Written by AbangNara | April 19th, 2013

Maafkan Abang Nara sekiranya anda muak dengan kisah cinta Aliff Aziz dan Adira ini. Menarik juga sebenarnya kisah mereka ini walaupun tewas di pertengahan jalan. Kedua-duanya tidak mahu mengaku bercinta tetapi gaya kemesraan memang nampak macam angau.

aliff aziz

Bagi Abang Nara, kalau dah tahap bagi hadiah cincin apa bagai, dah confirmlah bercinta. Takkan tak ada perasaan lagi kot? Membaca kata-kata Aliff Aziz ini membuatkan Abang Nara tersengih bak kerang busuk.

Kami tak pernah declare benda tu (bercinta) samada depan umum ataupun sesama kami. Tapi rasanya dengan beberapa gambar kami serta gambar cincin yang tersebar di internet, saya rasa orang semua tahu… Kalau orang kata, kami macam tu (bercinta), maka macam itu lah. Kalau orang kata, kami macam ini (tak bercinta), maka macam ini lah… “Apa yang saya boleh kata, kami sangat rapat satu ketika dulu. Tapi ada fakta-fakta yang timbul dan buatkan kami semakin jauh. Kami juga ada terdengar tentang baik buruk antara satu sama lain. Tapi disebabkan masing-masing sibuk dengan kerjaya, jadi kami tak sempat nak jumpa dan membincangkan hal itu.

aliff aziz

Yang bagusnya, walaupun sudah tiada ada apa-apa hubungan, Aliff Aziz mengakui yang dia tidak akan bermusuhan dengan Adira. Kata Aliff Aziz:-

Senang kata situasi kami selama ni, too much work, too little time. Tuhan memberi dugaan pada kami dengan halangan-halangan yang saya tak boleh nak beritahu di sini. Macam mana sekalipun, saya takkan bermusuh dengan dia

Baguslah macam itu. Semoga ini menjadi kali terakhir Aliff Aziz bercakap mengenai Adira. Abang Nara faham kekecewaan hati Aliff terpaksa melepaskan Adira yang putih melepak itu. Mesti terasa rugi yang amat. Namun percayalah, suatu hari nanti, pasti akan ada wanita yang lebih sesuai dengan anda. Silalah bersabar sehingga ke hari tersebut. Info asal MalaysianDigest.

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

58 responses to Tak Pernah Declare Tapi Saya Rasa Semua Orang Tahu – Aliff Aziz

  1. ckp jer says:

    hhuuuuhaaiiiii. .
    yang aku ingat aritu alep ajis hang kata hang kawan jaaa ngn dia. .
    belit2 la hg nih !

    0

    0
    • mutiara says:

      kroh..kroh..kroh..zzzz

      0

      0
    • GAY BOY says:

      KENAPA ALIFF ASYIK FRUST JE NGN POMPUAN . .TRY KPEL NGN LAKI PLAK CMNER. . ALIFF NI MKIN HSEM PLAK BODY PON DH MKIN FIT . . ALIFF JOM KPEL NGN SY

      0

      0
      • Azam Hensem says:

        jom kenal…ni no i 012 5651579…

        0

        0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        nk tau kenape? pasal minah yg Aliff dapat semua Nye pendekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Aliff kn tinggiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmana nk ciommmmmmmmmmmmm sakit la tengkok Aliff asek asek nk kena tundokkkkkkkkkkk aje kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !! Aliff nk kena cari minah yg tinggi macm dia ….contoh Nye tinggi macm Scha Al Yahya …ni contoh aje tau bukan betol2 ok !! lov u Alifffffffffffffffffff ada hp no? nenek minah jambu pn tinggal kt bt panjang dekt2 ngan rumah Aliff leh jumpe tk? kalau leh jumpa minggu ni minah jambu leh turun Singapore amacm jadi tk?

        0

        0
      • BUNKFACE NO.1 says:

        geli sial, ada jugak spesies gay dlm blog ni, pergi makan tahi lembu lebih baik dr jadi GAY BOY

        0

        0
    • no name says:

      sudah la ko aliff..xpayah nak nafikan,,,kt twitter ko sndri cakap..snowhite,,sape lg kan?buto la ko ckp xserupa bikin..puih!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      alif aziz ni propa lbh.bcinta ckt keciohh..xboleh xkecioh..
      nak 1 malaya tau..

