Written by AbangNara | September 3rd, 2013

Akibat berkongsi beberapa gambar bersama-sama Shila Amzah baru-baru ini, terus Johan As’ari digosipkan mempunyai hubungan cinta dengan bekas kekasih Sharnaaz Ahmad ini. Sekali pandang, mereka berdua memang nampak sepadan. Kedua-duanya sangat comel dan cute gitu ~~

null

Abang Nara rasa, kalau mereka berdua bercinta, peminat pun pasti akan gembira. Namun sayangnya menurut Johan, tiada apa yang istimewa di antara mereka berdua. Kata Johan kepada Mstar Online:-

Tiada apa yang istimewa di antara kami kerana saya dan Shila hanya sekadar teman biasa dan tidak lebih daripada itu. Saya ada bertemu dengannya di beberapa buah majlis selain saya bertandang ke rumahnya untuk beraya dan dia pula membalas lawatan itu ke rumah saya dan ditemani oleh ibu kami.Keluarga kami saling mengenali antara satu sama lain sudah lama dan sering berjumpa tanpa kehadiran kami

null

Kalau tak silap Abang Nara, Johan As’ari sudah pun mempunyai pilihan hatinya sendiri dan bakal bertunang pada hujung tahun ini. Namun kata orang jodoh ini perkara yang misteri. Mana tahu satu hari nanti Johan dan Shila akan terbuka hati untuk bercinta. Memang sesuai sangat pada pandangan Abang Nara. Apa kata korang?

P.S: Harga RON95 dan diesel naik 20 sen bermula hari ini

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 responses to Tiada Apa Yang Istimewa Antara Saya Dan Shila – Johan As’ari

  1. anonymous says:

    dalam paper arini kata bapa johan sedia pinang shila ,dlm BH shila menepati wanita idaman , dlm BN kata xde ape2 special puloks haha pening makkk

    0

    0
  2. neelopeh says:

    Apa2 jela labu oi…

    Kami doakan yang terbaik je untuk korang…

    0

    0
  3. hani says:

    cari publisiti murahan..come on la! people die in egypt!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    ape2 la shila mcm perasan dia ramai org minat plak… nk kate lawa mmg lawa tp kl nk kata pandai rase x..spm 3A je.. kl boleh xnk tau hal ko tp kl beli paper buka blog ada pasal isu murahan ko ni…

    0

    0
    • SPMfail says:

      xpyh la nk hina sngt psl result SPM die tu..kurang² de gak A…aku fail trus tp skang dh bleh pkai keta beso..rumah beso..tanah byk……..riak ke aku?syukur Alhamdulillah!rezeki Allah yg bagi…xsmestinye akedemik xbgus xbleh maju…yg ngutuk² ni mcm bgus sngt ke hidup korang?dh bleh bangga ke kalo takat jd kuli orang?amek PHD ke MAster ke kalo dok bwh telunjuk org len xyah nk eksen sangat….

      Assalamualaikum wbt!

      0

      0
      • dena says:

        3A utk artis kire pandai la tu..bersepah yg jadi artis xde A pun..hidup senang jugak…ngalahkan yg kat luar ade degree.. yg kat luar yg bukan artis pun bersepah takde A…silap2 ade duk mengutuk kt dalam ni.. tu kategori ape?

        0

        0
      • shishimut says:

        walau shila tak berapa menyerlah dalam akademik, at least dia berusaha untuk berjaya wei!!…nak berjaya bukan dinilai berapa A dalam slip SPM…tapi berapa banyak usaha untuk capai kejayaan tu..

        ***at least shila merendah diri orangnya…tak de nak bangga diri ckp seluruh dunia dapat 10A’s tapi hancur tak ada bakat langsung mcm neelofa tu!!***~huh!

        *petikan ayat David Teo: “senang naik senang la jatuhnya…susah naik susah la jatuhnya”~~~ fikir2 kan *

        0

        0
    • dudu dodo says:

      da g baca buku.jgn baca gosip da k?nti kang result ko teruk..kena jadi artis lak cam shila ni.

