Written by AbangNara | September 6th, 2012

Sedihnya Abang Nara apabila membaca berita sedih ini. Azza Elite yang baru-baru ini berkongsi berita kehamilannya telah pun mengalami keguguran. Jutaan takziah Abang Nara ucapkan kepada Azza dan suami.

azza elite keguguran

Azza Elite juga turut memohon diberi masa untuk bertenang menghadapi situasi ini. Kata Azza kepada portal GUA:-

Cukuplah saya katakan memang benar saya mengalami keguguran. Tetapi saya tidak mahu mengulas lanjut kerana emosi saya agak tertekan ketika ini. Tolong berikan masa kepada saya untuk bertenang. Terus-terang saya katakan, perasaan saya benar-benar terganggu kerana banyak pihak yang menghubungi saya bertanya perkara yang sama.

Diharap Azza dan suami tabah menghadapi dugaan yang amat hebat ini. Ambillah sebanyak mana masa yang anda mahu untuk bertenang. Jutaan takziah sekali lagi kepada Azza dan suami atas berita ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to (TAKZIAH)Azza Elite Keguguran, Mohon Diberi Masa Untuk Bertenang

  1. Anonymous says:

    takziah

    0

    0
  2. biozipstar says:

    takziah ye.. jage diri

    0

    0
  3. Katak Comel says:

    takziah!!! Allah ada perancangan lain utk Azza dan keluarga

    0

    0
  4. yayang says:

    Takziah azza..be strong…insyaallah ada rezeki lg nanti..

    0

    0
  5. Minah jambu 24 jam ngadap lappy says:

    tak pe azza.. pasni boleh menikmati lagi dgn suami utk dptkan anak..
    mesti best azza dpt main…

    0

    0
  6. […] posted here: (TAKZIAH)Azza Elite Keguguran, Mohon Diberi Masa Untuk Bertenang Jom Usha Yang Bawah Nie Lak!Peminat Ingin Tahu Status Hubungan Yuna Dan QiBahaya rumah tepi jalan , […]

    0

    0
  7. KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TADIKA says:

    Sian Azza.. tp x pe laki dh la jambu. muda trang tang tang lg… xde hal la.. anytime bleh buat lg..

    0

    0
  8. aku says:

    sebab tu org tua2 cakap.. awal2 ngandung jgn terlalu over expose dan over excited.. banyakkan berdoa dan berselawat di awal kehamilan.. tpi retis sekarang 2-3 minggu pregnen, dah kecoh satu malaysia…

    0

    0
    • tak simpati duduk diam-diam takyah komen says:

      sudahla…die belajar dr pengalaman nnt tu..insyaAllah ade rezeki lain yaa Azza. Ini semua ketentuan Allah…
      p/s: org tua2 ckp tu just ckp2 berdasarkan pengalaman diorg yg tak mahu ibu mengandung bersedih yg melampau bila kes mcm ni happened. Kita plak jgnlaa nk tambahkan kesedihan dia lagi dgn ckp2 mcm tu pada dia. Kalo tak simpati, duduk diam2…tak payah nk sakitkan hati org yg bru kehilangan sesuatu…

      0

      0
    • joyah says:

      maybe dia war2kan dia ngandung sbb nak berkongsi gembiranya dgn semua… apa salahnya.. tak pe lah azza.. perjalanan menjadi seorang ibu tak mudah, take care..

      0

      0
  9. achunurul says:

    kak azza, bykkan bertenang. jgn tertekan. redha jer atas ketentuannya. pasti ada hikmah nape berlaku smua ni. so…rileks, k… sy prnah alami, so dah tau camner rasanya bila miscarriage.

    0

    0
  10. senin aku cuti wey says:

    aku bukan x simpati kat azza tp aku ingat statement dia ari tu.. kadang2 kita ni x leh ckp besar….bila org da suruh berehat, jgn wat keje berat2…sila la ikut dan dgr ckp org. maaf ckp..awak bukan muda lg..so berhati2 la bila da tau awak tu preg. kalau da jaga bg nak rak tp jadi jugak itu mmg bukan da rezeki kita..

