Written by AbangNara | April 9th, 2014

Ya nama Eina Azman memang hangat semenjak gambarnya bersama seorang lelaki tersebar baru-baru ini. Lelaki tersebut bernama Dato’ Paduka Gurmeet Singh atau lebih dikenali dengan gelaran Dato’ GMix. Kontroversi menghimpit pasangan ini kerana Dato’ GMix  dikatakan sudah bertunang dan Eina merampas Dato’ GMix daripada tunangannya. Macam pernah dengar kan cerita ini?

eina azman

Namun menerusi portal GUA, Dato’ GMix menerangkan perkara sebenar dan membebaskan Eina Azman daripada istilah “perampas”. Kata Dato’ GMix:-

Saya memang pernah bertunang sebelum ini pada 10 November 2012. Kami mengikat tali pertunangan selama enam bulan. Tapi dalam tempoh bertunang tersebut, bekas tunang saya masih mengamalkan cara hidup yang lama dan tidak pernah berubah. Selepas enam bulan keluarganya meminta keluarga saya bertemu dengan mereka untuk membincangkan hal perkahwinan.

Mereka beri tempoh satu bulan atau pertunangan tersebut putus. Dalam tempoh itu, saya tak pernah bawa keluarga saya berjumpa mereka dan saya anggap hubungan saya dan bekas tunang saya sudah berakhir. Saya tak faham kenapa orang suka buat cerita yang mereka tak tahu kebenarannya

Saya dah enam bulan bersama Eina dan saya juga pernah beritahu bekas tunang saya bahawa saya sekarang memiliki teman wanita. Malah dia sendiri pernah berbual dengan Eina.

Sepanjang saya bersama dia, saya bukan orang Islam dan saya masih belum memeluk agama itu. Tapi setelah mengenali Eina, saya lebih tertarik untuk belajar tentang Islam dan saya ada perancangan ke arah itu

Saya kenal Eina dah lama kerana saya kenal rapat dengan abangnya. Setelah kontroversinya dengan bekas kekasihnya, saya nampak Eina banyak berubah menjadi semakin baik dan matang. Yang penting, Eina tidak merokok dan tidak mengamalkan cara hidup liar

eina azman

Untunglah Eina Azman dapat kekasih hati bertaraf Dato’. Yang penting dengan penjelasan ini, Eina tidak lagi akan dituduh sebagai penghancur kebahagiaan orang lain. Semoga hubungan mereka berdua berkekalan dan ke jinjang pelamin. Besar pahala Eina kalau kekasihnya itu memeluk Islam suatu hari nanti. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

84 responses to Teman Lelaki Eina Azman Tampil Beri Penjelasan

  1. cik beltinsik says:

    amboi rambut kaler ape tu..akak nak kaler rambut mcm tu la di hari bahagia akk nanti..macam shantekkk jewww

    0

    0
    • tanyer dulu says:

      Akak biar betolll bnyk colour yg cantekkk… colour tu tak sesuai ler mcm warna karat .. tak sesuai utk org asia tp klu akak kulit mcm caucasion@putih thp korea ..ok ler. Tp aper2 pun duit akak… mintak nasihat dr hair stylst baru pilih colour…
      Klu kedai Ah So aka nyonya tu saya tak jamin ler…

      0

      0
      • lynn says:

        Dato’ Paduka? ni Eina ni bukan nak duit je? haha sorry sorry.. cinta itu buta :)

        0

        0
        • gap says:

          datuk berduka

          0

          0
        • Datin Seri Rosmah Menaip says:

          Eina ni org susah , air pon tadah air hujan , air longkang , sbb tu rambut rosak and jd berkarat , untung la kalo dpt kahwin dgn Dato Paduka tu, pasnie dh byk duet boleh beli kaen byk2 selubung terus satu badan , pakai tudung plak bg labuh sampai ke lutut , mcm telekong tu , trend african american women at penang nie pakai tudung labuh smpai ke lutut .. leh jd trend setter , vogue and classy , mcm perempuan middle east , Muahhh …..

