Written by serenity | December 25th, 2011

Bekas isteri Yusry Abdul Halim yang kini merupakan isteri kepada Engku Emran, Erra Fazira telah mengucapkan tahniah kepada bekas suaminya itu dan Lisa melalui Twitter beberapa jam lepas malah turut mendoakan pasangan ini akan mendapat anak yang comel.

Kami meramalkan perkahwinan pasangan ini yang akan berlangsung akhir Februari tahun depan akan menjadi Wedding of The Year. Bersama kita nantikan.

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to Ucapan Tahniah Erra Fazira Kepada Yusry Dan Lisa

  1. watever says:

    ckup2 la ngn wedding of the year 2..aduhai…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 58 Thumb down 7
    • serenity says:

      Wedding of the year yang dimaksudkan bukan yang bernilai jutaan. Tapi bermaksud paling menjadi sebutan dalam tahun tersebut. That’s why it’s wedding of the year. Jangan biarkan term Wedding of the Year yang biasa digunakan oleh Rafflesia mempengaruhi anda yang ia bermaksud ‘paling grand, paling mahal, atau paling banyak belanja‘ sedangkan kami tidak bermaksud begitu. Tq :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 119 Thumb down 6
    • lesson says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 57
  2. massive says:

    yeahh..go erra!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 4
  3. wanarida` says:

    alahhh…x yah la nk jd wedding of the year….ala kada sudah le…buat yg wajib tu dh memadai…moge kekal ke akhir hayat…insya Allah. Amin!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 3
    • puteriawan says:

      Couldnt agree more!! wedding of the year last2 bertahan bape bulan jer…seb baik banyak yg sponsor…lau x .. such a waste of money

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
  4. mart says:

    Tahniah!! >.<

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  5. aku says:

    yusri pun ckp dia xnk wedding tu mcm wedding of the year..korg ni je yg sibuk2 nk wedding tu grand bagai..maybe dia xnk pisang berbuah 2x. pape pun congrats for both of them :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 1
  6. lolalolipop says:

    dorang pun tak nak title ‘wedding of the year’ tu la. korang pula yang kecoh2.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  7. erra baru says:

    xpayah la nk kejar gelaran wedding of the year sangt.. carilah keberkatan bukan cari gelaran..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
    • lisa says:

      ble mse plak dorg nk kjar glaran wedding of the year 2..xphm2 la die ni.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
    • lisa says:

      ble mse plak dorg ckp nk kjar glaran wedding of the year 2.. eii xphm2 die ni.

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
      • Aku says:

        Aku pun pelik..dr awal isu dorg ni xde pun Yusri or Lisa cakap nak wat wedding of the year nye…pelik..pelikkkkk…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  8. ape xxx kisah says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 53
    • sukamengomen says:

      ya rite..i pray 4 u too “ape xxx kisah”

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 5
    • ungu lavender says:

      tak baik mendoakan mereka begitu. kalau tak suka sekalipun, jangan lah cakap macam itu. kita bukan tuhan. baik buruk mereka, siapa kita utk menilai hubungan mereka akan datang. mungkin jodoh mereka akan berkekalan hingga akhirat sana. insyaAllah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
    • along says:

      Ya Allah, sampai mcm ni ko doakan org ye? meskipun tak suka, meskipun tak kenal, doakan lah yg terbaik unt saudara sesama Islam kita, doa yg baik2 tu akhirnya akan berbalik semula unt diri kita. Tapi kalau asyik sebut yg tak eloknya dulu, nauzubillah la apa yg nk jadi kemudian hari..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 1
  9. kompang says:

    Bagus la Erra ni.
    Tahniah….Semoga berkekalan & bahagia untuk Yusry dan lisa, begitu juga untuk Erra dan Engku Emran…Aminn

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 2
  10. ss says:

    suuuweeeettt kapel r… like very much…. lntak r diaorg nk wat wedding ape pe…duit diaorg kn… huhuh… anywy congrat to both of u…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 5
  11. Linz says:

    Apa salahnya kita doakan kebahagiaan mereka tanpa mengumpat?
    Apa salah yang telah mereka lakukan sehingga kita bercakap buruk pasal mereka?
    Tak paham masyarakat nie
    Orang buat baik pun nak mengata
    Buat jahat apatah lagi
    Kang kalau kahwin biasa-biasa kena kutuk gak!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 0
    • Yuslee says:

      Nak wat camne nok, dari zaman P.Ramlee lagi dah orang tak ske orang kite nie snang(ce tgk dokumentari P.Ramlee tuh). Memang mentaliti masyarakat kita macam tu

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  12. sukamengomen says:

    saya harap lisa akan bertudung dan menutup aurat. saya harap juga…industri perfileman dan hiburan malaysia menjadi lebih islamik. supaya pembaca2 beautifulnara pun menjadi umat yg diredhai tuhan. amin.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 4
  13. Dunia ni dah mcm2.. tapi bagus jugak era comment and tak menyepi. Nnti menyepi je mula la media pakat cari.. Keluar pulak berita era jles la ape la.. Sweet je komen era tu.. Saya pun nak tengok jgk bakal bby yang comel2..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  14. Dauspozi says:

    Tahniah bro Yusry & kak Lisa… Semoga kekal bahagia.. :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  15. what the? says:

    uit! boleh pegang dah … tahniah!

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  16. tak minat lisa dari dulu tapi pernah minat yusri says:

    tahniah. jodoh di tangan Allah swt. tak kisah la ko kawin ngan sape lisa. asalkan lepas dah jd ini nati jaga suami elok2, jgn sexy2 dah.

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  17. k says:

    doa ke perli?
    “…dapat anak yg comel” lulz

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 8
  18. Rapunzel melayu says:

    kesian betul lah pd yang kutuk2 nih……
    1) yusry sendiri tk pnh mintak tuk jd wedding of d year.
    2)klu jd wedding of d year pon,sumer 2 adalah sbb press.d/org mesti berebut2 nk siarkn pjalanan kisah d/org nih tuk lariskan paper
    3)knapa lah kita nk doakan d/org bercerai.klu korang2 sumer masa kawen(tk kirala wedding korg wedd of d year ke or tk ke) & ada plak yg dtg ckp…’2,3 tahun nnti bercerailah yer….’ apa perasaan korang?
    4)psl sponsor sumer 2,mestilah sbb mak2 andam nih sumer pon ada keuntungannya,apatah lg sbb d/org nih pemes,mstilah ramai yg berebut2 nk sponsor.klu di rejek,org akan kata d/org nih sombong plak

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 2
  19. hani_suka_duit says:

    laaaa kome ni..biar la diorang nk wat wedding of the year ker…aper ker…diorang ada duit..yg penting kita sesama umat Islam nih mendoakan kebahagiaan diorang..bukan mendoakan yang buruk2…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  20. Sahara Abdullah says:

    Keiklasan Erra – Alhamdulillah dan bahagia serta kekal hingga ke SYURGA ALLAH..moga ada ahli baru comel lagi tahun mendatang ini

    Utk bakal pengantin – selamat menerajui kehidupan baru moga bahagia/kekal HINGGA KE SYURGA ALLAH

    ISLAM ADALAH PEGANGAN HIDUP DEMI BERJAYA DUNIA DAN AKHIRAT T’UTAMANYA

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  21. Peminat Erra& Lisa says:

    Dulu Saya memang minat Erra dan Yusri. Dan terbaru ini Yusry dengan Lisa Surihani. Kedua-dua ada aura yang memikat hati orang. Tahniah Yusri. Semoga jodoh ini diberkati ALLAH dan kekal hingga ke Syurga.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  22. popopyeyeh says:

    amboi erra ni..ayat mkn dalam tuh..
    cayalah erra..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  23. HUMMER69 says:

    YUSRY ORANGNYER SIMPLE LAH…
    KALIAN INGAT DIA TU HARD UP FOR
    WEDDING OF YEAR WATEVER YEAR NI SEMUA?

    YG DULU TU KERANA IKUTKAN KEHENDAK
    YG LAMA…
    NAK LONGEST VEIL LAH..
    NAK GRAND LAH..
    KONON NAK LAIN DARI YG LAIN..
    SAMPAI DI SURUH PAKAI WIG
    PUN SANGGUP PAKAI.. KERANA
    SAYANG PUNYA PASAL.
    SEJAK DIA MENDUDA ADA KALIAN NAMPAK
    YUSRY KERAP BERWIG……?????
    :-P

    KU TENGOK LISA NI SIMPLE LADY..
    AIR MUKA BAIK, TAK DOMINANT.

