Written by AbangNara | March 9th, 2012

Bukan senang untuk bergelar seorang selebriti terutama ketika mahu berkahwin. Pastinya banyak pihak yang ingin menaja. Lihatlah perkahwinan beberapa selebriti sebelum ini. Hampir kesemuanya mendapat tajaan yang gilang gemilang. Namun bagi Fasha Sandha dan Jejai, mereka tidak mahu menerima sebarang tajaan sebaliknya ingin berkahwin dengan wang sendiri.

fasha

Kata Fasha:-

Saya dan bakal suami tidak akan menerima sebarang tajaan daripada mana-mana pihak kerana bakal suami ingin mengeluarkan sendiri perbelanjaan untuk majlis perkahwinan kami nanti. Tambahan pula kami tidak mahu terhutang budi dengan mereka yang ingin berbuat demikian dan biarlah apa yang ada nanti datang daripada kami sendiri. Saya tidak mengimpikan gelaran wedding of the year sebaliknya berpuas hati dengan majlis sederhana kerana lebih mudah untuk menyapa dan bertemu dengan tetamu.Sebarang sidang akhbar juga tidak akan diadakan untuk hebahan mengenai perkahwinan ini kerana menghormati permintaan bakal suami

Fuh. Memang macho. Memang Abang Nara respek Fasha dan Jejai. Bukan senang untuk menolak tajaan lagi-lagi untuk selebriti sepopular Fasha. Dan Fasha turut menjelaskan mengenai perkahwinannya yang dikatakan bakal berlangsung di Bali:-

Majlis resepsi di Kuala Lumpur akan diadakan selepas akad nikah di rumah yang dibelikan oleh Jejai kepada saya dan dua acara lagi menyusul di Perlis dan sebuah lokasi luar Malaysia untuk kenalan terdekat. Tarikh untuk tiga acara itu tidak dapat didedahkan lagi buat masa ini tunggulah selepas kad kahwin diedarkan

Abang Nara rasa Abang Nara yang super excited nak tengok majlis perkahwinan Fasha Sandha dan Jejai. Tak sabar nak tengok sebab yakin pasti akan meriah bangat. Tak gitu? Kredit berita Mstar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

174 responses to Tiada Tajaan Untuk Perkahwinan Fasha Sandha, Abang Nara Respek

  1. mariana says:

    ait, x de sape nk komen ke???
    slalu byk sgt…
    hehehehhe, ni cnfrm boikot FS..
    hak3

    0

    0
    • Anonymous says:

      omg

      0

      0
    • hahaboy says:

      aik? orang nak kahwin pon nak boikot ke? sepatutnya kena gembira bila ade orang nak kahwin. ape2 pon, selamat pengantin baru buat Rizal Ashram Ramli & Fasha Sandha! Semoga si suami boleh bimbing isteri lebih dekat kepada jalan benar.

      0

      0
    • julie says:

      kesian family jejai akhirnya dapat juga menantu sundal anak mamak hitam.apa-apa mamak memang power….jadi juga nasi kangkang pasha sundal!

      0

      0
      • ik says:

        racist!! orang mcm kau ni yg porak perandakan keamanan malaysia.

        0

        0
      • lalalala says:

        betul cakap julie anak mamak hitam pria sure jejai kena nasi kangkang siap bubuh darah haid lagi…lepas nie comfirm ikut punggung fasha sundal kemana2….keji fasha sundal…anak mamak memang kotor dan hitam

        0

        0
      • kasut putih says:

        napa tak doakan yang terbaek untuk dia? Allah lagi Maha Berkuasa Maha Pengampun. Kamu? Menghukum hamba Allah padahal kamu juga hambaNya. Sapa kita nak menghukum?

        0

        0
      • Aku says:

        wahai julie… rasanya itu urusan dia ngan tuhan nak wat nasi kangkang ker tutup ker.. apa ker.. silap haribulan keturunan awak yg dok buat nasi kangkang kat org.. nak dirikan masjid doakan ajer.. rasanya mesti keturunan awak nie.. xder yg bahagia dlm perkahwinan sebab tu awak suka kata kat org!!!

        0

        0
      • cipot says:

        Hati hati ble bckp..tkt pe yg kte ckp 2 tbalik kt dri kite..xpun kt Anak kte nanti..

        0

        0
      • Anonymous says:

        fasha memang perempuan sundal…bodoh siapa yang tahu….kena tipu u all….berapa kali dah gugur anak kat hospital swasta…berapa banyak jantan fasha sundal tidur..mestilah sanggup bagi nasi kangkang darah haid supaya jejai jadi bodah.padam muka jejai! fasha nie anak hindu pria.adik dia semua hitam macam kuali

        0

        0
      • bujang says:

        Jejai mmg. gentlemen tak payah taja2, bukannya dia sengkek sangat…..huh ini yang ada class..
        Ada artis kawin tapi mintak atau ditaja…..
        Lagi pun aku rasa dia orang ni takut dikutuk orang nnt., yelah selama ini banyak hinaan dan cacian terhadap
        mereka.
        Memang Jejai nampak hensem sekarang ni.
        Kalu ada yang nak taja ko tolak ye Jejai…….x mainlaaa tajaan…..maruah ada yobbbb…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        yer ke?kalu betul kalu..
        belajar dr mak ko la julie says sundal..aku tau ko sapa

        0

        0
      • Only CT (In The World) says:

        I Luv………………Fasha……………………..

        0

        0
      • shadap says:

        nape ko balas utk komen ko sendiri? komen2 jahat pahtu balas sendiri jadi baik. orang kate kalo gambo tu same, maknanye org tu same je la. kelakar jugak ko ni ye. hahahaha

        0

        0
      • aku suka fasha yang berdisiplin says:

        julie bodoh…aku tau ko dengki ngan fasha…ntah ape2 nak myumpah orang..mulut cabul.

        0

        0
    • Anonymous says:

      *Tambahan pula kami TIDAK MAHU TERHUTANG BUDI dengan mereka yang ingin berbuat demikian dan biarlah apa yang ada nanti datang daripada kami sendiri.