          0

          0
        • amoi says:

          jangan kerana duit, agama diketepikan…

          ke si Eina Azman g putus dengan anak durhaka tu semata2 mamat ni berduit???jeng jeng jeng

          0

          0
      • kiah senduk says:

        kakak dah gile nak color macam tu, insap la kakak oi. tutup aurat

        0

        0
        • tanyer dulu says:

          Kiah senduk.. tak baik ko ckp akk tu gilorr… colour rambut pun blh tutup aurat aper.. mcm kekawan aku pakai tudung labuh lagi .. santekkk utk laki .. aper salahnyer.. ustzh kata pun boleh aperrr…. jngn ler salah sangka …

          0

          0
      • emmykrik says:

        .” Tapi setelah mengenali Eina, saya lebih tertarik untuk belajar tentang Islam”
        kau biar betikkk dato? entah ape yg si eina buat sgt tu smpai kau tertarik sgn agama islam..nak kate dye mengamalkan ajaran islam,,dgn sikap biadap dkt org tua,,rambut karat dyw..baju seksi sendat mendat..ntah ape2

        0

        0
        • Miss Fajurah says:

          lepas mengenali dato gmix , eina tertarik mengunjungi kuil seri maha maryaman at borubudur , indonesia .

          0

          0
        • Anonymous says:

          hikhikhikhikkk…sbg org islam malu sy membaca statement datuk paduka
          ” Tapi setelah mengenali Eina, saya lebih tertarik untuk belajar tentang Islam dan saya ada perancangan ke arah itu”
          errrrr datuk dalm islam xde etika berpkaian cam eina,tayang2 rmbut mmg xde…syukur Alhamdulillah datuk tertarik ngn islam..islam itu mudah,indah datuk lau kite dalami btul2..tp jgn datuk kate trtarik stlh mngenali eina.sbb eina xmnunjukkn islam yg benar2nya..xmerokok blum tentu dia amal cara islam…smoga datuk mndpt hidayah dri-NYA..aamiin..
          n utk eina smoga anda berubah,then bleh bimbing datuk ni mgenali islam ngn btul…ok..

          0

          0
    • dino says:

      pelapis hanez surayon

      0

      0
    • joyah jongang says:

      bagus la eina, perkenalkan lah islam dgn cara dan gaya hang tu skrg, confius orang tu dengan islam yang sebenar nanti..

      0

      0
    • Olga says:

      LETAK LA PIC LAIN NARA OI,PIC NENEK TUA BARING JUGAK YG KO LETAK

      0

      0
    • Olga says:

      LETAK LA PIC LAIN NARA OI,PIC EINA SENDUK YG MCM NENEK TUA BARING JUGAK YG KO LETAK

      0

      0
    • CNN says:

      bukan shrek…tapi salah pilih warna dari hitam keperangan

      0

      0
    • ooo says:

      berdosa kak oi warnakan rambut..dah bleach diwarna pulak..rambut rosak, dosa dah kompom la..boleh bawak sembahyang ke rambut mcm tu?

      0

      0
  2. mira says:

    do i care!

    0

    0
  3. ctos says:

    RAMBUT BERKARAT MULUT KUANG AJO NGN ORG TUA ADE HT NK BIMBING NON MUSLIM….

    0

    0
  4. ziera says:

    yekk please la.. eina kalau nak ajar org kene berubah dulu..

    0

    0
  5. mira says:

    KAKI GADUH!

    0

    0
  6. wanieee says:

    erk

    0

    0
  7. boi says:

    rambut berkarat . over jer lebih . puii . memang orang macam ni nak yang kaya jer . hahahah

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Aafiq muiz..ko komen ckitla..ni ppuan yang ko agungkan dulu dan blakangkan mak ngko sendirikan

    0

    0
  9. MamiPenang says:

    Semoga Allah s.w.t memberikan petunjuk pada dia.. Kalau betul lelaki tu ingin belajar tentang Islam.. Alhamdulillah.. Bersangka baik itu lebih elok dari mengata orang yang bukan2 menambah dosa diri sendiri buat apa.. Pikir2kan.. Wallahualam..

    0

    0
  10. cik mek molek says:

    tak merokok dan tak mengamalkan kehidupan liar itu je yg penting katanyaaa,,, tak pelahhhh all the best to u..

    kawen nnt komfem dpt datin letteww..