    TAK MATERIALISTIC FROM HEAD TO TOE.

    BUKAN CATEGORY..
    SHOWER HER WITH EXPENSIVE GIFTS

    TAK HIGH MAINTAINANCE

    DAN “HER ASSOCIATES” BUKAN GENG
    “DATIN DIARIES” KAKI CUCUKS

    OOPS! TERLEBIH SUUUUDAAAH!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 27 Thumb down 11
    • NUR says:

      Erra Fazira mendoakan yang baik – baik kira ok la daripada dia mendoakan yang tidak baik … Kepada HUMMER69…..jangan mudah menghukum orang kalau tidak tahu hal sebenar..Masa Yusry kahwin dengan Erra, mereka pun tidak mengejar ‘ Wedding of The Year’…Ya…Walaupun Erra Fazira tidak sepandai Lisa yang belajar tinggi tetapi Erra bukan lah seperti yang HUMMER69 nyatakan…..Pepatah ada berkata… Tak kenal maka tak cinta…… Jika anda tidak mengenali Erra, jangan membuat justifikasi sendiri ..Soal Yusry berwig bagai…..itu tanya Yusry sendiri…Sebagai Ketua Keluarga waktu itu…dia mempunyai hak bukan untuk bersuara ???? Jangan jadikan alasan ‘sayang’ sebagai jawapan penyelamat… Mereka berpisah ,,,,mungkin ada sebabnya….Hanya mereka lebih tahu….Hari ini…saya lihat wajah kebahagiaan Erra wajah terpancar di wajahnya berbanding bersama Yusry dulu :)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 13
    • ermm says:

      ermm..semua artis wanita high-maintenance tau..sedangkan yg bukan artis pun boleh high-maintenance.. kos mekap branded/penjagaan kecantikan/spa bla bla bla…sbulan kurang2 rm1000 jugak kalau mcm lisa ni..kira pandai la dia cari pasangan, yg berharta..so nanti boleh sponsor dia benda2 tu semua sampai ke tua… i cakap ni berdasar pengalaman..kawan2 byk hidup gaya artis…kalau tgk diorang bersiap tiap hari nak keluar, terkejut la kalau tak biasa tgk… mcm2 benda di pakai… i ni takat reti pakai pencuci muka je…diorang lak…tak terkira apa yg dipakai kat muka sekali nak keluar….

      Tapi, kalau kita tak penah tgk diorang bersiap n tak tahu, if tgk diorang kat luar kita nampak diorang mcm simple je.. Mcm lisa lah senang cerita…bila kenal n tgk sendiri baru kita pun “ooooooo….”

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. [...] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Erra, Fazira, kepada, Lisa, Tahniah, Ucapan, Yusry. [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  25. nini says:

    nak tau cerita sebenar kenapa Erra -Yusry berpisah. Erra curang ngan Yusry masa filem Pesona Non Grata kat Bangkok .Kapel dia masa tu Han issacs . Yusry berkejar ke Bangkok konon nak surprisekan Erra tapi sebenarnya sebab dia dgr khabar angin Eraa buat hal kat sana. Tentu korang pernah baca dlm Berita Harian Yusry kata filem Cicak Man mewaraskan dia. Korang fahamlah maksudnya kalau tak kerana sibuk dengan penggambaran filem tu tentu dia dah jadi gila. Lisa memang padan dgn Yusry sbb dia tak banyak kira, awal2 jadi artis dulu bergaya pun tak pandai,tak kisah baju cantik , tak kisah rupa dia macam mana. Ttg si erra korang pun tau apa nasib dia skrg , dgrnya rumah tangga tak bahagia….itu mungkin hukum karma namanya . Yusry ambil masa yang lama sangat untuk cari pengganti Erra….tu maknanya dia nak mengubat luka hatinya yang dalam…..tambah pulak sikap dia yg pendiam dan sempoi….banyaklah yg dia tak share ngan media….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 23
    • NUR says:

      Mencari kesalahan orang lain begitu mudah, cuba kita cari kesalahan kita pula yang sebenarnya lebih banyak :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 2
      • HUMMER69 says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 17
        • moshimoshi2 says:

          HUMMER69, ko tak payah lah kipas sangat bontot si yusry tu.bukan dia nak bagi kat kau pun.ko duk imagine sorang sorang boleh la.
          nak tau sangat cerita betul, ko pergi jumpa Adam AF.tanya apa jadi masa yusry still suami erra. tanyalah dia

          Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
    • Lolipop says:

      Apa pun aku suka erra n yusri ni masa diorg bcerai dulu, diorg tak kecoh2 citer keburukan masing2 kt mahkamah. Kira diorg ni profesional n cool je tak aibkan masing2 tak mcm jimmy n bini dia tu.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
      • NUR says:

        Betul tu Lolipop….sangat Profesional….Itulah yang sepatutnya..Menjaga nama dan maruah masing – masing..tanpa perlu mengaibkan sesiapa…..Lagipun mereka berpisah secara baik dan hubungan kekeluargaan mereka tetap terjalin di mana ibu Yusry tetap datang memberi sokongan ke acara Minggu Setiausaha Erra Fazira dulu….walaupun Erra sudah tidak menjadi menantunya lagi:)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • dotdot says:

      ye ker? penggambaran movie tu lepas diorg dah berpisah.

      then ape kes pulak si yusri keluar dengan Fasha Sandha di Subang waktu citer hot diorang dah tak sebumbung.

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  26. nini says:

    ini bukan cari kesalahan orang…..ini berdasarkan pengamatan terhadap apa yg berlaku kat sekeliling kita….kalau ko ada mata dan hati tentu ko nampak dan faham kenapa aku tulis camtu… apa ko ni Erra ke sensitif semacam jer…………..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 16
    • NUR says:

      Saya tak ada kena mengena dengan Erra….tetapi sebagai individu yang pernah mengenali individu yang mengendalikan kes peceraian mereka….tahu puncanya…Namun…perkara yang lepas, biarlah….Tak usah nak buka ‘aib’ orang lagi….. Sebab saya ada mata dan hati saya tahu apa yang berlaku di sekeliling….Paling penting saya ada akal untuk tidak bercerita keburukkan orang…..Terima Kasih :) Apabila kita menghina orang lain,bererti kita merasa lebih mulia darinya.sedangkan kita terlupa bahawa Allah mampu memuliakan atau sebaliknya kepada sesiapa sahaja dalam sekelip mata..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 1
  27. cicha says:

    erra mmg sporting…………….lantak lh apa org nak ckp erra yg penting allah tau apa nawaitu erra……………..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  28. nini says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 15
    • NUR says:

      Tak kisah la…siapa kita…..mudah – mudahan semua baik – baik sahaja :) Apa yang penting …tak perlu lagi buka aib orang…..kerana secara tak sedar ..kita membuka aib diri sendiri …Apa faedah yang kita dapat ??? Kepada HUMMER69, nini dan komputer ..terima kasih atas maklum balas anda semua…. Mungkin kalian saudara mara Yusry @ orang paling rapat dengan Yusry…lebih tahu daripada saya…Harap apa yang kalian cakap bukan dengar cerita orang juga la ye :P …..Benarlah kata orang, memahami dan mengerti adalah antara perkara yang paling sukar untuk dilaksanakan…Sebuah kebenaran kadangkala mengandungi kesilapan :) Tahniah Yusry & Lisa …..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • Robin Hood says:

      kami pun x kenal engkau siapa…jadi ape yg ko tulis tentang erra kat atas tu pun kami tak tau kesahihannyer… jadi, motif ko nak tulis perkara yg dh lepas kt sini bg seluruh pengguna internet..dan peminat BNara baca?

      sebenarnyer kehendak ko adalah….takper peminat kutuk erra asalkan jangan kutuk yusri dah kan kann???

      nota: aku bukan kipas susah mati yusri/erra mahupun lisa… cuma aku tak suka org yg “baling batu sembunyi tangan” …..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  29. komputer says:

    sebenarnya, betul kata nini tu, erra ada buat pekara yang mengejutkan yusry, waktu dia shooting pesona non grata tu, hans pun kesian dekat dia, kena tipu bulat2, benda dah lepas kan…. semoga era tak buat perangai dengan engku imran plak, dan aku tulis ni sbb dulu kecoh orang cakap yusry dan erra bercerai sbb yusry gay.. tapi sebenarnya yusry dia str8, dan penceraian tu bukan sbb yusry, aku respect sbb yusry x buka aib erra, dia biar je org buat spekulasi ttg diri dia.. apepun diorang dah baik, dan alhamdullilah yusry dan lisa, aku mmg suka sgt diorang berdua ni bersama, aku doakan, ni jodoh terakhir yusry, kekal sehingga akhir hayat, dan dapat anak2 yang bijak, dgr kata dan penuh agama dunia dan akhirat, amin… smga persiapan dan majlis akan berlangsung nnti lancar semuanya :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 8
  30. ara says:

