Written by AbangNara | September 29th, 2009

tomok baru

Tiba-tiba teringat nak post video New Boyz waktu Tomok muka babyface dan innocent tak ingat. Bukan apa Ahad lepas masa gi karaoke, member kitorang habis feeling nyanyi lagu nie. Member-member yang lain bantai gelak kat belakang sebab tak percaya inilah wajah Tomok suatu ketika dulu. Cuba bayangkan gambar di atas dengan video kat bawah nie. Memang makin hensem skang si Tomok ni kan?

P.S: Kami tidak bertanggungjawap sekiranya perut anda terburai akibat kegelakan yang melampau.

P.P.S: Jangan lupa tengok Project Alpha. Sekarang nie dah turn NicoleKiss dah.

nuffnang awards

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

141 responses to Tomok Suatu Ketika Dulu, Muka Innocent Tak Hingat

  1. apple_green says:

    dulu2 muke cam ni kire dah abes hensem da…
    jambuuuuu

    0
    0
  2. violet says:

    sengau…
    sejarah mungkin berulang

    0
    0
  3. violet says:

    dl ms sek dak2 suke nynyi lg sejarah mungkin berulang tu…
    siap tmpl poster…
    hahahaha…
    seb bek aku x minat

    0
    0
  4. nurul says:

    time ni xbaligh lg sitomok ni…….tp time ni budk2 skolah duk gile knmain lg kt die…..kire top sgt la time 2….

    0
    0
  5. hantupensil says:

    kah kah kah..
    lagu aku time baru blaja mngorat dulu2..
    hahaha…

    0
    0
  6. ammey says:

    huhu dlu aku mint gk kt dy ni…bsa la dlu xbyk band2 cmni…hhuhu lawak2…

    0
    0
  7. iz says:

    aku lol kan aje. lol :))

    0
    0
  8. pingkypanthers says:

    hahah baby face…

    0
    0
  9. ammey says:

    yeeeeeeeee………….nk lik dh,
    koorg pn p blik,xbek br2 2an kt cni,t kna tnkap…..huhuhuhu

    0
    0
  10. tOmEii says:

    askum…..
    hai korg……
    tomok yek……
    ape2 ajelah…….

    0
    0
  11. tOmEii says:

    pesl die wat rmbt cmtu…..
    sengal btul aq tgk…..huhu

    0
    0
  12. hantupensil says:

    da xde orang da…
    kesunyian da BN nih..
    hehehe

    0
    0
  13. EclipsE says:

    hahahahahahaahaha….
    kahkahkahkahkahkahkah…
    aduh…jatuh terguling2 aku tgk mat leleh ney…..
    wakakakakakaka….
    honestly aku xminat group yg music nya sewaktu dgn newboyz ney…
    bnanah telinga aku if dgr music2 mcm tue…
    no improvement…

    0
    0
  14. hantupensil says:

    jom makan kerepek ubi..
    nyum2…

    0
    0
  15. EclipsE says:

    weh korg sume aku nak cabut dah…
    nak g soping….
    sesape nak ikt??
    u’ll take k ya?
    bye…

    0
    0
  16. tOmEii says:

    geng k la nk out dl…..
    nk lik mndi nk pi open house mlm nie…..
    chat leklok ye…..
    c u’ll 2morrow…..
    luv u’ll……
    muahahahaa…..

    0
    0
  17. violet says:

    ada sapa2 lg x???
    law xda aku angkt bontot nk lik

    0
    0
  18. violet says:

    yula n antu..
    aku lik dl k..
    emmm tekak ni teragak nk mkn
    mehun goreng air tgn sendiri…
    tkt x sempat lak lw lmbt…
    korang take cara taw..
    jgn noty2…

    luf korang..
    muahhh….

    0
    0
  19. violet says:

    emm…
    cm x nk lik…
    tgu jup la…
    huhu…

    0
    0
  20. yula says:

    dah xde org ke

    0
    0
  21. optimus prime says:

    ala..tak abis2 tomok..nampak sgt beautifulnara ni minat kat tomok

    0
    0
  22. Mr. Cuz says:

    Tak boleh blah la video tu…Zaman biler tu agak2nyer yer…hahaha…

    0
    0
  23. sori semua x sempat nak balas komen.. banyak kerja kat ofis ^_^. tapi kami akan sentiasa update cerita terbaru untuk anda smua.

    0
    0
  24. n0name says:

    dulu sore dia sgt pelik..tp lgu dia layan la jgk..ha skrg br le org nk bukak mata erk…biasa la lumrah idup//

    0
    0
  25. Ryn says:

    tomok dulu,cute..tomok sekarang hensem…cayalah tomok…i doakn tomok success sll..

    0
    0
  26. pening says:

    Ala poyonye Tomok dulu2, hehe….tp skrg ni jutawan wooiii…

    0
    0
  27. ceisa says:

    dulu series aku x minat ngan TOMOK ni.. tapi skang dia dah matured, hope xde lar jiwang2 berbunga tu.. geli ketiak dowh.. hehe.. :p

    – hasiibharun.com

    0
    0
  28. Budak Tamak says:

    Aku tak minat kat Tomok langsung…
    Sooo…tak ada komen lagi lah…lecehh

    0
    0
  29. Budak Tamak says:

    Tomok tu skrang dah jadi jutawan poyo lah!

    Apa2 hal pun aku tak minat langsung kat Tomok.
    Buang masa aku jer…Banyak artis2 lain boleh layan.

    Nak ke aku komen sikit pasal budak tu…
    Dah lah tak hensem, suara pun macam sengau jer..
    Tak boleh pergi jauh lagi dia nie…sumbang..

    0
    0
  30. aman says:

    he still look so kampung!!fesyen rambut tu tak sesuai langsung dengan gaya dia!!!sorry to say dia ni susah nak di makeover!!!just be who you were kan elok??

    0
    0
  31. shida says:

    yang sengau ni la yang buatkan ramai budak perempuan pengsan time ni..

    tak kisah la sengau ke tak.
    janji ade improvement..
    yang rajin duk mengkritik tu entah bile nak berubah ye..

    0
    0
  32. wina says:

    i paling suka liat tomok pas album akur,,,,,aku lebih suka die pas tu dr pada skrg…

    0
    0