    0

    0
  11. Kartina Kaki Gosip says:

    Nak jadi DATIN wannabe la ni kekdahnya si rambut karat…..

    0

    0
  12. Debab says:

    Sekurang-kurangnya dia tak amik suami orang..

    0

    0
  13. Inspektor says:

    Eina ni kalu tgk muka n make up sbijik mcm pelakon indonesia..

    0

    0
  14. Shhh says:

    hai lah eina…tk dapat lelaki melayu …lelaki singh jugak kau nak…yer..pangkat DATO PADUKA lagi..ngt tak dulu..ngan kes dia sama VIP yang tipu pasal kereta dia…mmg dia ni suka lelaki pangkat Dato2 kot…karat nya rambut…..tak cntik ker kalo rambut hitam…

    0

    0
  15. what ever says:

    apa2 je la dek asalkan ko bahagia … tahniah dapat bf baru..

    0

    0
  16. Mizie Maintenance says:

    Dato’….pada pendapat saya…mungkin Dato perlu menilai semula pendapat Dato…. ” Eina banyak berubah menjadi semakin baik dan matang. Yang penting, Eina tidak merokok dan tidak mengamalkan cara hidup liar”…rasa2nyaa statement Dato nih TIDAK SESUAI!!!…. Adakah dengan tidak merokok & tdk mengamalkan cara idup liar boleh “DITERIMA” seseorang yang “BAIK”..??? Rasanya 2 alasan tersebut TIDAK BOLEH DITERIMA jika nk dibandingkan dengan tindakannya terhadap seorang IBU??? kan..kan???stuju..????

    KALU SETUJU JUM PAKAT2 “LIKE”…peace NO war!!!

    0

    0
  17. bilakakjemahmenulis says:

    ala korang ni. biarla. Dato kot. Takyah susah susah berlakon. Boleh berhenti, jaga rumah, jaga rumah tangga. Pastu belajar kelas agama sama sama dengan Dato. Nampak tak positifnya kakjem dengan eina ni. Dulu dia pnah cakap mak afiq tu gila ke tak siuman ke mcm tu la lebih kurang. mesti dia menyesali perbuatan tak menghormati org tua.

    doakan eina berubah lepas ni tau. sbb bukan senang nak bimbing orang baru masuk Islam. Yang memang sah2 lahir sebagai muslim pun belum tentu cukup ilmu didada. Syabas Eina! **matila kena kecam aku pasni***

    0

    0
  18. Tapi setelah mengenali Eina, saya lebih tertarik untuk belajar tentang Islam dan saya ada perancangan ke arah itu—– rase nye tak betul kot statement tu. eina tu yg kene bimbing jantan tu. tapi kenapa si betina penyek tu dengar cakap jantan tu utk mengkaratkan rambut kau ?? sape bimbing sape ni ?? eina tak merokok & mengamalkan cara hidup liar ?? shisha tak pe ke ?? teman jantan tu dekat club tak pe jugak ke ?? lagi satu, aku dengar dari kenalan rapat jantan tu, before tunang dulu da pelok Islam, ade nama Islam lagi yg bermula dari huruf F. Skang tak mengaku lak ?? Kalau ikat tunang 6 bulan, kenapa jantan ni still berkepit ngn tunang die lepas 6bulan tu?? ape maksud nye ?? banyak statement lari ni.. siasat betul2 la ye.

    0

    0
  19. sulu says:

    menyampahnya

    0

    0
  20. priya singh says:

    gurmit.kalo u y tertarik dgn btina tu y mgamalkan cara hidup xliar n nk mendekati Islam.kenapa u p suh btine tu kaler rambut mcm btine liar??btina tu pon bongox ganda 24 ,p ikut ckp si gurmit y x ISLAM ni knp.da tentu kaler rambot haram.blonde siap.xkan nk kata pakai inai.cibai

    0

    0
    • Anonymous says:

      ckp psl halal haram, tapi maki org betina liar la ape la.. ape la mak bapak ko ajar ko ni.. aku rs mak bapak ko bnyk sgt dosa sbb tu anak turn out to be like this.. ahahah

      kaler rambut x haram,, sila rujuk majlis fatwa kebangsaan. yg haram x tutup aurat. maki orang pun haram, sila la bersedia utk ke neraka jgk.

