Written by Bella | July 2nd, 2015

Aksi mesra diantara Shukri Yahaya dan Fathia Latiff didalam dram Dia Isteri Luar Biasa telah mengundang rasa cemburu tunang kepada aktor tersebut, Tya Adnan apabila menonton adegan-adegan romantis itu. Bagaimanapun, selepas Shukri memberikan sedikit penjelasan tunangnya itu memahami akan kerjayanya sebagai seorang pelakon.

Malah, Shukri tidak akan meletakkan sebarang syarat  sekiranya sudah berkahwin nanti kerana sebagai seorang pelakon bakal isterinya itu perlu tahu akan tuntutan sesuatu kerjaya yang dilakukan.

Tunang saya cemburu juga tapi dia cemburu disebabkan termakan apa yang orang cakap negatif terhadap drama ini. Sesudah itu apabila diterangkan dia sudah memahami akan kerja dan niat saya ini.

Saya sudah cakap dengan tunang untuk menjadi seorang pelakon saya rasa tak perlu ada syarat-syarat itu semua dan semestinya ada batas-batas yang tertentu seperti adegan atas katil, ghairah semua itu saya tak buat walaupun saya bujang. Saya tahu itu akan datangkan masalah dan setakat ini tunang saya faham.

Berbicara mengenai permohonan maaf daripada Ziela Jalil mengenai surat terbuka yang menyifatkan DILB sebagai drama tidak bermoral, Shukri dan pelakon-pelakon lain didalam drama tersebut menyokong sepenuhnya akan tindakan  penerbit itu.

Ziela Jalil buat benda yang betul. Dia banyak bertungkus-lumus untuk cerita ini dan memberikan ruang antara saya dan Fathia untuk lebih mengenali seterusnya mendapat chemistry kerana saya sebetulnya tak pernah berlakon bersama Fathia dan inilah pertama kalinya.

Dia minta maaf untuk menjernihkan keadaan pada semua orang. Kami ini pelakon dan minta pun jadi seperti itu cuma buat apa yang sepatutnya.

Tunang mana yang tidak merasa cemburu apabila melihat aksi mesra bersama perempuan lain yang memang hot di Malaysia. Namun, Tya kena lah bersabar, kami pasti hati Shukri Yahaya tidak akan berubah hati lagipun kalian sudah mahu menikah tidak lama lagi.

Sumber Berita: Rotikaya

 

30 responses to Tunang Shukri Yahaya Cemburu Dengan Adegan Mesra Dalam Drama Dia Isteri Luar Biasa

  1. Anonymous says:

    izzue islam pt 2……carik kerja lain la.

    0

    0
    • Mat Sahdo says:

      Tulah kan. Yg kata bertudung litup pon x ikut syariat sebenar pakai ketat lps tu nampak body kain jarang siap nampak bra dgn underware lagi tu tudung berjambul mcm bongol unta berhias (tabaruj) dah di kecam dan dinasihat x boleh haram tapi buat juga. So?

      0

      0
      • Anonymous says:

        belum kawan dah over. lakonan je pun. lelaki kalau nk menggatal, depan bini/awek pun boleh siap pandang pompuan lain. tak payah nk kecoh.

        0

        0
        • xarax says:

          kalau izzu islam …dia dan heroin duduk sebatu jauh. bini kat belakang siap sedia rotan.

          0

          0
        • kasi panas says:

          perempuan2 yg kurang keyakinan diri je yg selalunya jelos pelbagai ni. ni lakonan je bukan temasya mencari calon bini. bangang.

          0

          0
        • Kiah says:

          Baru kapel lagi mmang leh…nti bila dah bosan…asik nk gi makamah je lah…
          x yah lah cite benda ne. Semua orng yg baru nk kawin mmg ada perasaan camni. Tunggu la lepas 5 tahun bila ada anak 2-3.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ok tu die nak jeles..sekurang2nye mengingatkan syukri tu tentang dosa peluk2 geli2..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Mana x cemburu, berlaga nenen dan mcm2 sentuhan dah pun..Yg dukung2 tu ingt x kena nenen??
          Yg lelaki dpt free, rela je la..

