Written by AbangNara | August 9th, 2012

Memang benarlah kata orang yang lelaki kelakar sering mendapat tempat di hati wanita. Bukan senang untuk buat wanita ketawa. Namun sekali anda dapat buat, pastinya wanita tersebut akan terpikat dengan anda. Abang Nara memang suka dengan lawak Tauke Jambu dan tidak terkejut apabila membaca pengakuan Tauke yang dia sudah bernikah kali ketiga di Thailand dengan isterinya, Meera.

tauke jambu nikah kali ketiga

Pernikahan yang dilakukan sebelum menyertai rancangan Super Spontan ini telah ditemani dengan beberapa saksi. Kata Tauke kepada portal Murai:-

Yang sebenarnya, saya dah 3 kali berkahwin. Dengan isteri pertama, saya dah lama cerai. Manakala dengan isteri kedua masih dalam proses penceraian dan menunggu kata putus dari mahkamah. Semuanya berlaku secara kebetulan yang mana saya bernikah dengan isteri baru saya iaitu Meera sebelum saya jatuhkan talak secara sah kepada isteri saya sebelum ini. Saya juga mengaku bahawa saya berkahwin dengan Meera di Thailand dengan ditemani beberapa saksi.

tauke jambu nikah kali ketiga
Namun perkahwinan kali ketiga Tauke ini turut dilanda badai akibat kemunculan orang ketiga. Menurut Taukey, dia sudah tidak berjumpa dan tinggal sebumbung dengan Meera kira-kira sebulan lamanya.

Saya dan Meera masih sah suami isteri. Suami mana yang tidak sayangkan isterinya. Namun, secara jujur sudah hampir sebulan lebih saya tidak berjumpa dan tinggal sebumbung dengan Meera. Saya juga tidak menafikan bahawa kami sedang mengalami masalah rumahtangga. Saya boleh katakan disini, ianya berpunca dari hasutan dari orang ketiga.

Abang Nara doakan agar perkahwinan ketiga Tauke Jambu ini dapat diselamatkan. Bini pun boleh tahan cunnya jugak. Takkan tak sayang bini kot. Apa pun Abang Nara kini sedang berusaha untuk kurangkan lawak di depan khalayak ramai takut ada awek terpikat pulak. Kang tak pasal-pasal wife Abang Nara mengamuk pulak. Hehehe.

47 responses to Tauke Jambu Akui Sudah Nikah Untuk Kali Ketiga Di Thailand

  1. whosebadsinbad says:

    sapa ni tak jambu pun

    0

    0
    • Anonymous says:

      kan aku dah cakap laki muka tak brp hensem mcm ni mmg tak reti nak setia…
      lelaki hensem jarang buat perangai camni…

      laki kurang hensem ni kalu sekali kena goda ngan perempuan mmg lupa dunia…
      al maklumla jarang2 ada peminat… sekali ada peminat tangkap buat bini terus…

      0

      0
      • jaja says:

        hahaha, kelako komen ko, ‘ laki muka x brp hensem’.. tp btol gak ckp ko..

        0

        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        gatal betul org tua ni, setia pd yg satu dh lah

        0

        0
      • MAK JEMMAH says:

        jarang2 ade peminat kan.. tu yang jadi x tentu arah tu.. semua rasa nak..

        0

        0
      • Anonymous says:

        yg peliknye ade plak yg sudi kawin ngan die.. kat siam… kali ke 3 plak tu..terrerr…

        0

        0
      • adakah anda menyalahkan kejadian Allah bila seseorang itu tak hensem hence dia buat perangai? Anon, ko bodoh. moga diberi hidayah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Hi Pelajar Tahfiz….
        Aku tak salahkan kejadian Allah.. tp itu berdasarkan apa yg aku lihat… Hensem atau tak tu very subjektif tp percayalah apa yg ada dlm diri seseorg tu yg akan terpancar diwajahnya… hensem maksud aku bukan lah seperti tom cruise or david beckham tu yg hidung mancung berdada tegap… tp istilah hensem pd aku ada lah dimana air muka seseorng tu bercahaya, jernih serta cara pembawaan dirinya itu.
        walaupun hidung penyet atau hitam tp hati baik dan beriman masih ada seri diwajahnya… ko phm tak apa aku nak ckp ni….

