Written by AbangNara | March 31st, 2016

Jutaan takziah diucapkan kepada Sharifah Sakinah dan suami atas berita sedih ini. Nampaknya belum ada rezeki untuk mereka bergelar ibu bapa setakat ini. Sharifah Sakinah telah memaklumkan yang dirinya mengalami keguguran ketika usia kandungannya baru mencecah beberapa minggu.

sharifah sakinah

Namun Sharifah Sakinah redha dengan apa yang terjadi. Katanya:-

Saya mendapat tahu mengenai keguguran ini sekitar dua minggu lalu. Kandungan itu sendiri masih pada peringkat awal. Bagaimanapun, saya menerima ketentuan ini dengan reda. Suami (Aliff Adha) turut berperasaan sama.

sharifah sakinah

Insya Allah akan ada rezeki buat Sharifah Sakinah dan suami untuk menimang cahaya mata selepas ini. Sharifah Sakinah kenalah jaga kesihatan. Jangan terlalu suka angkat besi. Bersenam memang bagus, tetapi kadangkala ia tidak sesuai untuk wanita yang mahu hamil. Apa-apa pun, tanyalah doktor apa yang terbaik untuk diri anda. Selamat mencuba lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

17 responses to (TAKZIAH)Sharifah Sakinah Keguguran

  1. tumpang lalu says:

    yg penting aku pilih uber drp teksi busok merah putih xde hasil, samseng lak tu, cekik darah kalah draculah. buat malu nama m’sia je kiah hoi. teksi dah ler berbau kepam, sempit sesak, skru dh nk tercabot krok krek krok krek!, bila trafik jam aja menekan cekik customer x ingat. bila aku tahan xnk berhenti tu yg stress giler. sesuai lah ko mogok…lepas mogok buang je teksi taik tu tepi jamban. hidup aku pon aman. peace..eemuahahahahak

    0

    0
  2. Anonymous says:

    sweet nampak laki dia. manisss.

    0

    0
  3. sybil says:

    akak pon gugur sebelum anak 1st dulu. sedih juga…tapi akak kerja keras jaga diet lepas tu. lesson..akak x cukup rehat. never take for granted anymore.

    0

    0
  4. Deng says:

    ko dh kawen..
    kalo niat nk ade anak..
    jg dri sendiri..
    jgn terlampau aktif sgt..
    tp xpela..
    dh bukan rezki ko
    keep trying harder bebeh..
    in shaa Allah..

    0

    0
  5. lan says:

    ayat last tu:

    “selamat mencuba lagi..”

    0

    0
  6. Bah says:

    Cbe lg dn lg.nver gve up yooo.

    0

    0
  7. Mat KimK says:

    Cuba lagi, kali ni full blast.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    masih muda..it’s okay. byk masa lagi. makan jamu mak dara. kasi panas baru laki syok.

    0

    0
  9. bibah si joyah says:

    moral of the story…. nak gedik n berlagak kekonon ko tu comel n ala2 popular dengan jelirkan lidah ko tu cari tempat lain bukan tempat yang mendapat redha Allah swt. lebih baiklah ko buat sembahyang n istifar bebyk n taubat atas perbuatan ko yg yang rasa betul tu.

    0

    0
  10. Mat Ronggeng says:

    Teruskan bercium molot dengan laki kau… nanti sperma-sperma dari mulut boleh menghasilkan banyak baby….jangan lupa berselfie ketika bercium dan post di instagram…

    0

    0
  11. Anonymous says:

    knp korang anti dia….

    0

    0
  12. Sakonah says:

    Lahhhh!!! Kau stress terok ke sakinah???? Jgn stress2 nanti mmg la keluar cepat.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    so dah tau jenis rahim tak berapa nak kuat boleh la planning bila dah conceive tu jangan aktif sangat. duk diam2 n gemokkan diri kakakakka

    0

    0
  14. semak paham dak!? says:

    eyyyy!!semak nye aku dgn iklan 11st ko ni nara oiiiiiiiii!!!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Banyak nya iklan .,
    Wow!!!
    Aummmm .., wuff, berair

    0

    0