Written by serenity | January 28th, 2013

Berikutan tweets Nazmi Faiz di Twitter yang mendakwa gadis itu yang kini bekas kekasihnya menjalinkan hubungan dengan Aidil Zafuan, Tengku Fiella melalui Twitter yang dibataskan pada peribadi mendakwa Nazmi Faiz seorang psiko dan semuanya berlaku kerana Tengku Fiella tidak melayan panggilan-panggilan telefon yang dibuat oleh Nazmi.

Kami mengambil tweets yang ditweet ulang oleh beberapa pengguna twitter, oleh sebab itu tweet handles mereka dikaburkan.

Kalau betul ini semua tidak berlaku, kasihan juga Tengku Fiella. Mungkin Nazmi hanya menyebut Aidil Zafuan kerana nama itu yang terlintas di fikirannya.

Apa pun kita tunggu jika Nazmi dan Aidil akan membuat ulasan lanjut berkenaan perkara ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

61 responses to Tengku Fiella Dakwa Nazmi Faiz Psiko, Minta Nazmi Jadi Profesional

  1. lalaloo says:

    pun bolehh. layan kan ajee.

    0

    0
    • kak timah says:

      cam gelabah je minah ni law xde angin xkan pokok bergoyang

      0

      0
      • cik kiah says:

        nazmi apa lagi…cepat keluarkan bukti….takut jugak main tuduh2 org tanpa bukti…blh jadi fitnah kalau dia tak buat

        0

        0
        • Ukano says:

          perempuan ni sapa, retis kah? sendu jah lebih

          kukukata.blogspot.com/2013/01/18sx-taman-tema-seks-di-korea.html

          0

          0
    • kak timah says:

      bila bercinta semua indah kan ‘bie’ lah ‘syg’ lah time dah bosan cmni lh . . budak2 kan blum matang . .yg bapak budak tu mmg xmatang matang . . main bola ke laut,g balik umah main bola 2 bijik ngko je lh

      0

      0
    • yuki says:

      dua2 sengal!!!! yg lelaki poyo jk lebih,X matng,kot yer pun dah break,break ajelah,X yah nak canang 1 dunia kburukn ex ngko,psti ko snyum2 kmbing skg tgk ex ngko dhina dmaki 1 dunia kan?,dlu tme bcinta bkn main lg X ingt dunia,Nazmi2 buat mlu kaum llaki jk,senangnya nk mnjatuhkn mruah org len hny dgn tweet ,bca tweet cNazmi d atas,dah sah2 gya mcm bdk2 X mtg, mlut puaka,gra2 dah X dsuka,crta dlm kain pun nk dsebar,agak2 lahhh

      0

      0
    • Anonymous says:

      betol la kata orang tua2, masa bercinta kentut busuk pun jadi wangi, ketiak masam pun jadi wangi, bau badan macam petai pun ibarat pakai perfume burberry tp bila bermasalah, jadi la perang saudara. duniaa……..

      0

      0
  2. maxim says:

    Ala dulu pn aku Pnh romen dia. Dulu time aku main band indie di kb.Pnh dia ni kena dgn aku

    0

    0
  3. ketot says:

    macam budak-budak je….gado je nak publish kat burung biru!

    psiko!

    0

    0
  4. Anonymous says:

    hmm… yelah..

    0

    0
  5. miss mong says:

    bila pemain bola disensasikan mcm artis gini la jadinya..cuba la amik contoh lee chong wei.nicol david.main cemerlang smpai thp dunia,kontroversi pn bebas..

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Kalau dah keluar dgn public figure mmg takleh sorok pon. Anyway teserempak je ngn aidil last few months dekat lobby hotel jb dgn perempuan pakai bju putih. :).

    0

    0
  7. zaza says:

    manusia gile glamor mcm nie lah, idup nak perasan sangat hot.

    0

    0
  8. Tupai says:

    Kepada nazmi faiz dan t.fiella sila ke bengkel bahasa inggeris. Eja pun trabur bhaii

    0

    0
  9. Nyampah!! says:

    Sapekah t.fiella nih??memasing gile glam!baik footballer baik pmpuannye!harumkan name negara dulu la wei..

    0

    0
  10. Aku says:

    tengok gaya pompuan ni cam sosial….

    0

    0
  11. gadis misteri says:

    baby nazmi :(

    0

    0
  12. Menyampah says:

    heeee….baru bercinta dh cam ni..sok kalau jadi kawin silap2 hb lbh teruk d canangnya…cite dlm kain semua keluar…pd aku la..dua2 x matang..dua2 biul…..abg nara ni dh x ada cite lain ke…boring la…..

    0

    0
  13. oya says:

    budak baru pas bsunat cam tu lerrrr heheh! lawak derrrr!