        hensem atau tak tu adalah reflection drp perangai seseorng tu… klau pun hidung tak mancung tp perangai baik tetap nmpak hensemm juge…. klau hidung mancung tp perangai teruk nmpak la tak hensem…
        so di sini aku nak tegaskan yg kenyataan aku bukanlah utk menghina kejadian Allah…
        diri sendiri yg menentukan sama ada nak bg org nmpak kita hensem atau tak.

        kalau org2 sehensem ashraf muslim, dr muszafar, aaron aziz, and istaz don tu pun buat perangai tak senonoh org pun tak kan nmpak diorg tu hensem..
        tp disebabkan qualiti perangai dan perwatakan yg ada pd mereka la yg menampakan kehenseman mereka itu…

        p/s: so masing2 pandai2 la menjaga anugerah yg Allah bg.. jgn sia2 kan rahmat dan bakat yg Allah bg ke jalan yg salah.

        0

        0
    • Miss Propaganza says:

      Apa pun Abang Nara kini sedang berusaha untuk kurangkan lawak di depan khalayak ramai takut ada awek terpikat pulak. Kang tak pasal-pasal wife Abang Nara mengamuk pulak. Hehehe.

      korang setuju ke dgn statement abg Nara yang ala2 muka pun nk mcm Tauke ni????

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer saya pileh mengundi anda bagaimana ? says:

      bini dia yg jambuuuuuu si tauke ni muka dia biasa2 aje n bukan nye hensem ponnnnnnn tu pn banyak pompan yg tergila2 ngan dia ni, tk tau lah apeeeee yg pompan2 ni tengok pada tauke yg tk hensem ni emmmm…kalau jantan dh kawin sampai dua or tiga semua nye cerai mesti jantan ni yg tk betol !!!!! tah pompan yg macamana yg dia nk cari ntah ! dia nk cari yg kt dot dot dot ada diamond takkkkkkkkk…mari kite pikirkn bersama..

      0

      0
    • Oooopsss.... says:

      agaknya dia mmg suka layan pelacur kot…pmpuan cmni xyah wat bini kot..

      0

      0
      • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

        kau niiiiiii banyak na kot kot lah ! eh kau jangan hina ngan pelacor tau eh ! dorang tu cari makan ngan secara jujorrrrrrr ! dorang dh tentu pelacor ! dorang tk hipokrit n macm bagos macm minah tudongggggg !!!!

        0

        0
      • pizza says:

        There you go. Lepas menjunjung golongan artis melebihi undang2 agama, Minah Jambu membela martabat pelacur. Bravo Minah!

        *apa yang ada dlm hati akan terpancar. Kalau busuk, busuk jugaklah yang org boleh bau.

        0

        0
      • hans says:

        aku. mmg dh lama agak yg minah ni mmg dr golongan jalanan.. cara penulisan pun dh boleh agak.. mental disorder.

        0

        0
  2. cadbury says:

    ala..tauke ni mmg miang pun..

    0

    0
  3. aku lelalki says:

    aku lelaki dan aku tak paham kenapa kena KAWIN DEKAT SIAM? hope..one day takde lah aku kahwin kat siam…perkara baik menda baik wat ape nak sorok…btol la org cakap byk laki sekarang xde telor…aku respect bapak aku, berani ckp ng mak aku nak kawin lagi. walaupun perang dunia kedua meletus kat rumah aku dulu tapi at least bapak aku powerrrrrr……..hahahhaha….

    p/s: aku ade telor…hahaha…opsss..sorry ha.

    0

    0
    • fazlyna says:

      kesian kat mak kau.. harap ko tak ikut jejak ayah kau.. tak kira la samada dia malaysia atau di siam nnti sian pulak kt bini kau..

      kekuatan lelaki itu bukan terletak pada brp org isteri dia boleh kawin dlm hidupnya ttp bagaimana dia mampu utk memimpin seorng isteri utk masuk kesyurga.. klau sorng isteri pun tak mampu nak didik dgn baik jgn la berangan nak kawin byk…

      0

      0
      • aku lelaki says:

        ye betol…tak aku nak terpk kawin lebih dr 1 sebab aku ng adik2 jadi saksi mak aku menangis siang malam…tp Alhamdulillah…dh bertahun perang dunia, sekarang dah ok. tp aku tabik bapak aku berani berdepan sbg seorg lelaki.

