Written by AbangNara | September 19th, 2014

Fuh~~ Dasyat betul tuduhan terbaru yang dikenakan terhadap Tasha Shila ini. Mana tidaknya, pelakon jelita ini didakwa memadu asrama dengan kekasih hatinya, Hans di dalam bilik air di sebuah lokasi drama bersiri Maaf Jika Aku Tak Sempurna. Abang Nara baca pun memang terus tak percaya. Tak logik dalam bilik air. Memang tak masuk akal.

tasha shila

Bagi Tasha, tuduhan ini adalah satu fitnah yang mengaibkan. Sumber yang membawa dakwaan ini khabarnya adalah salah seorang kru produksi drama tersebut. Terang Tasha Shila:-

Siapa yang cakap benda macam ini? Saya tak nak komen panjang-panjang selagi tak jumpa orang yang menyampaikan cerita itu! Saya sampai tak tahu nak respons apa. Memang mengejutkan sebab macam tak sudah-sudah orang nak memalukan saya dengan cerita macam ini.

Saya sedar ia bukan kali pertama dilemparkan, tapi cukup-cukuplah buat saya macam ini. Ini tuduhan melampau dan memalukan. Takkan saya tak boleh nak berfikir sampai perlu buat benda macam itu di tempat kerja?

Tasha bagaimanapun mengakui yang kekasihnya itu kadangkala hadir ke penggambaran untuk singgah mengambil dirinya dan bukannya berkepit sepanjang masa seperti yang didakwa. Terang Tasha lagi:-

Tidaklah sampai dia sentiasa berkepit sepanjang saya menjalani penggambaran. Itu tak betul langsung. Cuma kadang-kadang dia datang ambil saya selepas habis penggambaran dan singgah sekejap saya. Apatah lagi kalau sampai ke tahap orang cakap kami buat benda bukan-bukan di set. Itu memang melampau.

tasha shila

Hmmmm. Kalau guna akal logik pun memang tahu tuduhan ini tak betul. Takkanlah dalam bilik air kot. Lain kali kalau nak buat cerita pun, biarlah nampak logik sikit. Tak adalah sampai ke tahap tidak masuk akal sebegini. Tak gitu? Kepada Tasha Shila, bersabarlah. Inilah dugaan menjadi artis. Sumber Harian Metro.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to Tasha Shila Nafi Memadu Asrama Dengan Hans Dalam Bilik Air

  1. BEDAH says:

    Tak Heran orang cakap macam tu sebab tengok dari gaya hidup dia pun orang ble bersangka buruk…..
    klau ko bertudung n tutup aurat baru la smua orang heran dengan gosip ni….

    0

    0
    • key Pop says:

      kadang org yg bertutup pn ada yang lagi teruk perangainya dari tak bertutup..
      memanglah menutup aurat tu wajib, tp jgn la bt kesimpulan asal x bertudung tu semuanya buruk..
      haish..punye la teruk mentaliti ko ni bedah oiiiiiiii

      0

      0
      • Yahudi says:

        teruk taste , laki tu pon kurus kering mcm sekurus Aida Aris , eww ? kalau mcm Zac Efron(keturunan Yahudi) kot la kan ? celah semak pon tk pa , tapi Tasah Silah nie ? HAHAHHA bf pon mcm sengkuang , hik3

        0

        0
        • Adik-adik, kalau nak sound zionist, sila guna aras bahasa tinggi.Pergi page zionist pastu mencarut-carut,maki fuck bagai siap ada ‘hahaha’ kat hujung komen. Mcm org mabuk. Tak serius.Itu tak menggambarkan akhlak muslim.Zionist ni jahat. Jahat to the core. One day,diorg akan gunapakai komen-komen muslim yg mencarut-carut ni utk gambarkan pada dunia yang kita org islam ni takde akhlak & jahat perangai. Itujam semua org islam/negara islam akan dapat nama buruk.Brigade Izzudin Al-Qassam berjuang berteraskan iman, kesabaran & akhlak yg tinggi. Tu sbb diorg digeruni.Why not kita yg keyboard warrior ni pun contohi cara diorg.Perangi dgn cara serius & high-manner.Taip kata-kata yg serius & menggetarkan. Baru musuh gerun.Zionist nak mencarut-carut,itu diorg punya pasal….nama pun zionist. Biar dunia nmpk kejahatan mereka.Tapi kita ni, biarlah berada di level tinggi sikit….sedarakita dah disembelih hidup-hidup, adakah kita nak busukkan lagi nama islam dgn akhlak kita yang tak semenggah tu ?

