Written by AbangNara | April 3rd, 2014

Isteri orang dan suami orang adalah perkara yang amat sensitif sekarang ini. Telah bercerai pada 2010, Zul Huzaimy kini sudah pun mempunyai teman wanita baru. Namun begitu, ada desas-desus menyatakan kekasih barunya itu adalah isteri orang. Ditemui oleh Mstar Online, Zul Huzaimy melahirkan rasa kehairan mengenai gosip yang ternyata tidak berasas itu.

zul huzaimy

Kata Zul Huzaimy:-

Saya tidak nafikan wanita berkenaan adalah teman wanita saya tetapi dia bukanlah isteri orang seperti yang didakwa. Ia sama sekali tidak benar. Biarlah orang hendak kata apa pun kerana saya lebih tahu siapa dia dan saya tidak mahu komen lanjut mengenai perkara itu

zul huzaimy

Abang Nara pasti Zul sudah pun memastikan status sebenar kekasihnya kerana tidak mahu timbul sebarang kontroversi murahan. Semoga hubungan Zul dan kekasih barunya berjalan lancar dan akan berakhir di jinjang pelamin satu hari nanti. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to Teman Wanita Saya Bukan Isteri Orang – Zul Huzaimy

  1. minah jambu merah biru says:

    tkpe laaaaa asal kn minah jambu pes ok la tuuuu

    0

    0
  2. aku suka zul. says:

    Sape lah yg memandai tu wat fitnah..takpe la zul.dunia akhir zaman,kita sdg hidup dizaman fitnah yg berleluasa.tp zul..kena jgk alert dgn dkwaan2 gni.bkn apa..takut nti jd mcm si hanez suraya tu.mula2 duda,tup2 suami org..alasan-dlm proses cerai.tak mustahil kan?

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Siapa si muka comot ni ????
    Lagi seribu kali hemsen lagi Abg nara yg jendul tu..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      hahahahahahahahaha bang nara punye jendol membuat kn dia dapat bini jambu huhu..

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Bukan fitnah tapi memang betul pun perempuan ni still bini org..still ada suami

    0

    0
  5. sesiapa aje says:

    mmg bukan isteri org tapi bekas isteri org..janda la senang cerita..kawenbsekejap je pastu terus dok asing ngan laki dia..
    tak silap pompuan ni cuzen liyana jasmay tu…
    pompuan ni mmg dr dulu nk jd artis..tu yg kekadang dress up pun ala2 vouge gitu
    papapun..semoga bahagia la..

    0

    0
    • hana says:

      betul la tu dia duk asing ngan laki dia.. tapi belum cerai lagi la. mana ada janda..

      0

      0
    • Beautifool Liar says:

      sama la kes ngan liyana manan tu..xtinggal sebumbung tp blum cerai..still bini orang kan?kang tetiba laki girlfren zul ni plak tampil buat press conference kluar statement ‘saya masih suami dia yang sah” hehehe

      0

      0
  6. Anonymous says:

    pompuan tu nama dia ernawati kan?senior aku dulu ni.dah janda ke dia?

    0

    0
    • zaza says:

      a ah betul nama dia ernawati. tk tau lah status sebenar dia. sebab kalau betul dia belum bercerai, kenapa gambar2 zul ni dia delete terus. and zul pon terus block instagram dia. apa yang diaorg nak hide sebenarnya kan. so, senang cerita, erna kena selesaikan masalah dia dengan husband dulu lah. yang dia pon nak bercinta dengan artis tu kenapa? habis semua orang tau. mmmmm…..

      0

      0
  7. GILE GLEMER says:

    kesiannya… semoga mereka tak kekal. huahuahua…

    0

    0
  8. anon says:

    Tolonglah story sikit sape2 yg tau psl perempuan ni. Kawin dgn sape ke, betol ke masih isteri org….. Mcm mana you all tau psl dia ni…

    0

    0
    • aida says:

      masih isteri orang. belum bercerai. perempuan ni gila glamour. si zul pulak kaki perempuan. sesuai la tu. cuma kesian si suami perempuan ni. sedih kaw2 dengan perbuatan si isteri.

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        si lelaki dh tentu gila pompan sebab dia lelaki ! yg si pompan ni pulak gila ape ??????? mungkin si lelaki ni tk tau si pompan ni maseh ada laki..si zul ni dh kena tipu ngan pompan ni…..helo jul ! u jangan cari penyakit lah ! kalau betol lah si pompan tu maseh ada laki u lupakn sajeeeee kite2 semua tknk u kena tipu macm si fiz kena tipu ngan bini orang duluuu tkan u nk jadi macm si fiz pulakkkk….meang pompan ni suka tipu kalau dia dh kenal ngan artis jantannnnn ada laki cakap dh beceraiii bila jantan dh suka n dh cinta konon pastu tau tau si pompan maseh ada laki ! si jantan dh tk boleh lupa ngan si pompannn nk tk nk si jantan kena teroskn jugak dh sayang punye pasal !!! nk salahkn sape ???? salah jantan ? salah pompan ? minah jambu tk salah kn jantan…minah jambu tetap akan salah kn pompan pasal kenape dia maseh nk mengatal mengenyam ngan jantan lain sedangkn dia maseh ada laki kt rumah ! kalau janda tu lain laaaa ….helo jul ! u nk kena jaga2 tau ngan ini pompan jangan sampai u tertipu dengan gula2 dia ok…

        0

        0
      • Anonymous says:

        pompuan ni la yg pegi kenduri kawin aidil & zarema..korang tgk x raikan cinta minggu lepas..ada zul ucap slmt pengantin baru..sebelah dia pompuan ni la kan..

        0

        0
  9. aida says:

    sy sahkah teman wanita si zul ialah masih isteri orang. sy sendiri telah menghadiri perkahwinan perempuan ni di putrajaya (belah isteri) dan perlis (belah suami). Suami dia sampai sekarang masih buntu dan terpinga2 dengan perbuatan isteri dia ni yang sanggup meninggalkan rumah semata-mata untuk mengejar si Zul ni. si Zul pun satu, dia tau yang perempuan ni masih lagi isteri orang tetapi masih lagi berani bawa perempuan ni pergi bercuti sana sini. sekarang ni si suami baru hendak mengambil tindakan untuk menceraikan isteri dia iaitu yang kini teman wanita Zul. Tolong la Zul, jangan ubah fakta. jika masih hak orang beritahu perkara sebenar. ni dah jadi mcm kes Hanez Suraya. Cuma bezanya kali ni melibatkan lelaki kebas isteri orang. ya ampun. ini bukan fitnah. ini kenyataan. sila tanya suami perempuan ni sendiri yang kini sangat sedih dengan perbuatan kedua2 manusia ni.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Yup, she’s married. Cousin LJ ni. Selalu nampak kt insta Liyana Jasmay. Kwn baik zandra aziela. Kalau betul dia tak cerai lagi, kesian si husband. Dunia dunia.

    0

    0
    • kukukai says:

      yess…ayah mertua dia somebody yg org kenal dlm mindef..mase wedding die kat sp..sultan kedah pon pegi..ksian husband die…

      0

      0
  11. SHIMA says:

    Ya betul…Ernawati nie masih lagi isteri orang…dia belum lagi bercerai..Dia sepupu ngan LJ tu…saya tahu dan kenal dia…

    0

    0
  12. add says:

    Hah..bini org ke..bior betikk.haihh..pompuan ni x kawen lg la..mmg la dia spupu LJ tp aku kenal kakak dia..kawan aku satu tempat kje. Kakak dia br je kawen n kakak dia ckp lps dia kawen br adik2 leh kawen..

    0

    0