          0

          0
      • Anonymous says:

        diri dia sendiri pun x berlitup kepala berselfie nampak dada, nak jelos2 pulak. kau sendiri pun x betul…..

        0

        0
    • abang yang tak bangang says:

      tya adnan ni tak cantik, dalam ig memang lah nampak cam rita rudaini. tapi sape2 yang pernah tengk filem ULAR tahu la rupa sebena die, kampung sangat, tambah2 kalau pakai tudung, sebab tu la dia insecure. and dengar cerita boleh tahan jugak kurang ajar pompuan ni, harap syukri fikir masak2 sebelum buat keputusan bernikah ngan pompuan ni.

      0

      0
      • miss yna says:

        ko tngok dlm filem ular, aku tngok depan2..lawa je…kulit putih, bersih n ckp pun lembut n sopan..depan2 pun muke die mmg cm rita tp versi mude la..

        ayat hang cm dengki je kt pmpn ni…jeles ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        kebahagian bukan letak pada rupa paras…lawa kot tunang syukri ni..xyah nak mekap tebal cam geisha jepun sangat

        0

        0
  2. cikikaka says:

    mesti la cemburu.. orang gile je x cemburu klu tunang berlakon mcm tu. erkkk

    0

    0
  3. Aku Pun X Paham says:

    mereka ni x paham ke antara realiti dan lakonan??? kita paham pegang2 dgn bukan mukhrim tu dosa. tapi kalau tak pegang pun ada dosa2 lain kat luar selain berlakon.
    simpan la sikit kebodohan tu. kalau tak suka, putus je. cari le pakwe ustaz atau ahli tahfiz.

    0

    0
  4. zabedah zabit says:

    pergi mampus la spesis gosip murah mcm ni..not my level..kata azwan ali..ketika baca blog ini..kahkahakh

    0

    0
    • Anonymous says:

      of course la “not his level”. dia tu- diva sendu…..dan fasik kata mufti perak. why bodo?

      0

      0
  5. Anonymous says:

    tunang je pun, menggelabah la.

    0

    0
  6. Apa saje says:

    Dah consume mcm2 supplement nak putihkan kulit, mmg ler putih uols. Dgn sabun pemutih bagai.

    0

    0
  7. yaya says:

    cerewet..bru tunang je kot.kahwin je la ngan fathia..fathia cantik tu..sepadan ngan shukri

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kenapa nak marah tunang dia cemburu? normal lah klu cemburu tu tngk tunang peluk2 dgn perempuan lain. sumting wrong klu tunang dia tak cemburu. tp sekurang2nya akhirnya tunang dia faham. klu minta putus gara2 cemburu dgn benda ni tu br cemburu buta. alahh…gf/tunang/bini artis lain pun mesti ada rs cemburu jg, cuma tdk diberitahu mcm ni. lama2 nanti besa lah si tya tu.

    0

    0
  9. memek says:

    mamat ni kentot busuk, ini kisah benar..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    HAHAHA YG NI LAWAK

    0

    0
  11. Diva Sebenar says:

    Cepat2 berkahwin, kurang sikit cemburu tu…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Diam2 sudahh..nak explain pekebende dah terang2 lakonan kot..

    0

    0
  13. Dada Shukri luar biasa says:

    Apa-apapun drama poyo

    0

    0
  14. nora says:

    The way Shukri Yahaya look at Fathia, mesti dalam hati cakap kalau lah aku dapat tak lepas ni… cantik banget….

    0

    0
  15. Anonymous says:

    si aiman hakim tu bl pulak nk cemburu??tak cemburu ke tgk fathia berpeluk2 erat dgn si syukri??si Qi y x ensem tu pun cemburu buta tgk nely berlakon peluk2 dgn sharnaz…

    0

    0