      Thehehe… tak per lar Fasha… jodoh ngko dengan orang kaya. Senang jer lah cakap, aper nak semua akan tersedia… kami yang hidup susah ni, terhutang budi dengan Bank Rakyat jer lahh…

      P/S: Kalau buat pinjaman kenderaan… kalau tak mampu bayar, kereta akan ditarik… Kalau buat pinjaman untuk perkahwinan? Kalau dah tak mampu nak bayar balik loan??? hahahah…

      0

      0
      • ??? says:

        curios gak ni.betul ke xnak ditaja?o memang xde org nak taja sebenarnye? that’s y, cepat2 cover line baik punye…

        0

        0
      • akak celah bedah says:

        ahahahha…bole laa die ckp mcm ni..sbb semua si laki bayar…cube kalau die kawin ngn org biasa biasa je…jenuh celah bedah pun die carik penaja…

        0

        0
    • bbycumil says:

      fasha sandha takot wedding die jd mcm wedding memey n ezlynn..tu yg dia tolak..hahaha

      0

      0
      • minah says:

        korang ni memang takde keje lain ke.nak mengate fasha . aku pon tak suke die tapi takde la nak aibkan die.kutuk2 die. sume yang terjadi dengan izin Allah. jodoh sume ditentukan oleh Allah. klo korang tak boleh terime, korang pertikaikan kejadian Allah. aku bukannye baik sangat. tapi care korang cakap ni macam korang je yang baik. bile die taknak sponsor, korang mengate.klo die terime sponsor korang mengate jugak. aku tak menyebelahi die , tapi aku tak menyebelahi die jugak. korang kene ingat , harini korang mengate die, esok orang lain mengate korang. peace. assalamualakum.

        0

        0
    • Xfinity says:

      bersangka baiklah pada apa yang kata tidak tahu.. Berdoalah semoga mereka lebih baik dari sebelum ini,. Bila kita mengeji org, selalunya benda tu akan kembali semula pada kita dalam bentuk pelbagai cara.. Sedar tak sedar kita pun terpalit sama kerana terlalu sibuk mengaibkan benda lalu org lain,sedangkan Allah mungkin akan meninggikan dia lebih dari kita kemudian hari.. Sebaik akhlak ialah manusia yang menyembunyikan keaiban org lain..kerana selebihnya adalah urusan Allah untuk membalas rahmat atau laknat..

      0

      0
  2. mimi says:

    orang kaya kan, nk bt mcm mana

    0

    0
  3. Adibah says:

    tabik spring laa!
    cam tu la..kalau dah mampu takyah la nak cari sponsor kan ;)

    0

    0
    • misss Yupssss says:

      bukan dye mampu tp terpakse coz xde owg nk sponsor….
      ambik suami org cpe nk sponsor….uwekkkkkk xyh nk puji sgt si fasha

      0

      0
      • aku ena says:

        citttt! ko ckp siang pndg2..c memey 2 x de org taja?me mcm lg yg taja mjlis dia..wt malu je la ko ni

        0

        0
      • misss Yupssss says:

        psl memey lakkkk
        owg cite psl fasha ko cite psl memey ko ny glerr ae…..
        ko rse x ko yang bwt mlu eeeeeeeeeeeeee

        0

        0
      • senyumm says:

        memey tu amk laki org dpt je tajaan..memandai je ko mi sup.eh,misss Yupssss..

        0

        0
      • aku yang lagi cantik dari fasha sanda says:

        Lembap la ko ni… misss Yupsss… hahak.

        0

        0
  4. JAJA says:

    Tahiah Fasha..biarla ape org nak kate, yg penting sy doakan kebahagian korg berdua biar kekal ke hujung nyawa.i love u..

    0

    0
  5. Nora Danish says:

    Ado den kesah..?? huh~

    0

    0
  6. JEJARI KONTOT says:

    MEMANGLAH TAKNAK ORG TAJA,BAKAL LAKI AWAK TU BYK DUIT,APA ADA HAL

    0

    0
  7. mieza says:

    alhamdulillah…:)

    0

    0
  8. joyah says:

    jejai nih keja apa ye..??? muda2 kaya yg amat.. keja ngabiskan duit mak bapak ke..?? yg bapak dia pun mcmne boleh sekaya gitu ye, ada heli berbijik2 bagai… bukannya businessman besar pun, bekas menteri besar dan ext, still bergaji kakitangan kerajaan, tak logik utk menjadi sekaya itu..

    0

    0
    • akutaktau says:

      ish..tu rezki diorang, dtg dari mana itu urusan tuhan, jangan buruk sangka ngan orang, kita pun tak kenal sgt psl keluarga jejai ni…kalau x tau jgn buat andaian…nanti jadi fitnah…kalo x betol, susah plak nak mintak maaf kat jejai ngan bapak die t…x pasal2 kat akhirat kene jawab…

      0

      0
    • im says:

      RASUAH….

      0

      0
    • ROTIKAYA Dah Kena Saman Dek Wan Shades - mStar says:

      setuju dgn akutaktau,celah mane diorg dpt duit itu urusan dia dgn tuhan..kite sesame makhluk kena bersangka baik..bapak dia bisnesmen besor mane x kan la nk kena bgtau ko joyah..malah aku pecaye bapak dia leh menggaji bapak ko sbgai balaci dia slame soploh taun..kah3

      0

      0
      • Anonymous says:

        kenapalah u all nie bodoh sangat. family jejai kuat makan rasuah.masa menteri besar diperak semua tanah bapak jejai ambil now bila bapak jejai dah bersara semua tu bapak jejai jual. tesco taiping tu tanah family jejai..fikirlah sendiri .sebab tu duit tak berkat akhir dapat fasha sundal. allah maha kaya. sekarang terima lah menantu sundal ,keji dan mamak masuk family diaorang…mamak yang boleh ajar family jejai..padam muka hahhahah

        0

        0
      • sorry to say says:

        memang perempuan sundal. kahwin je nak cerita sana sini. kalau dasar anak mamak pria memang macam tu. boleh kahwin dengan fasha anak hindu hitam…pelik pelik nie mesti fasha dah makan nasi kangkang…hahhhah… jejai bukan ada duit yang banyak duit family jejai….tulah makan lagi duit rasuah akhir dapat menantu sundal dan keji!

        0

        0
    • min says:

      xsilap dia ada kedai makan kat pavi.