    hummer,nini, n komputer..klu betul pun kmu suka sangat dgn lisa n yusry tu tk perlulah kutuk2 org oi..kmu tau sngt ke kisa yusry dgn erra dulu..huh..ckp biai guna akal..mcm kmu tngl sebumbung dgn mreka saja

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  31. ara says:

    erra ucap tahniah pun dikutuk..klu erra tk ucap di ucap cemburu..ai tk phm lngsung korng ni..mreka tk prnh pun bgtau kt korng apa punca penceraian mreka..yg kmu bertiga sekati sja buat andaian msing2..biar miskin harta jgn miskin akhlak..tk guna hidup klu tk tai pakai akal

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 3
  32. nini says:

    tak ada niat nak mengutuk atau cemburukan erra, cuma menyatakan apa yang diketahui selama ini dan agar orang tak buruk sangka terhadap Yusry sebab rasanya dah macam2 spekulasi bertebaran kat dalam internet, kalau Erra buat silap didoakan agar dia berubah

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 15
    • NUR says:

      Apa yang nini ucap tulis tak selaras dengan niat dan perbuatan…Siapa yang yang buruk sangka terhadap Yusry ????? Tak ada pun yang buruk sangka……Tetapi saya nampak nini yang lebih banyak buruk sangka terhadap Erra ….Kalau betul atau tidak spekulasi tentang Yusry tu….tak perlu la nak aibkan orang lain dengan macam – macam…. Saya nak tanya satu soalan kepada nini boleh ?? Cikgu mana ye ajar nini menceritakan keburukan orang itu wajar dihebahkan satu dunia??? Selama saya belajar, tak pernah cikgu / pensyarah / Profesor saya ajar memburukkan orang itu satu amalan yang baik :) Penat cikgu Pendidikan Islam , Sivik @ Moral nini ajar perkara – perkara yang baik…Sudah – sudah la ye nini…Biar lah orang lain nak kata apa….janji kita jangan tergolong dalam golongan orang yang suka membuka aib orang ok :) Sebelum memberi nasihat kepada manusia dengan ucapanmu, berilah mereka nasihat dengan perbuatanmu :)

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
      • nini says:

        hai kenapa plak cik nur terasa ada ke saya kata cik nur yang buat cerita atau fitnah…….cuba balik fahamkan apa yang saya tulis…………saya kata spekulasi yang bertebaran dalam internet….ada ke saya sebut nama cik nur? dan spekulasi yang bertebaran dalam internet ni termasuklah mengatakan si Yusry ni gay….ada ke bukti yg dia ni gay? tapi cerita erra ngan hans betul satu dunia dah tahu….apa itu fitnah ke?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 16
        • Robin Hood says:

          sudah2 laa Nini…jangan ko nak ajak bergaduh kt sini…dah terang2 ko mengaibkan erra… muhasabah diri. Mohon maaf jer laa ko dh terlajak tulis komen…tak payah nk tunjuk ego menegakkan benang yg basah….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 4
        • NUR says:

          Tak ada sebab saya nak terasa nini :) Saya faham maksud awak tu….Agaknya nini yang tak faham maksud ayat saya ..Tak apalah..Saya pun tak mahu bergaduh kerana hal – hal remeh ni..Minta maaf kalau kata – kata saya buat nini ‘ panas ‘. Cuma satu saya ingin katakan :

