lagi hot????

    0
    0
    • MiMi says:

      i suka lagi Ummi sbb Anzalna kering dan pandai berlakon! jgn marah ya penyokong fanatik anzalna!! tp mmg betul pun kan?

      0
      0
  29. MiMi says:

    pembetulan.. anzalna tak reti berlakon mcm kayu buruk je kaku! hahahaha

    0
    0
  30. Hantu Kerapat says:

    Mata juling dan mulut hitam. Kesian dia.

    0
    0