      0

      0
    • Hulk Hogan says:

      Mmg pelik.. Kaya benor .. Pastu sokmo sentiasa ada ngn fasya.. Keje business kot byk masa je tgk .. Income masuk juta2 .. Pergh

      0

      0
    • entahle. says:

      family dia kan bukak bisnes kereta mewah tu. yang ada R besar kat keramat tu. apa nak heran. bila dah kaya bertambah kaya sebab ada modal untuk bisnes. standard lah. jangan nak fitnah kalau taktau pape. kalau dia rasuah pon dosa dia. aib orang kita sape je nak bukak.

      0

      0
  9. dhiaa says:

    bwekkkk

    0

    0
  10. JEJARI KONTOT says:

    KALAU SETAKAT RIZMAN RUZAINI YG NAK TAJA,APA DIA KISAH,VERA WANG PUN DIA MAMPU BELI

    0

    0
  11. PAMO TA HAWU YA says:

    Nora Danish yu always 1ST :)

    0

    0
  12. pasah mana2 sandar!!! says:

    whut ever la pasah..xde sape kesah pon.pasne jg la laki ko elok2 yeee…tkt nant bile2 mase ko kene mcm ND dulu..takut kene rampas plak dek org laen..peace yaww!! :)

    0

    0
  13. aku pun tak tau says:

    alhamdulillah….semoga ikatan yang dibina diredhai Allah dan bahagia hingga akhirnya serta semoga dikurniakan keluarga yang sakinah Mawaddah wa Rohmah….tahniah..

    0

    0
  14. akutaktau says:

    ish..tu rezki diorang, dtg dari mana itu urusan tuhan, jangan buruk sangka ngan orang, kita pun tak kenal sgt psl keluarga jejai ni…kalau x tau jgn buat andaian…nanti jadi fitnah…kalo x betol, susah plak nak mintak maaf kat jejai ngan bapak die t…x pasal2 kat akhirat kene jawab…

    0

    0
  15. amnr says:

    klu dh smp 3 resepsi 2 msh x dktgrikn sbg wdng of de year lg ek?
    pape jelah fasha oiii….

    0

    0
    • kechik says:

      org biasa pun 3 resepsi jugak. biar la dia nak buat dalam kemampuan dia. sederhana bagi dia maybe grand bagi kita. tapi dah dia mampu, lantak diorg la

      0

      0
  16. fasha anak mamak itam bau kencing says:

    mmg la.. takda yg nak taja pun wedding korang…alaa..takda liputan media konon..hemm..nak sorok bakal mertua dia tak hadirla tu..ksian ko fasha..ni sorok itu sorok…takut smua orang tau kawin tak direstui kluarga la tu…pandainya ko buat statement taknak terhutang budi konon..taknak rahsia dia terbongkarla tu..patutla nak menyorok kawin kat bali…

    0

    0
  17. anon says:

    perlu ke nak mentioned pasal rumah yang dibelikan oleh Jejai tu? nampak sgt secara tak langsung nak boasting

    0

    0
    • ayu says:

      apa salahnya menghargai bakal suami? kdg2 dia x keluar statement camtu pun, tapi ayat wartawan tu yg xnak kalah

      0

      0
      • papa says:

        hahahaha!! bakal suami cik anon camaner? ada beli kan rumah tak? biasalah..isteri mana yang tak gembira bila suami mampu beli kan rumah?? ikut logik lah..so tak payah lah nak bersindiran.

        0

        0
  18. anon says:

    perlu ke mentioned pasal rumah yg dibelikan oleh jejai tu?? nampak sgt secara tak langsung nak boasting / riak

    0

    0
  19. what the? says:

    nama jejai tak bagus dekat area sunway, ada hutang sama itu salah satu bengkel dekat sana, memula percaya dia orang kaya, tapi alemak, bro bengkel tu bukak cite lak .. kesian lak aku kat fasha kena tipoo nanti .. nasib baik nora dah lepas .. :P
    so, itu keta mahal hanya poser semata ..

    0

    0
  20. jejai ni bkn ada syarikat bas ekspres ke.tp aku xpsti pulak nm cmpony tu.klw terslh tlg betulkn ye..huhuu..tp mmg aku xmnt diaorg ni.

    0

    0
  21. bukan nama sebenar says:

    “drumah yg jejai belikn…..” sapa nak belikn aku ruma? sian aku xdak ruma..

    0

    0
  22. linda says:

    ade aku kisah ke pasha psal ko nak kawin ni????

    0

    0
  23. feyus says:

    Kalau berkemampuan apa salahnya. terpulang pd mereka. yg penting majlis berjln lancar dan berbahgia selalu.InsyaAllah.
    Senarai Tambah Baik Skim Saraan Malaysia (SSM) 2012

    0

    0
  24. siti says:

    what u give u get back… harap xterjd kt ko la fasha cmna ko buat kt ND… pe2 pon tahniah la!! ko dpt apa yg ko nakk sgt. tp syg bekas org… eeuuwwww

    0

    0
    • aku yang lagi cantik dari fasha sanda says:

      dah ko ingat fasha bkn bekas org ke? cume x temaktub ats kertas jew.. LOL…

      0

      0
  25. angry bird says:

    takdo maknonyaaaa nak kisah kan sendat nieee…huahua..lantak dy la wit mak bapa c jejari yg penting bkn wit kitoooo…hahahahahaa

    0

    0
  26. kiki alias says:

    sundal tetep sundal. sebenarnya tiada siapa nak taja perempuan sundal anak mamak hindu hitam pulak tu lepas tu cakap tak nak ditaja oleh sesiapa. dulu cakap mak fasha tak suka jejai .sundal tetap sundal…anak mamak hitam….mesti dah kena nasi kangkang fasha!