      0

      0
      • priya singh says:

        Eh.ko da knp nk mlenting…ke ko anak haram???ko tau ke fatwa tu halalkn kaler rmbut y mcm mane?kalo da blonde dah tentu salut rambut tah dr sumber mane2…abis ko mndi wajib da xkene rmbut asal sbb rambut da salut tah kale bagai2.mmg la xharam dr segi bahan tp dr segi penggunaan kalo da myebbkan xleh buat ibadat cmne la cibaiiii anak haram.ko ni main redah je kan.ingat aku bodoh?ke mak bapak ko lahir kn ko anak haram ke bapak ko jual mak ko pastu ko lahir tah ank sape2???ko bagi hadis mane haram maki2.mmg maki tu slh.so???aku nk maki lantak a.same cm ko duk sabit mak bapak dosa byk,btol la sgt???tp xheran anjing mmg suka myalak.ko msti spesis ena ni.

        0

        0
        • Anonymous says:

          baik jadi anak haram, dari jadi anak menyumbatkan mak bapak masuk neraka.. ahah kesiannye ko, kesian mak bapak ko…

          0

          0
        • lola says:

          its not about halal dr segi bahan, tapi majlis fatwa dah keluarkan kenyataan color rambut tidak haram, cuma perlu tutup aurat. kena pastikan pewarna telus air. most pewarna kat luar telus air. jadi hukumnya dibolehkan, dan harus utk yg beruban. cuma tidak dibenarkan warna dgn warna asal rambut. harap maklum. kenapa kau ni priya?

          0

          0
        • Anonymous says:

          mak bapak ko mmg bnyk dosa, sbb ko yg bagi diaorg dosa, memaki org berdosa, ko suruh bg hadis?? pegi tanya ustazah sekolah ko, takkan benda basic pun xtau, ke kau kafir laknatullah?

          0

          0
        • Anonymous says:

          aku nak babitkan mak bapak ko yg bnyk dosa, biar la. ko melenting kenapa???

          0

          0
    • Anonymous says:

      cakap org anak haram, anjing pulak… apa la mak bapak ko ajar ko kan.. sampai jadi mcm ni, neraka la tempat mak bapak ko nanti besarkan anak memaki orang, sama la ko ngan mak bapak ko duk neraka… sila pegi check website majlis fatwa dan ko boleh jawab soalan ko jenis pewarna apa… meroyannnnnnn!!! ahahahahaah

      0

      0
      • priya singh says:

        kata2 ko ni kategori ape?xmemaki ke?sama je..welcome to neraka jahanam anjing.kalo tau basic agama,xpyh layan blog gosip menambah dosa ni.bodo xboleh di ajar sbb tu mak bapak ko xleh ajar ko.silap2 ko sdr neraka kan mak bapak ko.kuat ko myalak kan.spesis anjing kurap.

        0

        0
        • Anonymous says:

          ko pun xyah layan blog gosip kalau nak citer pasal agama la bodo.. mak bapak ko lagi teruk ajar ko maki org.. hee keturunan saiko, suka memaki org, keturunan ahli neraka… ahahahaha… sentapnyeee… ahahaha.. mak bapak ko babi! ahaha

          0

          0
        • priya singh says:

          hai saya anak babi! sbb tu suka maki org anjing..

          0

          0
        • mak priya singh says:

          ye keturunan kami mmg babi..

          0

          0
        • Anonymous says:

          kesian patut laa…

          0

          0
  21. Statement byk lari !!!
    1) Tapi setelah mengenali Eina, saya lebih tertarik untuk belajar tentang Islam dan saya ada perancangan ke arah itu —- kenapa si penyek ni ikut cakap si singh tu utk mengkaratkan rambut ??
    2) Kami mengikat tali pertunangan selama enam bulan —- kenapa masih “bersama” selepas 6 bulan tu ?? si penyek ni tau ke si singh dgn tunang die sebumbung ??
    3) tunang saya masih mengamalkan cara hidup yang lama dan tidak pernah berubah. — si singh ni mengamalkan cara hidup yg betul ke??
    4) Sepanjang saya bersama dia, saya bukan orang Islam dan saya masih belum memeluk agama itu — nama Islam yg bermula dari huruf F tu tak membuktikan si singh tu da pelok Islam??
    5) Yang penting, Eina tidak merokok dan tidak mengamalkan cara hidup liar —- shisha tak pe eh ?? teman si singh ni kat club pun tak pe ??