      0

      0
    • Anonymous says:

      ntah2 die sharnaaz dak..marah benor..hehhehehe

      0

      0
    • Ezzra says:

      Tu la.. SPM 3A je mmg macam tak bermakna mcm tak pandai nak banding ngan lopak yg dapat 10A tu.
      .
      Aku pon 3A je SPM.
      Tapi setakat ni Alhamdulillah aku dah dpt keje ngan gomen gaji cuma dlm 4k je sebulan (kalo ko org biz mesti ko kata ciput sgt gaji aku nak banding income ko kot)
      Alhamdulillah juga aku dah kawin (ko dah bertemu jodoh belum?)
      Alhamdulillah jugak aku kawen dengan lelaki yang ada kerja tetap tapi pandai buat side income biz transport yg income 3, 4 kali ganda gaji aku sebulan.

      So ANONYMOUS, jangan pandang orang pada SPM dia je. Walaupun Spm dia 3A, dia kerja menyanyi sampai ke China tu. Kau ada?

      0

      0
    • Lols says:

      10A SPM mmg bagus, tapi level SPM tu cuma level baca dan hafal dan kefahaman jer.
      Kalau dah masuk U, budak 10A pon penah aku tgk dpt gred C-, tau naper? Lecturer budak tu kata, budak tu tak reti nak apply teori yg dia hafal dan analisis maklumat yg dia ada. Pintar apanya kalau suruh ulas artikel pakai ayat sendiri pon tak reti?

      Memang ada budak 10A yg benar2 bijak, tapi jgn pandang enteng pada budak2 yg tak dapat banyak A ok.

      0

      0
  5. markonah says:

    menyampah pulaks aku tengok shila ni. teringat dulu masa sebelom couple ngan shaarnaz, kejap peluk fizo, kejap dengan awi rafael. so gediks

    0

    0
    • Anonymous says:

      gatai tuk anak lala ni…semua jantan dia nak sapu. pas ni kalau putus nak nyanyi lgu apa lak….

      0

      0
  6. Anonymous says:

    eleh…si lofa y terror tu pn dgr cite x pandai n fasih ckp bahasa org putih…

    0

    0
    • Dia says:

      Eh, tapi dulu kt MRSM, Lofa masuk elocution tau i.e. pidato BI. Kalau tak fluent takdenye terpilih wakil maktab though muka comel coz ramai jugak yg fluent English kt sana

      0

      0
  7. Anonymous says:

    ishhhh…aku boring btl le dgr cite retis y sebuk bercintan cintun ni…blom ap2 kadang dh kecoh…..y nk kawin tu pn sama..lom tunang n rancang bru nk kawin pn dh kecoh….bang nara…cari le cite y lebih menarik skt….

    0

    0
  8. insan biasa says:

    bia lar dowg bkwn x der salah pon..
    ape2 pon kita doakn yg baik2 jer utk dowg..kita nk mencari kesalahan dowg pon bkn kita dpt ape2,dpt dosa ade lar..sebelum kita ckp yg bkn2 dgn org kita nilai diri kita sama ade perfect ker x??…kalau johan dgn shilah bercinta skalipon x salah dh itu yang ditakdirkan utk mereka..so,x salah kn??smoga berjaya dlm hdup masing2…aminnnnnn…

    0

    0
  9. Anonymous says:

    ckp j la kalau ad jodoh x kan ke mana…abis cite….

    0

    0
  10. rainbow says:

    bukan ke johan penah ckp dia dh ada pilihan hati, org belakang tabir jugak??kalau dh ada, tak perlu rasanya kita nk doakan dia dgn shila sbb seolah mendoakan dia putus dgn pasangan dia sekarang pula..

    0

    0
    • yana says:

      haa tau xpe @rainbow. aku pun dok fikir camtu gak. tah amende la si nara ni, dah bagitau johan ade awek pastu die gi ckp moga2 nanti terbukak ati johan kapel ngan shila. kejadahnye ler.. -_-‘

      0

      0
    • single lady says:

      Very true! Jaga hal rumah tangga sendiri la bro! Xpayah nk update retisss sgt!

