Written by serenity | October 22nd, 2011

Penyanyi dan pelakon yang telah melangsungkan perkahwinan tidak lama dulu, Tomok, baru beberapa jam tadi mengumumkan yang isterinya mengandung.

Budak yang kami kenal semenjak dia menjadi penyanyi kumpulan New Boys yang menjadi kegilaan remaja perempuan sekitar awal 2000-an sudah menjadi dewasa. Tahniah diucapkan kepadaTomok dan isteri dari BeautifulNara.com.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to Tomok Bakal Jadi Bapa, Tahniah

  1. lona says:

    congrats!! Jaga wife you baik2 okayy

    0

    0
  2. Tomoi says:

    tahniah tomok dan ayu…hadirmu bagaikan bidadari~lalalalala

    0

    0
  3. baju kebaya dot-dot says:

    alhamdulilah….selepas ini bertiga pula. mana la tau twin pulak. semoga isteri tomok selamat sehingga melahirkan.

    0

    0
  4. Aeen says:

    Alhamdulilah.. Tahniah. Semoga semuanya baik-baik sahaja. Amin :)

    0

    0
  5. aku hantu TV says:

    tahniah ::
    moga jodoh berkekalan, n dpt anak2 yg soleh solehah ^^

    0

    0
  6. Ana says:

    Tahniah Tomok & wife!!!!

    0

    0
  7. weenyy nick says:

    Alhamdullila, Syukur kepada rezeki yg Allah S.W.T berikan pd Tomok & Ayu , Tahniah Tomok n Ayu, hope kehidupan korang lps ni bertmbh2 cemerlang :) PESANAN utk Tomok , jg kesihatan wife, & jaga perasaan dia :) org perempuan ni kalau tgh pregnant hati diorang sgt2 sensetif :)

    0

    0
  8. yanie.yuhuu says:

    syukur,,
    thniah tomok, ayu !

    0

    0
  9. weenyy nick says:

    Alhamdullila, syukur pd rezeki yg Allah s.w.t dh berikan pd Tomok & Ayu, Tahniah juga diucapkan, hope kehidupan korang bertambah2 cemerlang lps ni :).
    PESANAN utk Tomok > Jaga kesihatan wife & jaga perasaan dia, org perempuan ni kalau tgh pregnant, perasaan diorang ni very sensetif :)

    0

    0
  10. Nini Mohd says:

    tahniah tomok! kena la jaga wife baik2. =)

    0

    0
  11. poru says:

    semoga berkekalan sampai ke akhir hayat .. tahniah

    0

    0
  12. SS says:

    Tahniah Tomok & Ayu…:)

    0

    0
  13. aku kesah? says:

    tomok yg dulu slenger dan budak2 dah nk jd bapa skrg..sure ank nt comey nk sweet cam tomok jgk..taniah tomok n wife..jge isteri elok2..try to be the best husband an father okeeyy..jgn jadi mcm artis lain,taw bt ank jmpe yg dahi licin..terus terabai ank bini..jd kan keadaan sekililng sbg pgjaran bt tomok ok….hope tomok,wife n bkal ank2 bahagia ke akhir hayat…:))))

    0

    0
  14. CMRatu says:

    tahniah tomok..

    0

    0
  15. norshareena says:

    Alhamdulilah.. Tahniah. Semoga semuanya baik-baik sahaja. Amin :)..

    0

    0
  16. nyah says:

    happy sgt dgn news ni..ank tomok mesti comel mcm papa n mama dia..

    0

    0
  17. kev says:

    congrats tomok n wife..tapi hair style lu dlm pic nih mmg tk bleh blah la..hahahah

    0

    0
  18. nurul saiyidah aisyah says:

    tahniah tomok, saya akan doakan kamu dan anak kamu bahagia serta isteri kamu

    0

    0
  19. nurul nabihah says:

    tahniah tomok kerana kamu akan jadi bapa

    0

    0
  20. redza says:

    ni bukti he wasn’t shooting blank lol. anyway congrats.

    0

    0
  21. jar of hearts says:

    Tomok power seyh! hahaha! cograt and may god bless you! :D

    0

    0
  22. diana says:

    Cantiknye wife Tomok.. Neway, congrats. Mesti nanti anak Tomok comeyy..

    0

    0
  23. mama cute says:

    asal org komen baik2 pon ade org dislike ar..pelik2..

    0

    0
  24. han lover 12 says:

    Alhamdulillah dr sy sekluarga :-)..Smoga kesabaran bersama tomok..jaga sebaik2nya isteri..smoga anak yg bakal dilahirkn kelak insyaallah sihat walafiat n kedua2 slmt..Amin

    0

    0
  25. mak ku suker tomok says:

    nnt syer gambar ank lak ye……………tahniah

    0

    0
  26. Suri says:

    Tomok nih dari dulu imej bersih, mcm bdk2 baikAda gf pun xde gossip buruk2… Suka la,InsyaAllah jd bapa yg baik, Hope terus sukses

    0

    0