    0

    0
    • maria says:

      tuh la org ckp,mkn boleh sebarang mkn..ckp jgn sebarang ckp..ko tau ker asal usul family fasha tuh yg ko nk ckp dia anak mamak hindu?tuh bapak tiri dia ja kot..at least dia hormat sapa yg lebih tua dr dia..bapak sebenar dia dh meninggal pun..korang yg x tau apa2 jgn la nk kurang hajar ckp itu ini..ko yg mengata ni ntah2 lg buruk dr dia..lg porak peranda idup ko kan..sbb tuh x senang hati sgt dgn org laen…at least dia ada rupa,ada bisnes sendr?ko hado???nan hadoo…ni lah cth org yg ckp pakai kepala lutut and suka maki2 hamun org tuh bagus sgt ka?malu la skit dgn apa yg ko nk ckp tuh..dia punya dosa,biarlah tuh antara dia dgn YG MAHA KUASA…ko ni nobody utk judge dia mcm2…puuihhh

      0

      0
    • Anonymous says:

      kiki ko pun golongan sundal..hehe

      0

      0
  27. enazamri says:

    memang hitam pun fasha sundal…tak lawa langsung dulu lagi lawa putih dan gebu.i rasa jejai dah makan nasi kangkang fasha sebabtu dok nak fasha.padalhal fasha sundal tu dah tidur banyak lelaki.hiaran !!! anak mamak hitam….pilih bali sebab keturunan hindu..sesuai sangat lah…

    0

    0
  28. Reena says:

    Sapa nak taja perampas & perosak rumah tangga ni…membazir jer..

    0

    0
  29. oh ada rambut rupanya jejai ni

    0

    0
  30. hak tuihhh says:

    pengomen2 yg gila…….hebat kau smpai tau kena nasi kangkang…penah kene le tu……ptuihhhhhhhhhhhhh

    0

    0
  31. Loves you..:D

    Semoga kebahagiaan akhir hayat lerr…

    Cantik baju fasha nih………..

    0

    0
  32. Tak der tajaan ok jer..fasha dan Jejai kan bnyk duit..:C

    0

    0
  33. hadek-hadek says:

    perasan x, x der majlis kat belah lelaki..nampak sgt x der restu keluarga kannn…x baek uols kutuk2 fasha jer..dh laki nyer tue pon x baek,2 kali lima jer so dpt la bini yg x baek gak… ingat nyer “wanita yg solehah hanyalah untuk lelaki yg soleh”

    0

    0
  34. kasut putih says:

    Mereka mendirikan mesjid. Kenapa mesti ada bahasa2 macam tu kalau diri tu tak se’jahat’ Fasha?

    0

    0
  35. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bukan orang tknk taja perkahwinan fasha n jejai ni……nanti bila ada orang taja ada je mulot2 sial sundal yg mengutok2 macm sial !!!!!! dh la fasha gi kawin kt bali je jangan kawin kt mlaysia ! ape orang nk cakap tntang fasha tu dorang nye pasal lah ! dorang nk cakap fasha sundal ke anak mamak tose ke gi mampos ngan dorang yg penting fasha bahgia n hepi ok …lov uuuuu fashaaaaaaaaaaa !!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      datuk pulak minah jambu> awat u nie bodoh sangat! kalau orang tak kenal tak akan cakap pasal fasha sundal lagi keji.memang dah betul semua dalam comment dok cakap fasha sundal bagi nasi kangkang darah haid….padamlah jejai sesuai sangat dapat anak mamak hitam pria…buat apa nak dengki dengan anak sundal dan mamak dah hitam .fasha sundal keji orangnya….anak mamak yang busuk!

      0

      0
      • mulut capoi says:

        Jangan dihina sebegitu hebat…mamak la.. hindu pria, mungkin suatu hari Allah terbalikkan kamu pulak jadi lebih
        hina, Keluarga Jejai pun ko orang kutuk sekali…ish..ish..ish
        dahsyatnyer. Mulut macam ni patut diganyang ngan berus dawai, sampai rasuah disebut2….tak takut ke kena saman nanti… ini mengaibkan namanya.
        Biarlah Jejai… org. kutuk…jangan dipedulikan….penat nnt. diamlah mulut2 puki tuuuu….

        0

        0
      • booo says:

        eh knape aku rs byk sgt komen2 yg lebih kurang mcm ko ni ek walaupun lain2 nama? ko ni org yg sama kan? tak payah nak ajar psl gravatar apa semua sbb bila aku perhati komen2 ko, semua mst ada typo kat huruf N dan asik mention nama fasha sundal, nasi kangkang, darah haid, mamak pria bla3. hei klu ye pun ko benci sgt kat fasha tu, komen skali je udah ler. tak payah dok memaki 24 jam n sembunyi kt mcm2 nickname. drpd nak meluat dgn fasha, terus aku meluat dgn ko ni. get a life lah

        0

        0
      • anti fasha says:

        ahhaha…iyer laa…dah suma org benci si fasha tu..dh la perampas laki org…dulu bukan main jer…tak ngakuk bila org tnyk..skarang nih…hahh!!..dasar perempuan tak malu…..alaa…sundalll memang gitu..takde kje laenn…

        0

        0
  36. Zaza says:

    Fasha & Jejai da nikah la tahun lepas. Diorang nikah kat Indon. Lepas nikah, diorang kena daftarkan pernikahan kat Malaysia n pergi kursus kawin semula. That’s y dia tak kisah pun ada taja ke, tak ada ke. Sebab semua dah sah. Sanding2 ni just nak tunjukkan yg lepas nikah mesti nak sanding, ye dak Mrs. Jejai? Berapa ramai sangat kawan2 media yg ko percayakan tu betul2 baik dengan ko? Alahai.

    0

    0
    • abe norme says:

      zaza…yeke?aku nk gosipp nga ko ni.hahhaha..dah 2 nti kat bali cmne?xkan tbe2 sanding kan?mst ade yg nk tgk akad kan?dh 2 cmne tuuuu?

      0

      0
  37. Mr Jejak says:

    Alhamdulillah,,,nape pilih 29/4 lambat benor rsenya..AKAD NIKAH la cepat2..Dari segi luaran rse2nya korang mmg dh PUAS KAWIN tp AKAD NIKAH jer belommm..hehehe..Selamat berbahagia FASHA & JEJAI,,korg mmg pasangan & JODOH yg sesuai,,gojes & sama2 LIAR:p

    0

    0
  38. […] Bukan senang untuk bergelar seorang selebriti terutama ketika mahu berkahwin. Pastinya banyak pihak yang ingin menaja. Lihatlah perkahwinan beberapa selebriti sebelum ini. Hampir kesemuanya mendapat tajaan yang gilang gemilang. Namun bagi Fasha Sandha dan Jejai, mereka tidak mahu menerima sebarang … Continue reading → […]

    0

    0
  39. Jejai dan fasha main mata…hahaha

    0

    0
  40. Apa Pun Tak Boleh says:

    wow!! ada berapa sebenarnya majlis resepsi diorang ni? 5 ke?

