Written by AbangNara | April 16th, 2009

nabil eksiden

Baru sahaja bergelar Bintang Paling Popular Berita Harian 2008, Nabil Raja Lawak terlibat pulak dengan satu kemalangan di Bukit Jelutong. Khabarnya teruk jugak kenderaan yang dipandu, tapi bersyukur Nabil tidak mengalami sebarang kecederaan serius.

Berita selanjutnya akan diberitahu kelak. Harap Nabil tabah menghadapi dugaan daripadaNya. Mungkin itu satu petanda suruh Nabil berehat sekejap. Terlalu banyak bekerja sampai kepenatan kot.

41 responses to (TERBARU)Nabil Eksiden, Tiada Kecederaan

  1. garfield_82 says:

    kesian nabil,nasib xape2…rilek2 la bang bil..jangan la sik keje jek..tap nasib irma hasmie datang membantu kan??hehehe..dan lagi sebut nama awek

  2. eclipse says:

    jatuh plak? ok la…jatuh cinta n at d same time…jatuh moto…huhuhu…

  3. Penari Poco2 says:

    dugaan buat nabil…byk2kan bersabar dan berdoa di dalam solat…

  4. Bunga says:

    .: Asyik pikir duit byk xtau nk watpe kot..x pun pikir tarikh nk kawen ngan irma..huhu :.

  5. mantikulaz says:

    kesian dengan nabil,mungkin ada hikmah d sebalik kemalangan tu…

  6. eclipse says:

    erm…boringnya…

  7. Zaza Muhammad says:

    Ade pun…baru jap tadi tanye… tp gambo xde erk… lam paper nabil kate dia mc gak sehari, sakit gak jatuh motor tu kena plop pembahagi jln, cramp waist dia. Nabil pun ade kate, mungkin ini ‘warning’ sbb dia terpeluk irma malam tu, alhamdulillah…tau pun ko ye insaf. Tuhan sygkan makhluk Dia, buat je silap terus kasi warning so x leka lepas ni, cuma manusia je yg antara sedar atau pun x reti2 nk insaf…

  8. flower says:

    mane pe g sume org ni???

  9. atasha says:

    la cian kat nabil pas ni hati2 kat jalan raye….

  10. singa ganaz says:

    dia ride bike kan?

  11. GlamGucci says:

    xpe Nabil gua tetap sokong sama lu

  12. lilies says:

    owh..KAWASAKI 750CC

  13. rozy says:

    wah ninja best..ada sorang kawan tu pergi kuliah bawak motor ninja..
    smart betul..

  14. cancer girl says:

    cian moto dia……..
    huhuhuhuhuhuhu……..!!!!(^_^)

  15. pening says:

    kalau kau da berkenan…copek2 nikah Bil….x do yg mrh laii…

  16. dol says:

    yg awak ni nak hentam org jer……diri sendiri pon belum tentu lagi………….wahai penulis

  17. Hey! Cool post! But the webpage is loading slowly.