Written by AbangNara | December 2nd, 2010

bekas suami maya karin

Wow. Ketul-ketulan di badan bekas suami Maya Karin memang mampu mengcairkan hati Mak Limah sebelah rumah kami yang sudah lama bergelar ibu tunggal. Dah la muka handsome, badan pulak tough. Memang complete package nie. Kami dapat bayangkan betapa gembiranya Maya Karin apabila melihat ketoughan badan suaminya setiap malam. Hehehe.

Kesimpulan yang dapat kami buat ialah, walaupun anda berbadan tough dan bermuka handsome, itu tidak semestinya menjamin kebahagiaan rumah tangga anda. Akhir sekali yang penting ialah kasih sayang sesama suami dan isteri. Aceh, terasa macam Dr. Fadzilah Kam To Me la pulak. Hehehe.

Lagi gambar ketoughan bekas suami Maya Karin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Macam-macam sungguh idea buat tatu. Tengok boleh tiru jangan ye.

bekas suami maya karin

bekas suami maya karin

bekas suami maya karin

bekas suami maya karin

127 responses to Toughnya Badan Bekas Suami Maya Karin Ini, Teruja Makcik Limah~~

  1. Dauspozi says:

    Mat salleh kebanyakkannya tough… huhu

  2. anum says:

    peh i like

  3. littlemia says:

    mcm pernah baca je entri ni b4 this….em

  4. topo says:

    pergh.. ganas.. hohoho

  5. pic says:

    seluar dia mcm nak terlondeh pong

  6. Gegeh says:

    eleh mcm pic2 gay jer..
    agaknya tu sebab diorang cerai kowt

  7. BlackBerry00 says:

    dh takde jodoh…
    klau tak mesti anak2 dorg pun cantik dan hensem…

  8. haiyaa says:

    hensome dow mamat ni..

  9. asya says:

    hurmm..
    hemsem, tp takot GAY je..
    len mcm je..

    haha
    Allah je taw

  10. LadyLynn says:

    hot sangat ni…!! <3

  11. hem says:

    tak baek mengata cikgu gay…

  12. misskenyalang says:

    biru mata hitamku

  13. aku serius says:

    ape lagi yang kurang, wahai isteri..

    • angelina says:

      kalo suami lari, salahkan isteri xjaga diri.
      walopun isteri xlari bukan tandanya suami bagus tp isteri baik.
      amikla iktibar utk jaga badan, at least fesyen rambut biarla mengikut kehendak isteri, isteri yg nak pandang dan cari feel untuk fall in love

    • rora says:

      bukan senang nak membimbing seorang lelaki yang baru memeluk agama Islam…nak ajar dia hayati agama tu…isteri tu sendiri pun belum tentu kuat iman dan ilmu didada…

      • takdelah baru sgt, dah 6 tahun dia muslim sblm kawen ngan Maya Karin….
        sebenarnya bukan tanggungjwb isteri nk bimbing suami. Isteri sekadar pendorong dan memberi teladan yang baik. Untuk mendalami agama, kena pergi belajar ke tempat2 yg khusus dgn guru bertauliah. Suami yg perlu membimbing isteri. sekiranya dia rase tak mampu, dia bertanggungjwb membawa isteri belajar ngan guru bertauliah.

  14. ummisarah says:

    wonder still islam lg x dia..
    rasanye penah tengok dia masa swimming competition (alice smith int. school tempat dia keje pon ada compete) @ shah alam..xdela hensem sangat..muka mat saleh biase je..

    • pernah bace lam paper mase memula dia kawen ari tu, dia ni dah bertahun muslim, sblm kenal Maya lai. tu psl dia suka keje kat M’sia… jap erk nk selongkar klu jumpa lai article tuh…
      Harap2 kes dia ni tak mcm kes Sufiah, wpun ex-husband dia mualaf tp kes dia bercerai sbb Sufiah ‘hanyut’. Alhamdulillah ex-hubby dia bernikah ngan org arab dan menetap di Mekah. Syukur sesgt bila dgr org beragama lain convert sbb cintakan Islam bukan semata2 nk kawen… kes Sufiah ni sekadar contoh…

  15. fyna says:

    wwwoooooowwww~
    like!!~

    oppsss…

  16. oren says:

    awwwww~~~~~ i like

  17. nope says:

    gambar yg first tu..kalu tarik sikit jer suar tu..sattt lagi je nk nampak totttttttt..wakaka..

  18. kakchubby says:

    wow!! abs dia memang mencairkan darah beku. memang complete package mamat ni. akak loooike :D

  19. mek ju says:

    pergh…sket i x tergoda…….

