Written by AbangNara | May 17th, 2013

Sebentar tadi, menerusi laman Instagramnya, Shuib Sepah telah berkongsi berita gembira mengenai kelahiran cahaya mata keduanya. Untuk anda yang tidak tahu, isteri Shuib ialah penyanyi Siti Sarah Raisuddin.

shuib

Bayi kedua ini ialah bayi perempuan. Anak pertama pasangan ini ialah bayi lelaki. Pastinya kehadiran si puteri ini akan melengkapkan lagi keluarga Shuib.

shuib

Jutaan tahniah diucapkan kepada Shuib dan Siti Sarah atas berita gembira ini. Semoga si puteri akan membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Anda boleh ucapkan tahniah kepada mereka menerusi Instagram Shuib.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to (TAHNIAH)Siti Sarah & Shuib Sepah Terima Cahaya Mata Kedua

  1. mimi suka milo says:

    tahniah..ala comeynyer…bam bam sungguh pipi dia…=)

    0

    0
  2. jejari ayam says:

    yooo… bulatnya… comel, putih betul… tahniah

    0

    0
  3. Anonymous says:

    tahniah…comel ank korang

    0

    0
  4. kuali says:

    tahniah ..!!

    0

    0
  5. Mat Tajam says:

    tahniah sara n shuib..sepasang dah anak korang

    0

    0
  6. jamilla says:

    Alhamdulillah..tahniah sarah dan shuib…

    0

    0
  7. Mat Tajam says:

    tahniah sara n shuib..

    walaupun orang kata n aku juga kata yang korang x berapa nau tang muka tu tp ank korang comel doh..yg 1st pun cute..

    0

    0
  8. nurul says:

    subhanallah.. comel sgt

    0

    0
  9. qrystina says:

    comel sgt2…tembam la pipi tu..ase nk cubit2 jerr

    0

    0
  10. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    tahniah…comel anak dia yg ke2 ni, tak mcm yg 1st…kombinasi serombong titanic dan mat indon buroh

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa yg ko dpt mengutuk anak org beria ria ni….jgn la hina ciptaan tuhan…

      0

      0
    • mimi says:

      xpyh nk hina ciptaan Allah…wahai bibiyana layola…bdoh la ko ni…ape pn tahniah for both of you sarah n shuib…baby comel ^_^

      0

      0
    • aku benci kontoversi.. says:

      SEDAP MOLOT KO MENGATA ORG..HARAP TUHAN BAGI BALASAN PADA KO!!!

      0

      0
    • antisihina says:

      Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem kau mmg suke mhina org ke???? shame on u..

      0

      0
    • cucukuat says:

      apa masalah you dgn serombong titanic? sarah, shahrizal jasle, lepas ni you nak kutuk siapa lagi? I doakan anak you nanti serombong sebesar alam baru you tahu!

      0

      0
    • Sweet says:

      bak tengok gamba kau Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem, lawa sangat ke sampai nak ngutuk org lain. puii

      0

      0
    • hantu bibiyana stupid says:

      oi ko pahal nak hina anak org..ko tu lom tentu cantik tau..ko jgn nak hina org lebih2…syukurlah kalau mereka telah dikurnikan zuriat yang cantik dan sempurna dari kau dilahirkan oleh mak kau suka menghina ciptaan orang..stupid!!!

      0

      0
    • muchhie says:

      mengutuk untuk menutup kejelikkan muka kau sendiri kan. i believe you are an ugly as hell bitch.

      0

      0
    • peah_focus says:

      to layola! jahat busuk perut limpa pedal ko ni! pendengki…orang macam ko ni elok baling ke laut bagi josh makan idup idup…
      Semoga shuib, siti sarah and anak anak sentiasa sejahtera..amin! :)

      0

      0
    • little says:

      untung ade idung…mcm la ko tu perfect sgt…huh!

      0

      0
    • benci komen bodoh says:

      stetment ko BODOH giler,sme naik ngn keBANGANGNGAN ko,ingatlah makhluk atas muka bumi ni Allah yg cipta,ko jgn senang2 nk hina org!BIADAP!!!yg like komen dia ni pun sama BODOH!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      tongong..yg ko kutuk tu ciptaan Allah..yang ko tu perfect sgt ker..x dak sorg pon kat muka bumi nie perfect okeh…

      0

      0
  11. NANA says:

    SWEET giler tgk couple ni dlm ROMANTIKA. tahniah, semoga murah rezeki………(nk baby bam bam gak)

    0

    0
  12. NANA says:

    SWEET giler tgk couple ni dlm ROMANTIKA. tahniah, semoga murah rezeki………(x sabar nk ade baby)

    0

    0
  13. epulturbo says:

    Tahniah bro. Aku dah kawin 5 taun, tp masih tak ad ank. Bg baby tu kat ketorang blh. Hahaha. Ape pun cute ank ko.