    0

    0
  11. mimi says:

    takziah. sebenarnya keguguran semasa first trimester mmg common. tak bermkna ada anything wrong dgn azza, maksudnya azza boleh cuba lagi dan berdoa byk2. tp saya nasihatkan lepas ni, bukan utk azza je, generally la, kalau kandungan masih dlm first trimester, tak payah bgtau org dulu. sbb miscarriage time ni masih common, kalau apa2 jadi nauzubillah, at least kita xperlu nak deal dgn org2 luar yg menambahkan tekanan

    0

    0
    • my boo says:

      yes true…sb kite x tau kekuatan rahim kite mcmna.rasanya ni 1st time azza preg kan?in future kna jg aktiviti yg d buat n jg mkn..sb lain org lain style dan kekuatan.

      0

      0
  12. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuu 1stttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  13. syikin says:

    Takziah..mungkin bkan rezki…biasa di.awal2 pregnancy ni ckup la suami dn ahli keluarga je yg tahu dlu..x perlu dihebahkan terlalu awal kpada umum sbb mcm2 boleh jd..bkan mendoakan yg tdak baik tp sekadar ingatan agar berhati2 n jadikn pengajaran seandainya ade rezki pregnant lg..

    0

    0
  14. Na O Mei says:

    Bersabar byk2 ya Aza.
    Inform or not semua itu hanya pandangan orang tua2 yang terus di ikuti sehingga sekarang ini. Apa yang lebih utama ianya adalah KURNIAAN dari ALLAH SWT. kalau dah di takdirkan kandungan gugur maka gugurlah ia bukan kerana early inform.
    BTW kta ada kwan yang pernah alami keguguran di awal kehamilan. Alhamdulillah selepas itu di kurniakan kembar.

    0

    0
  15. merpati says:

    takziah azza….. sedeynye.. aku pnh lalui keadaan ni… baby 1st pulak kan… tp nk cite tang sakit die tuh.. perghhhh.. rase mcm nk bersalin je… tp x pe la azza.. asal semua slmt suda… lps ni, in case ade rzki lagi, diam2 dlu… dh 3-4 bulan br bgtau kt tweeter.. ok..

    0

    0
  16. gigi emas says:

    Ini pun bole jadik cite.? /…..teramatlah bodoh

    0

    0
  17. ........... says:

    cian azza..dh la dulu dia prnh kawin x pregnant..bila kawin ngan husband ni dia pregnant plk..mesti la dia teruja..x ap la..dh x ada rezeki nk wat cam mana..pas ni kalau azza pregnant lgi pas lima bln atau 4 bln baru bgi thu ye..kata org tu kalau masih baru lgi n dh kecoh x elok..tengok cam rebecca tu..perut dh beso bru dia berani bgi thu..

    0

    0
  18. No One says:

    azza ni dah berumur..tu susah skit nk lekat..
    apa2 pon takziah… xde rezeki la tu…
    byk bersabar…

    0

    0
  19. TEEpah says:

    Azza..jika sudah tertulis, ini bukan rezekimu, redha ye dik..Insyaallah, adalah “bahagian” adik nnt. jangan takut utk terus berusaha

    0

    0
  20. Mak jema pemalu says:

    Mulut2 xdak insurans, pls lah…bek korang wat amal ibadat hari jumaat ni, dr bg komen cam celaka…

    0

    0
  21. Nurul Syuhada Letak Jawatan Pengacara Sepenuh Masa TV3 ekoran kes Bintulu..eleh kp poyooooooooooooooooooooooooooooooolaaaaa sgt kan..xnak menjoyahhhhhhhh nyahhhhhhhhh kau dr cni..hahahahahahaha

    0

    0
  22. Anonymous says:

    tak ziah azza. Allah ada perancangan yang lebih baik~~

    0

    0