Written by AbangNara | April 26th, 2012

Saiful Nang. Satu nama besar dalam dunia fotografi. Rasanya tak perlu dikenalkan lagi siapa insan di sebalik nama Saiful Nang. Memang kualiti kerja dan mutu gambar-gambar yang ditangkap oleh SN(nama manja) sangat awesome. Ini terbukti melalui satu gambar teaser pra perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya yang dikeluarkan menerusi Facebook Saiful Nang.

gambar pra perkahwinan awal dan scha

Untuk makluman, Saiful Nang adalah jurugambar rasmi majlis perkahwinan Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Menurut Saiful Nang, konsep fotografi pra perkahwinan untuk bakal mempelai ini ialah bertemakan Best Man Win. Kiranya macam Awal adalah Best Man yang berjaya mencuri hati Scha.

Terima kasih kepada Saiful Nang kerana sudi berkongsi gambar teaser ini. Sila LIKE Facebook Saiful Nang dan request supaya dia keluarkan lebih banyak gambar untuk tatapan anda.

160 responses to Teaser Gambar Pra Perkahwinan Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Daripada Saiful Nang

  1. ahkak gile glam says:

    ermm skrg da jadi trend amik gbr pra wedding….pastu pegang2 mcm dah halal..mmgla duit korg, ada ahkak kesah?? kuikuikui

    0

    0
  2. fuyooo menariknya!

    0

    0
  3. peminat scha says:

    cantik je gmba ni…ohsemmmmmm

    0

    0
  4. maruko says:

    1st

    0

    0
    • Bz body says:

      Teringat lak kt adik IRMAN hazz…hehehhee..

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Ko baik dengan budak tu kan? Aku nengok kau selalu lawan borak dengan dia. hehehehe…

        0

        0
      • suke kat irman says:

        hahaha….memula aku nyampah baca komen dia.pastu aku buli dia.tp hati dia baik.dikutuk dicerca pun dia x simpan dlm hati.dia menginsafkan aku….T_T

        0

        0
      • Ak yg comel says:

        wahahaha smpai insaf ko ye..nmapknye si irman tu boleh masuk geng kalis cacian dan makian.bahahaha

        0

        0
      • kenshin says:

        dia simpan lam pancreas, ko mana tau

        0

        0
      • suke kat irman says:

        hihi…dia menginsafkan aku dari terus membuli dia.
        Simpan dlm pancreas xpe,dia masuk dlm usus dan keluar ikut tuuuttt.
        Simpan dlm hati bahaya.kalau x dikeluarkan boleh jadi dendam.

        0

        0
      • kenshin says:

        trus trang je lah yg ko dh jtuh cintan kat dia
        ko curang!!!!

        0

        0
      • suke kat irman says:

        cet!… Budak lagi la irman tu.mkn pakai pun mak bapak tanggung.ade pulak aku nak jatuh cinta.ko ni…x agak2 nak buat tuduhan pun.

        0

        0
      • Irman Hazz says:

        sy sugguh terharu sbb kowabng semua ckp pasl sy,,,x sngka kowang semua suka kwn dgn sy tq peace peace no war,,,

        0

        0
      • kenshin says:

        ko cuba berperangai cam jantan sket, duk terharu2 plak dah, hati tu bg keras sket adoi lahhh

        0

        0
  5. ku says:

    sepadan!!

    0

    0
  6. mariana says:

    so romantik…tp kalo x pegang2 pon ok gak rasanya….apa pon i love both of u… SELAMAT PENGANTIN BARU YE..

    0

    0
  7. comel says:

    sukeee ngn tema pre wedd schawal…..·

    0

    0
  8. apeapejela says:

    okeh..

    0

    0
  9. mariana says:

    so romantik…tp kalo x pegang2 pon ok gak rasanya….apa pon i love both of u… SELAMAT PENGANTIN BARU YE……..

    0

    0
  10. ahkak puaka says:

    KALAU AKU PREFER GMBR POSE2 CMNI AMIK LPS DAH IJABKABUL. TIME TU NAK PELUK KETAT2 OR RAPAT2 PUN XDE ORG YG NAK KUTUK SEBAB DAH SAH KATANYE.