          0

          0
        • yg comment mcm good2 nie mcm xde otak pula b’fikir..ingat kite nie jahil sgt..ingat kite nie enjoy smpai lupa keadaan saudara kite di Gaza..
          lepas ni kene up status “done” solat,..done sahur..done doa gaza…

          0

          0
        • sekadar mengingati ... says:

          Masalah kejahilan masalah individu. Apb mrk yg beri cmmnt yg baik2 spt awk labelkn “MCM BAGUS SNGT” adakah mrk dr kalangan mrk yg kurang bijak @ tidak berfikir ? @ mrk yg TAK SUKA itu terdiri dr mrk yg Tdk Boleh Ditegur. Bukan masalh cmmnt mcm “Gud Gud” itu berunsur riak(mungkin komen spt itu ada juga) tp sekadar mengingati shj. Knpa awk terasa ke? Adakah kita DIHIDUPKAN ini utk enjoy wlpn tak salah selagi tak langgar syariaat. Jk sekadar kita ingt saudara kita di Gaza tp tak ada buat apa pun … ehmmm susahlah nak kata. At least doa. Adakah kita ingt Gaza hari2?.

          0

          0
        • sekadar mengingati ... says:

          Klu kita ingt saudara kita di Gaza scara ikhlasnya tak tergamak kita nak enjoy lg dah(Perumpamaan). Maksudnya sekadarnya kita nak bergembira tdk salah tp perkataan “enjoy” tu spt tak kene.Kanak2 Palestine mrk enjoy dngn mnghafaz al quran spy dpt mnjd tentera utk berjihad krn utk masuk tentera mrk kene hafaz Al Quran. Klu nak menyindir pun jngn menunjukkn Kejahilan sndri krn skiranya kita menaikkn status “done” maka ibadah kita akan tertolak. Ibadah Khusus itu hnya Diniatkn utk Allah shj bkn kpd hambaNya. Menyindir tp tdk kene cara. Adakh sy juga org yg tdk brfikir?

          0

          0
    • Coreena A says:

      Sedar lh bedah oi…skrg ni minah tudung pn ligat prangainye. Cma kta tk nk slhkn cara pmakaian seseorg…pokok pgkal hti dan akhlak

      0

      0
    • Ow Ow says:

      Eh eh Bedah…mcm tggl kt dlm gua batu kapur je tk pndg kliling. Yg btudung ke free hair ke ko tau ke mna yg msh suci, mna yg lbh elok prangai? Yg bajet suci tu byk…

      0

      0
      • sha says:

        saya bukan menyokong siapa2 cumanya, kalau dah tahu ramai yg akan cakap2 benda mcm ini, elok lah kalau kawin je. atau pun jangan jumpa selalu berdua-dua2an. itu la penyelesaiannya. lebih baik jumpa bertiga. bawa kawan ke, adik ke.. kalau berdua tu biasanya ada org ketiga. nauzubillah.. marilah kita sama2 bangunkan ahklak yg mulia. hehehe peace no war.

