Written by serenity | June 9th, 2013

Beberapa hari lepas, Pak Sudin telah meninggalkan kita. Kira-kira 6.30 petang tadi, seniwati Latifah Omar juga disahkan telah meninggal dunia. Beliau yang berusia 74 tahun meninggal dunia di Pusat Rawatan Rapi, Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia setelah dimasukkan ke HUKM seminggu lalu akibat kanser usus.


Marilah kita menyedekahkan Al-Fatihah kepada beliau, semoga rohnya dicucuri rahmat. Info via Astro Awani.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 responses to (TAKZIAH)Seniwati Latifah Omar Meninggal Dunia

  1. gadismanis says:

    al-fatihah.. pergi lg sebutir bintang lagenda negara.. yg tiada tolak bandingnyer..

    0

    0
    • Seniwati Neelofa Mohd Noor says:

      Idola Lofa , sbb tu Lofa berjaya sampai ke tahap ni sbb Lofa mmg mengikuti segala teknik lakonan beliau , semoga roh arwah dicucuri rahmat ~!!
      Rupa L.O iras2 Maria Menado ~!!
      #Lofa plg suka lakonan beliau dlm Bawang Putih Bawang Merah !!

      0

      0
      • minah jambu tukar kaler merah biru says:

        ye ke lofa ! minah jambu pon suka ngan lakonana latifah dia sweet je …masa dia muda2 jambu habis muka dia kn …tengok aje lah gambar dia yg kt atas tu jambu kan…..mari kite sama2 doa kn semoga roh Nye di tempat kn dlm golongan orang2 yg di sayangi Allah amin..

        0

        0
  2. princess sinda says:

    alfatihah

    0

    0
  3. Anonymous says:

    perginya seorang seniwati hebat.sangat2 suka tengok muka arwah yang sangat lembut…
    “teringat cerita bawang putih bawang merah”

    0

    0
  4. gincu_merah says:

    alfatihah

    0

    0
  5. teah cun says:

    salam takziah,, antara wanita cantik jelita,,,

    0

    0
  6. mohd fikri says:

    alfatihah…semoga dirahmati Allah

    0

    0
  7. jamilah says:

    al fatihah

    0

    0
  8. anak muda says:

    al-fatihah…. seorang lagenda, namun seperti tidak pernah diberi ape-ape penghargaan. bile dah tiada nieyh nti barulah berlumba2 yg nak bagi, huhuhu….

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      betol tu …ada yg nk kasi tan sri …ada yg nk kasi datuk…ada yg nk kasi doc pon ada kan….memang dh macm gitu lah !…kalau pelakon lama dorang memang tknk ingat ! asek asek nk ingat pelakon muda jambu ajeeee..bila pelakon tu dh tkde baruuuuuuuuuuu lah nk ingat nk kasi pangkat2 semua nk buat happe bukan Nye dia Nampak kan tol tkkkkkk …..tol tk bang naraaaaa??

      0

      0
  9. adik says:

    al-fatihah. …… Seorang lagenda studio jalan ampas ( singapura ) semoga di tempat org org yang beriman amien.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Sy bukan melayu but sy mmg minat sgt dgn filem2 melayu terutamanya lakonan tan Sri P.Ramlee n 2 kwn bujang lapoknya…n seniwati latifah Omar antara yg plg sy minat krn kejelitaan n keayuannya…she’s really gorgeous n berwajah melayu tulen…adore dgn her beauty…original beauty n selain beliau I juga minat sgt dgn seniwati sarimah…Sedih sgt tgk seorg Demi seorg lagenda kta meninggal dunia n lg Sedih if tgk blk lakonan2 mrk n dpt tahu bahawa mrk sudah meninggalkan kta…

    0

    0
  11. cricket says:

    Seniwati tercantik dan ratu semasa zaman kegemilangan filem melayu dulu.No one else comes close, and no one will ever take her place.. Lakonannya bersahaja, natural. Pelakon favorite dulu ni……sedih pulak. Alfatihah, moga rohnya di cucuri rahmat…

    0

    0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      tapi masa dulu2 pelakon seniwati sarimah yg paling paling jambu sekali..

      0

      0
  12. tyrabank says:

    Baru tgk mhi tv3..alfatihah.semoga dicucuri rahmat

    0

    0
  13. DIA says:

    Al-Fatihah, semoga roh arwah d cucuri rahmat.. ameen
    minat sgt ngan lakonan arwah, nak2 lg time dia berkalon ngan arwah nordin ahmad.
    mmg pasangan yg serasi tul lee. arwah sgt chantek & lakonan dia yg hebat.
    perginyaa permata negara yg tiada galang ganti.

    0

    0
  14. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    sempat ke betaubat dia nih….? dah kertu pun rambut masih hitam,masih xpakai tudung??? curios sgt….

    takpelah…Alfatihah je lah… :)

    0

    0
    • jadi jadian says:

      zaman dulu2 org x tutup aurat .Cuba tengok filem dulu2 … mana ada pakai tutup rambut .. baju pon ketat2 .Mungkin dulu ulamak x ramai , yg nak menengur bagai .Masa tahun 80an baru nampak ramai yg dah mula menutup aurat ………

      0

      0
  15. hamba Allah says:

    Al-fatihah..abg nara.. mintak tlg sgt.. jgnla publish gambaq mereka yg telah meninggal dunia tanpa menutup aurat yg disyariatkan dlm islam.. kasihan kat mereka dikubur nnt.. makin rmai yg lihat makin bertambah lah siksaan mereka.. :)

    0

    0
  16. mohd faisal says:

    al fatehah buat beliau

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Al Fatihah..

    0

    0
  18. mohd faisal says:

    alfatehah buat beliau

    0

    0
  19. BUNKFACE NO.1 says:

    Al-Fatihah, semoga arwah di tempatkan di kalangan orang2 yg beriman, Amin.

    0

    0
  20. hamba ALLAH says:

    al fatihah..semoga arwah ditmptkn digolongn2 org yg beriman..suke tgok cite arwah..sbb dia cntik sgt mse dia muda..;)

    0

    0