    P/S: SAIFUL NANG PUNYE GMBR MMG TERBAIK. CANTIK & MAHAL. ITS WORTH IT :P

    0

    0
  11. bkn siapa2 says:

    chantek gambar diorang nee…. lg chantek kalau scha pakai baju pramugari, cam awan dania tu kan…

    0

    0
  12. aku ker?? says:

    sgt LA menariknyer gitu pon…….best men win??kengkonon nk perli fahrin ker???ceit….busuk punye olang…

    0

    0
  13. pakwe nsem giler tp x giler says:

    poyos.. over giler dorg ni selagi x kawen2..cpt sket kswen pstu stop cte psl dorg ni..bosan!!!

    0

    0
  14. aku ker?? says:

    best men win??kengkonon nk perli fahrin ler tu…best men ker kalu dpt scha yg xcukup kain nie??payah kot nk bimbing nanti….rasenye cm fahrin jer yg menang cz xdpt minah perasan korea…korea ler sgt….

    0

    0
  15. bilerINTANbersuare.... says:

    dalm hal pic pre wedding nie…intan puji lisa&yusri kru…dorg ambil pic pre wedding pas kahwin..lagi sweet pas kahwin kan…

    0

    0
    • lol says:

      lisa ngan yusri pun sama lah weh siap peluk pinggang.

      0

      0
    • cput says:

      prewedding pe nya intan puji nih… lisa ngan yusri masa umumkan tarikh tuh bergambar peluk sakan… bukan pas nikah pun masa tuh… chaiitt..

      0

      0
  16. E says:

    Best Man Win?? Sebab dapat Scha?? Kau biar betul Awal??
    Kalau lelaki macam kau dapat Ustazah atau gadis baik2, aku boleh bagi gelaran tu kat kau. Tapi, kalau lelaki macam kau, dapat pulak macam Scha tu, kau simpan je la gelaran tu. Jangan nak syok sendiri sangat k. Elok la tu dua2 poyo..!!

    0

    0
  17. CikSue says:

    Mana dlm Islam ada pre wed..

    0

    0
  18. mamat says:

    best man win? bajet ade org heran dia dapat si scha tu?? cehhh!

    0

    0
  19. […] ditangkap oleh SN(nama manja) sangat awesome. Ini terbukti melalui satu gambar teaser pra … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Ashaari, Awal, Daripada, gambar, Nang, perkahwinan, […]

    0

    0
  20. despicable me says:

    tgk gamba ni teringat ben affleck ngan kate beckinsale from pearl harbour..tp ni ala2 melayu hehe

    0

    0
  21. kucinghitamkakipanjang says:

    errkkk… best man win? errkkkkkk ni perli kt fahrin ke?

    0

    0
  22. leman says:

    amboiii… melekap sakan due org ni ea..
    sebb blaja xtinggi mane, jadik artis, so time cmni la dpt pkai bju uniform bmcm yg xmungkn dpt dipkai in real life.

    0

    0
  23. sayang IRMA HASMIE says:

    bila la dorang ni nk kawen?? aku tengok awal lamar dalam propaganza tu rase nak muntah… haishhh… pre wedd la sangat… tapi pape pun awal kene la tanggung semua dosa2 isteri ye….haha….

    *makin menyampahhh dowh..seriusss!!!! adegan nangis2 tu…weekkk..nak muntah aku dengar n nengok.

    0

    0
  24. tak kisah pun says:

    Best man win?ko ingat scha tu cantik sangat & ko tu glamer sangat ke..elok la korang dua ni..sepadan sgt2 sebab dua2 perasan lebihhhhhh!!!

    0

    0
  25. cherry says:

    cam rupa zaman JEPON pun ada gak …hehe

    0

    0
  26. nor says:

    nmpk sgt perli fahrin……best man win konon….eishhhh…..

    0

    0
  27. despicable me says:

    cantik ke?sape2 pun makeup msti la cantik..tambah2 lagi make up professional..tak gitu??