  20. intan suka payung says:

    Biasa jer… Takder ler hensem sangat… Kat UK berlambak muka cam nih,.. Lagi hensem ponnnn bersepah… Laki aku lagikkkk hensem… Kuangkuangkuang… Jangan jelezzzzz…hahhahaha

    • okie dokie says:

      ahaha..ade unsur riak ye di sini..kah3

      • ummisarah says:

        akak setujiu…muka cam dia kira common je kat uk sebenonye..
        but their eyes mmg cantik…whether they are blue, grey, green …haadddoooiii…

        • injung jer says:

          bukan pasal muka sgt tp muscle… apara. naper aaron aziz ensem, sbb dah tough, cuba tgk masa muda remaja keding biasa jer mukanya pun. fizo omar langsung xensem tp sbb tough so menarik, cuba bayangkan fizo keding dgn muka cenggitu mesti cam rempit jer…

        • ummisarah says:

          i don like muscly guys..geli ler.

        • mys abby says:

          geli konon…dah dpt kang….haaaaaaa
          baru tahu….

  21. hajimaru says:

    My name is Bond…James Bond..Abon pn blh..ha2

  22. jeanie says:

    hmm…choc abs n such…Remy Bangla/Melaka lagi sexy….hehe!!

  23. RiRi says:

    wow.. :)) ganteng nyah…hihi

  24. ala…badan mak saleh stendet la mcm ni..huhu

  25. rebung says:

    bukan mak limah je cair
    aku pon ikut cair…
    ;p

  26. MuJE says:

    yum2… cair den..

  27. xparanoid says:

    at least time 40 dia masih ade abs, kalau lelaki melayu…haramm…dah berbuncit. by 60s, dah sakit2..org putih umur 60 thn masih gagah berjoging etc. and still maintain romantic n gentleman such as holding the door when a woman want to pass by.

  28. littlemia says:

    trus teringat suami yg kat opis tu…..hakhakhak

  29. angelina says:

    rugila maya, sronot digoda bangla terlepas ensem yg dikendong. sayang2 tp gedik xabis lg, rugi

  30. cik wiwin says:

    segar mata pagi2 tengok gambar2 camni . hahaaaa . tp abg nampak pusat tu .. aurat la… haesh

  31. song hye kyo says:

    mmg ensem, kalo tutup aurat lg menarik n confident nk buat asben. gambar last macho.
    ku bayangkan dia pakai kopiah n jubah solat kat masjid, cccaaaaaiiirrr n jeles saper2 yg dapat lelaki soleh n ensem camni. buat masa ni xjeles lagi, nasib baik jugak dia xbaik kalo tak mesti aku dengki ngan awek dpt dia… hahaha

  32. eloise says:

    i like..

  33. aries_april says:

    wow wow wow wow

  34. Amoi says:

    Choi..hipokrit betol yg situ sana….terutama org2 perempuan…kalau artis perempuan seksi..fesyen pelik jer tahu nk kutuk jer…nampak sangat dieorg ni same jer mcm artis tuh…culture shock…btw his looks just common mat salleh jer…Hensem lagi REMY ISHAK dlm dashing commercial tuh….

  35. sisir says:

    bukan senang nak didik suami yg dari bangsa asing ni … kalau diri sendiri pon tidak menjalani kewajipan dgn betul Takut nanti tinggal nama saja islam .. laki bini terus hanyut entah kemana .Teringat dgn model azah aziz yg kawin ngan org peranchis .. mak ai ..kuku merah menyala .. rambut perang melekat .. tinggal kat sana pulak tu .. entah le ..

  36. muiz zain says:

    uurmm… syioknyer… coce panas gini kalo dpt berendam dlm simming pool …

  37. CuteCarry says:

    KALAU PEREMPUAN PAKAI SEKSI, MACAM-MACAM KENA KUTUK, TAPI KALI INI BANYAK PULA KOMEN-KOMEN “MENARIK”…mmmmmm…..

    ITS A MEN WORLD ….

  38. lylyezora says:

    DH MCM ACTOR HOLLYWOOD….PERGGGHHHHH….

  39. dani says:

    klu aku ngorat die…die nak x kat aku..huhu

  40. Laura Ashley says:

    Mmg hensem dia dia nie….Jumpa dia masa beratur kat kaunter Cold Storage, KLCC… Sket lagi nak tegur dia, tp apakan daya.. I’m so speechless :-)

  41. it me says:

    terlampau tough aku nengok dah macam penguin, jalan berkepak jer tangan dia…

  42. z says:

    nak tanya lelaki punya aurat sama macam perempuan ke?

    • song hye kyo says:

      ko serius ker xtau aurat lelaki?

