Written by Bella | August 10th, 2015

Panas semakin panas, kalau sebelum ini Faizal Tahir telah meluahkan rasa tidak puas hati beliau mengenai gurauan kasar YB Khairy Jamaluddin sebagai seorang peminat kelab  bola Manchester United dimana siapa yang menyokong Liverpool sama seperti menyokong PAS.

Kini Hafiz Hamidun juga telah tampil membidas lawak KJ yang telah mencampur aduk isu politik dan menyatakan sepatutnya peminat sesuatu pasukan harus menghormati pasukan yang lain juga.

Dikenali sebagai menteri yang sempoi nampaknya YB Khairy Jamaluddin telah melakukan satu perkara yang membuatkan ramai hilang kepercayaan ataupun menghormati beliau seperti sebelum ini. Memang tidak patut untuk mengeluarkan kenyataan sebegitu meskipun ia hanya sekadar lawak.

19 responses to Tak Ada Keyboard Warrior Nak Support Your Lame Joke YB KJ – Hafiz Hamidun

  1. Rakyat marhaen says:

    Aku teringat kes dulu tu yg siti back up org veteran ni sbb c KJ ni kuang ajar kuarkan kata2 tak patut kat veteran tu..time tu penuh komen kat ctu..yg peliknya majoriti back up c KJ ni..kat ctu bole tgok dah betapa ramai yg buta hati dan pekak telinga membenarkan golongan yg salah..aku pelik la..ct yg bela golongan veteran plak kena bash..pastu ckp macam2 kat ct..sedih tgok mcm tu..dunia dah ramai sgt pengampu..dan sorg pemimpin sepatutnya ajar benda baik..bukan mulut lagi laju dari otak..

    0

    0
    • DAP says:

      jika DAP berjaya memerintah , DAP akan kurangkan penjawat awam & bekukan pengambilan baru.

      0

      0
      • che ton says:

        haaaaaa,… DAP ni la contoh macai umngok yg dh menggunakan media sosial utk menarik undi org… ko pikir ktorg ni bodoh??? umno panas bontot sbb kes 1mdb, pak jib soh semua macai jdkn media sosial sbg medium utk menarik blk undi belia/remaja…

        0

        0
  2. Mat K says:

    Ala Pejal, sikit nak terkuit.

    0

    0
  3. anon says:

    lt was a joke, so remains a joke…..bknnya betol, cume gurauan. what, now suddenly we live in a humorless world…??? Ake mmg penyokong liverpool, it doesnt mean that aku sokong pas pun, cume adek & abang aku pernah belajar kat liverpool. So you all, dont take it seriously….he meant it as a joke……JOKE…
    MMg aku sokong KJ, sape hafiz hamidun ni, selebriti ke ape, yg mengada2 sngt tegor vip….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Laaa…xkenal ke…antara penceramah yg femes…syg xkenal…

      0

      0
    • mus says:

      yes, it is a joke. but havent u heard? there’s a time and place for everything. bukan semua benda boleh jadi bahan lawak ok. sensitiviti kena jaga. hidup ni ada batas-batasannya. takkan tu pun xtau. Btw, aku rasa ko mmg jenis orang yang xkan kenal hafiz hamidun, macam ko kenal artis2 hollywood. mesti hidup ko penuh dgn hiburan je kan. oopsie. shot fired. COYG

      0

      0
  4. semalu says:

    AKU MENYOKONG KJ…..engkau siapa hafiz? Menteri ke apa, if not…..get lost, sb tak penting.

    0

    0
  5. KT Pari says:

    Tak keyboard warrior nak sokong kj? Aku sokong dia…..

    0

    0
  6. anonymous says:

    We can take joke. Tapi kena beradap sbb tak perlu sebut nama parti politik.Kalau kita sebut, BN mesti marah kan…:)

    0

    0
  7. johnny bravo says:

    Penyokong2 pas ni emo sngt…..chill, dia cuma bergurau.

    0

    0
  8. melati says:

    oklah para penyokong KJ korang Korek Jobo dia ramai2….jgn emo i cuma bergurau

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Ok saper2 penyokong kimak melati pondan sila tonggek jubo korang untuk dikorek & disondol oleh pondan & bapok geng melati pondan ……..

    0

    0
  10. kina says:

    another bimbo, x dipanggil menteri la kalo x bodoh… syarat wajib UMNO n menteri adalah bodoh.. haha

    0

    0
  11. Anonymous says:

    This guy works for his popularity but kpi kerja …nil. I am referring to the minister.

    0

    0
  12. rakyat mesia says:

    selalu update ayat2 positif pastu menyibuk nak melagakan org. buat malu je hafiz hamidun ni

    0

    0