    0

    0
  28. nurul says:

    BEST MEN WIN??
    tkyh la nk perli FAHRIN AHMAD tu awal oi..Klu dpt isteri yg solehah, pndai jaga aurat tkpela u blh wat tema wedding best men win tu.. klu dh style pn western, tema wedd pn nk wstern.
    tkpela fahrin ahmad, insyaALLAH aknada wnita solehah dn slayak nye utk kmu. Amin.

    0

    0
    • Kipas Susah Mati Neelofa says:

      Amin….

      0

      0
    • fahrin ahmad says:

      btul ckp nurul.. nt ada la wanita baik utk FAHRIN AHMAD tue.
      tk pn nurul je la jd isteri dia. hikhik. gurau d ptg ari ye cik nurul.

      0

      0
      • nurul says:

        eh cik fahrin ni. sy nk jd isteri dia? kalau dia sudi, 10x sy sudi. sb sy mmg mminati dia. hehe. tp sy ni org biasa je. kje pon swasta. klu dlm mmpi mmg sy nk jd isteri dia. hehehe.. dlm mmpi ye. realiti xkn mungkin trjadi..

        0

        0
  29. Cik pizz says:

    Gambar ni x best , sbb badan awal bongkok , mcm x yakin diri.. Scha jer posisinya bagus lam gambar ni…
    Aku komen je pon~

    0

    0
    • lady J says:

      btol 2… postur bdn awal xcantik… gmbar nmpk cacat ckit kt c2, sptutnya die nmpk tegap sesuai gan tema n uniform yg die pki….

      0

      0
  30. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    MAKIN OVER AKU TENGOK..

    BEST MAN WIN? SCHA NI HEBAT SANGAT KE? OOO TERLUPE PLAK, SCHA KAN HEBAT TAYANG PEHA…PTUUIHH..!

    0

    0
  31. tukang ajar budak says:

    sedehh akak menengok..apelah masalahnye kalu amik gambar mcm ni lepas nikah? takder ler korg berdosa n orang berdosa sebab mengutuk…

    0

    0
  32. Dewi25 says:

    Coretan menarik dari Ustaz Zaharuddin tentang hukum gambar pre -wedding, termasuk upah mengambil gambar tersebut. Semoga kita mendapat pencerahan mengenainya dan sama2 menyampaikan dan memperingati.

    http://zaharuddin.net/senarai-lengkap-artikel/3/1011-gambar-pra-kahwin-dan-selepas-kahwin.html

    0

    0
    • nur arin says:

      Belum kawin, prewedding, dah kawin pun berlakon pegang2 org lain… sume pun dah tahu hukum… Doakan menjadi lebih baik…

      0

      0
  33. Anonymous says:

    best man win??? cantik sgt ker scha tu…lawakkkkkkk

    0

    0
  34. cendol pulut says:

    dah agak dah sapa2 yg dok mengutuk tu memang pro Fahrin…udah2 la tu weiiii dah bukan jodoh Scha ngan Fahrin…korang bayangkan la kan kalau Scha n Fahrin sampai sekarang bercinta sakan tapi dah jodoh Scha ngan Awal, tetap jugak si Scha ni akan kawin ngan Awal, takkan kawin ngan Fahrin….sama jugak Scha ngan Awal, selagi belum akad nikah tak tentu lagi jodoh diorg…

    Apa yang jadi antara diorg cuma diorg je yang tahu…kita yang TAK TAHU KISAH SEBENAR tak yah la nak buat andaian & spekulasi…Kita doa je yang terbaik untuk Awal, Scha dan jugak Fahrin…InsyaAllah Allah dah tentukan yg terbaik untuk diorang dan kita semua

    0

    0
    • aku ker?? says:

      cendol pulut nie sure kipas susah mati schawal kan???kipas cap ape pakai??kipas cap kipas udang ker yg susah sgt mati tu…hik3…

      xd ler…kami nie bukan ler peminat fahrin yg giler2 punye minat…jz xsuke dia nye tema…cm memerli….xd tema lain ker??tema garden ker…english ker…taman tema air ker…pape je r…pesal plak best men win….best sgt ker kalu dpt pompuan tayang peha??