        0

        0
      • fazlyna says:

        ye bagus la klau ko fikir mcm tu… bkn apa kesian ooo kat pempuan kalau kena mcm tu…
        mmg la sunnah kawin ramai ni tp pastikan sunnah2 lain dh betul2 ikut dulu br la pikir nak ikut sunnah kawin ramai ni.. org laki sll nak lompat ke sunnah ni terus itu yg huru hara..

        kirim salam kt mak ko ek.. dia perempuan yg tabah…
        aku doakan ko jd suami terbaik buat isteri ko.. itu la jantan yg sebenar,

        0

        0
      • nak menyibuk juge says:

        apa kata korg dua kawen mcm ada jodoh jer aku tgk,haha..kalo da kawen abaikan jela ape yg aku merepekkan ni..

        0

        0
    • ahmad says:

      aku pun ada peler jugak tp awek asyik kejar jer aku, tu yg aku rimas tu, sebab yg kejar tu blh buat cuci mata jer, bukan blh buat bini, so bro kalau nk kawin jgn ingat kena ada peler jer power tp kena lah didik bini jalan ke syurga

      0

      0
      • Aku says:

        To Ahmad: Mula-mula aku baca ingatkan bendelah peler tu, banyak kali ulang baru dapat tangkap. Teruknya kau Ahmad, direct.

        0

        0
      • pizza says:

        Ader sesetengah benda, kena sound direct baru org nak pakai akai. Lelaki sejati ialah mukmin sejati, yang cekal mendidik keluarga ke jalan ALLAH, x kira la isteri 1 ke, 2 ke, 4 ke. Tu baru la dikatakan power.

        0

        0
  4. x suka says:

    popular ke dia ni..aku rasa dia ni x popular pn..lantak ko la..nk kawin sepuluh ke..aku pn x minat ko..sape la pompuan y nsb malang tu kawin ngan ko..dh la x ensem..kontrovesi jer lebih..dia ni mesti pandai wat lawak bodoh kat pompuan sb tu ramai pompuan y sangkut kt dia..

    0

    0
    • Anonymous says:

      lelaki plis jgn cube ngorat awek ngan cara buat lawak bodo.. tak semua pompuan suka.. bahkan dr suke leh jd meluat tgk korg buat lawak…

      0

      0
  5. kurus pahle pose says:

    eeee…mesti time nk buat projek waktu mlm jer..klu waktu siang…confirm xder selera…

    0

    0
  6. Anonymous says:

    ni satu lg rmbut karat mcm bohsia

    0

    0
  7. temah says:

    gile talak ke hape?

    0

    0
  8. mak c kina says:

    hok aloh…yg lme xsettle,yg br plak cm nk wat kes sme….xbleh ke nikah kt msia je?..klu lum cerai,kire poligami la kan?…dh la nikah kt siam,klu lum dftr,nk cerai pn xleh….pe punye @%&$#*$@….

    0

    0
  9. Jambu air says:

    Inilah jadinya kalau kahwin semata-mata berlandaskan nafsu… haiiisshhhh…

    0

    0
  10. saya ok jer! says:

    TAKPELAH NIKAH BERAPA KALI PUN. JANJI HALAL. KAN KAN :)

    0

    0
  11. Muka tak handsome tapi nak awek cun says:

    HUISHHHH…. LAWA GILA LA SIAL MEERA TU..MM, KALAU TAUKEY YG MUKA BIASA JE DAPAT MEERA SO AKU YG MUKA SAMA CAM TAUKEY NGAN YUS MESTI BOLEH DAPAT PEREMPUAN MACAM MEERA..