    0

    0
    • Ddd says:

      Agak lama tu… Aku baru setahun kawen pun xade anak jugak lg… Sabarlah… Pergi la try homeopathy… Boss kt tempat keje aku cadangkan.. Kalau dah 2tahun masih xade rezeki Atas usaha sendiri aku rase kita boleh da try alternative…usaha jgak tu.. Apa2 pun Jgn berhenti usaha…tp kalau ade org nk bg anak free aku nak je..hihi

      0

      0
  14. knjnjnkjkj says:

    cian nye pepet baby tu kena sumbat tiub… jahat betul doktor tu!!!!! ;(

    0

    0
    • ehemehem says:

      Woi buta bodoh mn ade pepetnye kena smbat tiub?? Itu suction tubing ngn wayar pulse oxymeter la….biasa la prosedur pas branak.

      0

      0
  15. ehemehem says:

    Woi buta bodoh mn ade pepetnye kena smbat tiub?? Itu suction tubing ngn wayar pulse oxymeter la….biasa la prosedur pas branak.

    0

    0
  16. syu says:

    tahniah:) comelnya rasa mcm nak cubit je:)

    0

    0
  17. kiah says:

    Tahniah S&S… sepasang anak menglengkapkan lagi kebahagiaan @ keceriaan didlm kehidupan kalian.. semoga menjadi ak yg solehah.. amboiii mulut hangg.. janganlah kita terlalu lancang untuk mengutuk bagai Ciptaan & Anugerah Tuhan kerana ianya mencerminkan siapa diri kita.. lebih elok & mendapat pahala sekiranya kita memberi kata2 semangat & kesyukaran untuk SETIAP Insan @ hamba-Nya..

    0

    0
  18. mahani says:

    bolat..comel

    0

    0
  19. nadz says:

    tembamnyer…bpr kilo nih??

    0

    0
  20. slupee says:

    ak ghasa Dolton Bibiyana Layola ada mental problem …… manusia x bertamadun ……

    0

    0
  21. Anonymous says:

    putih-putih semua anak sarah dengan shuib nie. comel2 semuanya.

    0

    0
  22. nara nera says:

    tahniah untuk sarah & shuib . semoga anak2 nya menjadi anak yang soleh & solehah :)

    0

    0
  23. Pu3 says:

    Comelnya … Brp kg nie?

    0

    0
  24. OBSERVER says:

    Tahniah. comel…lagi cute dari anak Bang Nara

    0

    0
  25. kuang3 says:

    Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem..ko ni ske sgat menghina..teringin gak aku nak tgk muka ko..jgan nnt kambing belakang umah nenek aku lg cun sudehhh..hakhakhak

    0

    0
  26. tacacila says:

    abang nara tang gbr baby rated x tu tak yah tayang bole tak, nanti dah besar sure dia malu

    0

    0
    • Linzy Longkang says:

      Betul abg nara takkan nak post kasi seme tgk kot, mmg ler baby lagi kang besar malau gak dia tau satu dunia dah tgk kan?

      0

      0
  27. Lagubestbest says:

    Huh siap berdarah2 lagi tu.. memang gambar paling awal nie.

    0

    0
  28. mia says:

    Eb sudah..jepnye bile lg ek..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    bang nara…kasi la delete pic y no 2 tu….kang ad lagi pengomen y mulut laser…apa pn comei n tembamnya anak dia org ni…lagi bertambah bahagia uma tangga mereka bila dh dpt anak sepasang sebagai pelengkap uma tangga….

    0

    0
  30. Anonymous says:

    tahniah both of u.alhamdullilah.bertambah lagi umat Nabi Muhammad saw.

    0

    0
  31. ella says:

    keluaga yang bahagia…TAHNIAH…..