      0

      0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      APEHAL KAU NI CENDOL PULUT..ADE KE KAMI SEBOK CAKAP KESIAN FAHRIN KE??SORRY LA.. KAMI BUKAN PRO FAHRIN..KAMI BUKAN NAK PERSOAL JODOH..TAPI KAMI MENYAMPAH SCHAWAL YANG MAKIN LAME MAKIN GEDIK+OVER NI..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tah nye pon cendol pulut nih. Napok sgt suke tang idung scha ngn mamat gay tuh. Please la nox!

      0

      0
    • Awal gay says:

      Tah nye pon cendol pulut nih. Napok sgt suke tang idung scha ngn mamat gay tuh. Please la nox!

      0

      0
    • cendol pulut, either pro or semi pro fahrin, keadian owen wilson tak nak ambik gambar dengan fahrin sungguh sengal sekali.

      0

      0
  35. Hidung Scha says:

    BMW ke?? Win cz dapat hidung scha?? Kesian pulak ak tgok awal dapat minah nih. Belum kawen lg dh peluk sane cni. Bangga sangat ke pon?? Artis oh artis. Kalo xpeluk, xglamour la u ols. Sesuai sgt la 2 org ni kawen. Jgn nnt kawen gempax2, tup2 naik mahkamah. Pape jela woiiiii.

    0

    0
  36. aku dah jemu says:

    tetiba je rasa mual……

    0

    0
  37. shah says:

    cantik n tersendiri…. I like…

    0

    0
  38. Hidung Scha says:

    BMW?? Win tang hidung scha ke?? Ape lah yg nk di bangga sangat ngn minah n mamat nih. Aku tgok xde pon yg special kt scha nih. Kesian plak aku tgok si awal dapat bakal wife cmni. Artis oh artis! Time kawen semuanye nk gempax2. Dh kawen nnt, tup2 naik mahkamah. Ahaiiii. Kelas kau jah!

    0

    0
  39. huhh says:

    huhh.. best man win konon.. hai scha ko ingat ko ni lawa sgt ke..

    0

    0
  40. detective conan says:

    Kenapa la nak komen negative lebih2. Biarla diorg punya gambar

    0

    0
  41. Detective conan says:

    Both not my favourite celebrities. Tapi I rasa org yg komen negetive lebih2 ni sebenarnya jealous. Very the melayu kampung attitude

    0

    0
    • SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

      kau bandar sangat ke?? orang bandar xduduk malaysia la.

      orang2 bandar malaysia ni banyak yang perasan, lupe diri, lupe asal usul.

      ingat, nenek atok kau dulu asal kampung. jangan over sangat kutuk attitude orang kampung.

      0

      0
    • agaknya Allah ciptakan perasaan jealous utk org Melayu kampung je? kaum lain x ada perasaan tu? pegi balik masuk hutan.

      0

      0
      • conan la sgt says:

        nak kutuk pun, jgn la kutuk org kampung,
        ‘attitude manusia bila jealous ” tu baru betul…
        taubat arr…

        0

        0
  42. Dato minah jambu yg paling paling popular 24jam mengadap computer says:

    ni dlm kapal mana ni? minah jambu macm penah masok je kt tempat ni….haaaaaaaaaaa minah jambu dh tau tempat dia ! ni kt melaka kn? peminat2 betol tk minah jambu teka? betol kn?

    0

    0
  43. nenek says:

    ingat pesan nenek wahai cucu2 ku…jangan pandang2, jangan pegang, ..jagalah aurat bakal isterimu,jagalah batas pergaulanmu….jangan biarkan orang lain melihat aurat isterimu yang sepatotnya menjadi hak kamu sahaja untuk dilihat….uhuukk uhuukk…(batuk)

    0

    0
  44. wuteverr schawal says:

    Cett ada aku kisah ko best man win! Nobody cares la awal! #TeamFahrin

    0

    0
  45. bkn peminat fahrin says:

    best sgt ke dpt scha ni???kalo dpt tokti oraitla jgk nk best man win bagai.geli!