      0

      0
  11. AAA 1.5V says:

    ni apahal kecoh pasal education level artist ni? yg korang dok kecoh2 pasal artist, apa kata korang check dulu diri sendiri, anak2, keluarga, etc. budak2 sekolah boleh la cerita pasal ni sebab budak2 belum harung the real life..zaman sekarang ni, kalau pun ada pelajaran tinggi, tapi bodoh dalam hidup, tak guna jugak..ada yg bodoh dalam pelajaran tapi bijak dalam kehidupan..kalau yg pandai dalam pelajaran dan turut bijak dalam kehidupan, thats even better. tu sebab kita selalu sebut book wise and street wise..pada aku kedua2 nya sama berat..so, tak perlulah nak kaji luar dalam artist berapa A dia dapat dan sebagainya sebab itu menunjukkan betapa sempitnya cara otak kau berfikir..aku sendiri grad U, ada ijazah, bekerja sambil2 sambung masters. at the end of the day, kita tak melihat sapa ada pendidikan lagi tinggi, tapi kita melihat pada kehidupan yang selesa. Tak semestinya bila kau belajar tinggi melangit kau akan dapat kerja yg boleh buat kau selesa atau mewah..ni berbalik kepada konsep rezeki masing2…ada kawan2 aku yg hidup menyedihkan walaupun ada ijazah yg sama, namun hidup tak tentu akibat attitude sendiri..lompat kerja, kerja sambil lewa, etc..ada juga kawan2 aku yg dah bergelar jutawan pun..dan paling best bila tgk kawan sendiri yg tak habis belajar tapi sekarang dah jutawan sebab dia bijak dalam biz. aku sendiri berguru dengan dia sebelum, semasa dan selepas aku buka biz sendiri..sebab ilmu dan pengalaman dia tak boleh dapat kat U..so, berpada2 lah bercerita pasal benda2 bukan2 ni..apa yg korang dapat cerita pasal artist pun aku tak tahu laa..seeloknya ambil yg baik, buang yg buruk..bukan condemnnnnnnnnn bagai nak gila dan membodohkan diri sendiri.

    0

    0
  12. adik adik says:

    mesti pak cik nd lala sng hati …….. sebab johan ank dato …..

    0

    0
  13. minah jambu merah biru says:

    kalau shila betol2 bercinta ngan johan pon ape salah nyeeee tkde orang marah ponnnnnnnnnnnn semoga ke jinjang pelamin dorang dua ekor ni amin..

    0

    0
  14. joe says:

    Jaga hal rumah tangga sendiri lah bro.dok update psal retisss kang rmh tga ang p kemana!

    0

    0
  15. anakmalaysia says:

    Ade org jealous psl Shila ni yg wat keluar psl result SPM dia. Ape kene mengena pulak ye…. Org2 yg dpt keputusan baik & cemerlang tu adelah org2 yg rajin, bukan pandai aje. Kalau tak baca buku, mcm mana nak jawab soalan periksa So sape yg rajin cemerlanglah. Sape yg malas, kecundang lah. Jawapan periksa ade dlm buku, kalau tak baca mana nak tau jawapannya. Bukannya jawapan turun dari langit. Mcm Dr. Mahathir kata, kalau baca buku sekali tak ingat, bacalah banyak2 kali. Dia kata kalau baca bnyk kali, kita blh tau soalan tu di muka surat berapa….So si Shila ni tidak cemerlang sb terlalu leka dgn muzik kot, bukannya kerana dia tak pandai….pikir2lah ye haters…

    0

    0
  16. shilas says:

    bosan la cite shila nie..gedik + pakai baju ketat nmpk bonjol

    0

    0
  17. just saying says:

    tapi johan ni cm pelik cket la, baru2 ni aku jumpe die, nk amek gamba, die mcm nk tk nk je. tapi dalam gamba, senyum lebar je. n tyme nk amek gamba mmg die tk ckp sepatah pun. hai tidak, thank you tidak. zizan n kaka tersangat la friendly. kaka 2 siap borak2 n setiap kali org amek gamba dgn die, die ckp thank you.

    0

    0
  18. […] Tiada Apa Yang Istimewa Antara Saya Dan Shila – Johan As’ari (34) […]

    0

    0
  19. […] Tiada Apa Yang Istimewa Antara Saya Dan Shila – Johan As’ari (35) […]

    0

    0
  20. […] Tiada Apa Yang Istimewa Antara Saya Dan Shila – Johan As’ari (36) […]

    0

    0
  21. […] Tiada Apa Yang Istimewa Antara Saya Dan Shila – Johan As’ari (36) […]

    0

    0