Written by serenity | January 3rd, 2012

Si manis ini mula mencipta nama melalui drama Nora Elena, walaupun sebelum itu kami sering menonton drama lakonannya di rangkaian televisyen tempatan. Pada pendapat kami, masih ada banyak ruang untuk Siti Saleha meningkatkan kerjayanya sebagai pelakon, apatah lagi usianya yang masih muda, baru hendak memasuki usia 22 tahun pada 2012 ini. Melalui Nora Elena, pelakon ini sudah ada fanbase sendiri dan mendapat undian yang banyak untuk undian artis wanita tercantik kami yang sedang berjalan. Bersempena tahun baru ini, melalui akaun YouTube beliau, Siti Saleha telah mengucapkan selamat tahun baru kepada para peminatnya. Sebelum ke video, apa kata lihat gambar-gambar dahulu:-
PhotobucketPhotobucketPhotobucketSekarang ikuti video Selamat Tahun Baru 2012 dari Siti Saleha. Kredit gambar Facebook Siti Saleha, like beramai-ramai!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Ucapan Selamat Tahun Baru Dari Siti Saleha

  1. Dayang says:

    1st!!!!

    0

    0
    • Dayang says:

      eh, Astagfirullah… mana tudung cik saleha oiii??? name je muslimah tp…dot dot dot…

      0

      0
      • anna suraya says:

        arghh..komen ko ni typical sgt. stereotype dengan komen2 yang pernah dibuat. sikit2 nak kutuk pasal tudung. udah-udah la mengutuk dan memperlekehkan orang lain. lebih baik kita betulkan diri sendiri sebelum membetulkan orang lain

        0

        0
        • nazhyra says:

          Alahai, bukan sng nk trus buat prubahan, kena slow slow lah. Apelahh, kalau pakai tdung hati busuk pun tk guna jgk.

          0

          0
        • Dayang says:

          kannnnnnnnnn!!!…kalo DCT tu kemaen laju lg komen psl tudung walopon isu tu da basi berulat da… kalo retis laen..see?? nmpak sgt ramai y busuk ht ngn DCT wlopon die xpakai seksi2 mcm betine di atas ini ^ ^ ^ ^

          sori i bkn peminat DCT, cume nk be sarcasm sajork~!!

          0

          0
        • apesal jahil sgt ni says:

          apahal jahil sgt ni. org bagi nasihat ko kate tipikal? mmg peminat artis ni sama jahil dengan artis. cuba ko cakap dekat Allah mcm tu aku nak tengok, berani??? ckp mcm ni, “kenapa la Allah ni selalu sgt wujudkan orang yang suka bagi nasihat ni, soooo typical la!!”

          0

          0
        • Dayang says:

          i sokong sgt ngn u..

          0

          0
        • Bambam says:

          comel gile ct saleha!

          0

          0
        • ntah pape says:

          mmg btl pon,cuba klu retis yg diorg xsuka,bkn men lagi kutuk xpki tdgla,apa la,bwk betobat la,klu siti saleha pakai bj nmpk ketiak pon comel la,manis la,gojes la,hat tuuiiii je

          0

          0
        • ana says:

          bgus la saling nasihat menasihati.. even myself pena comment isu neh.. tapi apa gunanya nasihat kalau menggunakan kata2 kesat mcm betina..selayaknye ke KAU guna harsh words to make them sedar..
          P/S: saye mmg btdung pon. ^_^

          0

          0
        • sarcasm kepala bana awak lah Dayang. point is, tudung CT tu, tudung sajalah. belum menutup aurat pun. so what’s the point dengan gambar siti saleha ni?

          0

          0
      • hahahaha. ko bercakap macam tak kenal siti saleha 20 tahun. la, dayang.

        0

        0
      • Uzz Izz says:

        and then when i was wondering where rabbit got those teeth…

        0

        0
  2. gedik says:

    lawanya :)

    0

    0
  3. akulerr says:

    gojes!!

    0

    0
  4. artis poyo says:

    gigi tu msuk kan skit ke dalam,,,,da mcm os dah…

    0

    0
  5. ngomel says:

    aku tgk x la lawa mana pn..blakon pn kaku..air mata nor elena x jd wlopun citer tuh best..huhuu..ucapan selamat thn br pn jd isu ker.. dh xde citer le ni.. aku ucap thn br xde plak jd kecoh mcm ni..hihi

    0

    0
    • nyah senduk says:

      nara cuma update berita je, dah ini blog hiburan, yang kecoh engkau je. dorang tak kecoh pun.