    SERIUS AKU XHANDSOME, MUKA AKU MCM ALA-ALA YUS RAJA LAWAK SIKIT DAN ADA GAK LA SKIN COMPLEXION MACAM TAUKEY…

    YESS..KLO AKU BLAJA SUNGGUH2, DAH KAYA TP XTERKENAL MESTI DAPAT MODEL..HOHO..JOM SAPU 4 FLAT!!!

    0

    0
  12. tukang ajar budak says:

    dik, tahniah sebab ko begitu semangat nak dpt 4 flat. x kisah ler sebab ape, janji 4 flat..kalu student aku mcm ko, senanggg idup mak… tp aku admit, lelaki x payah ensem mane pon, janji karisma, baik, poket, pelajaran..ckup perfect dh tuh..

    0

    0
  13. nikah byk anak bersepah2 x jaga says:

    memang lah nikah tu halal berapa kali pun. tp kalau lepas nikah pakai buang aje.. apa makna nya berkahwin? kalo budak muda kira faham la juga mentah lagi. ni dah kertu. bawa2 bertobat lah tokey. jgn ikut sgt nafsu. memang la ko kawen dgn girlfrens ko..tapi anak2 dan janda2 ko tu ko nak buat mcm mana? fikir la dgn kepala otak bukan dgn kepala yg di bawah semata2. ikhlas dari ku. selamat berpuasa.

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul tu.. pompuan2 tak payah lah.. buang dara kowang je pada lelaki mcm nih.. lelaki memang la bangga hilang teruna.. ewww.. so not berselera, klu x hensem, baik, orang akan pandang bagus je budak nih.. tp da la tak hensem… ntah pape.. bukan nk kutuk, but that’s fact.. ewww

      0

      0
  14. narika enilda says:

    Kakak aku terlibat dgn production astro, dia cakap tauke ni mmg selalu duk bertukar perempuan. show minggu lepas bwk org lain, show minggu ni org lain. masa dia mula2 masuk raja lawak kan kecoh pasal dia tak balik rumah langsung tgk anak bini. anak dia 6org xsilap..kecik2 lg. mujurlah JAMBU tak menang maharaja lawak, kalau menang agaknya lagi lupa diri.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yeke narika.. pelik muke cam tauke ni leh ade banyak awek.. kalu aku, pandang sebelah mate je tauke ni.. kalu pandai buat lawak sekalipun takde la sampai terpikir nak buat jd laki. kawin kat siam plak tu.. kesian mak bapak pompuan tu..

      0

      0
      • narika enilda says:

        setengah perempuan zaman skrg kan pandang duit..ada duit dah x kisah la pasal rupa. cuba kau tgk entry lain psl tauke ni, sume pun pasal perempuan. -.-“

        0

        0
    • anon says:

      pompuan mcm tu takde harga diri lgsg
      ikut sebab tauke tu femes..dptlah rasa tempias

      0

      0
    • ami says:

      ha ah.aku dgr jugak rumours ni dr member aku,.mmbr aku keje production astro jugak.aku tanya mmbr aku ,apsal la org syok kat tauke ni.mmbr aku ckp kalau buat gempak astro yg masok kampong2 tu,minah2 kampong ni mmg pdg tinggi kat retis.mak2 pon sukaaa…igt retis ni gaji banyak..muka pecah pon xpe…

      0

      0
  15. No One says:

    hmmm..tauke ni mmg kaki pompuan…
    hari tu gambar berpeluk ngan pompuan lain…pastu kawen ngan org lain plak…
    ape pon x boleh..

    0

    0
  16. […] Memang benarlah kata orang yang lelaki kelakar sering mendapat tempat di hati wanita. Bukan senang untuk buat wanita ketawa. Namun sekali anda dapat buat, pastinya wanita tersebut akan terpikat dengan anda. Abang Nara memang suka dengan lawak Tauke Jambu dan … Continue reading → […]

    0

    0
  17. Spycam says:

    Buto la taukey ni mcm binatang, semalam baru aku jumpa dekat Long island perhentian bwk 2 orang gadis dorang mabuk kt beach party, mlm tu lak betine tu di doggy oleh tauke, saksi, geng2 abe ha, sape yg kenal tu mmg kaki phentian la.

    0

    0