    MUSYKIL !!!!

    0

    0
  22. padayappa says:

    dey gurmit…ayoo budak mentah pon mau ka.u dah tua,nanti u sakit dia lari la deyyy…die bawak lari sama duit2 u datin paduka u semua sampi u berduka duka laaa..adedeyyy

    0

    0
  23. Nea Azmoon says:

    1) Kami mengikat tali pertunangan selama enam bulan. — kenapa masih “bersama” selepas 6 bulan tu ?? si penyek ni tau ke mereka sebumbung ??

    2) bekas tunang saya masih mengamalkan cara hidup yang lama dan tidak pernah berubah. —- si singh ni mengamalkan cara Islam ke ???

    3) Sepanjang saya bersama dia, saya bukan orang Islam dan saya masih belum memeluk agama itu. —- kalau tak pelok Islam, kenapa ada nama Islam yg bermula dari huruf F???

    4) Tapi setelah mengenali Eina, saya lebih tertarik untuk belajar tentang Islam dan saya ada perancangan ke arah itu —- melalui akaun instagram si penyek ni, si penyek ni sendri mengaku yg die karatkan rambut sebab si singh ni suruh… sape bimbing sape ni ??

    5) Eina tidak merokok dan tidak mengamalkan cara hidup liar — shisha & teman si singh ni kat club boleh ye ???

    0

    0
  24. mama gangnam says:

    skrg ni mmg trend ke couple ngn artis, pastu ble ade kuar cite yg bf tu prnh bertunang ke, kahwin ke….si bf tu akn kuar statement utk backup artis tu….LOL

    tgk melodi ahd lps, si eina ni bkn main ckp siap nk wt pc berhubung kontroversi die lari set….nasihat mama, xyh la wat pc segala bagai sbb xpenting pon isu u ni….negara ade byk lg isu yg boleh diperkatakan…..klu btol nk bimbimg bf u, smoga dipermudahkan la niat uolsss k…

    0

    0
  25. lala says:

    DVJGmix, dia DJ dekat club. banyak dah couple ngan budak2, lepak putus ngan org lain, tunang ngan org lain. lepas dah peluk2 sakan, tup2 tunang ngan org lain. lepas dah tunang pulak, tup2 putus tanpa bagitaw family. macam2 hal..

    0

    0
    • lola says:

      memang club life cam tu kan.. eina kan budak mentah.. mane kenal dunia ni lagi.. senang la terpedaya.. jantan ni da habes spm, baru eina nak wujud. so kisah lampau jantan ni, mane la eina tau… abg die pun perangai sama ngn jantan ni sbb tu leh kenal kan kat jantan ni

      0

      0
  26. funny says:

    muke c iena ne sebijik mcm my sis in law…n kiteorg adik beradik pgil die pisang cos bentuk muke die mcm pisang…n xlupe die mmg perasan santeekkkk habis….!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      amboii seronok eh kutuk muka ur sis in law… apa la nasib ur sis in law dapat keluarga husband busuk hati mcm ni.. berdosa kutuk ciptaan tuhan, ckp psl perangai dia dah laa..

      0

      0
      • Anonymous says:

        sy pun ada sis in law..taknak komen pasal rupa paras..cuma perangai..pemalas tahap dewa2..semua kerja2 rumah mak mertua yang buat..tak hormat ibu mertua..nasib baik mak sy penyabar..moga dia berubah suatu hari nanti..

        0

        0
        • wira says:

          ckp pasal dosa?buruk2 kan sis in law tak berdosa ke kak?ini jenis orang nampak salah orang salah sendiri agung2kan.berlagak malaikat.