    1) Bali
    2) KL
    3&4) Perlis
    5) lokasi luar Malaysia

    ke maksud luar Malaysia tu ialah Bali?

    0

    0
  41. hajimaru says:

    wei…pelik la korg ni..even ak x berkenaan kt FS..jgn la ngutuk melampau2..mana tau d masa depan dia dpt hidayah..jd lg baik dari kita semua….korg p la cari dia mtk ampun..tobat la wei kwn2..ingt azab d akhirat tu..
    .

    0

    0
  42. Rozanne says:

    Kawin jer lah dr duk bt maksiat sana sini. Lps kawin baru tau tembelang msg2. La ni kan duk bercintan2 mestilah semua nmpk indah. Tggu dah kawin nt baru ler tau langit tu tinggi ke x!

    0

    0
  43. triple j says:

    Kami tak perlu tajaan,kami ada duit = jejai ada duit,klu dia nak saya,dia kena sponsor la hehe

    btw,tak kisah wedding ditaja ke tak,yg penting elok rupanya.jgn jadi mxm wedding memey la

    0

    0
  44. mm says:

    fasha…never really like her,nor hate her..but if she managed to put off with all this just to be with jejai,then maybe its love..so does jejai, willing to go this through for fasha.not that i dont pity ND, but its better for her to leave,rather to stay with a husband who dont really in love with her.for ND,u’ll find someone much better,u’re a beauty,so held ur head high..smile..and stays gorgeous!

    0

    0
    • akula says:

      Rasanya, Nora pun da ada bf. Dia tak kisah Jejai nk kawen, tp bukan ngan pompuan tu. Iye la… sape tak sakit hati bila rumahtangga runtuh sbb org ketiga. Seblom ni, Nora ada bf yg mana kawan Jejai gak, tp Jejai tak bagi… mcm nk control la tu, padahal xsedar yg Nora tu bukan wife dia lagi.

      Tapi Nora sangat beruntung sbb dia ada anak. Semua Jejai tanggung.

      BTW, keluarga Jejai da restu ke?Or mereka kawen tanpa restu family?

      0

      0
  45. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    korang semua tk payah lah nk sebok2 tengok fasha sanding buat semak je !!! korang kn tk suka n kutok2 fasha jadi ape2 pn tk payah lah nk kepo2 pasal dia ! korang2 jugak yg cakap si fasha ni sundal kn !!!!!!! jadi tk payah lah korang nk sebok2 tengok pompan sundal ni sanding nanti mate korang dapat dosa pulak !!!!!!!!!! lov u fashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

    0

    0
  46. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nasi kangkang??????????????? kenape fitnah fasha ngan nasi kangkang??????? dia kasi jejai nasi kangkang?????????? bila masa pulak dia kangkang kt nasi kasi jejai makan ??????? nasi kangkang ada jual ke????????? orang2 yg tudoh n fitnah fasha pasal nasi kangkang ni dorang dh biasa buat macm gtu tu pasal dorang berani cakap n tudoh fasha ! orang yg dh biasa buat nasi kangkang je yg suka tudoh orang lain pn buat sama macm dia……………..huh !

    0

    0
    • papa says:

      org yg dok canang pasal nasi kangkang tu bukan aper..siang mlm bermimpi nak hidup kaya raya cam anak pak menteri, tapi tengah bulan dah kebulur..nak naik keta mewah cam orang lain, deposit pun tak mampu bayar..naik air asia pun tah pernah idak. beli hp pun jgn2 hulur kad kredit bayar kadar minimum…hahahaha!! tu yg meroyan cam haram.

      0

      0
    • Anonymous says:

      perepuan sundal memang layak di panggil sundal. fasha nak mamak hitam comfirm bagi nasi kangkang pada jejai…baguslah anak mamak ajar jejai yang keji tu…rasakan nasi kangkang fasha…anak mamak hitam bukannya lawa….tapi jejai ajer nak fasha…dah la gugur anak banyak kali….aku tahu lah sebab pergi klinik tempat aku kerja…orang bodoh macam u ajer tak tahu apa2…anak mamak pria sundal

      0

      0
      • Hey haramjadah mamak2 jgn. sebut…..tak suka jgn. sebut2 keturunan ye……
        Kamu ni keturunan ape ye…..entah2 kamu ni anak haram….

        0

        0
      • gile la ak rase die ni..........komen cm pundek je.. says:

        ntah nye….ko knal sgt ke si fasha ni??ak pn bkn la pminat die,tp kalo da ckp smpai mcm tu skali,mlampau la tu…..die pnah tido ngan laki ko ke yg ko nk hangin sgt ni??smpai org tu wat nsik kangkang pn ko taw……kalo die x wat,meraban ko nk crik die nt,nk mintak mahap…..lg 1,ape mslahnye ngan mamak??ko jeles ke sb mamak sorg tu lg lawa dr ko??

        0

        0
  47. aku respek pendirian fasha yg sangat realistik dan sederhana
    semoga segala berjalan lancar
    she do it her way with style..muahh to fasha!

    0

    0
  48. aku says:

    klu difikir2kn balik kesian jugak fasha n jejai ni. byk betul dugaan dlm percintaan mrk. tp sggup diharungi kerana cinta yg mendalam. mgkin inilah yg dinamakan cinta sejati..

    0

    0
  49. TAK TAU NAK KATA APA..:d

    DUIT DIA LANTAK PI LERR..:D

    0

    0
  50. jejaitaik says:

    aku rasa perkahwinan ni tahan 2 bulan je..jejai mata dah meliar dah tuu..padan muka ko

    0

    0
    • papa says:

      agak agak bulan depan ko hidup lagi tak?? memandai jer nak bagi tempoh.

      0

      0
      • LuSelipar says:

        bulan depan jejaitaik ni pon bercerai-berai jugak kowt…mulot duk sebut2 tu

        jgn makpak yg bercerai-berai dah…mcm parents kwn aku semalam. dah tua2 tetiba boleh ‘hancor’. Anak2 stress :(

        0

        0
  51. nora 4 ever says:

    tah tah tak dek pon org nak sponsor!!!dah meluat!!!!