      0

      0
  2. tacacila says:

    ni lagi satu, kite ikat dia dgn adi putra htr balik spore lagi bagos. biar dia liking2 poking2 tagging2 flirting2 kat spore. buat nyemak jek kat sini!

    0

    0
    • singgam says:

      ini adalah salah satu penghianat besar, hati kaudu yg lebih busuk dari bangkai. Insaf lah!

      0

      0
      • tacacila says:

        sentap? tetibe?

        0

        0
      • minah jambu 24jam mengadap compter says:

        kau tujukan pada sape ni singgam? pada adira ke pada Aliff hensem ni? ke pada minah jambu yg paling jambu ni? cecite cecite cikit ape masaalah u yg sebenar Nye cecite cecite minah jambu sedia mendengar kelohan u pleaseeeeeeeeeee……..

        0

        0
  3. mizz nurse says:

    bukan putih melepak la nara. putih mayat… haha

    0

    0
  4. iphoneuser says:

    what else is new besides this boring story?

    0

    0
  5. papa cudin cygku says:

    macam2 hal kowg nie…..

    0

    0
  6. dedaun says:

    serabutnye cerita korang nih…

    0

    0
  7. no name says:

    org jnis diorg ni mcm x serius ja brcinta…main2 je lbh…puiiihhh

    0

    0
  8. alamanda says:

    putih putih melati..
    merah merah delima…
    siapa yang baik hati pasti ku terima…..ooooo

    0

    0
  9. che ta plastik surgery says:

    dulu minat adira..sekarang tak minat dah.

    0

    0
  10. anjayumi sham says:

    pih mampos lah dengn dorang berdua nie,,wat menyemak je..gossip je lebih2 kerjaya entah apa2 habok pon tiada..puiiih…

    0

    0
  11. ............... says:

    muak…muak…muakkkkk…memg muak pn abg nara oiiiii…….si adira ni bknya putih melepak la abg nara..dh putih cam hantu jepun ada la…kalau dh putih sgt kulit tu pn x lawo….

    0

    0
  12. shimori says:

    saya peminat adira..suke sgt dgn beirta nie. bkn ape aliff aziz nie bkn nk bekerja betil2.x abis2 psl cinta. Jgn sbb dia nti adira leka n lupe pada kerjaya dia.
    Pada aliff ..dulu pon ckp mcm tu jak nk tumpukan pada kerjaya. tp hampeh..

    0

    0
  13. abcd says:

    ko ni alif aziz, nampak sangat lebih kuah dari sudu tau. artis hangat2 taik ayam dr singapore ni bikin semak dunia artis malaysia je lah..

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      eh abcd mana boleh lu cakap itu macm sama diaaaaaaaaaa……….dia baru nk naik kan dia punya nama kt Malaysia lu sdh cakap itu macm ..tak gerek la lu ..

      0

      0
  14. gugu gaga... says:

    byk sangat makan beauty essence ape ke jadahnya..muka mula2 nampak mmg putih lama2 nampak pelik….apa yg ALLAH tu da sebaik2 kejadian…oh ye alif aziz..ko ade keje ke kat malaysia ni???aku nampak ko cam bz ngan gossip je..pas gossip gossip..pas gossip gossip..lagu ko yg poking poking liking liking tagging tagging tu..sumpah aku xsk…

    0

    0
  15. Minah Hairan says:

    Sampai skg aku hairan kt si adira nie. Ape ke buruk benor bila dh jadi putih cm mayat hidup??! Die nk putih cmne lg?? Dh mcm xde darah lgsung. Renti2 la mkn beauty skin pe jadah tu. Buruk!

    0

    0
  16. kasabian says:

    nak makeup pn tak berapa lawa..da macam cina perang daaaaa…

    0

    0
  17. m says:

    berbualll ar mamat nie……

    abg nara pls nex story !!!