    0

    0
  46. bkn peminat fahrin says:

    best ke dpt scha ni???aku sikit xrase rugi pon.gediks!!

    0

    0
  47. izzati says:

    alahai,ragam artis malaysia kita.semuanya saling meniru.time nak kahwin semuanya berhabis duit beribu-ribu,berjuta-juta ringgit.dgn pre-wedding segala bagai.hmm~biaslaah org terkenal,semuanya nak nmpk glamour.tapi lepas dah berhabis duit,jgnlah penghujungnya tetibe keluar didada akhbar ‘polan bin si polan telah disahkan bercerai dgn polan binti si polan’ (bukan mendoakan.cuma cakap shj)sudahlah yee.kita kahwin ni kerana ALLAH.kerana mengikut sunnah NABI.just back to normal.buat seperti mana org tua2 kita buat.kalau dah bertunang @ anything bukan tiket utk pegang2.
    apa-apapon sya doakan yg terbaik utk kalian berdua ^_^

    0

    0
  48. HIDUNGKU PUN KEMBANG BILE DISISI AWAL says:

    Kembaaang nye hidung scha ! Cam bangga gitu disisi awal.. Konon cam dialah lelaki paling hemsem seantaro melaya ^••^

    0

    0
  49. kesian says:

    alahai ramainye peminat fahrin keciwa rupenye yer? yang dok kondem2 tu, korang dah cermin diri sendiri ke? dah cermin adik beradik, saudara mara, sepupu sepapat korang ker? tah2 lagi teruk, lagi gedik, siap buat video klip agaknye. hahaha

    0

    0
  50. gerrard says:

    kawen pon ade PRA jgak ker…hebat

    0

    0
  51. bintang 7 says:

    bajet hot n glamer betul dorg 2 ni. hebat sgt ke smpi berWIN2 bagai. ape yg ko menang awal?? setakat kawin ngn scha tu hebat sgt ker???
    anyway, tahniah la…..

    0

    0
  52. tanpanama says:

    SCHAWAL xbest… patut SHAHWAT ke

    0

    0
  53. ko says:

    hari tu mintak nak halal sekarang ni masih belum halal tapi da bole gesel gesel kat dada tu pehal tu? aku kengkadang terpikirla jgk mk bapak diorang ni hidup lagi ke tak? tak malu ke kalau mak bapak kau tnegok korang camtu wat malu family jer alahai

    0

    0
  54. aku suka kucing says:

    semua nk pra… pra test drive mst ada jgk kn

    0

    0
  55. ado malam says:

    BMW taik kucing!hahaha

    0

    0
  56. Anonymous says:

    kalau gambar ni diambil lepas nikah lagi seuai pasal memang dah halal kan time tu aku rasa kau dua orang peluklah kuat kuat nak amik video malampertama pon tak kisah. dan lagi satu aku terfikir kalau photographer amik gambar org lom kahwin peluk peluk cam saiful nang ni dia punya rezeki halal tak? maksud aku semua photographer la kan bukan setakat saiful nang ni jer.

    0

    0
  57. makk ok jerr says:

    Hahaha . nak kutuk baik tak yah tengok .

    0

    0
  58. kak li says:

    Best man WIN…. tersedak akak. Nampak mcm sindir org aje, atau tak perasan dgn tema u all tu. apa pun tahniah la. Kahwin mesti ikhlas, jangan nak menunjuk nunjuk. Kahwin sekarang banyak resikonya. takut nanti Bad man winnnnn. he he.

    0

    0
  59. Malisa says:

    lisa n yusry punya pre wed pun time blm nikah lorr.cer tgk pic dia mana ada inai.. n dia bg statement juga nak buat pre wed tu la..bla bla.. peluk2 gak..siap pakai baju nampak tundun..dan leher luas lg..awal menang dapat scha ??wtf.. nak perli fahrin ler tu.. kata nak sederhana ..bg laluan kat lisa kawin dulu coz tarikh yg sama..sbnrya takut x da liputan majlis dia dgn scha nanti hilang glam.. apa la ko menang dpt scha tu ..walhal ko dah dapat free pun sblm nikah..g cuti sana sini tu tidur bilik lain2 ke??