    0

    0
  14. honey says:

    ini semuaaaaaaa POYOOOOOOOO :P

    0

    0
  15. Anony says:

    tau takpe.

    tak sabar nak tgk cerita ni masuk melodi :p

    0

    0
    • Anonymous says:

      satu gambar tu je yg dia nampak sama cam neelofa.. yg lain2 tak sama sgt, tgk gambar2 kat twitter akaun diapun takdelah sama sgt…

      0

      0
      • mimisikoo says:

        gmbr lawa2 mmg dari account dia sendiri..tgk gmbr dia yg kena tagged ngn org lain…beza sgt. hehe.

        0

        0
  16. Mimi says:

    Berapa umur tengku fiella ni? kerja apa?

    0

    0
  17. […] Tengku Fiella Dakwa Nazmi Faiz Psiko, Minta Nazmi Jadi Profesional (23) […]

    0

    0
  18. NEO says:

    Budak bawah umur meroyan gila publisiti

    0

    0
  19. Minah says:

    “People that were close to me”.? Makna nya dulu-dulu close skrang tak close la??? Hahaha ‘oh my English’

    0

    0
  20. dodol says:

    Nak speaking bagai, English semua salah doh.. Belajar lagi la English. Buat malu je haaa

    0

    0
  21. saya sya says:

    keciann

    0

    0
  22. Anonymous says:

    NEXT PLEASE…!!!

    0

    0
  23. sepah says:

    tp klu aku pown jd pmpuan ni,, tiba2 bf ( tp dah rasa nak ptus) canang bnda2 yg x btol psal korang,,korang x berapi ke dgr?
    mayb nazmi ni mmg kaki jeles yg xbtempat..
    2 sbb gf da muak ngn die..da la aidil pun xkenal pmpuan ni…

    0

    0
  24. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    malas lah nk komen pasal dorang dua ni buang masa aje ! tkde faedah kalau nk komen ponnnnnnnnn nyampah lah nk komen ! tk komen lagi bagos tk buang masa kan…….nazmi ni tkde english education ke? eeeeeeeeeeee malas lah nk komen !

    0

    0
  25. pok teh says:

    dah takde cerita lain ke? mamat ni bukannya glamor pun..minah ni pun tah sapa2 tah..ada jugak kes minah/mamat tah sapa2 nak glamour, diciptanya gossip2 mcm ni supaya public kenal..nak meletop la konnonnya..sekejap aje laa..lepas tu kelaut..contoh nya mawi..tah apa2 kononnya aura la kepala hangguklah masa AF dulu..apa yg bagusnya mawi? yang pastinya, ke laut..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Seb baik masa aku putus cinta dulu twitter /fb blm ada.Kut tak pun nama kene jaja saja saja,hehehehe.Budak2 kurang matang,gitulah.Cuma jadi kecoh sbb status selebetriti.Abaikan jer..

    0

    0
  27. loli says:

    hape kelab yg nazmi main kat portugal tu?? mst la kelab yg xfemes.aku gerenti nazmi ni psycho.kat portugal berlambak hot chick la nazmi.lg hot dr pmpuan yg ko nk kejar2 ni.ko tabur duit kat pmpuan kat portugal mst dia ikut ko.

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Budak2 bercinta..gaduh kemain guna English..prove?were close? ..korang mmg kelakar.. :D

    0

    0
  29. ikan siakap diternak kak cham/olga says:

    nazmi menendang fiela ke arah tiang gol…
    berjaya diselamatkan oleh aidil…
    aidil kemudiannya menghantar fiela kepada pemain simpanan pasukan harimau belang iaitu abg nara..
    dan GOALLLL!!!!!!!
    rita bersorak kegembiraan….

    0

    0
  30. Anonymous says:

    ape la..grammar tunggang langgang. PROOF la, bukan PROVE! Prove tu buktikan. Proof tu bukti.

    0

    0
  31. kak joy says:

    iras neelofa..omg!.,
    Ade kang si neelopa ngaku sedara mara, kazen, pak cik mak cik..
    Mcm yg sblm nie..dato yusof haslam ngaku pak cik,ngan gosip brcinta ngan jutawan automotif la…sengalll dowhh..

    0

    0
  32. akulah says:

    TF ni orang kampung Neelofa..kawan si Lofa gediks tu. mesti perangai lun sama.
    pasal aidil. boleh jadi lelaki yang bersama TF si Zaquan Adha gila tu.. die tu kaki betina. mungkin ramai salah faham sebab dieorangkan kembar.

    0

    0
  33. nona roguy says:

    kalau fikir logik x kan nazmi nk suka hati kaitkan nama org yang x de kene mengena.. aishhh

    0

    0
  34. Anonymous says:

    dulu sayang manja2..kang ni maki2..

    0

    0
  35. johndoe says:

    kadang2 orang yang yakin semua prove tu x wujud je yg brani mitak prove *sedangkan dia mmg buat salah pon.juz saying

    0

    0
  36. Trex says:

    Ewww grossss.. Gado mcm budak2 kecik.. Sue him la end of story!

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Berebut bau bacin.. Tahniah bolasepak malaysia

    0

    0