          0

          0
        • aptb says:

          Akk ipar ko pemalas ye..abis ko igt dia kwen ngn abg ko nk jd babun kt umh mak ko…mak ko xda ank2 sndri ke nk tlg wt kje..xkn smua nk harap kn menantu…jnji dia tlg sket2 da la..dia pon cbuk gk nk jga laki,mkn pkai laki,klu ada ank2 nk urus anak2 lg..xkn duk nk urus umh mak ko je..mcm ak kna..blik kg jauh2 pas2 blik xkn smua bnda nk kna wt..konon2 nk tnjuk rjin…jnji tlg ape yg ptut ok la..penat dlm kete pon x ilang da ngarah2 suh wt itu ini..ngn anak kecik lg..x buat ngata..

          0

          0
  27. Nea Azmoon says:

    Statement byk lari. MUSYHKIL !!
    1) si singh ni kata tunang 6 bulan, tapi selepas 6 bulan tempoh pertunangan tu, tunang die still lagi ngan die. Eina tau ke mereka sebumbung?
    2) si singh ni kata tunang mengamalkan cara hidup yg lama & tak berubah, abih singh ni mengamalkan cara Islam ke ???
    3) setelah kenal eina, tertarik utk belajar Islam??? Kenapa eina yg Islam ni kena dgr cakap si singh ni utk mengkaratkan rambut die ?? adakah singh ni mengajar ni budaya singh nye ??
    4) eina tak merokok & tak mengamalkan cara hidup liar ?? eina ni shisha & teman singh ni kat club boleh diterima laa cara eina tu ??

    0

    0
    • mamagomo says:

      wahhhh..currlastttt Nea ko punye spekulasi…very the detektif sgt…sikit lagi up boleh jadi lawyer uolsss…ina ni tgh adapt budaya Singh la ..tunggu die gelapkan kulit die.Gurmit jgn main2 dgn agama Islam ye..harap dpt pedoman dr Ahli Agama y bertauliah..Bukan si ena y da tentu2 cara pakai, hidup nya, berkepit2 ngn laki mahram..peluk2.tu ke ??itukah ajaran ISLAM y ko tertarik?bro lu silap.

      0

      0
  28. huhuhu says:

    alahai…sadis sguh aku bc luahan hati si Datok Gurmet ni.
    Nmpknye datok tertarik dgn islam..alhamdulillah..bagus..
    Tp kalau tertarik dgn Eina ni…alamak…
    Mungkin eina x merokok atau MUNGKIN jgk xliar..bagus la tu, tp bagus ke si eina ni?
    Mcm biadap je orgnye… Alangkah molek klu si datok ni memilih wanita yg lbh molek tingkah/peribadi nye…
    Kalau dh rambut pn lbh karat dr air paip umah aku…hmmmm.. renung2 kn la…

    Nmpk beno si Eina ni memilih darjat, pangkat dan harta… Kot ye pn, mcm ni rupa si Gurmet tu dia nak… ayakkk pengsan! Iye ke title Datuk tu? baik siasat bebtul cik eina oiii.. Hmmm Hanez ke, eina ke, sama la spesisnye ni…. Ok bai.

    0

    0
  29. ikan says:

    alasan je semua neh. tunang amal cara hidup lama la pulak. klu perangai die buruk, bertunang buat ape pastu nak suruh2 orang berubah pulak. ceh. ingat senang ke manusia nak berubah.. kalau sayang, sayangla segala2 pasal die, bukan kata sayang tapi macam2 nak kene ubah. bodoh punye kel.

    0

    0
  30. Zorro says:

    semoga eina membimbing mualaf ke jalan yg diredhai…bukan mualaf tu yg membawa eina ke jalan asalnya….blom kawin pon dah jadi cam omputih kalernya..apatah lagi dah kawin….

    takut dgn trend skang utk memurtadkan org Islam melalui perkahwinan….nauzubillah!