        0

        0
    • Tolong fahamkan konteks komen says:

      Salam … sy tak faham knpa yg beri komen balas @bedah. Mrk tak fhm konteks yg disampaikn. @Bedah beri komentar yg ” Org blh Bersangka Buruk dngn GAYA HIDUP @ cara hidup yg agak keterlaluan( tdk ikut syariaat )”. Spt tasha (minta maaf) cara@gaya hidup & stmmnt yg lepas2 mmg bnyk kontroversi. Jd tiada apa yg perlu dihairankan jk fitnah @ gossip ini terjd. Itu maksud @bedah. Wlpn fitnah satu dosa besar & Allah juga melarang “JNGN KAMU MENDEKATI ZINA” bukan berzina shj tp mndekati zina pun dilarang. Bg ELAK FITNAH yg lg BESAR. Klu yg Menutup Aurat Berzina barulah Criter Pelik.(komen @bedah). Betullah sttmnt dia

      0

      0
    • Tolong fahamkan konteks komen says:

      @bedah beri komen “Lebih hairan klu mrk yg menutup aurat dilanda gossip begini.”. Maksud komen dia barulah ” Gossip Sensasi “. Klu dah gaya hidup pakai langgar halal haram apa yg nak dihairankan pun.Taklah susah nak faham komen @bedah tu. Lain kali gaya hidup kita kene lah hati2 jngnlah cari penyakit nanti sakit. Klu yg brpakaian MENUTUP AURAT itu berzina@mndekati zina maknanya dia tak tutup auratlah sbb dia buka kpd yg bukan mahram. Dia hnya “Brpakaian” tutup aurat shj. “BERPAKAIAN” MENUTUP AURAT(hnya pakaian) manakala “MENUTUP” AURAT SATU PERINTAH WAJIB DI TUNAIKAN. Maksud yg berbeza.

      0

      0
      • Priuk Kta Blanga Hitam says:

        Ko pn sma tk cba fhm apa yg mreka yg reply komen si bedah cba smpaikn. Diaorg cma bharap kta ni jgn bsangka buruk dan judge org dr luaran. Tu je…sbb mmg hakikatnya. Bknnya diaorg kta dedah aurat tu perkara tpuji. Klau org tu Muslim, sjahat mna pn tau ttg aurat tu cma yg tk ikut tu mgkin msh ingkar. Tp bkn lh prkara mustahil jg utk diaorg brubah ke arh kbaikn. Kekadang lbh baik lg dr kta.

        0

        0
        • Anonymous says:

          matlamat tak menghalalkan cara..klu laa semua org berpikiran cam ko mmg hancur dunia ni…klu dh mmg diketahui cara hdpnya tdk mengikut syariat apakah kt masih lg boleh bersangka baik??klu camtu bl ditegur akn keluar bunyi “ske ati aku laa y pntg hati aku baik”..bahaya wei…klu camtu makin rmai la org buat jahat kat dunia ni..mksd si bedah tu bkn isu tutup aurat atau tak,tp klu dh org tak ttp aurat buat bnde2 camni bkn satu perkara y pelik laa MELAINKAN jika org tu tutup aurat tp buat bnde2 camni haa tu mmg br PELIK dan kita boleh PERSOALKAN “tutup auratnya” tu..

          0

          0
        • Tolong fahamkan konteks komen says:

          Salam. @priuk kta blnga hitam. Sy komen atas Pengomen balas d ” Tuju” kpd @bedah. Reply sy berdasarkn “komen balas itu”. Mengapa pula sy tdk fhm?. Smmgnya sy baca komen balas tersbt. BENARLAH komen @Bedah cmmnt. Klu kita hidup bergelumang dngn maksiat, natijahnya adalah fitnah. Fitnah msykt kpd kita & diri sndri ( menzalimi diri sndri). Bukan “PERBANDINGAN SIAPA YG LBH BAIK”. Komen balas tersbt tdk menepati apa yg hendak @bedah sampaikan. Nasib baik sy bkn lecturer awk & awk bukan studnt sy. Berapa markah sy nak beri klu ulasan lari topik@tajuk?.

          0

          0
        • Tolong fahamkan konteks komen says:

          Di ringkaskan crita kpd sesiapa sj JNGN MENZALIMI DIRI SENDIRI DNGN HIDUP YG TDK TENTU ARAH & TIADA PEGANGAN … HIDUPLAH SCARA BERSEDERHANA spy fitnah tdk melanda (fitnah kpd diri sndri & dr masyrkt) bukan masalah MRK DI MASA AKAN DTG AKAN BERUBAH @ TIDAK. KEMATIAN TAK TUNGGU ORG YG HIDUP BRMAKSIAT BERUBAH @TIDAK. BGMN KLU TDK SEMPAT BERUBAH & BERTAUBAT?. Kita tdk tahu d masa akn dtg. Buruk Sangka itu adalh Fitnah yg Datng krn kita Tdk Jaga Cara Hidup kita spt Komen @bedah. Jngn menyalahkan org lain.

