Written by serenity | April 28th, 2014

Sidek Hussain, seorang pelakon veteran telah meninggal dunia pada usia 63 tahun di Hospital Kuala Lumpur pada pukul 11.55 malam tadi kerana kanser tahap empat.


 photo hi_011.jpg

Dia dimasukkan ke hospital itu pada 30 Mac lepas setelah pengsan ketika membeli barang untuk cucunya di Kuala Lumpur. Doktor kemudiannya mengesahkan yang ketumbuhan pada pipi yang dihidapi olehnya sejak tiga dekad lepas ialah sejenis kanser.

Bersama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada beliau yang sempat memohon maaf dari semua kenalan dan peminat sekiranya ada kesalahan yang telah dilakukan.

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang beriman. Laporan asal Harian Metro.

20 responses to (TAKZIAH)Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia

  1. me says:

    takziah buat kluarga allahyarham sidek.
    moga dtempatkn dikalangan org yg beriman
    al fatihah

    0

    0
  2. JambuSangat says:

    Innaa Lillah Hiwainnaa Illa Hirraji’un..semoga roh Tuan Sidek Hussain ditempatkan bersama org2 yg beriman.. :’-(

    0

    0
  3. cik piNgu says:

    Al Fatihah..

    0

    0
  4. ina says:

    Al-fatihah.. Knape x dbuang ketika ktumbuhan tu masih kecil? Apa pun sy sgt meminati lakonan beliau..

    0

    0
    • Ellysha says:

      Di fahamkan ketumbuhan tu telah dibuang masa Allahyarham berusia 30thn. Tetapi kalu x silap lepas 4 thn operation, ketumbuhan tu tumbuh balik.

      0

      0
  5. […] sama-sama la kota mensedekahkan Al-Fatihah kepada beliau,moga rohnya ditempatkan di golongan orang-orang yang beriman..berita asal beautyfulnara […]

    0

    0
  6. Ellysha says:

    Al-Fatihah…Takziah kepada keluarga Allahyarham Sidek Hussain. Semoga tabah & redha menerima ketentuan dari-Nya. Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat & ditempatkan bersama-sama org yg soleh.

    0

    0
  7. Thenijanija says:

    Takziah buat keluarga Allahyarham… semoga ditempatkan dikalangan org2 yg soleh…

    0

    0
  8. Jadoo says:

    arwah pernah bagitu lepas buang kali pertama dulu..ketumbuhan tu membesar semula tapi dah confirm dgn doktor itu bukan kanser. just daging biasa. mungkin asalnya bukan kanser tp lama kelamaan jadi kanser tanpa disedari. arwah tak berniat nak buang kali kedua sbb dia percaya rezeki tidak bergantung pada paras rupa. dah ajal..itulah ketentuan Allah..

    0

    0
  9. Lady Red says:

    Al-fatihah… takziah untuk keluarga Allahyarham..

    0

    0
  10. […] (TAKZIAH)Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia (16) […]

    0

    0
  11. […] (TAKZIAH)Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia (17) […]

    0

    0
  12. […] (TAKZIAH)Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia (18) […]

    0

    0
  13. […] (TAKZIAH)Pelakon Sidek Hussain Meninggal Dunia (19) […]

    0

    0