Written by Bella | October 20th, 2015

Baru-baru ini ada orang kenamaan telah menaja beberapa artis untuk menghadiri kursus kahwin. Antara artis yang terlibat ialah Anzalna Nasir, Stacy, Tasha Shilla dan Marsha Milan Londoh.

Tidak terkejut sebenarnya jika Anzalna, Stacy  dan Marsha hadir ke kursus kahwin, tetapi Tasha Shilla? Ye, memang tidak salah pun beliau hendak sertai kursus tersebut tetapi ramai yang bertanya adakah Tasha bakal mengumumkan satu berita gembira tidak lama lagi?

Kalau Marsha memang kita tahu beliau sedang menjalinkan hubungan bersama seorang lelaki Melayu dan mungkin perancangan untuk bernikah itu sudah ada.

Adakah Tasha sebenarnya sudah mempunyai kekasih hati baru tetapi merahsiakan hubungan mereka.

Harapnya Tasha tidak berselindung dan memberitahu perkhabaran gembira itu nanti bila beliau sudah bersedia. Meskipun beliau terlibat dengan banyak kontroversi liar, namun Tasha masih lagi seorang wanita yang menginginkan kebahagiaan dalam hidupnya.

Sumber Berita: Berita Harian

20 responses to Tasha Shilla Sudah Hadir Kursus Kahwin?

  1. Pekerja Gomen says:

    Alaaa…. sijil kahwin laku seumur hidup.
    Arini dapat sijil, kahwin lagi 20 tahun pun still valid…
    Lebih2 lagi bila ada org sponsor…
    Jimat duit… kebetulan ada geng… tak le segan sgt..

    0

    0
    • klcc says:

      eh xla sijil kawen ada expiry ok xsilap 5 tahun kot kalau dah expired kene attend lg skali.

      0

      0
      • kak bed says:

        Hahaha kau dah kawen belum? kursus kawen mana kau pergi?
        sijil jabt.agama mana kau dapat ade expired date dik non?
        seumur hidup blh guna la.
        pandai kau melawak. hahaha

        0

        0
      • kepoh says:

        aku punya sijil kahwin dah 8 tahun nok..blh je guna ms aku kawen bln 5 br ni…ish ish ish

        0

        0
  2. kesah plak aku says:

    mcm mne c marsha tu g kursus kawen kalo x msk islam lg?

    0

    0
  3. lara alana says:

    dulu2 lepas spm je semua girl2 pergi kursus kawen, dah sebab ada masa pegi je la. takkan nak tunggu kawen 2,3 minggu lagi baru nk pergi kursus kawen? ehhhhhhh !!

    0

    0
  4. lalalalala says:

    huntong la… kursus yg RM 120 pon ade yg sponsor… makin byak ler harta artis2 ni kan… hahaha. kbye

    0

    0
  5. F says:

    Eh.. kenapa marsha pon hado..

    0

    0
  6. kecipang kecipung says:

    sbg org johor kami wajib menghadiri kursus kahwin ni.. just my opinion, pada sy hadirila kursus kawin ni bukan sbb ade kelapangan mase tp sbb hati betul2 nk kawin baru la ilmu yg dapat nnti btul2 dipraktikkan n lagi semangat nk dgr. klu niatnye menghadiri kerana ade mase nnti takut sibuk n takut kurang duit sy rse x perlu kot.. biarla kite pergi utk mendengar n fokus btul2 ape yg hendak disampaikan bukan sekadar cukup syarat.

    0

    0
  7. nok gebuzzz says:

    nak kahwin bagus la,kurang kan dosa,aku harap laki ko dpt membimbing kau yg dah tersesat ni…..

    0

    0
  8. milah sirus says:

    baguslah kalau awal2 dah ikut kursus kahwin trutama org pompuan…takyah tunggu dah ada boipen dah ada tunang baru nak ambik kursus kawin…skrg ni ramai org pompuan ambik kursus kawin tgh memboyot 5 6 bulan…(pengalaman setempat)

    0

    0
  9. Lara says:

    Benda baik, apa salahnya.
    Menengokkan budak Tasha ni, am pretty sure dia depressed (mostly girls yang ada rambut cantik lebat panjang tetiba potong mmg nampak ada masalah gangguan emosi) but then she is lucky she has a family yang always support her, walau dia dihina dikecam masyarakat.

    0

    0
  10. aku tanduk dua says:

    pergiler angkat sijil tu dulu,esok senang kalau kantoi dah ada sijil terus nikah.

    0

    0
  11. anon says:

    Ni mesti sb nak kawn dgn vip…..

    0

    0
  12. xanadu says:

    Pasal pegi kursus kawen pon nak kecoh ke?? xde cerita lain yg lebih memberangsangkan ke beautifulnara??? kursus kawen sapa2 pon boleh pegi lah. Xsemestinya dah pegi kursus kawen tu dia nak kawen. ape mende la korang ni.

    0

    0
  13. ME says:

    COMELNYA STACYYY .

    0

    0