    0

    0
  60. nadia says:

    kapten kapal la sgt..nape x gi ambik gambar dlm kapal btul ? x cukup duit erk..tu gerabak keta api kat KLO lah..dia rg mmg ambik gambar kat situ ari tu.

    0

    0
  61. mak jemaahh says:

    lasstt!!

    0

    0
  62. mak jemaahh says:

    llaassttt~~

    0

    0
  63. Propaganza says:

    Gambar yg cantik. Saya tekan button suka :)

    0

    0
  64. meeradriana says:

    untung ler..
    dah trend artis sekarang..
    ada duit semua boleh buat..hmmmee..

    0

    0
  65. pemerhati bebas says:

    BMW kt dunia je tuh!!

    0

    0
  66. Cik jah says:

    kenapa aku rasa diorang ni macam SHOW OFF je….????tahniah..tapi aku geli la tgk awal ni..yuk!

    0

    0
  67. zzz says:

    kalau ikatan belum jadi halal…
    yang haram tetap harammm le brooo…..esok2 depan Tuhan kena menjawab setiap apa yg dilarang Tuhan yang kita langgar…tak yah la ada yg argue sangat dok kata dengki la, nk ceramah la, nk ngate ustaz la…..back to the basic sudahh…esok2 dpan Tuhan tengok bleh ka dak kita argue…k..selamat buat seme.

    0

    0
  68. lawak ke derrr... says:

    To awalsehari x perlu la over sangat. kita tahu awak suka sesangat dpt pempuan nie ko belum tau lg sepak terajang dlm hidup berumahtangga kalau bleh layan bagus la takut nnt x terlayan apa2 pun dalam hidup ni kita kena bersederhana sayang mcm mana sekalipun x perlu menunjuk-nunjuk simpan je dlm hati awak tu….

    0

    0
  69. PUTERI says:

    SCHA NI BELAJAR KAT PTPL PUN X ABES….KESIAN..MENGAKU ADA DIPLOMA..

    0

    0
  70. jadi says:

    sepadan. tiada sesalan bahkan kesyukuran bagi yang naseb tak menjadi walau hampir terjadi

    0

    0
  71. linda says:

    best man win…ha3…aku lagi suka fahrin x jadi dgn scha…x sesuai…jumpa fahrin masa jogging kat taman kiara tttdi last week…fahrin siap senyum n say hai…walaupun x kenal…

    0

    0
  72. chix says:

    sorry to say, ape la yg best sgt couple ni?….minah ni pon bukannye diva cam CT ke etc….awal pon bukannye top cam aaron aziz etc ke….p kat tv, asik kuar cite diorg je…sampai ade rancangan khas pasal diorg nak get married, dah tu nak live stream plak kat tv, bila kawen…..tunjuk beli cincin kawen brand ape etc…..alamak weeeiiii…..yusry yg jutawan tu pon x over2 cam awal ni, bila kawen dgn lisa surihani…tah2 si yusry bg lisa cincin kawen Chopard ke, Bvlgari ke, etc…..takde pon nak tunjuk sana sini……

    0

    0
    • toing toing says:

      laaaaa bandingkan ngan wedding Yusri Lisa pulak…tak ingat dulu masa wedding Yusri Erra, lagi beria siap ada persandingan dlm filem kuliah cinta lg…mesti la yg kali ni tak nak grand sgt2 katanya tapi grand jugak kan….”Takde pon nak tunjuk sana sini”???? biar betul… abis yg 2 episod walimatulurus lisa n yusri tu apa?…siap gambar2 masa honeymoon…siap video honeymoon eksklusif kat propaganza tu apa?

      sama je diorang semua…artis la kata kan

      0

      0
  73. Fasha Sandha says:

    kpd semua yg tak suka dan tulis komen mcm anjing kurap, pergilah ambil wuduk suci kan hati yerrrrr…..