    0

    0
  52. nananini says:

    Tahniah Fasha..kat bali nanti jgn buat party liar ye..pastikan jgn libatkan arak dlm majlis tu..walaupun majlis tu utk rakan2 terdekat, ikut la hukum agama k..

    0

    0
    • ELAjb says:

      ala ko nie mcm lah tak tahu fasa mcm mane, lantak aku la nak buat parti liar ke ape,ade aku fasa kesah..b4 kahwin pun fasa dah biase la dengan 2 semua..so tak payah nak ckp mcm 2 ye kak nananini..

      0

      0
  53. rain says:

    hahaha.. mesti rafflesia frust sbb tak dpt taja wedding dorg.. :p

    0

    0
  54. Sue says:

    Ape yg korang kecoh..
    Yg nak nikah tu, dah tentu dpt pahala dirikan rumahtangga.. Halal lagi..
    Yg korang dok mengumpat sini, mengumpat sana.. Dosa diri kurang sangat ke?
    Pikir la, setiap fitnah yg korang2 pot pet pot pet nie..
    Fasha dgn jejai yg dpt pahala nye…
    Otak cetek habis!

    0

    0
  55. min says:

    fasha sundal dan keji sesuai sangat kahwin dengan lelaki keji.gugurkan anak banyak kali…tak nak mengaku….lepastu nak kahwin nak sakitkan hati nora..kahwin jelah..comfirm dah nasi kangkang fasha pada jejai..rasakan …buat lagi nora sekarang rasa dengan anak mamak hitam sundal.

    0

    0
    • GIGIHANGUS says:

      min/enazamri, ko xpayah la nak tuka2 nick name ko..ko org yg same post2 nasik kangkang, anak mamam hitam pria, sundal kan??? aku perati byk komen yg same kt atas mcm ko punye ayt.sedap2 kau cakap budak fasha ni bg nasi kangkang ke jadah..mane ko tau die bg nasik kangkang?sbb ko dah biase suap laki ko ngn nasi kangkang eh?jage bahase kau sikit.jangan hina keturunan org lain.silap2 haribulan laki, anak, & cucu kau yg merase nasi kangkang org lain.

      0

      0
    • anis says:

      kenapa meroyan sgt ko ni?? meroyan tak dapat fasha ke ape?? aku rase fasha tu salah g hospital kot.. tersalah g hospital gila.. sebab tu jumpa ko.. ko ingat tukar nick name orang tak tau le ko tu sape.. dia gugur 1000 kali pun kalau dia ade niat nak bertaubat and berkahwin, tu dah cukup baik.. manusia semua pernah buat silap.. ko tu tak yah la bajet sngat ko tu baik.. ko tu pun pernah wat silap. sape kita nak menghukum orang lain.. kalau ko nak tegur pun ade cara dia beb..aku bukan nak back up fasha tapi ko tu dah melampau2 dah. tak hingat punya kutuk

      0

      0
      • Anonymous says:

        kepada semua..berdoala yg terbek utk mereka ok…xguna kite memberikan kate2 yg kesat….jgn judge org…hanye Allah yg layak menghukum bkn manusia…peace!!

        0

        0
  56. kamariah says:

    jejai ni kerja apa ya?

    0

    0
  57. neelopak says:

    fasha nnt harap2 berubah la jadi isteri yg baik ok..begitu juga jejai,jadi suami yg baik semoga dpt bimbing fasha..hehehe

    0

    0
  58. kak nab vogue says:

    lantak ko lah..tak minat pun

    0

    0
  59. cici says:

    Saya xtau la pasal Fasha buat nasi kangkang ke tak tapi dulu time mak dia keluarkan statement yg dia akan kahwin dengan Qabil Ambak (not sure his name) then Qabil menafikan even time tu baru kenal kot, kan kecoh dekat paper . Qabil dapat tahu yang Fasha liar and suka pegi party then dia xmau la . Lagipun ramai dah orang tau Fasha mcm mna kan . Saya minat sangat dekat Fasha dulu tp sekarang tak dah . Lagi pulak bila my friend yg dok kat peneng cerita macam2 pasal dia ney . Semua yang d cerita buruk belaka and peneng peeps know macam mna dia ney . Dulu pn dia ada cakap bakal suaminya harus kaya dalam magazine apa xingat tapi tahun 2010 . So, peeps boleh la kita evaluate dia ney mcm mna . Dulu masuk melodi nak saman nora danish sebab mesej yg di hantar nora maki2 dia coz time tu dia dh kacau rumah tangga nora tapi fasha xmengaku . Saya dah jadi BENCI kat perempuan hipokrit mcm ney .

    *betul ke dia keturunan hindu paria? saya xtau sebab dia never show her dad kat public .

    0

    0
    • afzan says:

      Majalah harmoni..tajuk dia kalau tak silap ‘SAYA X MUNGKIN KAHWIN SEBARANG ORANG..’…sorry tapi bunyi dia macam tu la sebab saya pun ada baca…

      0

      0
      • Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

        buat ape fasha nk tayang kn bapak dia kt pblic ! bapak dia paria ke hitam ke puteh ke itu bapak dia ! macmana punye burok pn tetap bapak dia tk kire lah fasha ni keturunan ape hindu ke keling ke dh jodoh dia ngan jejai nk buat camana….bapak minah jambu pn keturunan selonis tapi sekarang negeri tu di panggil ape minah jambu pn tk tau…mak minah jambu melayu malacca jadi minah jambu ni hindu lah ye ! mengarotttttttttttt betol !!!!!!!!!!!!! lov u fashaaaaaaaaaaa ~~~ kt bali nanti kasitau minah jambu tau kt mana jadi minah jambu leh serbu ok …………

        0

        0
    • aku yang biasa-biasa says:

      kalau dia keturunan hindu paria kenapa?salahkah..disisi tuhan yang bernilai hanya iman dan takwa.keturunan tak tanya pun!

