Written by Bella | March 15th, 2017

Lama juga pelakon Tasha Shilla menyepi daripada dunia hiburan tanah air, kata beliau sebelum ini, beliau enggan lagi terpalit dengan mana-mana gosip mahupun kontroversi dan akan menjaga imejnya sebaik mungkin.

Walaubagaimanapun, Tasha sekali lagi menarik perhatian ramai apabila tampil berpakaian seksi baru-baru ini sehingga menampakkan bahagian belakang tubuhnya. Perkara itu mendapat pelbagai reaksi dari pengguna media sosial.

Ada yang memuji kecantikan Tasha ketika mengenakan busana tersebut tetapi seperti biasa pasti akan ada yang mengkritik dan memberikan komen berbaur sinis dan sindiran terhadap Tasha.

Kebanyakkan kontroversi Tasha sebelum ini adalah kerana gaya dan penampilan beliau yang agak seksi. Namun, bukan mudah sebenarnya untuk seseorang mengubah sesuatu yang sudah menjadi kebiasaan didalam hidup mereka.

66 responses to Tasha Shilla Ditegur Netizen Kerana Berpakaian Seksi Menampakkan Bahagian Belakang Badan

  1. kak nam says:

    Juling oh juling, bila nak insaf huh?

    17

    0
    • terima lah says:

      semua pakat2 share dosa…yg pakai tu lagi lah, yg buat baju, yg puji, yg kutuk, yg keji….nauzubillah. doakan dia berubah. amin.

      13

      0
      • yg memesan says:

        akak rasa yg buat baju tu yg paling berdosa.

        mcm kes arak. yg menjual tu yg dosa paling berat sekali. yg minum x berapa sgt. sebab engkau yg menggalakkan lagi.

        sama2 kita baiki akidah ye. jangan nanti duit kita dapat, semuanya haram dari segi syarak.

        5

        0
        • Anonymous says:

          setuju! kpd designer2 malaysia, please be sensitive to local culture. that’s why I love rizalman ibrahim…chic, stylo, urban and groundbreaking but not …slutty!

          23

          0
        • Anonymous says:

          Ya Allah respond to this dua and release me from all the shaitan in my life and family…please protect us from all shaitan now and forever, Ameen?

          7

          0
        • Zasss says:

          Mmg designer islam ke yg buat dress tu? Entah entah bangsa asing. Tapi yg islam tak sedar diri pegi beli or mintak sponsor! Tasha Shilla ni mmg dah sendu sebab tu kena create kontroversi mcm ni supaya terus masuk blog dan jadi bahan bualan. Takkan la tak tahu taktik retis retis sendu mcm ni!

          2

          4
        • Anonymous says:

          La, dah terang2 dia tag @nizam- zamil…ko buta ke???
          Malaysian la tu…ngok.

          9

          0
        • Anonymous says:

          Laa nizam jamil tu designer ke? Famousnya!! Ingat ke jiran sebelah rumah dia. Huhuhu

          2

          1
        • Anonymous says:

          Kau tanggung la dosa Nizam…menjawab la besok!

          1

          0
        • Betty says:

          Nizam needs to learn more about Haute couture. Nothing special except it is quite revealing. All I can see is her body not her personality or beauty as a whole. Quite dull after second look. The color and fitting are nice but thats about it. At the end, she doesnt radiate class or elegance. Good luck.

          2

          0
    • Zack says:

      ni kes salah pembawakkan mcm “lost” sikit. ni malaysia dik…rata2 yg tengok org2 melayu. mcm x respect masyarakat dia ni. kesian kekadang, xde siapa yg terdekat nk tegur. maka..makin hanyut lah tenggelam di dasar laut yg sendu.

      12

      0
    • Lopah says:

      nampak terlalu mencuba. saya kasi 2 bintang.

      13

      0
    • Anonymous says:

      kalau tak pakai camtu mana orang nak pandang…

      3

      0
    • Kapal selam says:

      Punca punca tetek silicon Tasha Shila juling
      1. Buat kat Siam.
      2. Pakai baju tak pakai bra.

      So mak abah Tasha Shila….korang tanggung lah dosa anak betina ko ni. Nak sangat jadi retis…Tapi cerita semua negative…

      3

      1
    • Anonymous says:

      how dare she? so attention seeker. i dont know what say to.

      0

      1
    • Anonymous says:

      ingatkan rakyat malaysia ni semua iman setebal kulit durian seperti pajura.

      1

      1
    • Opssss says:

      Nizam Jamil still has a lot to learn..sorry. Desperate attempt to doll her up but hakikatnya nampak x bersiap and quite mediocre.

      0

      0
  2. Kiah says:

    minah senget ni perasan dia kt holywood.
    padahal lakonan..hishhh kejung ala plywood!!!

    8

    0
  3. hanya mampu mengucap says:

    sampai bila manusia mcm ni nak berubah?

    2

    0
  4. Anonymous says:

    besok bila dah berhijab.. “tolong media jangan siarkan gambar lama saya”. :(

    6

    0
  5. Anonymous says:

    tak tahu nak ckp apa… dah besar panjang.. dah tahu baik & buruk… cari lah ilmu ye dik… kesian tgk u….

    6

    0
  6. Mat Sahdo says:

    body meletop..muka. okay lehhhh…seround je.