      0

      0
      • ngomel says:

        artis lain pn ada gak bt ucapan xde plak nk kecoh mcm ni…hahaha ko sibuk pehal.. ko bc diam2 suda.. sja je nk raih undian ABP…huhuhu..jd model iklan sudah la

        0

        0
        • nyah senduk says:

          ko la baca diam2. biar la artis lain ucap selamat tahun baru, nara nak update pasal siti saleha, suka hati dia lah. sengal.

          0

          0
        • ngomel says:

          ko yg sengal.. ko sibuk apehal..sukati aku nk komen apepun.. si sti saleha tuh bg ko mkn ker?? seswai r tuh nama pn nyah senduk.. pasni jd nyah sudip lak..hahahha ptuihhh

          0

          0
  6. marion kaunter spa mewah cuci kaki kau hado says:

    ayu raudhah lg mengancamm hottt gitewww

    0

    0
  7. mixgirl says:

    beza ct nurhalija dgn ct saleha nie..sbbnyer…ct nurhalija tue dh siap bg kenyataan yg dia akan pakai tudung bl balik dr haji…tp ct saleha xde bg kenyataan nk btudung…tp kita doakan lah yg tbaik utk mereka nie…..so pd pminat ct nurhalija tue jgn marah2 bl org duk kutuk dia bl nk pakai tudung elok…sbb smakin lama dia bkn smakin sopan tp makin kurang sopan tu psl org duk maki….bl ckp nk btudung scara pelahan2 org blh terima lg…tp skrg bkn smakin baik perubahan yg dia buat…tp tudung atas kepala dh tggl scarik kain jer….pikir2kan lah pminat ct nurhalija ooiiiii….

    0

    0
    • Dayang says:

      sape peminat DCT tew? i ke? hahaha..sikit pn xterasa ht uolss~!!

      hello~ diulangi, i bkn peminat DCT, i peminat Selena Gomes hoccay~ Sekian tqvm.

      0

      0
  8. Bolmae says:

    Mcm Sunye (Wonder Girls) sikit la muka dia ni.. Cantik ^^

    0

    0
  9. bolradhabol says:

    aduh saleha…tq bang nara sbb keluarkan cite psal die…
    suke sgt dia dlm nora elena..sweet couple ngn aaron..
    lps ni hrp2 ada lagi pengarah nk gandingkan depa 2 orang nie…baru abis lyn cite nora elena smlm…
    xpernah jemu wlaupun dah berbelas kali tgk…ha ha ha..
    saleha..lps ni tingkatkn prestasi ye… moga2 akan jd pelakon yg lebih baik….
    luv saleha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  10. mana si Ahkak Puaka..Dah lama x nmpak dier.. says:

    cantiknyer dia..
    aku pun nk secantik dia..
    cantik luar..cantik dalam..cantik sana sini…

    0

    0
  11. sya says:

    eee…gmbr 1st tu..gigi..mak oii..dislike

    0

    0
  12. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    tk minat so malas nk komen pasal dia ni…bukan nye jambu sangat huh !!!!

    0

    0
  13. seroja says:

    NAMPAK SGT KORG NI TAK ADA PENDIDIKAN.KLU YE PUN NAK TEGUR..TEGURJELAH..YG KEMAIN NAK KUTUK APEHAL….NAK TANYA ADE KE SITI SALEHA TU NYUSAHKAN KORG?.PIKIR2KANLAH…LEBIH BAIK DIAM DRI MEMBUAT KENYATAAN YG TAK BSESUAIAN…MMG MCM NILAH TYPICAL BANGSA KORG YE…

    0

    0
  14. relaks je says:

    budak yang bernama ‘NGOMEL’ tu muka tak malu…owh..yelah nama pun budak belum ada akal ye…

    0

    0
    • ngomel says:

      ada aku kesah?? harharhar harun salim bachick..hebat pe kalo budak belum ada akal blh buka BN and komen…huhuu..ko muka x malu..huhuhu sengal

      0

      0
  15. tak dengki says:

    yg username dia ‘ARTIS POYO’ tu memang BETUL BETUL BETUL POYOOOOOOOOOOOO….patutlah kutuk artis lain ye…tak laku ke cik ‘artis poyo’ oiii…

    0

    0
  16. tak dengki says:

    yg username dia ‘ARTIS POYO’ tu memang BETUL BETUL BETUL POYOOOOOOOOOOOOOOO….patutlah kutuk artis lain…ape kau tak laku ke…

    0

    0
  17. bolradhabol7 says:

    utk saleha…moga thn 2012 akn lbh menyinar lagi..
    tgktkan prestasi..kurangkn kntrovesi..
    luv u so much….aduh saleha !!!!!!
    somga succes slalu!!!!

    0

    0