          0

          0
        • Tolong fahamkan konteks komen says:

          Sy terpanggil utk komen ini krn semalam Jiran sy meninggal dunia akibat kemalangan. Masih sngt muda lagi.. usahawan engineer yg sangt berjaya sentiasa berulang alik ke luar ng. Lbh bnyk di luar ng & Pengakhiran hidupnya disini… dptlah ahli kluarga melihatnya. Bukan jutaan ringgit yg bermanafaat di saat kematiannya tp amalan beliau. Beliau seorg yg sngt rajin bersedekah & beramal serta jiran yg baik. Klulah kita nak bertangguh @ masih bergelumang dngn maksiat, bagaimana skiranya kematian dtg tiba2?. Berpesan2lah Kita kearah Kebaikan. Amar makruh nahi mungkar

          0

          0
        • Amy Dangerous says:

          Uwekks aku bc TFKK…dia pn hado ingt org skg mksiat ke? Nk jd lecturer konon, piiraaah, lecturer yg bijak blh trima pndpt org. Ni tk, nk org dgr pndapt dia jerr. Markah lh sgt. Bedah mla2 komen mcm Islamik lps tu gna ayat menyalak…ko smakn mnusia dgn anjing? Btul kta pepatah, priuk kata blanga hitam. Padahal sma2 hitam.

          0

          0
        • Aku Pendosa says:

          Ssh pyh TFKK reply pjg gitu. Nk tnjuk pndai la mcm org lain jahil sgt2. Ni lh ssh klau org nk mngkn sndiri smpai tk phm2 apa org smpaikn. Smua dia nk bentes. Si anonymous jd nsik tmbah. Soalnye ade ke org kta matlamat blh halalkn cra? Ada ke si priuk ckp maksiat tu halal? Nk bg ko phm cmnilah ye…al kafiruun yg smbah berhala tk mustahil blh jd sbaik2 muslim. Org yg bgelumang mksiat pn blh tobat jd baik. Ssh sgt ke nk pham? Bila dan smpat ke tk, itu urusn Tuhan. Apa yg smpai hncur dunia ni? Org tk phm bahsa lh bpotensi hncurkn dnia.

          0

          0
      • BEDAH says:

        @Tolong fahamkan konteks komen
        ko ja yg faham yg lain melalak tanpa fikir yang tersirat d sampaikan
        hahahahahaha
        tak heran kalau gosip murahan ni muncul sbb tgk gaya hdup dia bebas sana sini berkepit…..cuba gosip yg btutup aurat buat mcm tu cmfrm satu dunia melalak kn…….. tlalu banyak ustazah hahahahahaha
        smua bajet baik n yg hebat hahahahaha
        suka hati kamu la bedah x kisah….

        0

        0
        • Tolong fahamkan konteks komen says:

          @Bedah adakah awk tujukan kpd sy?.Komen sy berdasar “Komen2 balas” terhdp komen yg pertama @bedah. Sy lihat icon itu sama. U must b da same person. Sy MEMBENARKN kata2 awk dan sy tdk fhm Pengomen2 REPLY lari tajuk terhdp komentar @BEDAH yg pertama itu. Mrk membuat andaian jngn lihat luaran. Padahal apa yg di maksudkn adalah Jaga Gaya @Cara hidup spy msykt tdk buruk sangka@fitnah. Mnjd lumrah skiranya fitnah melanda mrk jk cara hidup bermaksiat spt komen yg @BEDAH nyatakn. Bg sy tiada tersirat komen itu malah tersurat. Straight 2 da point.

          0

          0
        • Cristiano Ronaldo says:

          Eh, bkn ko ke yg jd ustazah kt ats tu? Ustazah mi segera, skali kna msk lembik trus!