    3

    0
  7. Anonymous says:

    besok keluar statement “antara saya dgn allah”. huhuhu

    5

    0
  8. Abg GB says:

    yg kutuk tu jeles…
    perempuan kutuk sebab body diaorg macam hyppo tak solid cam tasha shilla…
    yg lelaki pulak kutuk sebab diaorg cuma dapat nikmat mata tak leh lebih lebih…
    balik rumah tengok bini macam hyppo…

    0

    24
    • Anonymous says:

      nak jelos apa? besok masuk 40an kedut jugak. tiada apa yg kekal dlm dunia..kecuali…ALAM BARZAKH.

      14

      0
    • Anonymous says:

      badan kau byk jin afrit nis. ko pun harus di rukyah kan secara berjemaah dgn tasha.

      8

      0
    • Saper2 je la says:

      Sori jeles..ingt org tak tau hukum dosa tak takot neraka jahanam mcm si tasha ni n ko ke ha? Eeee kalo le tgh pakai mcm ni ajal dtg….hukhukhuk….kalo dpt hidayah pakai tudung nnt jangan menyalak2 mntak semua org padamkan gambar2 syeksi2 ni ye…dosa jariyah oiiii…tau ke?

      10

      0
    • Yekeni says:

      Badan mcm ni u panggil solid? Badan yg tak tegap, seolah tak pernah exercise ni dipanggil solid? Mata u terpeleot ke?

      Badan mcm ni patut dipanggil a flaw yg perlu dicover, bukan di expose. Learn to know which are your assets and which are your flaws.

      1

      0
  9. Anonymous says:

    kesian mak bapak…tanggung malu anak pompuan buat camni.

    2

    1
  10. Euewww! says:

    tacky!

    1

    0
  11. Anonymous says:

    terdesak…

    0

    1
  12. Anonymous says:

    dah takda orang nak…pakai bogel pun takda yang ngorat.

    6

    1
  13. Rj says:

    Yg pakai tudung pun banyak yg pakai ketat dari ni,ini at least dia tak hipokrit.cuba tengok bju artis btudung,pakaian melekap kat badan.

    5

    2
  14. Jam says:

    Lebih baik belakang baju ke depan,glamor satu dunia

    3

    0
  15. Jam says:

    Lebih baik baju belakang me depan,glamor satu dunia,baru popular

    0

    0
  16. Mak Becok says:

    Sekoq lagi artis betina tak bermoral! Boikot semua artis2 gila porno/homo! Menjijikkan depa ni!

    4

    1
  17. senjakala says:

    mak aiii…..ini lah yg dikatakan menjolok mata!!
    agak2 la dek oiii kalau nk seksi pun. kalau tasha tk pakai gown bare back ni pun org dh kenal sgt ko. berlambak lambak gambar porno “super imposed” (??????) ko kt internet.

    3

    0
  18. manyun says:

    laaaa ingat dh tobat

    1

    1
  19. Anonymous says:

    malaysian minded suka bandingkan “ala bertudung pun ketat jugak” .. jgn pakai mcm tu sbb awk islam melainkan mak bapak awk tak penah tunjuk cara hidup sbg org islam …

    5

    0
  20. kak ta says:

    kena l jual body… sbb bakat x setera mana.

    1

    0
  21. Anonymous says:

    hahah lantak ko la

    0

    0
  22. spy says:

    tiap minggu dok sidai muka kat disco…

    4

    0
  23. Hamba Allah says:

    Takut & sedih bila teringat perjlnan Isra’ Mi’raj Nabi Muhammad s.a.w dimana golongan WANITA paling ramai masuk neraka. Doa sy, moga kita semua sentiasa dirahmati ALLAH..

    15

    1
  24. jjay says:

    Sexy is HOT .bgtu juga neraka ..

    2

    0
  25. tasa says:

    kenyang bc komen…sdp jugek..jd,sy simpan kata2 sy..

    0

    0
  26. minah leter says:

    dah tua nanti die insof lah tu… itupun kalau die sempat celik mata esok ekekekeke

    0

    0
  27. Rr says:

    Dah la tu Tasha. Ko dah x popular…nama dah busuk. Byk sgt skandal ko, baik cari laki org kawen!

    2

    0
  28. Abang Gagah says:

    Dia ni kalau satu hari telanjang pon aku tak kisah…zzz

    3

    0
  29. Anonymous says:

    Baju apa? Mcm cantum je. Xde flow..

    0

    0
  30. Maria abdulah says:

    Apa pulak salahkan designer…retis ni anak yatim piatu ke…ibu bapa lah makhluk yg dipertanggungjawab oleh Allah menjaga maruah anak…masuk kubur nanti bapa dia lah yg akan ditanya mengenai aurat anak perempuan..lepas tu baru la yg lain2 termasuk designer..kesiannya retis ni..

    2

    0
  31. peah says:

    cb tgk ig dia bkn bj ni je yg dasyat..ada lg…yg seksi…. X boleh slhkn designer…klau retis X nk pakai X boleh ckp apa…..tp dia ni yg mmg suke terbuka sn sni….St Malaysia kot dh tgk pic bogel dia…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    X lama kena rogol la dia ney.

    0

    0
  33. peah says:

    belakon kaku dia ni..bosan..tp nth sape2 amik dia belakon pn X taulah…sendu btl….

    0

    0