    0

    0
  31. bubu says:

    Aku bru perasan muka dia ni iras2 julia perez.perangai?xtaulah plk.tpi mulut blh tahan busuk

    0

    0
  32. silapmata says:

    bila tak guna camera 360 – nampak sangat muka KEMEK cam si Perez Kopek Silicone – protruding jawline kena pakai donkey braces tu. yg si mamat mati2 pandang cantik……MUAHAHAHA

    0

    0
  33. minah jambu merah biru says:

    kalau dh suka sama suka pegi kawin sudahhhh tk payah nk tunggu lama2 lagi…nikah yg important yg lain tu boleh urus pelan pelan….kalau tknk nikah kt Malaysia leh gi kt Tanah suci macm ashraf muslim ngan dayana…pastu bila dh balek Malaysia jangan pulak gi Thailand nikah sembunyi2 satu lagi !

    0

    0
  34. eryka88 says:

    plik tul ngan org yg kutuk si eina ni..dulu time die ngan si anak derhaka sume suh die ptus..kan skang doa korang dh makbul..ni lg nk bising2..die pun de hak nk bhagia..yg penting die x amik laki orang..

    0

    0
  35. Chop! says:

    Jangan judgemental, jangan..jangan…TAPI aku tak boleh tahan. MACAM MANA POMPUAN LAGU NI BOLEH BUAT KAU TERTARIK MASUK ISLAM AKU TAK PAHAM (off caps lock) okbye

    0

    0
  36. Anonymous says:

    Adakah si singh ni bakal jadi seperti Afiq muiz juga. Ikut telunjuk Eina. Dia kan loaded. Apa lagi kikis habis2. Agaknya Eina la yang suruh dia buat statement tu. Cakap macam ni macam tu. Si Singh ni pun bukannya bodoh. Ingat dia nak ke betul2 masuk Islam hanya kerana Eina. Bila dah puas dan dapat apa yang dia nak, dia tinggalkan la Eina. Macam dia tinggalkan tunang dia. Lagipun Eina sendiri bukannya betul sangat. Macam mana nak betulkan orang lain.

    0

    0
  37. aku bukan eina says:

    hahahaha.. ‘saya nampak Eina banyak berubah menjadi semakin baik dan matang. Yang penting, Eina tidak merokok dan tidak mengamalkan cara hidup liar” – klakoklakoklako..statement paling klako.

    0

    0
  38. […] Teman Lelaki Eina Azman Tampil Beri Penjelasan (65) […]

    0

    0
  39. wekk says:

    gurmeet singh yg belakon phua chu kang tu ke?

    0

    0
  40. Pua Chu Kang says:

    Tunang si Dato’ Paduka (palsu) Gmix tu dah mintak putus tapi sampai skrg dia x berani putuskan pertunangan dgn Yan. Gmix ni kerjanya dgn tunang cita lain & dgn Eina cita lain. Dia sebenarnya nak mempermainkan Eina jer sal nak ambil kesempatan menumpang populariti Eina (keling lah katakan). Enna pula erlalu mentah utk menankap permainan si Gmix tu. Parent si Gmix amat menentang pertunang Gmix tetapi akhirnya memberi kata dua kepada Gmix bahawa hanya Yan sahaja org melayu yg akan diterima oleh mereka. Macam mana dgn nasib Eina pula sebab dia perempuan melayu yg kedua? Ada sesiapa disini boleh buktikan dari mana Gmix tu dapat gelaran Dato’? Dia cuma direktor kecil jer kat club yg dimiliki oleh seorg wanita berketurunan cina. Glamour sangat ker stakat jadi dj kat mix fm pastu apa sumbangan dia pada masyarakat sampai leh dapat gelaran dato’? Pelakon yg dah lama berlakon pon amik masa yg lama nak dapat gelaran dato’ & tu pon kebanyakan semua dato’ “berbayar”..Dia x layak pon jadi Dato’..cuba check duit dia kat bank ada berapa byk. Keling tu kaki kencing, pas tu melayu lah jadi mangsa nyer.

    0

    0
  41. nira says:

    Mudah-mudah dengan adanya penjelsan ini tidak akan ada lagi fitnah.

    0

    0
  42. […] Teman Lelaki Eina Azman Tampil Beri Penjelasan (65) […]

    0

    0
  43. […] Teman Lelaki Eina Azman Tampil Beri Penjelasan (82) […]

    0

    0