Written by AbangNara | June 27th, 2011

Dunia yang semakin maju dengan kecanggihan teknologi menyebabkan kita kadang-kadang susah sangat nak telefon orang yang kita sayang. Selalu kita akan gunakan Twitter, Facebook, BBM, Whatsapp dan macam-macam lagilah untuk berkomunikasi dengan kawan-kawan kita.

Kecanggihana teknologi macam ini bagus tue memang bagus, tapi Abang Nara tak berapa gemar sangat cara sebegini. Abang Nara lagi suka kalau dapat dengar suara orang daripada hanya membaca mesej. Lebih feeling gitu. Dan paling penting, ada personal touch terutama apabila kita berborak tentang kenangan lama dengan kawan rapat, berborak tentang plan hujung minggu bersama ibu tercinta dan berjiwang sampai 3-4 jam dengan si kekasih.

hello money

Dan untuk anda yang gemar bercakap dan berborak di dalam telefon, ini ada berita baik untuk anda. Xpax akan memberi hadiah WANG TUNAI RM50,000 setiap minggu. Caranya kita hanya perlu membuat minimum 5 panggilan domestik setiap minggu.

celcom hello money

Bermula dari 6 Jun sehingga 3 Julai ini, kalau selama ini anda banyak bermesej sahaja dengan kawan-kawan anda, kini tiba masanya untuk anda merapatkan lagi ukhwah dengan menelefon mereka sambil berpeluang memenangi RM50,000 TUNAI.

celcom hello money

Ok ini pembahagian minggu untuk pertandingan Hello M*ney ini:-

1 Week 1 , 6-12 June
2 Week 2, 13-19 June
3 Week 3, 20-26 June
4 Week 4, 27 June- 3 July

Ini bermakna minggu ini ialah minggu terakhir anda berpeluang untuk memenangi RM50,000 tunai daripada Xpax. Tunggu apa lagi. Angkat telefon anda sekarang juga dan telefon mereka yang anda sayangi sambil berpeluang untuk memenangi RM50,000.

celcom hello money
Lebih info boleh baca di Xpax Hello M*ney.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 responses to Telefon Yang Tersayang & Menangi RM50,000 Setiap Minggu

  1. MCM BEST JA..HEHE..^_^v

    0

    0
  2. mengandung says:

    mcm menarik je

    0

    0
  3. Razer.SlaYeR says:

    rm50 ribu semgu??ingt celcom ske2 kew nk bg camtu jew…..kol semint pon mahal…nie rm50 ribu….wakakkakaa…..

    lawak la..

    kini tiba masanya untuk anda merapatkan lagi ukhwah dengan menelefon mereka sambil berpeluang memenangi RM50,000 TUNAI……ayat terbaik…ukhwah… ;D

    0

    0
  4. boyworldwide says:

    manan is only jerk n nerd yaww…fuking

    0

    0
  5. Hi there! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and terrific style and design.

    0

    0
  6. Hubert Sooy says:

    I must show some thanks to this writer just for bailing me out of this type of trouble. After looking through the online world and finding principles which were not pleasant, I assumed my life was well over. Being alive minus the strategies to the problems you’ve fixed all through your entire article content is a critical case, as well as the ones which might have badly affected my entire career if I had not discovered your site. Your understanding and kindness in dealing with all the stuff was valuable. I’m not sure what I would’ve done if I had not come across such a stuff like this. I’m able to now relish my future. Thank you very much for this skilled and results-oriented help. I won’t hesitate to refer your blog to anyone who should get care on this situation.

    0

    0