    0

    0
  32. Maimon-H says:

    Bang Nara, hilang otak ke? Buat apa tayang gambar no 2 tu!!!!! Aib nama nye…… Tak sedar ka, mak oi, memang lah diorang hantar, tapi awak patut tahu tapis mana yang elok dan sebaliknya. Apa kau rasa kalo anak (isteri) kau dibuat macam ni? Malu oi! Isteri kau tak tengok ker? Tentu dia rasa malu, segan. Esok lusa gambar2 ni akan menghantui budak tu, jangan lupa ini dunia internet, orang boleh buat “search” dan kalo dah jumpa, macam2 boleh menjadi. Sedar2 lagi. Macam tak bertemadun dah! Sedih sangat !!!

    0

    0
    • pavlova says:

      betul tu Nara..tak elok diletak pic no 2 tu wp parent dia yg share paling awal. Kita sendiri kena la tau menilai sesuai ka tak nak share kat blog. Sy sbg pompuan mg rasa x patut pic mcmni wp dia bayi. Kita share la pic yg sopan yer. Lg pun pic tu ada darah lg..hurm..sgt tak sesuai.

      0

      0
      • xyz says:

        Nara mana pernah hirau kalau pengomen mintak delete apa2 pic.. kalau kali ni dia delete.. alhamdulillah.. mmg pic ni tak patut la letak..tgk kat blog lain..crop lagi gambar 2nd ni..

        0

        0
  33. mak long jalan pegawai says:

    subhanaallah..comelnya..indahnya anugerah allah swt utk shuib&sarah..smoga babg girl ni jadi anak yang solehah…

    0

    0
  34. aneh sungguh says:

    bila aku nama si dolton ni mesti aku teringt kat budak ni..kot2 dolton tu dia ni kot..hahahaa!

    0

    0
    • Anonymous says:

      Tuhan itu MAHA BERKUASA kerana menciptakan manusia pelbagai rupa. Ada yg cantik dan sedap mata memandang, ada yg kurang cantik dan mengerikan. Hanya hati dan kelakuan yg baik menjadi ukuran dan membezakan manusia.

      0

      0
  35. peah_focus says:

    to layola! jahat busuk perut limpa pedal ko ni! pendengki…orang macam ko ni elok baling ke laut bagi josh makan idup idup…
    Semoga shuib, siti sarah and anak anak sentiasa sejahtera..amin! :)

    0

    0
  36. MDHAFiZ.NET says:

    beruntung nye…
    murah rezeki mereka..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    jahatla ko ni nara post gamba no 2 nanti tuhan bg aib kat kau.tunggu

    0

    0
  38. theplainjane says:

    Sebenarnya ape yg aibnye gambar no 2 tu? Alahai kalau setakat nampak anu baby tu, biase lah tu. Kecik sangat lagi budak tu, biase la kalau kita nampak anu dia. Aiyooo. Kita jangan la cepat sangat melatah. Walaupun diakui kadang2 abg nara ni main taram je share gamba orang kat sini, tapi gambar ni aku tak rasa sensored pun. Darah tu normal la dah nama pun baru lepas beranak. Motif gambar ni maybe nk tunjuk anak diaorang ni chubby and sihat. Btw, yes aku suka tengok S& S ni, siapa duk kate dieorang muka tak lawa? Muka tak lawa takpe, janji hidup diaorang relax je bina family tak kacau orang.

    0

    0
  39. akmall says:

    hahaha.. iya tak ya jugak komen kak Maimon-H tu.. bukan apa, makin lama makin bayi tu membesar.. kepada akak kat atas ni cakap ‘takpe nampak anu, sebab bayi tu masih kecil” banyakkan beristigfar, budak tu makin lama makin besar, contoh, kalau dia besar nanti, then dia search gambar then kuar gambar ni, tak ke malu tu? fikir guna otak ye, bukan guna jari jemari tu..
    Kepada abang Nara, tariklah gambar tu balik, biar gambar yang kat atas no 1 tu je yang diletakkan, lagi baik.

    0

    0
  40. sue says:

    berapa berat baby tu? comelnnyyyeeerrrrr… ;)

    0

    0
  41. crayon says:

    aku pn tekejut tgk gambar no.2 tu..S & S pun sure tk nak post gambar tu..sila buang dlm simpanan nara gmbar tu

    0

    0
  42. ayam kwn itik says:

    ok.. comeL.. pipi dia.. fuhh, geget ckit boLe?

    0

    0
  43. Anonymous says:

    tahniah…comel sgt…

    0

    0