          Alangkah baiknya org yang sibuk meneliti aib diri mereka sendiri dengan tidak mengurusi (membicarakan) aib orang lain (HR. Ad-Dailami)
          Rasanya cukup sampai di sini ye nini..Minta maaf sekali lagi…. Cool nini cool :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 1
    • Robin Hood says:

      tak ade niat mengutuk…tp ko cerite keburukan erra(tak tau betul ke tak) kat atas tu masa ko tengah tintong ker?? bertindak di luar kesedaran? kene hypnotize? haha…

      takyah laa berselindung tunjuk baik (alasan: konon menyatakan apa yg diketahui agar org tak buruk sangka kt yusri)…so ko nak yusri terlepas dr buruk sangka masyarakat dan pergi ke arah erra plak laa bila tulis mcm tuh?? dan kantoi memburukkan org..pandai plak nak berdolak dalih…

      nota: byk lg cara nk jernihkan keadaan, bukan dengan cara memburukkan org lain…derr. Lagipun biarlaa ape org nk pikir pasal yusri…esok2 dier dh kahwin dgn lisa..bahagia smpai akhir hayat, anak comel2…so keadaan tu yg akan jernih sndiri tanpa perlu nk aibkan sesiapa selain hanya doa pada Allah…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • nini says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 16
        • Robin Hood says:

          pandai plak nak emo yerr…. dah burukkan org ni. Camtuh laa org yg ko burukkan rasa bila ko citer bende2 tak elok pasal diorg. Tapi ko selamat…xde sape kenal..berselindung di sebalik jalur lebar. Tapi bagi celebrity yg semua org kenal tu?

          tak perlu laa nak kata org yg sama pakai nick lain(ko mcm beser buat jer)…kalo dah nmpak obvious ko burukkan erra ke, yusri ke, lisa ker…silent reader pun bleh terus tinggal komen…dhlaa hal yg lampau plak tu. Alesha pun dh besar…yg ko nk citer hal tu buat ape? yusri elok jer tak bising2 mcm ko nini…. Dahlaa erra wish yg baik2…kalo wish yg x baik..ntah ape citer dlm kain lg yg ko nak tulis nini cokelat celup ooiiiii~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • NUR says:

          Fitnah saya dah tu nini ???? Buat apa nak guna banyak ID ….Saya berpijak di bumi yang nyata…. Satu ID pun saya dah malas nak layan ‘ feel’ nini yang bijak sungguh berkata – kata :) Jangan salahkan Robin Hood…..saya tak pernah terfikir nak guna ID orang lain…. Melakukan kejahatan kepada orang lain bukan sahaja merosak dan menganiayai mereka bahkan turut merosakkan diri sendiri…. Dah nini…cukup..jangan terlalu menampakkan sangat diri anda seorang yang dianggap…….minta maaf ..tak sampai hati nak cakap :)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
        • ron says:

          apa yg ko tahu dan apa yg ko rasa betul tu secara x langsung boleh membuka aib org..dan ko dpt dosa atas sebab tu… tq =)

          Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  33. nini says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 16
    • Robin Hood says:

      hahahahahaha…kesian. Pung pang pung pang aibkan erra, pastu buat2 komen konon2 diri teraniaya, tak bersalah…hahaha

      nota: bleh la ko geng dgn Adlin Aman Ramli..Cakap gah skali bila org lain cuit sket dah sentap. Macam adlin, dier tarik masuk nama Azwan Ali, ko tarik masuk nama Nara… lol

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
      • nini says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 11
  34. rose says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 12
    • NUR says:

      Rose, adakah semua yang masuk blog Beautifulnara ni orangnya tak baik ??????? Adakah Rose tak baik ??? Tak ada istilah perli ..cuma nasihat secara halus dan nak suruh fikir sikit sebelum berkata – kata :) Guna bahasa yang sopan..Budi bahasa budaya kita kan :) Saya bukan nak tunjuk baik..Tapi tak salahkan jika kita mengajak orang berbuat baik ???? Jangan sempitkan pemikran …Berhibur tiada salahnya kerana hiburan itu indah…hanya apabila salah memilihnya membuat kita jadi bersalah ….bak kata lagu nyanyian kumpulan nasyid Raihan :) Sebelum tidur..saya minta maaf kepada semua terutama HUMMER69, nini ,komputer dan Rose… yang marah benar dekat saya ye:) Tak kisah la….Bak kata Rose….orang baik tak sesuai masuk blog gosip ye ???? Tapi saya tahu Abangnara seorang yang baik walaupun buat Blog nikan :) ‘Open your mind’…..masuk sini tak semestinya nak baca gosip..tetapi banyak info tentang produk / iklan terkini lebih penting boleh di baca…Saya masuk link ni pun sebab bukan artikel ni bukan gosip..tetapi lebih kepada ucapan..Perkara yang baik kan ??? Assalammualaikum…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
      • nini says:

        minta maaf nur saya tak provoke sape2….dan saya tak hina sape2 …..kan saya dah katakan saya tulis apa yg saya tahu dan fikir betul….kalau ada yg menggunakan bahasa menghina dengan menggelar org bukan2 saya kena jawab…takkan saya nak diamkan saja……kita yg sedang berbicara alih2 dia masuk daun…….baguslah kalau awak tak pakai banyak id….peace…no war ….sebab saya memang bukan kaki gaduh

        Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 12
  35. manowar says:

    ntah apa2 korang ni…pasal taik pun mau gaduh ke

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  36. Suka Suki says:

    Doakan jer la yang baik2..ape masalah korang ni…diorg nak bina masjid..tk yah nak kutuk2..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  37. lepat says:

    sudahlah!!!… toksah salahkan sesiapa…erra tu nasib baik tuhan bg dia beranak… kalau tak salah sapooo tuuu????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  38. mary says:

    Honestly, I suka masa Erra disatukan dengan Yusri dulu. Pasangan yang romantic & ideal.. Tapi artis pun manusia dan ada perasaan..masa dah mengubah segalanya..semoga semua bahagia dengan jalan yang dipilih masing2..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  39. Wardah as sakinah says:

    Assalamualaikum..hentilah dari memburukkan ….ingat Allah..apa yg kita katakan dan ucapkan mengambarkan akhlak kita..ingatlah dosa orang yg mengumpat adalan dosa besar…tidak akan diampunkan dosa selagi si kena umpat tak maafkan…ingatlah kematian kita makin dekat..bertaubatlah…usia makin meningkat..sekarang bukan masa untuk mengumpat tetapi masanya untuk mendekatkan diri pada Allah..mungkin sebentar lagi nyawa kita dicabut..dosa2 kita tak terampun..mari kita sama2 bertaubat dan kembali pada Allah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. apa saja says:

    i like nini!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  41. miss_ayu says:

    hmm..ada2 ja orang -ve ni fikir ttg org len..sdh kehendak qada n qadar..sdah tersurat di azali..tup2 klu u’ll yg ada dlm situasi salah sorang dr yusri ke lisa ke sesiapa dlm hal ni pun bkn bisnes korang pn. we’ll ni ada tjuan d dunia..kelak di akhirat, dah x larat nak ckap dah..then before u give ur opinion, cermin dlu diri sndiri..dah okey sesangat ke??

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  42. inspira says:

    ermm.. bukan ke si yusry ni ada sakit tulang blakang osteoperosis sejak remaja lg.. mungkin akan effect klo nk ada zuriat.. mungkin juga erra cerai dgn yusry dulu psl hal ni.. org kawin, klo xde anak, msti suka tuduh pompuan tu yg mandul.. btw, lps je erra kawin dgn emran, tros je preggy.. so adakah ucapan erra pd yusry “dan dpt anak comel” tu perli? hummm..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  43. fruitituti says:

    Mmg betul Erra curang pd Yusry di Thailand. Lepas tu senyap senyap dgn Hans, takut terbukti. Then curang pd Hans dgn Emran. Aku ingat pokok pangkalnya, Yusry terlalu sibuk and tahap intelligence mereka tak sama. Yusry pulak jenis sempoi, Erra jenis yg glamorous. Tapi tak benar Erra control Emran sbb Emran ada style sendiri. Walau bagaimanapun, mereka berpisah cara baik. Siap dtg satu kereta lagi masa sahkan perceraian. Lepas tu, ada juga berjumpa dan makan=makan dengan keluarga lepas bercerai. Mak ayah tak campur, adik beradik pun masih saling menghormati. Lisa and Erra juga saling menghormati.Aku rasa Erra walaupun ada buat silap dlm rumahtangga, hatinya mmg baik dan ikhlas .Walaupun tak berapa bahagia sekarang , dia ada anak yg sgt comel. Sampailah masa Yusry pulak merasa bahagia. Lisa pun jenis sempoi, terpelajar dan paling penting menerima kisah silam Yusry seadanya. Pendek kata tiga tiga merka Yusry-Lisa- Erra mmg matang, professional dan ada kelebihan sendiri.Aku respek mereka bertiga, tak mcm artis lain yg melalak-lalak bila bercerai. Hmmm Hans pulak dah jumpa pengganti Erra- si Neelofa. The End.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0