      0

      0
  60. putihkaseh says:

    alahai, fasha jejai nikah nak cukupkan syarat jer, kwin dah lama, klau tgk pun cuma saja2 camner weeding tu nanti. fasha ni lebih kurang cam ekin gak, kejar jantan2 yg x sedar diri smpai dpt akhirnye. lebih seronok tgk lisa kwin, mesti seronok gi honeymoon, mesti fresh mlm pertama dia org, fasha n ekin dah biasa pun so x yahlah heboh2 nak honeymoon mana, buat malu jer …

    0

    0
  61. fasrah jer says:

    lisa & yusry kawen aritu, ada ke sesape taja? ^^

    0

    0
  62. sigh T___T says:

    To Anonymous : whats ur problem ?? Dr ats smpai bwh ko duk sebut kangkang2. N fitnah FS gugur kandungan ape bagai. Ya Allah, mengucap pjg aku bace komen2 ko. Ko pasti n yakin ke benda yg ko ckap tu 100% betul?? Mcm mane kalau slh n then ad org p’caye then diorang sebar2 plk??tak ke dosa ko trus b’panjangan? aku xde la suke sgt pn FS ni,tp aku mmg xleh trime la care korang hentam die.aku rase simpati plk kt FS.walhal die nk dirikan msjid,tp korang ni,xabs2 nk kutuk die.ok fine maybe FS prnh buat slp,tp aku rase benda tu dh lame giler.ND pn xsentap mcm korang,ND sudi ucap tahniah kt FS n jejai jika diorang btl2 nk khwin,yg korang nk sentap sgt ape hal??n to haters2 FS kalau menyampah dgn FS skip jela entry ni..as simple as that!! Pls grow up..! Doakan je yg terbaik utk diorang moga2 ade 10 org len doakan kebaikan utk kite plk..n to FS,i dpt rasekan u akan berubah ke arah kebaikan nanti..hidayah itu milik Allah.mane kite tau kn.cuba tgk diana amir,die dulu pn seksi tp skrg Alhamdulillah.then,irma hasmie dulu pn die siap peluk2 ngn nabil mse mlm ABPBH 08 xclp,tp skrg??irma dh berubah 360 darjah.thats y i ckap hidayah milik Allah.sory,i bkn nk ungkit kisah lalu diana n irma,i just nk bagi contoh dkt hater2 yg low iQ yg kerjanya asyik nk hentam org je walhal diri sndiri blum tentu sempurna??mmg betul,kite kena tegur org kalau diorang buat slp,tp ade carenye.Nabi pn xprnh b’sikap kasar dgn musuh2nya..ya Allah,tlg la beri hidayah kpd hater2 kt sini..to FS,smga b’bhagia hnga hjg nyawa dgn jejai…ok salam

    0

    0
  63. Mira says:

    bengang betol bila cakap psl keturunan ni. oi melayu bodoh nak ke ak listkan kebodohan korang? hidung kemek, otak bodo, pemalas, menghabiskan duit kerajaan, yg tahu dari sekolah sampai ketua-cinta ngan hiburan… tu jela. setiap bangsa ada daki masing2. hal fasha ngan jejai ni x kene mengena langsung ngan keamanan negara. they are not even important pun. bagusla sape yg mengutuk, keep living in the colour, pasal tu la sebijik rumah sendiri pun tadak tapi anak dh berbelas, mmg layak la ngan muke korang.

    0

    0
    • alahai says:

      kau marah org mngutuk kturunan. tp ko pun ngutuk org cmtu gak.. so no wonder laa.. ko dgn org yang kau mrh sgt tu sma je perangai.. xnyah mrh sgt la..sbb ko pun sma.

      0

      0
  64. bedah says:

    xpayah dok maki hamun n kutuk mengutuk si fasha ni sangatlah…Doakan mereka ni bhagia sudah…semua orang ada kelebihan dan kekurangan masing2….jahat dia ja yg kita nmpak baik dia hampa xmau nak cita lak…..kita yg dok kata2 kat dia pun bukanlah sempurna sangat…cuma bernasihat bukan bergaduh ya…peaceee yooo

    0

    0
  65. ketua darjah says:

    kurasakan fasha akan tinggalkan jejai satu hari nanti macam jejai tinggalkan nora. fasha tinggalkan jejai sbb jejai menjadi sengkek dan byk masalah. mungkin sbb jejai sudah sengkekla ibu fasha xrestu dulu kot. muka jejai kat atas nampak muka banyak masalah. jadi mcm siti la nanti fasha duk menanggung beban suami. tp senyum xkalah depan orang mesti menang walau dalam hati bersabut2xpauya

    0

    0
  66. TheMega says:

    funny.aku pun nak kawen.PUN xdak orang sponsor,xde plak masuk news

    0

    0
  67. naruto says:

    xsuka ngn minah bajet glem ni….wekkkk…..

    0

    0
  68. aku yg baru 5 thn kawin says:

    biar la dia org nikah dr duk bt maksiat…dah nikah nanti br tau la tembelang suami isteri…suami betl2 kaya atau kayap…btl mcm ketua darjah ckp jgn jd mcm ct sudah lar…berlakon dpn org bahagia senyum sampai ke telinga tp kn menangung beban suami…ibarat menangung biawak idup…pd aku lar rumahtangga nie byk pancarobanya…psl suami dia blkn umh n kete aku rs isteri mn tak sk bl diberi adiah mcm tu dah org kaya kan…pd pandangan aku lar kalo dah dpt jwtan menteri bsr kalo dah bersara mesti jd ky raya…setakat jd adun pun leh kaya ry apatah lg menteri bsr n bks menteri bsr…apa2 pun semoga menjadi suami isteri yg sah n semoga kita semua berjaya menghadapinya alam rumahtangga…

    0

    0
  69. dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    ape ni semua maki fasha sundal je …yg maki fasha ni sumua pompan sundal ke??????? kalau ye pn tk dapat laki macm jejai rilek ar jangan jeles n jangan maki2 tk baik tau tuhan marah ……..ha minah jambu dh tau orang yg macmana yg maki fasha ni…..ni mesti minah tudong kn yg maki fasha sundal tol tk bang nara??????????????? ahhhhhhhhhhhhh jangan layan lah macm gini nye orang !!!! minah jambu booooooooooooooooooo layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!! lov u fashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

    0

    0
    • Rayy says:

      yg ko babitkan minah tdung apa hal? anti btol ko eik ngn pmpuan btdung.. dri post yg dlu2 lg ko slalu ckp psl tdg.. eh ko nie.. jumpa ngn aku memang herot muluk kena sepak.. ko tnjuk skit muka ko? komen ko nie jarang sngt nak elok.. aku pon xtau la ko nie spesis apa. malu aku nak ngaku ko nie spesis manusia sma mcm aku..