          0

          0
    • Minah jambu Shameless Gitue says:

      Handsomenya boyfriend dia. Kalau dapat bf macam tu, main atas padang sekolah atau dalam jamban pun aku x kisah. Aku rela kena rogol dengan bf dia. Rembes habis.

      0

      0
      • jeni says:

        Dalam banyak2 padang..kenapa padang sekolah yang kau pilih..adakah kau masih sekolah dan tensen kena ambik semula paper sains upsr? Pilihlah padang tembak baru sesuai nak merembes..sudsh selesai merembes..aku tembak 2 2…

        0

        0
        • Minah jambu Shameless Gitue says:

          of course la ak budak sekolah lagi. jealous la tu sbb ko dah tua kerepot kan? Tetek dgn vagina ko mesti dah layu kan? patutla husband ko cari lain.

          0

          0
        • Nok-Nok-Nok says:

          naoe Tak sebut PADANG MASHAR..

          ermmmmm..

          0

          0
    • Linzy Longkang says:

      omaigod sempitnyer pemikiran ko cik bedah, kalo tutup segala balut cam mayat pon belom tentu baik kalo napsu kuat tak kire saper, anyway gossip cenggini mmg tak logik sajer nak kasi free publisiti kat tasya shila

      0

      0
      • yokies says:

        girls yg x pakai tudung tu x takut api neraka ker ?
        bapak, abang, adik lelaki juga terheret sama ke neraka jahanam kalau biar jer perempuan x tutup aurat. Nape susah sangat nak tutup aurat ??? adakah terasa diri tu cantik tak tutup aurat ??

        0

        0
      • Syukri says:

        girls free hair memang suka lintas jalan straight muka dongok ke atas ke hapa ??
        aku selalu jumpa girls free hair + ikat rambut + jeans…lintas jalan macam tu jer ala2 catwalk. Aku pulak yg kena stop kereta aku. Aku rasa minah free hair tu maybe perasan cantik…perasan orang tgk dia. Padahal x pun…ahahha. Aku kalau jumpa yg macam tu..memang aku hon kuat2 punyer. Tengah jalan raya pun still nak mengedik. bangang spesis macam nih. !

        0

        0
        • Amy Dangerous says:

          Aku drive gak tp tkde pon nmpak fenomena gdis free hair lintas mdongak. Klau iye pn diaorg nk mdongak dpn aku…aku pduli apa…aku tk ganggu org, org tk ganggu hdup aku. Ko ni je emo sndiri, tlbih emo org tk buat slh pn lu nmpak slh. Hon kuat2 tu nmpk sgt ada pnyakit ati…lu dh mcm pompuan dtg bulan lh.

          0

          0
    • Mak jemah pemalu says:

      Walaupun org yg pakai tudung atau menutup aurat perangainya tidak selaras dgn pemakaiannya tetapi sekurangnya mereka berusaha melengkapkan sebahagian iman mereka dari mereka yg ters tidak menutup aurat..sebaik manepun perangai mereka…sedangkan perintah Allah pun boleh dilanggar..hidayah memang hak Allah untuk diberi, tetapi jika kita tidak dipilih oleh Allah menerima hidayahnya, tidak perlukah kita mencari hidayah yang telah Allah turunkan melalui AlQuran sejak beribu tahun dahulh..bergambar macam2 gaya macam mane org tak tersalah sangka..berhentilah aibkan diri sendiri..

      0

      0
  2. Bedah Kepoh says:

    She’s Beautiful

    0

    0
  3. JOYAH says:

    tak heran dengan gosip murahan ni……
    kalau dia buat sekali pun x da yang nak ngaku…..

    0

    0
  4. Mimie says:

    Asmara ke Asrama bang nara?

    0

    0
  5. hahaha says:

    ABG NARAAAAA KENAPA TULIS ASRAMA? ABG NARA MABUK KETUM NIIII,HAHA

    0

    0
  6. makcik says:

    setakat asrama takpa lagi jangan asmara kan bang nara? hihih

    0

    0
  7. diva says:

    kalau ai yang dapat boipren hensem macam Hans tu, ai pon berair yaals berasmara dengan boipren ai..cuma x selesa lah dalam bilik air..