    0

    0
  74. tak amik tau says:

    cantik…!yg mengat 2..masa kowg bcinta @ penah bercinta..sama ja.penah pgang tangan couple kowgkn?penah laga2 pipi couple kowgkn?? so apa bezanya ngan gmbr pra wedding nie. 2 x 5 ja kowg suma pn. jgn menilai owg len klu diri sndiri pn 2×5 jgk…peace!

    0

    0
  75. tutupmulut says:

    motip pakai macam pilot?

    0

    0
  76. IDA says:

    hilang seri begambar sana sini. Lepas nikah..dah tak de karan..

    0

    0
  77. Anonymous says:

    YANG KORANG NAK KUTUK SANGAT APA KES?? KALAU JELES CAKAP LAH… CERMIN DIRI DULU LAH SEBELUM NAK KUTUK ORANG… NTAH2 ADIK BERADIK SENDIRI PUN ADA BUAT MACAM NIE.. KAPEL PEGANG2…. SAMA JE LAH TU… KALAU NAK JADI BAIK SANGAT BAIK TOLONNG DOAKAN DORANG BERUBAH ARAH KEBAIKAN…. KIRA OK LAH TU DORANG DAH NAK KAWEN.. NAK DIRIKAN MASJID… NAK JADI YANG HALAL BUAT MASING2….. ADA YANG KAPEL TU SAMPAI LAMA2 PUN X KAWEN2 JUGAK……. X PAYAH NAK KONDEM ORANG SANGAT LA

    0

    0
  78. NND says:

    doakan je la dorg bahagia..pic dah di amik pn. korang patut bg nasihat supaya org lain tak buat cam dorg.korang kutuk2 dpt dosa berbakul tau..tegur biar cam tegur..lagi satu dah jodoh dorg, pe kena mengena dgn perampas tak rampas bagai? korg salahkan tuhan sebab awal muncul dalam hidup scha la?aku xtau kat mna bagus nya fahrin ahmad tu, dia berlakon xder peluk2 ek??xperasan sebab tak minat sgt..

    0

    0
  79. zaza says:

    Buat mereka mereka yg tak reti2 nk mengutuk org, henti kan lah. Kalau kata org ‘macam bgs’..korg bgs sgt ke? Suci bersih sgt ke? Enuff said. Xde sape perfect. Tak suke, xpyh tengok. Tak pyh nk ngutuk poyo2. Cermin diri tu jugak.. Kata org pandai..pandai kaitkan ustaz2.. Diri sndiri tgok dl. Kelakar la korg ni.. Kutuk org je pandai.. Get a life la ! Hidup sndiri jaga.. Ptt doakan lah artis2 kita tbukak hati rmai2 ke arah kbaikan. Ni komdem je pndai… Ngarut laaa wehhh. 2×5 je korg sume. Hahahahahaha. Korg sbnrnyeeee yg bajet !! Bajet bgs. Mcama melayu nk maju. Mentaliti low. Ngutuk je kejeeeeeee.. Sedar2 laaa oiii

    0

    0
  80. Tumpang Lalu says:

    Dalam Islam bila kita kahwin kena buat tema ke?. dan elok ke tema rupa itu ” the best man win”…..si Awal ini bertanding dengan sapa merebuat Scha ?. Jika setakat berlawan dengan Fahrin sorang saja itu bukan the best man! Lainlah jika bergedung-gedung lelaki nak berebut si Scha…..only then can use ‘the best man win”. Oleh itu, tema yang dibuat itu terlalu egoistik, personalistik, individualistik!

    0

    0
  81. ntahpape! says:

    motip tema BEST MAN WIN???
    Ko sronok sangat la sebab ko dapat kawen dengan scha & rampas dari Fahrin kan???
    Takyah nak poyo sangat la weh.
    Sket2 nangis, sket2 nangis.
    Ngengada!

    0

    0
  82. anoy says:

    sume setakat berani sembang kat sini jer la…~pegi la cakap depan2…sembang kuat…~

    0

    0
  83. Anonymous says:

    fdufgrhergfdhufhffreghhjrjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

    0

    0