    0

    0
  18. bulat says:

    Malas nak meniap sebenarnye, tapi sebab nak sgt komen.. huhuhuu..aliff, mudah nye ko jatuh cinta..x berapa hari putus dengan Anne ko dah bercinta dengan Adira pulak.. aptb laa ko nie.. sgt sosial, mcm Hetty.. siyes, semenjak aku tgk pose ciom molot alif nie kat pub, smpai skrang aku x suke die.. attitude teruk.. to adira, fokus laa kat kerjaya dulu.. adoii.. cer jaga sket peribadi.. jgn laa popular sebab gosip…

    0

    0
  19. like says:

    Ntah..putih sgt..adira yg dlu lgi cntik ak tgk..ak x jles dgn kptihan dye tp bile dye mekap mcm x tmbul laa wrne mekap tu..jdi x cntik..ak x jles,just bgi pndpt..stiap org ade pndpt msing2

    0

    0
  20. kenasampuk says:

    teringat satu ketika tu my sister dgn innocent nye kata muka adira ni ala2 muka budak down syndrome.. (hihi) 2-3 kali tgk ala2 gak ye… x de cantik no pun… putih je lebih.. anne ngasri lagi comel kot… (aliff, it’s your loss… kwa kwa)

    0

    0
  21. RATU RATA says:

    wekkkk….tahap satu….bosan…tahap dua…. meluat…tahap tiga…..menyampah…tahap empat….loya…..tahap lima….terasa nak muntah hijoooo laaa…aku hanya mampu sampai lima tahap jer…..kalu masuk tahap enam…..innalillah….jelaa aku mampu cakap….syuhhhhh….pi balik singapore le alip panjang oiii…ko tu nyanyi pun bukan sedap sgt…harap citer merenyam ko ngan retis msia jer ko ada!harapkan suara takat karaoke kenduri kawin….ko tapau bawak balik kg ko laaa….kami msia jijik ngan propa mamat poyo cam ko ni…silalah keseberang tambak yerr….tatatatatata……..

    0

    0
  22. potpet nara says:

    sayang sayang sayang..kau tak pernah berubahhhhh..

    0

    0
  23. tak baik says:

    udah udah lah alif ajiz .. tak payah kou belit kan cerita .. lebih baik adira buat keputusan tak kawan dg kou alif ajiz tu lagi baek .. saje je tu minta jadi perhatian wartawan ..niat tak betul ..kawan kompom tak lama huhuhu alif ajiz ..go adira … ambil komen semua jadi semangat untuk lebih matang ok ..the best adira ..

    0

    0
  24. Anonymous says:

    adira cantik tengok live .. baru ini saya ada jumpa di kl tengok show ya ..nak kata putih sangat yang banyak komen sini ..tak juga .. jangan kita asik tengok keburukan orang .. kecantikan anugarah ciptaan ya .. rasa adira betuah dapat kulit secantik macam ni .. rasa ramai nak putih cantik kan ..manusia tidak sepurna .. syukur lah dia macam tu ..dah alif ajiz .. tak payah memroyan ..baru kou tahu tak di terima cinta ya .. cara kou tu alif ajiz cepat ambil adira sebagai istri mana takut adira .. nesehat adira di salah arti kan sebagai cinta ..tu nama ya perasan alif ajiz huhuhuhu

    0

    0
  25. Arjuna Kasih says:

    Aliff Aziz kne friendzone dgn Adira hahahaha
    sabar je la alip oi

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      eleh setakat muka macm adira tu Aliff pon tk heeeeran lah ! lagi jambu pon Aliff leh dapat huh ! adira pon jangan nk perasan jambu lah ! n jangan nk perasannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ! Aliff please kol minah jambu hp no ada kt atas …

      0

      0
  26. Anonymous says:

    minah jambu dah gersang tu. kalah ND

    0

    0
  27. yosss says:

    aku rase kan.. mesti budak alif ni yg terperasan.. adira layan macam kwn je pun..

    0

    0
  28. Roundtable says:

    Adira cari ajelah warga Malaysia.tk yah nak terhegeh-hegeh kat mamat singapore tu…kejap nagan org tu,kejap ngan org ni…cunengok Anne Ngasri dh bahagiapun skrg.
    Alif tu tk matang lagi..fikiran tu masih ingat nak enjoy aje…

    0

    0
  29. BIKIN HATI GUA PANAS JE says:

    dlu ckap kwn..nie putus cinta pulak..apa kessssssssssssss…cakap tah apa2 lh..cm budak2 bodoh je..blik tmpat asal lh oiii..

    0

    0
  30. luthfi says:

    Cantik ya mirip artis korea,,,,

    0

    0
  31. BUNKFACE NO.1 says:

    sekor hitam legam mcm keling, sekor seram mcm sundal bolong, dua2 ekor xguna

    0

    0
  32. nescafe3in1 says:

    ontah-ontah aliff ekau PSS kot..atau ekau topuk sebolah tangan jo

    0

    0