      • ieyda says:

        hihi. laki pakai tudung ke? ad ke patot tanya aurat laki sama ke x mcm perempuan. adoii

        • mys abby says:

          i think mayb dia nk mengurangkan ke”confuse”an org2 kt cni yg b’balah mengatakan jika artis wanita yg seksi kutuk habis2 an…tp bila tgk lelaki seksi rmai yg komen menarik….sbb aurat laki & perempuan sgt jauh be’beza..jd,bab ex-maya ni, mugkin dye t’seksi sbb seluar dye t’londeh..tp yg pasti sbnrnye suar melebihi paras lutut..tu jer..mungkin lpas swimming kot,tu yg suar hampir t’londeh tu…knp nak samakan seksi perempuan ngn laki..kan jauh beza tu…klu pompuan pkai seksi mmg la rmai yg sound…sbb aurat dia tak sama mcm aurat laki…

  43. Dee says:

    my teacher back in KLASS! Abang Nara ambil gambar dari FB kan? :P

  44. emilda says:

    aku suke tgk laki mcm ni…tp bile nak pelok..tak best..seb bek hubby aku gemok n buncit sket..atleast ade rase bantal pelok..hahahahaa….well..u hot teacher!

  45. Reena says:

    Mantoppppp….

  46. makcikpot says:

    dah tough mcm ni pun bole kena reject dgn maya karin. kenapa agaknya ye ? ntah2 mamat ni “sesuatu” tak ? (tgk gambar 2nd last tu). hehe..speku jgn tak speku

  47. puteri mayang sari says:

    pehh… mantapnya.. rugi maya karin cerai dgn laki mat salleh nie.. tp ape2 pun.. hubby i lagi mantop…..!!!!!!!

  48. yana says:

    nak tanya masih islam lg ke?

  49. nadya says:

    my godness!!! omputih mmg tough2 laa….cair nad tengok…..kekekekeke

  50. gegeh says:

    maya karin tak nak yg cmni…dia nk yg hitam…huhuhu

  51. ZIZI says:

    Kata dah lama ISLAM,
    dia tak tahu ke aurat sesama muslim?

    ANTARA PUSAT HINGGA KE LUTUT, ok!

    • ermm nk bg statement provokasi lagi sarcastic (special utk kipas susah mati Siti, wpun statement ni sesuai utk 99% artis wanita M’sia) ….

      cuba bgtau aurat wanita kpd Datuk Siti Nurhaliza plak..?

  52. mia says:

    YUMMY!!!

  53. chix says:

    omg hes hot. i dont mind to be his wife huhuhu

  54. kawan kawan says:

    hensem tu biasa je.badan mmg cun…tp ramai gak mat saleh boroi ya amat dari org melayu..tak kira mana2 bangsa pn ada tough ade tidak,cuma mat saleh nie bangsa dia ramai dr melayu.tu yg selalu kita lihat kebanyakkan mereka berbadan sasa,sbb mereka ramai di muke bumi,mungkin seks dia nie ganas sgt kot,tu yg mngkn maya tak leh hadapi..hihiiihi…:)

  55. Mat Pintu says:

    patut la maya nak, tgk badan ar…tp last2 cerai gak. kihkih. smoga mamat ni kekal ngan Islam…ke Islam masa nk akad nikah je?? oooppss

  56. bawahlicin says:

    hehe puas lah maya dapat rasa “ketulan” kat bahagian bawah dia..

  57. mats mats says:

    badan yg mantap bagi seorang atlit…fushhh..

  58. ingin tahu says:

    Kak limah mana ni abang Nara ? yang sy taw ” Hantu kak limah balik kampung “

  59. Malaysian Lady says:

    Nice.

  60. MsXyda says:

    wohh i really2 sooka this.. =)

  61. mr_J says:

    biasela..slalu g gym..2la pasal bdn dia jd mcm2..kn..

  62. zaza says:

    badan mmg tough tpi kekadang ade yg gay…eeeeee… tatotnyer…

  63. Maya Karin says:

    Arghhh..sukati jer ngate ex-laki aku…paper pon..aku dah raser..ngehehehe..gigit jari la uols…

  64. kalo ade peluang dpt mat salleh i pon mauuu..hahahaha

  65. minah jambu says:

    wow! minah jambu suka badan macm maya punya bekas laki ni …..kalau lh minah jambu dpt hai tk tau lah minah jambu nk cakap apa….jangan2 minah jambu jadi bisu gak nya……

  66. ktawe aku bca 1st paragraph

  67. kenanga says:

    U all tau tak? Tuhan jadikan manusia tu ada kelebihan dan kekurangan, Tuhan Maha adil. Mat saleh ni nampak hensem gila, tp kita tak tau apa kelemahan dia, kecuali Maya Karin yg dh pernah jadi bini dia. Aku tak heran dorang cerai, Maya lagi tau..
    Aku mmg benci lelaki hensem, sebab biasanya dorang lebih EGO dan KAKI PEREMPUAN..

  68. cindarella says:

    bukan ape, maya x tahan too big laa… hehe :D saiz asia nga barat mane same.. you know…:p