    0

    0
  8. intan nur azzura says:

    benda kalau dah sedap,bukan kata bilik air.dlm jamban citer p.ramlee pun best

    0

    0
  9. minah jambu idop umno ! merah biru says:

    dlm toilet ? eh biar betol u ni Tasha ? kalau ye pon nk berasmara ngan mateair gi la tempat lainnnnnn…kat dlm toilet pon jadi ke ? hahahahahahahahaha Tasha Tasha ape2 pon lov u tashaaaaaaaaaaa……..

    0

    0
  10. Anony says:

    Alah buat ape nak berasmara dlm toilet….eeee jijijik…. Kalau pikir lojik, tempat lain berlambak lagi, wat ape nak ditempat yg kotor pulak. Ape2 pun cume tuhan yg tau, wat ape nak mengutuk dia lebih2. Buat tak buat itu fia punya pasal.
    Hmm…kenapa Han tu selalu senyum mcm tu, tunjuklah gigi… Shila cantek tak padan dgn Han…

    0

    0
  11. akulah aku says:

    Kenapa aku baca AS-RA-MA?

    0

    0
  12. akupunyakomen says:

    hahaha…baiklah caya2.hehehehe…aku pernah tengok gambar dia kiss si bf dia masa pertandingan muay thai dulu… memberi semangat cemolot sebelum bertanding. :D

    0

    0
  13. zaza says:

    aii…dulu kan ko kata ko suka pergi kelab malam utk lepaskan tekanan. setakat beromen dlm tndas tu? ehh…bukan itu normal ke bg ko? kenapa berlagak suci? mamat tu bertatu. n bkn islam. ko expect iman dy mcm tok imam kt kmpong ko ke? dah ari2 tayang tetek selambak. buaya mana tak geram.

    0

    0
  14. pprt gurl says:

    Tasa oh la Tasa..ecececehhh pepura la terkujut terkujat dengan gosip ni?? Lakon sangat ko kan..heran pulak ko dengan maruah eh.jual fuki sana sini sebab nak pakai barang branded dolu dolu kemain lagi ko eh.ingat sikit diri tu.dasar budak flat ! Bergaya ngalahkan anak Ismail Sabri ko kan.laki org atok org pakcik org sume ko tibai asal dpt barang branded, ada ingat x Tasa oh Tasa? Aku kenal ko dari A-Z, dari anak ambut sampai kuku kaki..yang benar: pemerhati bertauliah

    0

    0
  15. Fopular kah???? says:

    Hahaha..asrama!!!kesian,Nara pn trsasul.
    Tasha..sy nk ckp satu je.Allah Maha Mengetahui.
    dan Maha Melihat.so watch out..

    0

    0
  16. dya says:

    Astagfirullahal’azim

    0

    0
  17. saye says:

    bang nara, AS-RA-MA pun boleyyy… hewhewhew…

    0

    0
  18. MULUT CELUPAR says:

    klu btl tasah silah main dlm jamban, suka hati dia lh, bukan dia ambil hak org pun.barang pun barang dia.uhuk3x…

    0

    0
  19. dina says:

    Alahai Tasha …mcm xde agama….takkan tak tahu hukum peluk2 dgn bukan mahram.
    cukup lah tu nak promote diri dgn cara hina mcm ni.

    0

    0
  20. tudia says:

    tasha mmg xmain dlm toilet..geli-geli je..hakhak

    0

    0
  21. cuit says:

    alahh, biaselahh. bile tengah sayangg, dalam bilik ayaq pon rasa macam dalam syooorrrrrrrgaa

    0

    0
  22. Joyah Bandar says:

    Joyah bagi perumpaan je la.

    Tak tumbuh tak melata. Tak sungguh orang tak kata.

    0

    0
  23. ASRAMA ?????? says:

    ASRAMA .. HAHAHAHAHAH

    0

    0