Written by Bella | October 12th, 2015

Tanggal 10 Oktober iaitu hari Sabtu lepas merupakan tarikh ulangtahun pertama perkahwinan Erin Malek dan suaminya Farizz Fauzy.

Sudah setahun bergelar suami isteri, kebahagiaan mereka ditambah dengan kehadiran cahaya mata sulung iaitu Mohamed Faliq yang lahir pada 1 Oktober lepas.

Bersempena dengan ulangtahun perkahwinan mereka, Erin dan suaminya masing-masing memberi ucapan yang cukup manis melalui akau Instagram mereka.

Ucapan Erin:

10th Oct 2014, 4pm i was doing my make up for our akad nikah, but today 10th Oct 2015 we are at home with Faliq, waiting for him to wake up Syukur Alhamdulillah. Today marks our 1st anniversary Sayang. Thank you for being a good husband & papa to Faliq. Thank you for giving us so much love.

Thank you for making me feel secured and loved everyday of my life. Thank you for helping me taking care of Faliq InsyaAllah more years to come and we will be a good parents to our children and our love to each other never fade. Love you Sayang.

Ucapan Farriz pula buat isteri tercinta:

Since you became my wife. I wake up each morning with a smile. Knowing you will always be there for me through good and bad times. Thank you so much, for being such a Loving and Caring Wife. I hope you’ll be a good mother to our child, as i will be an awesome Dad to him Insyaallah. Semoga kita diberkati Allah swt hingga ke Jannah. Happy 1st year Anniversary Wifey!

Masih tidak terlambat untuk kami ucapkan Happy 1st Anniversary kepada Erin Malek dan Farriz Fauzy. Semoga dengan kehadiran Faliq ia menambahkan lagi kasih sayang anda berdua dan semoga perkahwinan yang dibina kekal sehingga akhir hayat. InshaAllah.

7 responses to Ucapan Manis Erin Malek & Farriz Fauzy Bersempena Ulangtahun Pertama Perkahwinan Mereka

  1. zaza says:

    semoga dgn bergelar isteri ni erin dh tk liar mcm dulu.
    encik farriz tolong didik dia cukup2.

    0

    0
    • Bukan peminat Erin says:

      Ya Allah.. Yg lepas tu lepas la..
      Dia kemain lagi bhgia dah kawin muda n dpt anak.
      Tolg la jgn berhasad dengki sgt.
      Nak ckp psl liar standard artis semua zmn muda ada time liar, semua pakai sexy semua pegi clubbing. Fazura Fasha sandha ramona zamzam semua dah over. Lain la kalau Tasha shila tu..
      Tapi lepas kawin aku tgk Erin ni elok je.. Doa kan yg baik2 dah la..
      Ada Erin ni buat naya kau ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        happy for both of you.
        your life is just nice erin. not too much and not too less.. lucky girl.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Liar apenye. Yg aku tau tindik lidah je. Thp budak2 beraksesori bongok ntah hape2 aje oi. Takde plk dia buat aktivti mcm bohsia@amek dadah@tonggeng arak@berpeleseran buat kacau bagai. Tak boleh beza ka.

        0

        0
  2. Jiji says:

    Kalau sayang kalau cinta…jagala aurat mu wahai isteri,jaga aib ,jaga peribadi…dosa sang di tanggung si suami… Baru la btul sayang…x sanggup kan suami mu tanggung dosa dosa mu wahai isteri yg loving doving…

    0

    0
    • minah jambu says:

      ahhh suda la kau ni ! macm bagos aje huh ! tau la ape yg dorang nk buat nanti ! sebok aje huh !

      0

      0
  3. adudu says:

    artis ucap ulangtahun pun masuk blog. hehehe.

    pape pun tahniah. semoga bahagia hingga jannah :)

    0

    0