      0

      0
    • sarah_nina says:

      dia ni spesis 2 alam.. tupasal komen tak pernah yg bagus..

      0

      0
  70. bujang says:

    walau pun aku keturunan mamak tapi aku berkulit cerah dari orang melayu, jangan hina mamak hitam…hina keturunan aku, Hindu bukannya bangsa tapi ugama….ngokkk.

    0

    0
  71. Men says:

    bukan nak menabur fitnah tapi dgr si sendat ilmukan jejai sampai tunduk ikut je apa dia nak sebab dendam mase jejai nak tinggalkan dia dulu. Taubatlah cepat.

    0

    0
  72. nuriqlisha says:

    err, dah kaya memey la ta kesah tade tajaan,

    0

    0
  73. @@? says:

    shukur alhamdulilah ..akhirnya fs ditentukan jodohnya dgn jejai..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…amin

    0

    0
  74. Prince Noob says:

    Tak payah taja2 lah laki tu pun dah duda… dan bukannya org miskin tegar dan asnaf… sendiri nak kawin sendiri keluar duit la… kan bagus kalau taja org2 miskin, anak yatim, asnaf dan sebagainya… ini balik2 taja org yg kaya2… budus2…

    0

    0
  75. QIN says:

    korang kutuk kutuk bagai nak rak pun, fasha akan jawap “ADA AKU KESAH”… pada aku fasha ni cantik lah…artis wanita paling cun. bab perangai ni, semoga dia berubah kepada lebih baik nanti. go fasha… ADA AKU KESAH

    0

    0
  76. Khalifah says:

    Allah tu maha adil,

    Balasan di atas kejahatan yg kita lakukan di muka bumi telah dijanjikan, sama juga dengan kebaikan. x kisah la dapat cash cat dunia ataupun akhirat nanti.

    Kalau FS betol memporak perandakan perkahwinan ND sbb nak mendapatkan jejai, biar tuhan je yg tentukan hukuman nya.

    dan kalau hubungan FS & jejai terjalin atas niat yg murni, doakan jelah semoga dia bahagia.

    Hanya DIA yg maha mengetahui…wallahualam….

    0

    0
  77. Anonymous says:

    aku bc dr atas…kebanyakan org ckp jodoh tu ketentuan allh s.w.t. yapp..mmg tu aku setujulah..tp kalau bab si fs ni..bg akulah..die yg trkejar2 jdoh nih…dlu siap dah kwen beranak bagai..di gi gak mengatal kat si jejai nih..jejai ni pulak..mmg x tau brsyukur….tgklah nanti…bila die dah mula bosan ngan ngan si fs nih…die gak cri yg lain…just to fs tuh..percayalah…hdup nih ada karma..dlu kt buat kat org…1 hri nanti prkara tu akan mmbalik kat kt…

    p/s 4 those yg bc nih nanti kalau yg ada x suke kat aku punye komen..just 1 ayat je aku nak gtau…’ada aku kesah’..mane x suke tuh knfom2 si pminat tegar fs nih…

    0

    0
  78. pape je r says:

    pape pn tahniah akan mendirikn masjid. .klu btol dia PUNCA keruntuhan rmhtangga org(jejai&nora) suatu ari nnt, dia lak yg akan rasa apa orglain rasa. .hidup ada hukum karma. .sorry to say, pasni pakai r elok2 ckit. .xyah nk style barat sgt. .huhu. .

    0

    0
  79. bingo says:

    elok la kawin cpt..byk sgt dah buat dosa..ahahahahaha….dpt gak dia laki org ni kan…caya lah..!

    0

    0
  80. cayang says:

    hoi pompuan! tak pyh la sampai nk sebut umh tu laki ko belikan…anak raja pun tk keoh mcm ko….sgt kampung arr minah ni…tolong arr…setiap statement dia mesti ada je saje y memalukan…sgt kampung!!!!!

    0

    0
  81. misss Yupssss says:

    woi aku yg lebih cntek dr fasha sanda……… name je dah perasan cantek nak ckp org lembap ntah2 ko pown amik perampas same mcm fasha kan………..

    0

    0
  82. Funny says:

    cayang…aku setuju statement ko.., pompuan ni memalukan kaum je..taktau apa dia nak tunjuk kat public..sudah2 lah

    0

    0
  83. ichigo says:

    bia la die nk kawen x di taja ke x… die pn ad bisness salon sdri..duit blakon..die mmpu..laki die ad..duit laki die..bising2 npe..layan je la cter dorg..xnk g hollywood..STUPID MIND…!FCUK OFF

    0

    0
  84. Bodoh lagi bangang says:

    JEJAI TU BAPAK DIA MENTEDARAH DUIT RAKYAT MASA JADI MENTERI DULU, TU PASAL DIA KAYA, YANG JEJAI NIE MAKAN DUIT BAPAK DIA, PAA NAK HERAN, TU PASAL PASHA NAK SGT KT JEJAI.. PEREMPUAN MACAM NIE XDA NILAI LAA… BODOH SAMA DGN BODOH SESUAI..

    0

    0
  85. I got this web site from my friend who told me regarding this web page and at the
    moment this time I am browsing this website and reading very informative content at this
    place.

    0

    0
  86. Thanks to my father who stated to me on the topic of
    this weblog, this weblog is truly amazing.

    0

    0
  87. I quite like the standpoint. site

    0

    0
  88. astonishing snap-shots. mini credit

    0

    0
  89. Heya this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
    HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    0

    0
  90. Rosario says:

    Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it
    ;) I’m going to return yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.

    0

    0
  91. Molly says:

    Hi, I desire to subscribe for this web site to take most up-to-date updates, thus where can i do it please help
    out.

    0

    0
  92. always i used to read smaller articles or reviews
    which also clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading at
    this time.

    0

    0
  93. To qualify in order for these loans, individuals need to give you some basic information
    about your gross income proof, age truth etc. Given that these loans are applied electronically, a person will
    don’t have towards fax forms or documents to those lender.

    0

    0
  94. Demi says:

    When someone writes an article he/she retains the image of a user in his/her brain that how a user
    can be aware of it. Therefore that’s why this article is great. Thanks!

    0

    0