Written by AbangNara | April 14th, 2014

Aksesori dapat melengkapkan atau menghancurkan penampilan anda. Hari ini, Malaysia Online Shopping portal, Nile.com.my ingin berkongsi 2 konsep mudah untuk memastikan anda membuat pemilihan aksesori yang tepat. Konsep tersebut tidak lain tidak bukan ialah warna dan stail.

1. Warna

Sekiranya anda tampil dengan pakaian berwarna hitam, putih atau warna-warna neutral, aksesori dalam warna apa pun akan tampak sesuai dengan anda. Mari kita lihat cadangan oleh Nile.com.my untuk aksesori bertemakan warna MERAH.

nile

Red Pearl Design Woman Bracelet dengan harga serendah RM2.80

nile

Cat Design Pink Earing cuma RM2.90

nile

Simple and Stylish Red Necklace serendah RM2.90

2. Stail

Aksesori fesyen boleh menentukan stail anda. Pakaian yang “simple” akan kelihatan sangat elegan bergantung kepada pemilihan aksesori yang digunakan. Di bawah adalah 2 jenis stail aksesori yang biasa digunakan, bergantung kepada citarasa anda.

  • Stail klasik – mutiara, berlian dan yang sewaktu dengannya

nile

Bow Pearl White Bracelet semurah RM1.90

nile

Butterfly and Pearl Design Earing pada harga RM1.90

nile

Butterfly and Pearl Design Necklace hanya RM2.50

  • Stail glamer – aksesori yang menonjol dan menyerlahkan penampilan anda

nile

Eye Catching Peacock Design Necklace @ RM4.90

nile

Stylish Earing cuma RM4.90

nile

Glamorous Peacock Design Bracelets hanya RM4.50

Setiap wanita boleh tampil lebih menawan dan bergaya hanya dengan memilih aksesori yang sesuai dengan mereka. Banyak sangat pilihan aksesori yang ditawarkan dengan harga yang SANGAT-SANGAT berpatutan di www.nile.com.my .
nile

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan 12,000 mah Power Bank hari ini dengan harga SERENDAH RM39.90

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 responses to Tips Memilih Aksesori Fesyen Yang Terbaik

  1. Miyuki says:

    Hurm.. aksesori murahan camni selalunya cepat rosak, berkarat. Buat sampah jek!

    0

    0
    • Hakim says:

      tak ada ke girls yg tak suka aksesori. ?? tension pulak aku tgk girls yg dipenuhi aksesori ni.
      sorry to say.. girls yg girly2 not my taste

      0

      0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        @Hakim
        wkakaka…aku pun sama x minat girl yg girly bajet cute ni.
        girl yg boyish lg cantik, boyish maksud aku kat sini bukan jadi lelaki…tapi girl yg tough skit tp still perempuan. Kalau girl asyik cute memanjang mesti bosan. tak mencabar langsung.

        0

        0
        • Anonymous says:

          saya tak suka aksesori, saya suka emas jer.
          hehehe..

          0

          0
        • miss m says:

          Aku ni dr kecik boyish.. sampai sekang boyish… xde pun laki suka tgk aku.. laki cm hang je laa kot suka.. mostly laki suka pompuan cute2 keperempuanan mcm tu… tp aku x reti nk jd mcm tu…eerrr

          0

          0
      • joyah jongang says:

        DAH NAMA GIRL KAN, PALING2 PUN KERONGSANG SEBIJIK BUAT SANGKUT/PIN TUDUNG MESTI ADA SATU…

        0

        0
  2. Melayu berwawasan 2020 says:

    Murahnyeeee..
    ni macam menganjing pasal tudung fareeda baru2 ni? berfesyen ikut kemampuan??

    btw please lah..
    kita kan malaysia so kene la ikot style 1st lady kita Datin Sri Paduka Hjh Rosmah.
    i pon menabung untuk beli yang branded2.. jangan koman sangat lah nara!!

    hidup melayu!! hidup bumiputera!! hidup ameno!! hidup keris terbang!!

    0

    0
  3. murie says:

    murah… ikot org jgk… ada yg x suke ulang2 pkai eksesori yg same.. memg berbaloi bli yg murai utk pkai sekali due kn… kalau rasa mmpu pkai mas pkai aje… ada org ske simple ada org ske warne warni, ad ske bunge2, batu2, bling2, klasik2 etc..cita rasa masing2… berbaloi atau x terserah pd anda…

    0

    0
  4. kak jah says:

    harga barang tu murah..
    tp postage mahal gile..

    0

    0
    • strawberysweet says:

      setuju..setiap 0.05 gram postage rm 6…dh klau brg tu 0.30 gram..dh kna rm36…tambh dgn brg konon2 hrge rm 4.50…dh jd rm 40.50…tgkk permainan nye distu…klau nk free postage kna bli brg sampai rm 100 hengget…hati2 ye kawan2 smua..jgn teruja sgt nk bli brg kt nile ni

      0

      0
      • kak hanez suraya says:

        amboi. kemain lagi buat kira kira. salah tu cara kau kira. aku dari 5 tahun lepas beli barang online. shopping besar dekat nile pon selalu, beli kasut+handbag+aksesori postage masih rm6.30 GDex, rm9 utk poslaju. yang free postage utk atas rm100 tu cuma kalau guna kanggaru je. tapi postage masih ikut harga biasa kalau less rm100.

        0

        0
  5. Anonymous says:

    Indahnya perhiasan-perhiasan itu.

    0

    0
  6. wak lu says:

    mahal sgt r.xde murah lg ke

    0

    0
  7. Amira says:

    Perhiasan yang mahal perlu match dengan baju yang menarik supaya nampak elegan.. dan juga perlu sesuai dengan majlis…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    pasal la nara nie lambat sangat update blog? Dr semalam aku tengok xde update ape2 pon!

    0

    0
  9. weng weng says:

    murah dan cantik..macam artis beautifulnara..

    0

    0
  10. […] Tips Memilih Aksesori Fesyen Yang Terbaik (16) […]

    0

    0
  11. […] Tips Memilih Aksesori Fesyen Yang Terbaik (17) […]

    0

    0